2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım canim bebeğinle ilk anların bir birinize alışmaya calışırken o mutlu anları yaşamaya izin vermeyen insanlar cok işde özelikle daha once ayni yoldan kecmiş senin ne yaşadığnı bilen hem cinslerimiz. Anne olmuş kadınlar.
"Herkes en iyi benim" i kanıtlamak için elinden geleni yapıyor bu bir lohısa, hamile. kadının en güzel anlarnı kabusa cevirmekle başlıyor elerne ne gecicekse artık.

Benim kayınvalidemde bunu yapmaya çalıştı onu yeme gaz yapar bunu yeme süt yapar diye konuştu 5 gün. Dinlemedim tabi ve sürekli didiştik.
Allah sana sabır versin canim bide siz birlikte yaşıyorsunuz.
O beş günün kim bilir nasıl gecdi canım. Senin k.v. Benimkini bile aratmaz. cavabini verip karışdırmam cok iyi olmuş hadini bilir.
Bide benim sadıce kv değil annemde oyle yardım edicek gecede gündüzde her işmi yapıcak bebeğe bakıcak ama yine kalbimi cokda kırıcak biliyorum biraz dili acı biri sözüyle benim canımı yakmayı cok sever.
40 gün annemlerde kalma hakım var ama bu sureyi oldukca kısa tutucam kendimi 1 bebek, 1 cocuk, bir cocuk gibi koca, 1 tanede sürekli benim halsız olduğmu düşünen k.v., ve 1 tanede evin işinin. Sorumluluğnu hep beraber ala bilecek kadar iyi his etdiğimde evime geri dönücem. İnşallah zor bir lohusalık ve yine zor bir bebek buyutme beni beklyor inşallah allahın yardımıyla ilk kızımda yapdığım hatalara düşmem yine.

Gozunaydin cnm. Rabbim analı babalı büyütsün. Benimki de emiyor ama erken geldiği için süt tam inmedi arkasindan mama takviyesi veriyorum.

Canım geçmiş olsun. Kaça çıktı sarılığı? Bizim 12,8e çıkmıştı her saat emzir 3saatte bir mama ver dedi doktor. 2gün sonra 10a düştü. Haftaya tekrar kontrol var. Aç kalmaması gerek dedi. Rezene çayını çok duydum onu içiyorum her gün 2-3 bardak,hurma,komposto,dere otu,bulgur süt arttıran şeyler. Ama asıl önemli olan 3-4lt su ve uyku. Canını sıkma giderek artar sütün emin ol canım. Arada sağ sütünü o da artıyor.

Ben hayatimda hic ama hic yenidogan bebek gormedim, denk gelmedi. Kendi bebegim ilk olacak. En cok korktugum bu sariligi anlayamamak.
Rica etsem bebisleri sarilik olan anneler nasil oluyo anlatabilirmi.

Ikinci olarak da bu gogus yarasini suan emziren herkez mi cekiyor acaba? Bu yaralari olan arkadaslar dogum oncesi lansilon muydu neydi o kremi surmusmuydunuz? Merak ettigim siz hamileyken onu kullandiginiz halde mi yara oldu?

Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

Kızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım benimde meme ucu yok ebeler enjektörle çıkarttılar. Bende öyle yapıyorum evde sonra silikon ucu takıyorum o zaman rahat emiyor yavrum.
ben beceremedim ozaman çünkü şırıngayla çıkarıyorum ağ, ona vermeye çalışırken olan uçta gidiyor. Silikon uç işkence gibi onuda tutturamadım

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler versin inşallah

Kızlar ben de doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çöl şükür. Darısı bekleyenlerin başına.

Bizi 5. Günümüzde sarılık kontrolüne çağırdılar değere onlar baktılar ki cddi bi sarılık söz konusuysa bebek gercekten sararır.tüm vücudu sapsarı olur anlamaman imkanszlaşır.benim yaram olmadı çok şükür

günaydın kızlar uykusuzluk stres vs doğum yaklaştıkça acayip oldum geçmişe bakamıyorum şöle bi baktım doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Benim bebeğim bi sağ bi sol sürekli sertleşio kızlar doğum yaklaşıyormu demek bu yoksa içerde huzursuzmu oluyor anlamıyorum

Kadının düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler canım anlayıp yardımcı olmak yerine köstek oluyorlar işte . Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz şekilde atlatırız inşallah
Günaydınn. Benimkide aynı şekil canım hep umarım doğum yaklaşıyor demektir akşam çok canımı yaktı nefes alamadım sağa doğru sertleştirdi kendini

İlk zaman deli güç geliyor insana 48 saat uyuyamıyorsun..

Aynı haftaya sütun artıyor canım, sağlıkla büyüsün oğlusun.

evet çok hissetirio ağrı acı gibi oluo o anda sona yaklaşıyoruz İnşallah Allah ın izniyle Rabbim kolaylık versin canım

İlk zaman deli güç geliyor insana 48 saat uyuyamıyorsun..

Aynı haftaya sütun artıyor canım, sağlıkla büyüsün oğlusun.

Cok saol canım.dediğin gibi eşim ayakta duramazken ben 2 gundur 1 saatlik uykuyla duruyorum.biraz agrıdanda uyuyamıyorum ama bebeğime bakınca geçiyo. Buarada gögüs yarası yasadınız mı? Ben surekli kremliyorum yaklasık 36. Haftadan sona hergun bikere kullanmaya baslamıstım.ama doğru sekilde emdiği halde catladı.kalkan vs kullanıyomusunuz? Ben alayım diorum ama evde sutyen vs takmıyorum kalkan sutyensiz takılcak bişey mi?

Kalkan sutyensiz sabit durmaz duser canim. En olmadi dar tshirt giyersen de sabit durabilir. Benim de yaralar fena. Lansinoh ve kalkan artik viz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…