- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.321
Ben de benzer duygular yaşadım. annem zaten panik normalde soğuk kanlı olan eşim bile ameliyat sabahı aşırı stres yaptı ama bunların hepsi geçiyor ben sabah erken saatte girdim dr un ilk ameliyatı olarak özellikle de istedim. Bebiş çıkınca herkesteki stres gidiyor. Fiziksel olarak en acılı günler ilk günler olmasına rağmen psikolojik olarak en mutlu olduğum zamanlar da ilk günlermiş yanımda sadece annem ve eşim varken. Şimdi evdeki curcuna kalabalık elimin ailesi falan sinirlerimi yıprattı herkes gitsin evim boşalsın kafa dinleyeyim istiyorum.Amin insallah canim .
Evet canim .Amin insallah .Darisi başına.
Ben de ayni duygular içindeyim. Hele aksam oldu ya iyice bir hüzün sardı beni .Surekli kasiliyorum stresten .Annemle esim bisey diyince size noldu yaa ben dogurcam normale donun diyorum .Kurbanlik koyun muamelesi yapiyorlar
Mutlaka kullanmam lazım karnım zayıflasa da derisi sarkmaya başladı , teşekkürler canımMedikallere sorarsan verirler canım mutlaka kullan çok faydası oluyor. Ben 5 saat sonra taktım onu hiç yatmadım hep ayaktaydım hiç zorlanmadım. Üstelik 3. sezaryendi.
Sen nasılsın canım. Kuzucuk nasıl. Adını ne koydunuz
Amin insallah canim .
Evet canim .Amin insallah .Darisi başına.
Ben de ayni duygular içindeyim. Hele aksam oldu ya iyice bir hüzün sardı beni .Surekli kasiliyorum stresten .Annemle esim bisey diyince size noldu yaa ben dogurcam normale donun diyorum .Kurbanlik koyun muamelesi yapiyorlar
Cnm bzmde 13 çıktı bende emme durumuna göre takviye edyrm az emdyse 60 yapyrm çok kaldysa 40.. yarın kontrol var bakalum ona göre bırakmak istyrm mamayıBizim de sarılık 12,8e çıktı canım. Sizin kaçtı? O yüzden mamaya başladık biz de. Ama 60 cc veriyorum içiyor mesela. Çok sa vermeye korkuyorum ama hem emiyor hem mama da içiyor. Sen ne kadar veriyorsun canım mamayı?
Insallah aglamadan girerim .Kendime hakim olabilirim.Tansiyonumun düşmesinden korkuyorum normalde de düşüyor. Sakinlestirici almadan cikamam gibi .Ama bebegim iyi olsun gerisi sorun değil. Annem resmen efkara bagladi gitti balkonda oturuyor. Esim konuşmuyor sessiz filan.Ben de benzer duygular yaşadım. annem zaten panik normalde soğuk kanlı olan eşim bile ameliyat sabahı aşırı stres yaptı ama bunların hepsi geçiyor ben sabah erken saatte girdim dr un ilk ameliyatı olarak özellikle de istedim. Bebiş çıkınca herkesteki stres gidiyor. Fiziksel olarak en acılı günler ilk günler olmasına rağmen psikolojik olarak en mutlu olduğum zamanlar da ilk günlermiş yanımda sadece annem ve eşim varken. Şimdi evdeki curcuna kalabalık elimin ailesi falan sinirlerimi yıprattı herkes gitsin evim boşalsın kafa dinleyeyim istiyorum.
Insallah canim dogum yapanlardan haber beklerken sira bizegeldi .Darisi basina.Minaako yarin ikiniz için buyuk gün. İnşallah cok güzel gecer doğumunuz kendinizi iyi his eder etmez haberdar edin bizi. Güzel haberler bekliyorum.
Çok az kaldı yarından itibaren bu duygulardan eser kalmayacakInsallah aglamadan girerim .Kendime hakim olabilirim.Tansiyonumun düşmesinden korkuyorum normalde de düşüyor. Sakinlestirici almadan cikamam gibi .Ama bebegim iyi olsun gerisi sorun değil. Annem resmen efkara bagladi gitti balkonda oturuyor. Esim konuşmuyor sessiz filan.
Insallah canim dogum yapanlardan haber beklerken sira bizegeldi .Darisi basina.
Amin canim evde bütün gün o kadar yoruluyorum ki hiç oturamiyorum cok yoruluyorum bütün gün sürekli camaşir bulaşik sil süpür topla yoruldum.Insallah aglamadan girerim .Kendime hakim olabilirim.Tansiyonumun düşmesinden korkuyorum normalde de düşüyor. Sakinlestirici almadan cikamam gibi .Ama bebegim iyi olsun gerisi sorun değil. Annem resmen efkara bagladi gitti balkonda oturuyor. Esim konuşmuyor sessiz filan.
Insallah canim dogum yapanlardan haber beklerken sira bizegeldi .Darisi basina.
Insallah depresyona girmeden atlatiriz kritik sureci.Çok az kaldı yarından itibaren bu duygulardan eser kalmayacak
Yaa kiyamam .Amin canim evde bütün gün o kadar yoruluyorum ki hiç oturamiyorum cok yoruluyorum bütün gün sürekli camaşir bulaşik sil süpür topla yoruldum.
Düşün doğurmak ve hastanede dinlenmek isdiyorum o kadar vahım durumum.
Diger memeni almasi icin koltuk alti emzirme yontemini kullan belki ise yarar .Kızlar göğüs tıkanıklığı yaşadığım günden beri silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım şimdi bir göğsümü alıyor bebeğim ama diğerini uç olmadan asla almıyor. Kullanan varmı silikon uç nasıl kurtulucaz bundan??
Insallah depresyona girmeden atlatiriz kritik sureci.
Yaa kiyamam .
Diger memeni almasi icin koltuk alti emzirme yontemini kullan belki ise yarar .
Yok canim bilmis akrabayla yarisamaz kimse.Senin yazdiklarin cok dogru insallah oyle olcak .Sena dediğmi yap. Yapdığmı yapma adlı tafsıyem. Bebeğinle olan bu güzel anı kimsenin kirletmesine izin verme sen bebeğinin sahip ola bileceği en iyi annesin senin bebeğne senden iyi kimse bakamaz cünkü sen onu daha konuşamadan dilini öğrenip anlayan annesi meleği olucaksın. Kimsenin ne dediğni ne düşündüğnü önemseme cok iyi birde dr buldunmu onun sözünden cıkma her şeyi arayıp danışa bileceğin bir doç. Dr bul. Bende o bilmiş gicik akrabalar gibi oldum sanirim böyle cok konuşdum kısaca kendi bildiğin yoldan şaşma.
Yok vallahi aynen anlattığını yaşıyorumAmin canim bu 38 hafta gecdi bu son günler gecmiyor, şimdi sen saniyeleride sayıyorsundur allah bilsin günde bir 30 defa falan saate bakıyorsundur. 2 günü 2 asılr gibi gecdiğni düşünüyorsundur diyilmi.
bende cok bilmiş gibi oldum boyle.
Aynen canım hastanede gelen giden uğrayan oluyordu sadece bitiyordu. Eve gelmeden kv ve kp gittiler zaten sigara muhabbetine. Annem var kız kardeşim var babamla erkek kardeşim de geldiler bikaç günlüğüne şimdi. Hiçbiri iş yapmadığı gibi ortalığı dağıtıp oturuyorlar. Anneme söyleyince ben de gideyim bari sen rahatsız oluyorsun falan diyor sanki mevsimlik işçi de mevsimin bitip evine dönme zamanını bekliyor. Kız kardeşim deseniz bencil çay demlenir tepsisine kendi çayını alır içer kimseye sormaz size de çay koyayım mı diye. Erkek kardeşim deseniz gezi planlarını yapıp gelmiş alışveriş yapacağı markaların dükkanları nerde var onu araştırıyor.Evim zaten küçük tek wc var ve bana kimse ameliyatlıymışım gibi davranmıyor. Gece de kimse bebeğime bakmadı kendim bakıyorum eve geldiğimizden beri. Hepsi fosur fosur uyuyor kalkıp bi göz bile gezdirmiyorlar. Hayır 2 komşu uğrasa eve darmadağın yüzlerine bakamıcam. Herkes de ne aileler var birbirlerine destek olmak için ölüyorlar ama bizimkiler malesef sadece kendilerini düşünür hep. Kv desen hayatlarımız o kadar farklı ki aynı noktadan geçme şansımız bile yok paralel evrenlerdeyiz hayata karşı. Onunla zaten bu süreci atlatamam. Aslında eşimle yalnız olsak daha rahat olacaktı. Eşimle bile muhabetimiz kalmadı. O kadar kalabalık ki evde kaos var ki çocuğumuZun mutluluğunu bile paylaşamadık doya doya. Bugün oğluma baktıkça ağlayasım geldi hep hüngür hüngür ağladım. Yarın da topuk kanı benim kontrol yenidoğan foto çekimi vs var bu şiş gözlerle ne yaparım bilmiyorum.Ben de benzer duygular yaşadım. annem zaten panik normalde soğuk kanlı olan eşim bile ameliyat sabahı aşırı stres yaptı ama bunların hepsi geçiyor ben sabah erken saatte girdim dr un ilk ameliyatı olarak özellikle de istedim. Bebiş çıkınca herkesteki stres gidiyor. Fiziksel olarak en acılı günler ilk günler olmasına rağmen psikolojik olarak en mutlu olduğum zamanlar da ilk günlermiş yanımda sadece annem ve eşim varken. Şimdi evdeki curcuna kalabalık elimin ailesi falan sinirlerimi yıprattı herkes gitsin evim boşalsın kafa dinleyeyim istiyorum.
Yarın haberini bekliyorum canım. Benimde az önce sancım oldu duşa girdim geçti bel ağrım hala devam ediyorHic sorma cok kotu oldu. Ama simdi sinemaya geldik de bi rahatladim bari. Yarin yatirir herhalde acilma arttti bence hemde sinemada artti. Resmen incecik bir sizi hissettim kasilırken . Jiletle kesildi gibi
Minaako yarin ikiniz için buyuk gün. İnşallah cok güzel gecer doğumunuz kendinizi iyi his eder etmez haberdar edin bizi. Güzel haberler bekliyorum.
Ayy canım hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz minnoşunla..
Aynen canım hastanede gelen giden uğrayan oluyordu sadece bitiyordu. Eve gelmeden kv ve kp gittiler zaten sigara muhabbetine. Annem var kız kardeşim var babamla erkek kardeşim de geldiler bikaç günlüğüne şimdi. Hiçbiri iş yapmadığı gibi ortalığı dağıtıp oturuyorlar. Anneme söyleyince ben de gideyim bari sen rahatsız oluyorsun falan diyor sanki mevsimlik işçi de mevsimin bitip evine dönme zamanını bekliyor. Kız kardeşim deseniz bencil çay demlenir tepsisine kendi çayını alır içer kimseye sormaz size de çay koyayım mı diye. Erkek kardeşim deseniz gezi planlarını yapıp gelmiş alışveriş yapacağı markaların dükkanları nerde var onu araştırıyor.Evim zaten küçük tek wc var ve bana kimse ameliyatlıymışım gibi davranmıyor. Gece de kimse bebeğime bakmadı kendim bakıyorum eve geldiğimizden beri. Hepsi fosur fosur uyuyor kalkıp bi göz bile gezdirmiyorlar. Hayır 2 komşu uğrasa eve darmadağın yüzlerine bakamıcam. Herkes de ne aileler var birbirlerine destek olmak için ölüyorlar ama bizimkiler malesef sadece kendilerini düşünür hep. Kv desen hayatlarımız o kadar farklı ki aynı noktadan geçme şansımız bile yok paralel evrenlerdeyiz hayata karşı. Onunla zaten bu süreci atlatamam. Aslında eşimle yalnız olsak daha rahat olacaktı. Eşimle bile muhabetimiz kalmadı. O kadar kalabalık ki evde kaos var ki çocuğumuZun mutluluğunu bile paylaşamadık doya doya. Bugün oğluma baktıkça ağlayasım geldi hep hüngür hüngür ağladım. Yarın da topuk kanı benim kontrol yenidoğan foto çekimi vs var bu şiş gözlerle ne yaparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?