2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de hep benzer korkular vardı son saniyeye kadar saha önce de yazdım spinal ile eşzamanlı sakinleştirici aldım inanılmaz iyi geldi Doğum anı ve sonrası için

Kafanda soru işareti kalacağına git öyle ver kararını canım en güzeli , kiloya çok takılma bu haftalarda çok kilo almıyorlar galiba benimki almamıştı geçen haftaki kontrolde .

Kadının cenazesi varmis ya. Pazartesi aldik randevu bakalim

Insallah canim yaaa insallah hersey guzel olacak

Sabah 4 te kızımı yatağıma aldım emzirmek için hala emziriyorum..hiç uyumuyor.memeyi bırakınca 10 dkka sürmüyor uykusu.banyo yaptırdım mayışıp uyur dedim tık yok.24 gün bugün 24 gündür uyumuyorum.kaka yapamıyodu dün geceden beri ondan huzursuz dedm çıkardı hemde bolca ama yine uyumadı.annelik zor iş ..yinede onu sevmekten öpmekten vazgecemiyorum.o kadar güzelki..kara saçları sarıya dönmeye başladı bakalım 40ı çıkana kadar nolacak.sz nasılsınız

ben de hala ne zaman doğurcam acaba diye kara kara düşünüyorum inşallah en kısa zamanda biz de alırız yavrularımızı kucağımıza

Canım benim de bebeğim sarılık oldu. Başlarda sütüm çok değildi ama pompayla sağdıktan sonra artmaya başladı. Ayrca 3 4 litre su içmelisin. Bulgur börülce ve yeşil soğan da sütü arttırıyor.
Bebeğini mümkün oldukça sık emzir. Ben gece bile saat başı emzirdim. Yetmediği yerde mama verdim. Çok şükür iyileşti. Sizin de bir an önce atlatır inşallah

benim randevu da çarşamba. 23 temmuzda doğum yapacak olan 5 kişi vardık sanırım ve 3ü doğurdu ikimiz kaldık. bakalım sıra kimde senin de ilk doğum mu?
Randevuya kadar doğursak bari bu sabah biraz ağrım oldu geliyor dedim ama ağrı falan kalmadı sonra :) ilk canım sonuna kadar bekletcekler galiba :)

Slm kizlar size de yazmak istedim belki hatirlayanlar vardir bende sizin topikteydim 3 aylikken ikiz olup birinin mol gebelik birinin normal gebelik oldugunu ogrenip saglikli bebisimide aldirmak zorunda kalmistim. Cok zor zamanlar gecirdim sukurler olsun suan tamda kaybettigim bebisimin dogacagi gunlerde Rabbim yuzumuzu guldurdu ve hamileyim dualarinizi eksik etmeyin insallah bu defa hayirli saglikli kucagimiza alabiliriz. Sizlerede bebislerinizle mutlu mesut saglikli ömürler diliyorum..

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ya canım inşallah bebişine kavuşursun

İnşallah hemen gecer canım sarılığı.bizde pazartesi gitcez doktora inşallah iyidir hersey.

Hatırladım cnm. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..

Ne guzel .Allah bagislasin saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin .

Hatırladım sizi , ve çok mutlu oldum inşallah sağlıkla gelsin miniğin

Hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ya geceden beri çok sütüm oldu kızım bitiremiyor tabi bende bi göğsümü sağdım tam bitiremediğim halde 55cc falan çıktı ama süt saklama poşetim yok bu seferlik buzdolabı poşetine koysam olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…