2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç çıktı en son canım sarılığı biz de bir gece yattık çıktık ilk yattığımızda 15di ertesi sabah çıkardı doktor dün acilde baktirdik kendimiz kanına 9 çıktı acildeki doktor yatmasına gerek olmaz bu değerle dedi ama bol bol emzir sütün az olursa mama ver dedi , yani sarılık geçti demek için değerin kaç olması lazım

Kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyrm emzir gaz çıkar uyut başa sar... benm oğlum göğsümde çok uzun kalıyor 30-45 dk arası bi ğöğsümü emiyor sanırım sütüm az doymuyor diğerine alıyorum onuda bekleye bekleye okadar emiyor tam yatryrm gözlerini açıp aranıyor bende mama veriyrm.. sarılığımz sınırdsa korkuyrm. Sütümü denemek için sağıyorum yarım saatte 30 cc anca çıkıyor bebek bu kadar bile ememiyordur sanırm.. ama sürekli memed olması beni çok yoruyor ne yapablrm

Kızlar korse kullanıyor musunuz ben internetten baktım ama bir sürü korse çeşidi var kafam karıştı kullananlar nasıl korse kullanıyorsunuz foto ata bilir misiniz ?

Canım bizde sarılık olmuştuk. Cuma kontrolümüz vardı değeri 2 ye düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 5 in altına düşmesi gerekliymiş sarılık geçti demek için.

Canim emzirme grubunda bebegin emdigiyle sagdiginiz sütü kıyaslamayın diyordu .Bebek emince daha cok süt geliyormus .Makineye daha az .Icin rahat olsun .Bebegin senin kokun icin memede kalmak istiyordur .En guvenilir yer orasi .

Kayınvaliden çokmu sert ve kötü baya tepkili davranmışsın merak ettim doğrusu helal valla

Kayınvaliden çokmu sert ve kötü baya tepkili davranmışsın merak ettim doğrusu helal valla
Yok sert değil ama eski yaptıkları aslında yapmadıkları yüzünden zaten hep mesafeliyiz. 9 ay hiç beni telimden aramamış nasılsın dememiş ne kendisi ne kızları. Hep eşimi aradılar nasılsınız diye hamile olan benken.annem köle gibi doğumdan önce maddi manevi gelip temizlik hastane herşeyle ilgilendi. Emzirmeyi o yaptırcakmış . Kusura bakmasın ben de o tahammül yok.

Canım bizde sarılık olmuştuk. Cuma kontrolümüz vardı değeri 2 ye düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 5 in altına düşmesi gerekliymiş sarılık geçti demek için.
Anladim canim çok teşekkür ederim salıya yine kontrolü var bakalım o zamana kadar daha da düşer mi

Anladim canim çok teşekkür ederim salıya yine kontrolü var bakalım o zamana kadar daha da düşer mi

Bizde de var benzer durum .Ben rahatsızlanınca annem geldi .Kv burda yasiyor.9 ay evime gelmemis ve temizlik, yemek vaadinde bulunmuş ama hic birini yapmamış biri .Annem geldi hemen geldi yemege .O mu misafir annem mi .. 2 gundur biz bas basayiz diye gunde 2 3 kere ariyor napiyorsunuz diye merakindan.Sinir oluyorum . Ama dogum yapınca tepkim seninki gibi olur .9 ay yardimsiz geldim bu gunlere ki ilk 3 ayim kanamali gecti .Ustelik hem is hem eve yetiştim. Simdi keyfini sürmelerine asla izin veremem.

Kızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi

Kızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Gobek kismini uyuyorken biraz acikta birak yani bezin disinda kalsin ki cabuk kurusun canim. Kucaklandigi zaman tekrar bez icine almayi unutma. Kucakta kaldir indir örselenmeyi aza indirmek icin

Kızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedı nasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…