2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah size allah anali babali büyütsün

Bizim 3. Günde düştü canım dün. Ama değişiyormuş senin de düşer merak etme.
İnşallah canım
Emzir canım. Sütün yetmiyorsa mama ver. Ben mama takviyesi ile sarılığı geçirttim. Doktorum emzir sonra da en az 30 cc mama ver demişti
Aynen ben de öyle yapıyorum canım inşallah çabucak geçer , çok teşekkür ederim canım

Gobek kismini uyuyorken biraz acikta birak yani bezin disinda kalsin ki cabuk kurusun canim. Kucaklandigi zaman tekrar bez icine almayi unutma. Kucakta kaldir indir örselenmeyi aza indirmek icin
Hep bezin dışında tutuyorum canım hiç bezin içine koymadım

Bizim 3. Günde düştü canım dün. Ama değişiyormuş senin de düşer merak etme.
İnşallah canım
Emzir canım. Sütün yetmiyorsa mama ver. Ben mama takviyesi ile sarılığı geçirttim. Doktorum emzir sonra da en az 30 cc mama ver demişti
Aynen ben de öyle yapıyorum canım inşallah çabucak geçer , çok teşekkür ederim canım

Gobek kismini uyuyorken biraz acikta birak yani bezin disinda kalsin ki cabuk kurusun canim. Kucaklandigi zaman tekrar bez icine almayi unutma. Kucakta kaldir indir örselenmeyi aza indirmek icin
Hep bezin dışında tutuyorum canım hiç bezin içine koymadım

Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah

5816bursa yaa ne guzel .Allah bagislasin canim .Sen de kavustun kuzucuguna .Darisi bana ve geri kalan 10 15 arkadasima :))

Ya kizlar dr hala cevap yazmadi elimde tel bekliyorum kac saattir .Ne var yani su saatte gel dese

Kızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Benim kızım ki 13 günde düşmüşdü 15 gün düşme süresi var canım bana oyle dedi dr. her bebek farkli doğum sonrası hastaneden cıkmadan düşen bile var.

Bide sizler kulanıyormusunuz bebeğin göbeği düşdükden sonra 40 cıkana kadar banyo yapdırırken kare şeklinde bebek için yara bandı gibi şey var onu takıp oyle banyosnu yaptırmalı diyor burdakı dr. kızımda öyle yapdım bir sorun yaşamadım. ama sizin konuşmalarnızda hiç rastlamadım kızlar. İnternetdede araşdırdim yok ama burda her egzanede var.

Kızlar korse kullanıyor musunuz ben internetten baktım ama bir sürü korse çeşidi var kafam karıştı kullananlar nasıl korse kullanıyorsunuz foto ata bilir misiniz ?
15.89 du yatırdı 2 gece fototerapi verildi 9a indi 3. Gece ışını kesti öyle takip etti düşüş devam edince taburcu olduk yani deger 9ken ciktik bizde. Dr 15. Güne kadar riskli sonrasında sarılık kalmıyor dedi bizimde 12. Günümüzdü bugün 3 günü atlatırsak sorun kalmıyor inşallah. Salı kontrole çağırdı normalde sarılığın sınırı 1/3 arası yazıyor bizim kagitta. Sık sık emzir dedi okadar ben mama verme taraftarı değilim yettikçe anne sütü vericem yetmediği mecbur kaldığım zaman mama düşünüyorum.

Korse taktım normal kıyafet altına giyilen dikişsiz olandan ama 5 dakka zor dayandım çıkarıp attım gaz sancısı yaptı bana ama şansıma göbeğim kendi kendine gitti çok az kaldı oda gider cunki kilolarımda gitti.

Bizim gobek bağı 3.gün dustu hic bez sarmadim orayi acikta bıraktım surekli

B Bugunneselibirgun geçmiş olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah bebeğinin.

Canim emzirme grubunda bebegin emdigiyle sagdiginiz sütü kıyaslamayın diyordu .Bebek emince daha cok süt geliyormus .Makineye daha az .Icin rahat olsun .Bebegin senin kokun icin memede kalmak istiyordur .En guvenilir yer orasi .
Buna çok sevindm cnm inşallah öyledir. Eşim dahil herkes acaba sütün mü yok çocuk doymuyor diyorlar moralim bozuluyor oysaki emerken yutkunma sesini duyuyrm sürekli olmuyor tabi yorulunca bırakıyor.. çok zormuş doydumu doymadı mı memeyi tutması mesele uyandrması mesele.. ahh annelikkk

Ay bende surekli doydumu doymuyomu bak dakika olarak az emdi tek memeyi emdi uyuyakaldi diyorum keske doyup doymadklarini bilmenin bir yolu olsa

Bizimkide sürekli memede. Emiyor çok şükür ama memeden ayrıldığı an tekrar aranmaya başlıyor. Uykuya memede dalsın istiyor bu sefer gaz problemi oluyor. alışmaya çalışıyoruz birbirimize boncuk boncuk bakınca her şey unutuluyor

Hmmm haketmiş o zaman canım o da sevgili Kayınvalide havasına girmesin hiç

Cevap gelirse banada yaz sabah 4 ten beri aralıksz emzirdim keyfi emmek istiyo sütten açmak gibi kötü şeyler geçiyor aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…