2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktorum humana still tea bir de lactamil verdi. Sıcak suya koyup içiyorum

benimki şeffaf su gibi akıyor. çok hafif sarımsı. senin de öyle mi?
Sadece bir damla ve beyaz göğsümün hemen ucunda oluyor.
Canim humanaya once baslamissin? Faydasi oluyorsa bende baslayayim bugun... ne kadar iciyorsun peki? Masallah sütün simdiden gelmis sen hic endise etme... bende akma makma yok bakalim neler yasayacagiz
Her an sezeryana girebilirim diye carsamba basladim .Normalde 3 bardak içilmeli ama tadini sevmedim 1 bardak içiyorum .Akmiyor aslinda sadece ucunda oluyor dus alinca .Ve sadece sag göğsüm niyeyse .

Kızlar birisi vardı doğumda kanaması çok olmuştu durdurmaya çalışıyorlardı. Sabah tekrar operasyona alıcaklar gibi bişey yazmıltı. İsmini hatırlayamadım belki sonradan iyiyim yazmıştr ama kaçırdım sanırım. Kimdi hatırlayan var mı aranızda?

B
Bugun bende gördüm bebeğimi hadi hayırlısı inşallah

Aslan pençesi içilmiyor buharına oturulması gerekiyor doğum için bildiğim kadarıyla içmek tehlikeli olabilir canım A Alevce7

A Alevce7
Eninde sonunda gelecek bebişin eli kulağındadir az daha sabret canım inşallah tez zamanda sağ salim kavuşasiniz

Bol bol su komposto icersen bebek uyudukca uyur dinlenirsen gelir sütü kafana takmamaya çalış varmi acaba derken de stresten gelmez 4 gün önce doğum yaptım şu anda bebegim de hafif sarılık var saat başı emzir dedi dr. ben gece de gündüz de 1 saati gecirmiyorum zorla uyandirip emziriyorm inşallah gecicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…