2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

[/QUOTE]
Normal canim ins

3 bardak derken? Kupa falan mi? Fincan mi?

Tavsıyenı dıkkate alcam we gercekten bende öle dusunuorm aglamadan uyumak ıstıorum ıcımı ferahlatmam gerek kendı kndımi telkin etmeye clıscam umarım basarılı olurum ama bu hormonların werdıgı duygusllık bnı ele gcrmz umarm son anda

Çekecegım war yanı bnmde desene

Yaa çok mu acıyo ki lansinoh sürüyomusun
Canım acımıor ama dun yumusamıs kapaklardan dolayı kabuklar bembeyaz olmustu sonra takıldı herlde kabugun bırı dustu ozaman dedm bu ne acı böle bsy sanırım meme ucu yarası nıe böle erken baslamıskı yara oldgunu bılseydım cokdan tedawıye baslardm gc bıle kaldm ya

Mama hic vermedm canm

İnsan çok duygulu olur yaa kesin bende girip çıkana kadar ağlarım ama mutluluktan :) içini ferah tut sende stres korkunu çoğaltır
Hep mutlulukdan aglamak nasıp olsun canm bu sabah uyandıgımda annem tarkanın karısı dgurmus dedı bn sok sonra doğa rutkay da dgurmus dedı ddm bi biz doguramadk sanırım

Walla helal olsun aynı korku we dusunceler bnde de war uyanabılcekmıyım kucagıma alabılcekmıyım böle dusunurken bıde sponal olıım demek de buyuk cesaret kuzum sen bnden iisin ozaman Ama allahın izniyle herşeyin iyi olcagına ınanıyorum

Merhaba arkadaşlar dün doktor muayenesinde bebeğimin boynuna 1 tur hafif şekilde kordon dolandığını öğrendik.. doktorumuz normal doğumcu ve bu durumun sezeryan sebebi olmadığını söyledi aranızda bu şekilde normal doğum yapan var mı acaba?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki lohusa depresyonuna girmeme ramak kaldı. Benimde annem ve ablam geldi doğumuma 38. haftamda gelmişlerdi ben 40+2 de doğum yaptım henüz 3 günlük olduk. Doğurmadan önce annem tutturmuştu niye doğmadı çok geç kaldı sezeryan yaptıralım diye kafayı yemek üzereydim çok şükür kızımı sağ sağlim kucağıma aldım ama şimdi de her şeye müdahil oluyorlar laf kabul etmiyorlar sen ne anlarsın kaç çocuk büyüttün laflarından bıktım artık bişey söyleyince de hemen alınıyorlar sanki lohusa olan onlar sabahtan beri ağlama krizindeyim şimdi de iyi değilsin herşeye alınıyorsun çık hava bunaldın diye yedi bitirdiler beni alıp kızımı kimsenin olmadığı biyerlere gidesim var artık

Ben de çok iyi anlıyorum son günlerde bebekten çok evdekiler yoruyor beni her şeye alınmalar hassasiyetler şu bu

Bende de hep benzer korkular vardı son saniyeye kadar saha önce de yazdım spinal ile eşzamanlı sakinleştirici aldım inanılmaz iyi geldi Doğum anı ve sonrası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…