2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım annene bırakma besleme olayını. Gerekirse al. sen başka şeyleriyle uğraş de. Keskin çizgilerini belirle canım. Büyükler anlamıyor malesef. Benim sütüm var ama annemle kayınvalide hastanede emzirme denemesi yaparken başıma gelip çok çene yapmaya kalktılar kovdum odadan. Küserse küssünler. Çıkın dışarı hepiniz ddm bi çay için hadi kantine ddm. burda eğitimli ebe var ikimiz kocamla ondan öğrencez ddm. Anneme değil de kv ye kızdım aslında daha hastaneye gitmeden süt yorumuna başladı bana. Sağım makinası yıkıyorum onun biberonu var diye yok biberon verme de emzir de yaa bu makina diyorum onun parçası diyorum anlamıyor. Odada gelmiş bana vercekmiş bebeği emzirtcekmiş ddm bana bunları yapamazsın ddm kusura bakma ddm benim kanamama bakcaklar çıkmıvak odadan nerdeyse. Ddm sadece annem kalabilir ki ebeye ddm herkesi çıkar ikimiz kaldık hep ebeyle. Bide trip yapıyo bana bende annenim diye. Ddm sende yaparsın bakarsın tamam bakmazsın demiyorum ddm ama ben neden doğuran annem varken herkese mahremimi açayım ddm kardeşim bile görmez ddm mahremimi kusura bakma ddm. Baya alındı bana sigara içerken haber ver balkon kapısını içerden kapatalım ddm diye ben zaten gitcem yarın falan dedi. Sen bilirsin ddm 2. Gün ben hastanedeyken gittiler. Annemle kaldık sadece o da ev işleriyle ilgileniyor. Yemek temizlik çamaşır bebekle ben ilgileniyorum. Gece de eşimle ikimiz bakıyoruz annemi çok gerekirse uyandırıyorum o kadar. Bebeğin mamayı sindirmesi zaman alıyor zaten bide tık tık tık. Sen biliyorsundur zaten uzmanların önerilerini dinle ne kadar diyorsa o kadar besle 3 5 gün sonra durumunu takip et daha iui ılunca annene yaaa gördün mü dersin.

Canım çok sevindimmmm çok dua etmiştik Allah tekrar kucağını doldursun diye çok şükür rabbime hadi sağlıkla sihatle gelsin miniğin inşallah

Merhaba kızlar. Doğum yapan anneler bebeklerinizin uykusu nasıl gündüz? Oğlum sürekli uyuyor 3 gün sarılıktan yattik çıktık şuan sarılık yok ama hala uykusu çok fazla normal mi acaba? 12 günlük olduk ilk zamanlar daha çok uyanıp sessizce etrafı izliyordu şimdi sürekli uykuda

Doğuran arkadaşlar vardır illaki hepinizin bebeşileri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşş.

Göğüsucum acıyo bişeler sürüyorm ama ne zamana geçer bilmiyorm. Daha yara olmadı, yaralanmadan iyileştirecek bi önerisi olan var mı kızlar?? Popomda acıyo sanırımzdoğumda basur oluştu geçer inşş krem kullanıyorm zor oturuyorm

Kızlar birde sağım makinası konusunu hepimiz baya konuştuk burda. Bugün sütüm hep akmaya göğsüm sertleşmeye başladı oğlum da emerken garip yutkunma sesi çıkatıyordu dr kontrolü vardı götürdük dr bebeklerde gırtlak küçük olur zamanla genişler dedi süt çok olunca da yutarken o ses çıkabilir normal dedi. Bende eve gelince sütümü sağdım bugün ilk kez. Mamajoo tekli elektronik almıştım ve şuan memnunum. Gayet iyi emişi falan. Süt saklama poşeti de lansinoh almıştım o da çok kullanışlı. Almayanlar için tecrübemi paylaşmak istedim.

Canim kendi sütünü sürmek, lansinoh lanolin surmek ,tahinin ustundeki yag tabakasindan sürmek ,maden suyu sürmek benim duyduklarim .

Kizlar belki almayan vardir ben gibi:) bugun ebebekten humana cay aldim ...4al 3ode vardi ... toplam 89 tl tuttu bilginiz olsun... birde aventin ürünlerinde de indirim vardi....

Hatırladım canım sapa sağlam kızını kaybettin çok üzülmüşdük grupta en zor kayıplardan biriydi seninki çok sevindim senin adına çok şükür tekrar hamile kalmana çok sevindim sık sık aklıma geliyordun içim cızlıyordu şimdi içim rahatladı inşallah sağ salim kucağına alasın sağ salim büyütesin inşallah canım

Bende de hep benzer korkular vardı son saniyeye kadar saha önce de yazdım spinal ile eşzamanlı sakinleştirici aldım inanılmaz iyi geldi Doğum anı ve sonrası için
Dgum öncesi sordum wermıolarmıs bebege zararı olur dıe zten uyuycksn hıcbsy grmoycksn duymıycksn ddı sadece ınene kadr işde bnm korkum asıl sonrasından korkmam lazım agrım olcak mı dıe

Ayy maşallah harika bi haber Rabbim sağlıkla kavuştrsun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…