- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.121
Canım hayırlı olsun buda gectı cok sukur .Bu arada bişey sormak ıstıorum dayanılmıycak kadr acıtmıor dmı dıkısler yanı rahat cocugunla ılgılenebılıo musun?Kızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedınasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın
Göbeği düştü sonraki bir iki gün banyo yaptırmadım tam kurudu bantsız hergün duş aldırıyorum.Allah korusun bebişlerimiziBenim kızım ki 13 günde düşmüşdü 15 gün düşme süresi var canım bana oyle dedi dr. her bebek farkli doğum sonrası hastaneden cıkmadan düşen bile var.
Bide sizler kulanıyormusunuz bebeğin göbeği düşdükden sonra 40 cıkana kadar banyo yapdırırken kare şeklinde bebek için yara bandı gibi şey var onu takıp oyle banyosnu yaptırmalı diyor burdakı dr. kızımda öyle yapdım bir sorun yaşamadım. ama sizin konuşmalarnızda hiç rastlamadım kızlar. İnternetdede araşdırdim yok ama burda her egzanede var.
Şimdi uyudu inanabiliyo musunBizimkide sürekli memede. Emiyor çok şükür ama memeden ayrıldığı an tekrar aranmaya başlıyor. Uykuya memede dalsın istiyor bu sefer gaz problemi oluyor. alışmaya çalışıyoruz birbirimizeboncuk boncuk bakınca her şey unutuluyor
Buyuk ıhtımal yarın cwp werir cnm bu saate kadr wermedıyse bnde merak ettm n zaman sölıcek acaba hber wer cnm5816bursa yaa ne guzel .Allah bagislasin canim .Sen de kavustun kuzucuguna .Darisi bana ve geri kalan 10 15 arkadasima :))
Ya kizlar dr hala cevap yazmadi elimde tel bekliyorum kac saattir .Ne var yani su saatte gel dese
Bu günler geçermi yaaaaAhh cnm hepimz aynyz sanırm iki meme bir mama hala kuş gibi ağız açık ne yapacağımı şaşıryrm artk
[/QUOTE]Guncelll Listemiz
1.(serenity16 ). Normal
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi . Normal
4.Removeben . Normal
5. @minaaaako. Sezeryan
6. A Alevce7 . Normal
7.almilacm . Normal
8. A alcala .
9.Milana firuze . Normal
10.chatlax . Normal
11. @Efsane anne. Sezeryan - 21 Temmuz
12. O Oceancan . Sezeryan - 18 Temmuz
13. 340012]@5816bursa. Sezeryan - 16 Temmuz [/B]dogum gerceklesti
14.ZK_ASK . Normal
15. A Aysse34663 . Normal
16.justlook . Normal
17.Olivia01 . Normal
18.@symmm. Sezeryan - 17 Temmuz
19.@cndyyyy. Normal
20.Miss Ness . Normal
21.Urmicca . Normal
22.Parislim . Normal
23.@domates. Normal
24.KumraL_KrakeR . Sezeryan- 18 Temmuz
25.kayramberamveram Normal
Onun ilk başta normaldi sonra sezeryana karar verdi :)kız sen normal mi sezeryan mı karıstı gne ortalıkZK_ASK
Anladım canım o zaman daha vaktimiz var bizim ,Benim kızım ki 13 günde düşmüşdü 15 gün düşme süresi var canım bana oyle dedi dr. her bebek farkli doğum sonrası hastaneden cıkmadan düşen bile var.
Bide sizler kulanıyormusunuz bebeğin göbeği düşdükden sonra 40 cıkana kadar banyo yapdırırken kare şeklinde bebek için yara bandı gibi şey var onu takıp oyle banyosnu yaptırmalı diyor burdakı dr. kızımda öyle yapdım bir sorun yaşamadım. ama sizin konuşmalarnızda hiç rastlamadım kızlar. İnternetdede araşdırdim yok ama burda her egzanede var.
15.89 du yatırdı 2 gece fototerapi verildi 9a indi 3. Gece ışını kesti öyle takip etti düşüş devam edince taburcu olduk yani deger 9ken ciktik bizde. Dr 15. Güne kadar riskli sonrasında sarılık kalmıyor dedi bizimde 12. Günümüzdü bugün 3 günü atlatırsak sorun kalmıyor inşallah. Salı kontrole çağırdı normalde sarılığın sınırı 1/3 arası yazıyor bizim kagitta. Sık sık emzir dedi okadar ben mama verme taraftarı değilim yettikçe anne sütü vericem yetmediği mecbur kaldığım zaman mama düşünüyorum.
Korse taktım normal kıyafet altına giyilen dikişsiz olandan ama 5 dakka zor dayandım çıkarıp attım gaz sancısı yaptı banaama şansıma göbeğim kendi kendine gitti çok az kaldı oda gider cunki kilolarımda gitti.
Bizim gobek bağı 3.gün dustu hic bez sarmadim orayi acikta bıraktım surekli
Bizimki ilk kontrole gittiğimizde 14.8 çıktı hemen yatış yaptı bir gece fototerapi gördü ertesi sabah kanda bakmadı hiç tenine bakarak eve yolladı salıya tekrar gelmemizi söyledi biz de dün gece açıldı kendimiz baktirdik 9 çıktı inşallah salıya kadar daha da düşer , bizim Dr 1 ay sürer dedi sarılık olma ihtimali 1 ay devam eder yani bolca emzir yetmediği yerde mama takviyesi yap hiç aç kalmamalı dedi , kendim de bol bol su içmeye çalışıyorum inşallah tamamen düşer de kurtuluruz ,
Bana Dr tak demişti hastaneden çıktığımda ama anlamadım iç dikişlere faydası mi var yoksa sadece karnımın toparlanması için mi dedi çünkü göbeğim gitti bile biraz sarkiklik var sadece ,
Bebeğin göbeğini ben de sarmadim hatta bezinin dışında tuttum ama yine de düşmedi
@Pembegomlek geçmiş olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah bebeğinin.
Anladım canım çok teşekkür ederimBizim 9. Gün düştü canım. 15güne kadar vakti varmış.
Anladım canım çok teşekkür ederimBenim 5. Gündü.7 ila 14 gün içinde düşmesi normal canım
Memede mi uyuyakaldıŞimdi uyudu inanabiliyo musun
Maleseff çok direndm kaşıkla verdm ama gece gündüz yorgunluktan artk verdm biberonu ama şu sarılık muhabbeti bitsin mamayı bırakmak istyrmBiberon veriyormusun
Ayni durumdayz canm hemen araniyo uyurken meme agzinda olsun istiyo ole hemen uyudu diyip yerinede koyamiyorum uyanip agliyo biz basa donuyoruzBizimkide sürekli memede. Emiyor çok şükür ama memeden ayrıldığı an tekrar aranmaya başlıyor. Uykuya memede dalsın istiyor bu sefer gaz problemi oluyor. alışmaya çalışıyoruz birbirimizeboncuk boncuk bakınca her şey unutuluyor
Valla ben aldm alirken satici kullandigm bedende almamim yeterli olucagini soyledi zaten buyuk fln dedi ama oyle degildi normal sutyenler gibiydi bir buyugunu alsaydm keske demistm ki dusun ozaman goguslerim simdiki gibi sis degildiKizlar nbb kapli sutyen siparis eden varmi kap olcusu nasil geliyor standartmi
Memnunmusunuz
Lohusam.com siparis verecem ama sadece beden soruyor
Bilmiyorum kaç çıktığını canim ama iyiye gidiyo dediler. Yazdiklarinin cogunu yedim ictim ama hâlâ süt yok. 3 saatte bi yanına gidiyorum emzirmeye ama boş boş emiyo kuzumCanım geçmiş olsun. Kaça çıktı sarılığı? Bizim 12,8e çıkmıştı her saat emzir 3saatte bir mama ver dedi doktor. 2gün sonra 10a düştü. Haftaya tekrar kontrol var. Aç kalmaması gerek dedi. Rezene çayını çok duydum onu içiyorum her gün 2-3 bardak,hurma,komposto,dere otu,bulgur süt arttıran şeyler. Ama asıl önemli olan 3-4lt su ve uyku. Canını sıkma giderek artar sütün emin ol canım. Arada sağ sütünü o da artıyor.
Sağol canım. Emziriyorum sütum olmasa da iki üç saatte bir hemşireler çağırıyorCanım benim de bebeğim sarılık oldu. Başlarda sütüm çok değildi ama pompayla sağdıktan sonra artmaya başladı. Ayrca 3 4 litre su içmelisin. Bulgur börülce ve yeşil soğan da sütü arttırıyor.
Bebeğini mümkün oldukça sık emzir. Ben gece bile saat başı emzirdim. Yetmediği yerde mama verdim. Çok şükür iyileşti. Sizin de bir an önce atlatır inşallah
Sezaryen canım niye karıştı ki 20 temmuzdakız sen normal mi sezeryan mı karıstı gne ortalıkZK_ASK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?