- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.101
Evet ilkti hastaneye gittiğimde 8-9 cm açılmam vardı bebek henüz inmemişti suyumu açtılar sancılar şiddetlendi sonra bebek geldi.
5.gun dustu bizm canmKızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Maşallah sizeKızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedınasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın
İnşallah canımBizim 3. Günde düştü canım dün. Ama değişiyormuş senin de düşer merak etme.
Aynen ben de öyle yapıyorum canım inşallah çabucak geçer , çok teşekkür ederim canımEmzir canım. Sütün yetmiyorsa mama ver. Ben mama takviyesi ile sarılığı geçirttim. Doktorum emzir sonra da en az 30 cc mama ver demişti
Hep bezin dışında tutuyorum canım hiç bezin içine koymadımGobek kismini uyuyorken biraz acikta birak yani bezin disinda kalsin ki cabuk kurusun canim. Kucaklandigi zaman tekrar bez icine almayi unutma. Kucakta kaldir indir örselenmeyi aza indirmek icin
İnşallah canımBizim 3. Günde düştü canım dün. Ama değişiyormuş senin de düşer merak etme.
Aynen ben de öyle yapıyorum canım inşallah çabucak geçer , çok teşekkür ederim canımEmzir canım. Sütün yetmiyorsa mama ver. Ben mama takviyesi ile sarılığı geçirttim. Doktorum emzir sonra da en az 30 cc mama ver demişti
Hep bezin dışında tutuyorum canım hiç bezin içine koymadımGobek kismini uyuyorken biraz acikta birak yani bezin disinda kalsin ki cabuk kurusun canim. Kucaklandigi zaman tekrar bez icine almayi unutma. Kucakta kaldir indir örselenmeyi aza indirmek icin
Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedınasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın
Maşallah size canım5.gun dustu bizm canm
Evet ilkti hastaneye gittiğimde 8-9 cm açılmam vardı bebek henüz inmemişti suyumu açtılar sancılar şiddetlendi sonra bebek geldi.
almilacm benmde boyle oldu kanala inmemisti ama acilmam coktu suyumu patlattilar sonra dogurdum
Benim kızım ki 13 günde düşmüşdü 15 gün düşme süresi var canım bana oyle dedi dr. her bebek farkli doğum sonrası hastaneden cıkmadan düşen bile var.Kızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Kaç çıktı en son canım sarılığı biz de bir gece yattık çıktık ilk yattığımızda 15di ertesi sabah çıkardı doktor dün acilde baktirdik kendimiz kanına 9 çıktı acildeki doktor yatmasına gerek olmaz bu değerle dedi ama bol bol emzir sütün az olursa mama ver dedi , yani sarılık geçti demek için değerin kaç olması lazım
15.89 du yatırdı 2 gece fototerapi verildi 9a indi 3. Gece ışını kesti öyle takip etti düşüş devam edince taburcu olduk yani deger 9ken ciktik bizde. Dr 15. Güne kadar riskli sonrasında sarılık kalmıyor dedi bizimde 12. Günümüzdü bugün 3 günü atlatırsak sorun kalmıyor inşallah. Salı kontrole çağırdı normalde sarılığın sınırı 1/3 arası yazıyor bizim kagitta. Sık sık emzir dedi okadar ben mama verme taraftarı değilim yettikçe anne sütü vericem yetmediği mecbur kaldığım zaman mama düşünüyorum.Kızlar korse kullanıyor musunuz ben internetten baktım ama bir sürü korse çeşidi var kafam karıştı kullananlar nasıl korse kullanıyorsunuz foto ata bilir misiniz ?
Buna çok sevindm cnm inşallah öyledir. Eşim dahil herkes acaba sütün mü yok çocuk doymuyor diyorlar moralim bozuluyor oysaki emerken yutkunma sesini duyuyrm sürekli olmuyor tabi yorulunca bırakıyor.. çok zormuş doydumu doymadı mı memeyi tutması mesele uyandrması mesele.. ahh annelikkkCanim emzirme grubunda bebegin emdigiyle sagdiginiz sütü kıyaslamayın diyordu .Bebek emince daha cok süt geliyormus .Makineye daha az .Icin rahat olsun .Bebegin senin kokun icin memede kalmak istiyordur .En guvenilir yer orasi .
Ay bende surekli doydumu doymuyomu bak dakika olarak az emdi tek memeyi emdi uyuyakaldi diyorum keske doyup doymadklarini bilmenin bir yolu olsaBuna çok sevindm cnm inşallah öyledir. Eşim dahil herkes acaba sütün mü yok çocuk doymuyor diyorlar moralim bozuluyor oysaki emerken yutkunma sesini duyuyrm sürekli olmuyor tabi yorulunca bırakıyor.. çok zormuş doydumu doymadı mı memeyi tutması mesele uyandrması mesele.. ahh annelikkk
Bizimkide sürekli memede. Emiyor çok şükür ama memeden ayrıldığı an tekrar aranmaya başlıyor. Uykuya memede dalsın istiyor bu sefer gaz problemi oluyor. alışmaya çalışıyoruz birbirimizeSabah 4 te kızımı yatağıma aldım emzirmek için hala emziriyorum..hiç uyumuyor.memeyi bırakınca 10 dkka sürmüyor uykusu.banyo yaptırdım mayışıp uyur dedim tık yok.24 gün bugün 24 gündür uyumuyorum.kaka yapamıyodu dün geceden beri ondan huzursuz dedm çıkardı hemde bolca ama yine uyumadı.annelik zor iş ..yinede onu sevmekten öpmekten vazgecemiyorum.o kadar güzelki..kara saçları sarıya dönmeye başladı bakalım 40ı çıkana kadar nolacak.sz nasılsınız
Hmmm haketmiş o zaman canım o da sevgili Kayınvalide havasına girmesin hiçYok sert değil ama eski yaptıkları aslında yapmadıkları yüzünden zaten hep mesafeliyiz. 9 ay hiç beni telimden aramamış nasılsın dememiş ne kendisi ne kızları. Hep eşimi aradılar nasılsınız diye hamile olan benken.annem köle gibi doğumdan önce maddi manevi gelip temizlik hastane herşeyle ilgilendi. Emzirmeyi o yaptırcakmış . Kusura bakmasın ben de o tahammül yok.
Cevap gelirse banada yaz sabah 4 ten beri aralıksz emzirdim keyfi emmek istiyo sütten açmak gibi kötü şeyler geçiyor aklımdanKızlar günler nasıl geçiyor anlamıyrm emzir gaz çıkar uyut başa sar... benm oğlum göğsümde çok uzun kalıyor 30-45 dk arası bi ğöğsümü emiyor sanırım sütüm az doymuyor diğerine alıyorum onuda bekleye bekleye okadar emiyor tam yatryrm gözlerini açıp aranıyor bende mama veriyrm.. sarılığımz sınırdsa korkuyrm. Sütümü denemek için sağıyorum yarım saatte 30 cc anca çıkıyor bebek bu kadar bile ememiyordur sanırm.. ama sürekli memed olması beni çok yoruyor ne yapablrm
Bizim 9. Gün düştü canım. 15güne kadar vakti varmış.Kızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Benim 5. Gündü.7 ila 14 gün içinde düşmesi normal canımKızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Ahh cnm hepimz aynyz sanırm iki meme bir mama hala kuş gibi ağız açık ne yapacağımı şaşıryrm artkCevap gelirse banada yaz sabah 4 ten beri aralıksz emzirdim keyfi emmek istiyo sütten açmak gibi kötü şeyler geçiyor aklımdan
Biberon veriyormusunAhh cnm hepimz aynyz sanırm iki meme bir mama hala kuş gibi ağız açık ne yapacağımı şaşıryrm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?