2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim cok fazla beyaz akintim var amniyon sivisi olamaz degil mi bu.amniyon sivisi sadece renksiz mi oluyor boyle bisey yasayan var mi yada akinti sanip suyu gelmis olan 40+5 haftalik gebelik bu arada

bende mecbur birakmstm sutumu sagip biberone koydum uyaninca annem onu verdi oyleden sakin kalabilmisti
Bi kere biberon deneyim dedim kesinlikle almadı
bence kalkan faydalı bişi. Mecburen sütyenle birlikte kullanılıyor. Emmediği kısmı sağıp boşaltmayı deneyin bi de geçen bi ebe paylaşmış yaralar için her emmeden sonra krem sürüp Kalkan’la kapatıp diğer emmeye kadar öyle bekletin diyordu

Kendi deneyimlerime göre bebeğin rengi sarılaşıyor oradan anlaşılıyor biz 5 günlükken çocuk doktoruna kontrole götürdük öncesinde hemşire ışıklı bi aletle ölçtü doktor da kesinleştirmek için kan tahlili istedi buralarda anlaşıldı sarılık değerleri. Yara sanırım herkeste oluyor bana kalırsa ilk zamanlar gelen kıvamlı süt bebek tarafından tam boşaltılmazsa arkadan sıvı süt Geldiğinde oluyor tabi bebekler de çeneleri kuvvetsiz olduğu için zor boşaltıyor ama farklı görüş be deneyimler de olabilir. Yara için kalkan kremler ve içeride kalan sütü sağmak benim aklıma gelen şeyler diğer deneyim sahipleri de paylaşırsa iyi gelen şeyleri ne güzel olur

Kizlar benim cok fazla beyaz akintim var amniyon sivisi olamaz degil mi bu.amniyon sivisi sadece renksiz mi oluyor boyle bisey yasayan var mi yada akinti sanip suyu gelmis olan 40+5 haftalik gebelik bu arada
Canım benimde vardı geçen hafta doktor
Çok akıntın var dedi fitil verdi amniyon sıvısı olsa yatış yaptırırdı ultrasonda da suyum normal çıkmıştı. Bazı sitelerdede doğuma yakın böyle bir akıntı olur diyor canım seninki öyledir belki günün baya ileri

Kızlar ben de doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çöl şükür. Darısı bekleyenlerin başına.
Gozun aydin canim Allah bagislasin .

Günaydın kızlar, bir saate yatışım yapılcak. 9:30 gibi içeri alınıcam. İnşallah 10 gibi bebişime kavuşucam :) çok heyecanlıyım.
Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim

İlk günler benimki de uyanmıyordu. 3saat uyuyordu resmen. Altını bile açıp ıslak pamukla poposunu siliyordum yine uyanmıyordu. Sarılıktan dolayı böyle oluyor çocuklar. Halsizlik tembellik sürekli uyku sarılık belirtileri. Şimdi düştü galiba bizim. Gözlerinin akı sarıya dönmüştü şimdi düzeliyor. Mama verdin mi sen peki sadece emzirdin mi?

Kafanda soru işareti kalacağına git öyle ver kararını canım en güzeli , kiloya çok takılma bu haftalarda çok kilo almıyorlar galiba benimki almamıştı geçen haftaki kontrolde .

Günaydııınnn kızlaarr ben fenayımm

Klimalı odayı abimle anneme verdim biz daha doğrusu ben yatak odasında haşlanıyorum yattığm yatak kaynıyo resmen yastık bile sıcacık tepemde sabaha kadar vantilatör çalışmasına rağmen yanıyorum tek yaptğm soğuk suya girip girip çıkmak onunda etkisi 5dk öff

Ben de benzer durumları yaşadığım için bir an önce bebeğimin 40 ı çıkarsın istiyorum.
Annem yemek temizlik vs yapıyor ama feci dağınık ve düzensiz.bazen mamayı hazırlıyor elime tutuşturup kaçıyor resmen.
KV alt kata taşındı günde 10 dakka canı isterse bebeği görmeye uğruyor arada bir de iki gıdım tuhaf yiyecek getiriyor .( kızartma, patates püre ) :/ hiç bir faydası yok anneme de yardımcı olayım demiyor. Ama lafa geldiği zaman en düşünceli babaanne. anlatsam roman olur.

Çevreme gururumu çiğnemekten gözlerim doluyor sürekli. Lohusalık berbat bişeymiş.. Doktor dışında dışarı adım atamadım Allah yardımcımız olsun. Ve bir an önce duruma alışmayı bekliyorum bir düzen otursa iyi olacak. Eşimde ayrı telde çünkü...herkes kısmen de olsa canının istediğine göre hareket edebiliyor, ben hariç...

Kalkan almadım evde fora geziyorum yeri geldiğinde, geçiyor bir süre sonra o acılar.
Azıcık ayak direyeceksiniz.
Bebeğimiz için bir kaç gün katlanıcaz. Lansinoh kullan bol bol acısını alıyor, ve onunla emziredebiliyorsun

Gunaydin kizlar. 3 saatlik uykuyla ayaktayim. Sabah sabah bir enerji geldi temizligimi yaptim erkenden.simdi sira yemek yapma faslinda. Esim yolda geliyor cok sukur yetisti doguma.

Hadi gözün aydın canım , doğum enerjisi olmasın bu gelen enerji ? Dikkatli harca enerjini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…