- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.061
gerçekten mi? doğumun başlaması için önce kanala girmesi lazım sanıyodumKanala girmemiş olması sorun değil canım doğum anında da girebilir benim 8-9 cm açıklığım varken de bebek hala yukardaydı ama sonra bi anda geldi
Aynen kuralcı oldu adım. Diyelim ki 60 CC icirdim çocuğa. Normalde bir daha 2 saat sonra acikmasi lazım. Hadi diyelim ki bizimki obur. Bir buçuk saat olsun. Yarım saat sonra ağlayıp etrafi emmeye başlayınca annem diyor ki
ayyy annesi cokkk acikti bu daha saati dolmadi mi!((((
Vicdanıma oynuyor şüphe duyuyorum kendimden. Tamam diyorum bir ölçek daha hazırlıyorum çocuk annemin kucagindaysa ona veriyorum biberonu. Anneannesinden sokup alamam ver ben beslicem diye. Zorlayarak icirmeye calisiyo. İki çekip yine aglayknca bizimki, hmm gazı var dur çıkaralım da öyle tekrar icirelim diyerek evirip çevirip o fazla olan ölçeği 1 saatte iciriyo. Çocuğun ağzının kenarlarından akiyo bazen mama. Emme refleksi de tatmin olduğu için o an susuyor. annem de bunu gorup bakçocuk doydu sustu diyo.
Ya benim bildiklerim ya da büyüklerin bildikleri acayip derecede yanlissss
Slm kizlar size de yazmak istedim belki hatirlayanlar vardir bende sizin topikteydim 3 aylikken ikiz olup birinin mol gebelik birinin normal gebelik oldugunu ogrenip saglikli bebisimide aldirmak zorunda kalmistim. Cok zor zamanlar gecirdim sukurler olsun suan tamda kaybettigim bebisimin dogacagi gunlerde Rabbim yuzumuzu guldurdu ve hamileyim dualarinizi eksik etmeyin insallah bu defa hayirli saglikli kucagimiza alabiliriz. Sizlerede bebislerinizle mutlu mesut saglikli ömürler diliyorum..
gerçekten mi? doğumun başlaması için önce kanala girmesi lazım sanıyodumilk doğumun muydu senin canım?
Canim kendi sütünü sürmek, lansinoh lanolin surmek ,tahinin ustundeki yag tabakasindan sürmek ,maden suyu sürmek benim duyduklarim .Doğuran arkadaşlar vardır illaki hepinizin bebeşileri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşş.
Göğüsucum acıyo bişeler sürüyorm ama ne zamana geçer bilmiyorm. Daha yara olmadı, yaralanmadan iyileştirecek bi önerisi olan var mı kızlar?? Popomda acıyo sanırımzdoğumda basur oluştu geçer inşş krem kullanıyorm zor oturuyorm
Hatırladım canım sapa sağlam kızını kaybettin çok üzülmüşdük grupta en zor kayıplardan biriydi seninki çok sevindim senin adına çok şükür tekrar hamile kalmana çok sevindim sık sık aklıma geliyordun içim cızlıyordu şimdi içim rahatladı inşallah sağ salim kucağına alasın sağ salim büyütesin inşallah canımSlm kizlar size de yazmak istedim belki hatirlayanlar vardir bende sizin topikteydim 3 aylikken ikiz olup birinin mol gebelik birinin normal gebelik oldugunu ogrenip saglikli bebisimide aldirmak zorunda kalmistim. Cok zor zamanlar gecirdim sukurler olsun suan tamda kaybettigim bebisimin dogacagi gunlerde Rabbim yuzumuzu guldurdu ve hamileyim dualarinizi eksik etmeyin insallah bu defa hayirli saglikli kucagimiza alabiliriz. Sizlerede bebislerinizle mutlu mesut saglikli ömürler diliyorum..
Tozu su ile Sıvı hale getireceksin sanırım yine şırınga ile yada kaşıkla verebilirsin bence geçmiş olsun bu aradaKızlar biz taburcu olduk.
Ama ilaç toz şeklinde.
Hemşire serinyayla vermisti ben nasıl verebilirim
Gozun aydin canim .Musmutlu günleriniz olsun oglunla.Kızlar biz taburcu olduk.
Ama ilaç toz şeklinde.
Hemşire serinyayla vermisti ben nasıl verebilirim
Tozu su ile Sıvı hale getireceksin sanırım yine şırınga ile yada kaşıkla verebilirsin bence geçmiş olsun bu aradaçok sevindim çıkmanıza
Dgum öncesi sordum wermıolarmıs bebege zararı olur dıe zten uyuycksn hıcbsy grmoycksn duymıycksn ddı sadece ınene kadr işde bnm korkum asıl sonrasından korkmam lazım agrım olcak mı dıeBende de hep benzer korkular vardı son saniyeye kadar saha önce de yazdım spinal ile eşzamanlı sakinleştirici aldım inanılmaz iyi geldi Doğum anı ve sonrası için
Ayy maşallah harika bi haber Rabbim sağlıkla kavuştrsun siziSlm kizlar size de yazmak istedim belki hatirlayanlar vardir bende sizin topikteydim 3 aylikken ikiz olup birinin mol gebelik birinin normal gebelik oldugunu ogrenip saglikli bebisimide aldirmak zorunda kalmistim. Cok zor zamanlar gecirdim sukurler olsun suan tamda kaybettigim bebisimin dogacagi gunlerde Rabbim yuzumuzu guldurdu ve hamileyim dualarinizi eksik etmeyin insallah bu defa hayirli saglikli kucagimiza alabiliriz. Sizlerede bebislerinizle mutlu mesut saglikli ömürler diliyorum..
Sağol canım bazılarını yapıyorum bakalım iyileşme evresi hızlı olur inş diğerlerinide yapıyımCanim kendi sütünü sürmek, lansinoh lanolin surmek ,tahinin ustundeki yag tabakasindan sürmek ,maden suyu sürmek benim duyduklarim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?