- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.941
Umarım canim bebeğinle ilk anların bir birinize alışmaya calışırken o mutlu anları yaşamaya izin vermeyen insanlar cok işde özelikle daha once ayni yoldan kecmiş senin ne yaşadığnı bilen hem cinslerimiz. Anne olmuş kadınlar.Çok çekmişsin gerçekten canım bakalım benim nasıl olacak. Geçen gün kv ile kilo muhabbeti oldu bende veririm ozamana kadar kilo dedim aa yemiceksin sonra sütün olmayacak olmaz öyle şey dedi. Sinir oldum bende gereksiz şeyler yemicem heralde sağlıklı şeyler yicem dedim çocuğumu aç bırakcak değilim heralde önceliğim o olacak tabi dedim sustu umarım lohusa zamanında karışmaz yine
O beş günün kim bilir nasıl gecdi canım. Senin k.v. Benimkini bile aratmaz. cavabini verip karışdırmam cok iyi olmuş hadini bilir.Benim kayınvalidemde bunu yapmaya çalıştı onu yeme gaz yapar bunu yeme süt yapar diye konuştu 5 gün. Dinlemedim tabi ve sürekli didiştik.
Allah sana sabır versin canim bide siz birlikte yaşıyorsunuz.
Gozunaydin cnm. Rabbim analı babalı büyütsün. Benimki de emiyor ama erken geldiği için süt tam inmedi arkasindan mama takviyesi veriyorum.Uyuyamayanlara bende katıldım.kızlar dun bebeğime spinal ile kavustum.acıkcası agrılar beni yordu.benim ağrı eşiğimde düşük galiba.ama bebekle bu halde tam olarak ilgilenememek cok üzücü oluyo.bizim hastane 1 gece tutup cıkarıyo bide.sütüm var ama gögüs ucum kotu bebeğimde emmeye meraklı ama tam tutamıyo gogsumu.ne zormus kızlar bu emzirme işi.daha şimdiden yara oldu gibi gögüslerim.ucunu tutamıyo die silikon gogus ucu aldık ama almasaydık daha mı iyiydi bilemiyorum.bebek bu ucla hava yutuyo birde buna alışınca memeyi almak daha zor geliyo galiba.henüz mama vermedik ama.pztsi doktor kontrolu var ozaman doktor solicek dediler.bu gece huysuz baya ama gazdan mı yoksa ac mı anlamıyorum.dunyanın en gusel ve en zor şeyiymiş anne olmak
Canım cok saol.nerden anlıyosun mama gerektiğini?biz pztsi doktoruna gitcz o solicekmiş ama ben tedirginim ya doymuyosa die.Gozunaydin cnm. Rabbim analı babalı büyütsün. Benimki de emiyor ama erken geldiği için süt tam inmedi arkasindan mama takviyesi veriyorum.
Kızlar hiç sütüm yok bebegim beslenemiyo ve sarilik. Çabuk gelmesi icin ne yapiyim. Eşime şimdi humana still tee nin çayını aldiriyorum. Başka etkili öneriniz varmi..
Yavrumu emziremeden küvezde birakip dönmek beni çok üzüyor
Guncel Listemiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.Afilim92
3. @demlicaykeyfi. Normal
4. @courageux. Normal
5. @minaaaako. Sezeryan
6. @Alevce7. Normal
7. @almilacm. Normal
8. @alcala.
9.Milana firuze . Normal
10.chatlax . Normal
11. @Efsane anne. Sezeryan - 21 Temmuz
12. @Oceancan. Sezeryan - 18 Temmuz
13. @5816bursa. Sezeryan - 16 Temmuz
14. @Zehra ungrms. Normal
15. @Aysse34663. Normal
16.justlook . Normal
17. @kutsal gorev askina. Normal
18.@symmm. Sezeryan - 17 Temmuz
19.@cndyyyy. Normal
20. @Miss Ness. Normal
21.Urmicca . Normal
22. @Parislim. Sezeryan- 17 Temmuz
23.@domates. Normal
24. @KumraL_KrakeR. Sezeryan- 18 Temmuz
25. @kayramberamveram Normal
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
ben beceremedim ozaman çünkü şırıngayla çıkarıyorum ağ, ona vermeye çalışırken olan uçta gidiyor. Silikon uç işkence gibi onuda tutturamadımCanım benimde meme ucu yok ebeler enjektörle çıkarttılar. Bende öyle yapıyorum evde sonra silikon ucu takıyorum o zaman rahat emiyor yavrum.
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahValla canım spinal istiyordum kan değerim 8.9 çok düşüktü. Normalde anestezi Dr u ameliyata alamam ama mecburum dedi genel olman gerekiyor bir müdahale gerekirse diye. Çok şükür rahat uyandım sıkıntı olmadi. Çok ağrım da olmadı 3. Olduğu için sanırım. Rahat yürüdüm. Oğluşum da 36+3 de 3300 Gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür hasta bakıcıları oğlumun zamanından 9 sene önceki ebe hemşire hasta bakıcı vardı zamanda yolculuk yaptım resmrnenm Rabbime çok şükür herşey güzel geçti cnm .Darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma insallahm
hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler versin inşallahUyuyamayanlara bende katıldım.kızlar dun bebeğime spinal ile kavustum.acıkcası agrılar beni yordu.benim ağrı eşiğimde düşük galiba.ama bebekle bu halde tam olarak ilgilenememek cok üzücü oluyo.bizim hastane 1 gece tutup cıkarıyo bide.sütüm var ama gögüs ucum kotu bebeğimde emmeye meraklı ama tam tutamıyo gogsumu.ne zormus kızlar bu emzirme işi.daha şimdiden yara oldu gibi gögüslerim.ucunu tutamıyo die silikon gogus ucu aldık ama almasaydık daha mı iyiydi bilemiyorum.bebek bu ucla hava yutuyo birde buna alışınca memeyi almak daha zor geliyo galiba.henüz mama vermedik ama.pztsi doktor kontrolu var ozaman doktor solicek dediler.bu gece huysuz baya ama gazdan mı yoksa ac mı anlamıyorum.dunyanın en gusel ve en zor şeyiymiş anne olmak
Kızlar ben de doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çöl şükür. Darısı bekleyenlerin başına.
Bizi 5. Günümüzde sarılık kontrolüne çağırdılar değere onlar baktılar ki cddi bi sarılık söz konusuysa bebek gercekten sararır.tüm vücudu sapsarı olur anlamaman imkanszlaşır.benim yaram olmadı çok şükürBen hayatimda hic ama hic yenidogan bebek gormedim, denk gelmedi. Kendi bebegim ilk olacak. En cok korktugum bu sariligi anlayamamak.
Rica etsem bebisleri sarilik olan anneler nasil oluyo anlatabilirmi.
Ikinci olarak da bu gogus yarasini suan emziren herkez mi cekiyor acaba? Bu yaralari olan arkadaslar dogum oncesi lansilon muydu neydi o kremi surmusmuydunuz? Merak ettigim siz hamileyken onu kullandiginiz halde mi yara oldu?
Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
Allah kolaylık versin İnşallah sağlıkla kavuş yavruna :)Günaydın kızlar, bir saate yatışım yapılcak. 9:30 gibi içeri alınıcam. İnşallah 10 gibi bebişime kavuşucam :) çok heyecanlıyım.
Kadının düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler canım anlayıp yardımcı olmak yerine köstek oluyorlar işte . Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz şekilde atlatırız inşallahUmarım canim bebeğinle ilk anların bir birinize alışmaya calışırken o mutlu anları yaşamaya izin vermeyen insanlar cok işde özelikle daha once ayni yoldan kecmiş senin ne yaşadığnı bilen hem cinslerimiz. Anne olmuş kadınlar.
"Herkes en iyi benim" i kanıtlamak için elinden geleni yapıyor bu bir lohısa, hamile. kadının en güzel anlarnı kabusa cevirmekle başlıyor elerne ne gecicekse artık.
Günaydınn. Benimkide aynı şekil canım hep umarım doğum yaklaşıyor demektir akşam çok canımı yaktı nefes alamadım sağa doğru sertleştirdi kendinigünaydın kızlar uykusuzluk stres vs doğum yaklaştıkça acayip oldum geçmişe bakamıyorum şöle bi baktım doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Benim bebeğim bi sağ bi sol sürekli sertleşio kızlar doğum yaklaşıyormu demek bu yoksa içerde huzursuzmu oluyor anlamıyorum
İlk zaman deli güç geliyor insana 48 saat uyuyamıyorsun..Bu gece bizimkide bi huysuzlanıyo.demin uyandı 5-10 dk emdi emmedi uyudu.gazını cıkarmaya calıs yerine koy.40 dk oldu.şimdi gene mızmızlanıyo.eşimde horul horuldunde gece hiç uyuyamadı hastanede benle ilgilenmekten oğlumuzla ilgilenmekten.biraz uyusun diorum bari.
Beni zaten uyku tutmuyo 2 gundur.2 damla sütüm var oda gitcek die korkuyorum.bide katı gida yok dedi doktor birkaç gun.bole sut gelir mi ki sadece corba yoğurt ile.
Kızlar sütünüz ne zaman çoğalmaya başlıyo peki? Hastanede hemşireler 3-4 gun dedi ama doğrumu?
evet çok hissetirio ağrı acı gibi oluo o anda sona yaklaşıyoruz İnşallah Allah ın izniyle Rabbim kolaylık versin canımKadının düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler canım anlayıp yardımcı olmak yerine köstek oluyorlar işte . Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz şekilde atlatırız inşallah
Günaydınn. Benimkide aynı şekil canım hep umarım doğum yaklaşıyor demektir akşam çok canımı yaktı nefes alamadım sağa doğru sertleştirdi kendini
İlk zaman deli güç geliyor insana 48 saat uyuyamıyorsun..
Aynı haftaya sütun artıyor canım, sağlıkla büyüsün oğlusun.
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı. Son zamanlar çok zormuşevet çok hissetirio ağrı acı gibi oluo o anda sona yaklaşıyoruz İnşallah Allah ın izniyle Rabbim kolaylık versin canım
Kalkan sutyensiz sabit durmaz duser canim. En olmadi dar tshirt giyersen de sabit durabilir. Benim de yaralar fena. Lansinoh ve kalkan artik viz geliyor.Cok saol canım.dediğin gibi eşim ayakta duramazken ben 2 gundur 1 saatlik uykuyla duruyorum.biraz agrıdanda uyuyamıyorum ama bebeğime bakınca geçiyo.Buarada gögüs yarası yasadınız mı? Ben surekli kremliyorum yaklasık 36. Haftadan sona hergun bikere kullanmaya baslamıstım.ama doğru sekilde emdiği halde catladı.kalkan vs kullanıyomusunuz? Ben alayım diorum ama evde sutyen vs takmıyorum kalkan sutyensiz takılcak bişey mi?
Seni atlamisim kuzum .Nasılsın ,bebis nasil alisti mi abilere .Ben 20 doğum yaptım 11 temmuzda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?