2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yalnızım cmm, sling almak istiyorum, lavaboya bile gidemiyorum.. biberonları falan günde bir defa kaynatıyorum ancak
Zor canım valla nasıl besleniyorsun?

Mei tai slingi demedimmm bu arada çokk mutluyum aile hekimliğine kadar gittik yolda 3 kere gaz çıkardı oğluşummm :))))

Şimdi aile hekimliğinden geldik..aynı dediler canım .mama azalt meme çoğalt yoksa bırakır dediler..bebeğinle inatlaş dedi bakalım inşallah yapabilicem

İlk olunca tecrübesizlik de yoruyor insanı ne yapacağını bilemiyor. Anneler desen farklı farklı şeyler söylüyor. Doktor da kafamıza göre bulamadık. Zamanla uyum sağlayacağız

Azıcık büyüyüp ele avuca gelse bir kırkı çıksa rahatlarız diye umuyorum. Bende uyum sağlamış olurum. Güzel zamanlar tadını çıkarmak lazım nede olsa bir daha geri gelmeyecek

Sitesine baktım cnm bi sürü model var sen hangisinden ve nereden aldın?

Kızlar sağlık ocağında kontrolümüz vardı 15günlük olduk büyüyoruz yavaş yavaş . Kilo almaya başlamışız ölçümlerimiz yapıldı. Gözümüzde çapaklanma vardı . Biz anne sütü damlatmıştık ebeler kızdı. Sütte şeker var göz damarları tıkanır dedi. Doktora gösterdik damla verdi birde burun kenarlarına masaj yapacağız ilk altı ay normalmiş.

Canım benim kızımda ilk almadı, belki memen çok gergin olduğu için tutamıyordur. Memenin derisini sıkıp yumuşatmaya çalıy öyle ağzı ver bebeğin, ilk zamanlar çok sıkıntı oluyo ama sınredan alıyorlar, kızım hala sol memeyi alırken uğraştırıyor beni. Üzülme sakın herşey düzelir

Sağlık ocağına topuk kanı için gittinmi canım? kaçıncı gün gittin?

Canım çok iyi beslendin mi? Yinede gelmedi mi? Hergün duş sağlam beslenmek sütü baya artırıyor ama yapısal mı acaba

Bizimde dün kontrolümüz vardı hem kızımın hem benim. Dr sarılık testi yaptı allaha şükür yok kilosu 6 günde doğum kilosuna ulaşmış sütün yetiyor dedi maşallah. Sınra benim kontrolüm vardı dikiş ipleri yok olmuş her şey gayet güzel biraz popom acıyo tabi geçeçekmiş o da. Sonra kızımı ilk gezmesine götürdül avm ye gidip ona biberon aldım geceleri ben uyuynca annem versin diye inşy mememi unutmaz şimdilik emiyo benimde. Çabuk toparladım beni gören kırkın mı çıktı diyo nazar olcam allah korusun. Herşey yolunda allaha şükür lohusa depresyonunada girmedim, herkes benden böyle bi performans beklemiyormuş becerikliymişim :)) iykusizluğada dayanıyorum ama annemden allah razı olsun ablamda burda ama gitcek o. İnşş böyle devam eder. Benzşuan çok mutluym anne olmak çok güzel. Kırkı çıkıncada taşınma işi var bakalım nasıl taşıncas

Canım bunun baş boyun desteği varmı göremedim fotoda

Canım bunun baş boyun desteği varmı göremedim fotoda

Yok canom bu bez sling gibi ama daha kalın kumaş. Çapraz bağlanan kenar kumaşlar ile alt bağlanan kenar kumaş elyaf dolgulu.. Baş desteği için sorun yaşamadım zaten anneye bütünleşik şekilde bağlıyorsun. Bir de yenidoğan küçük oldukları için alt parçasını kıvırıp kullanıyorsun kısalıyor sling.
YouTube da videoları var bak istersen bağlanmasına filan.

Amin canım. Seninde işin zor gerçekten Allahtan benim evde kimse yok yalnızım rahat rahat dolanıyorum ama doğumdan sonra nasıl olcam bilmiyorum bende
Az kaldı canım senin sabret
Ay gerçekten onlar neymiş öyle ben normal halimle yapamazdım o dediklerini :)
Ben de 40. haftaya girince suni sancı istemeyi düşünüyorum. Yaşlandı çocuk, Benjamin Button gibi doğacak.
Bende suni mi istesem sezeryanamı dönsem bilemedim canım bir 40 ı tam doldurayım bakalım nolcak kaç güncük kaldı zaten

Canım ilk 1 ay sık ıyanıyor geceleri 2 3 saatte bir ve o süreci biberonla değil emzirmeyle tamamlaman lazım. Prolaktin asıl gece salgılanıyor ve gece emzirmesini bırakıp biberona şimdiden dönersen meme gece süt üretmeyi bırakır belli müddet sonra. Bence geceleri dayan ilk 2 ay ve emzir bolca. Bebeğin de kokunla rahatlasın büyüsün. Naçizane tavsiyem.

Spinal sezeryan olan arkadaslar 5.gun kontrole gittiğinizde yürüyebildiniz mi ?Ben yatak odasindan oturma odasina gidip geriye zor dönüyorum .Yarin ne yapcam bilmiyorum
Çok zordu canım ne zorlukla gittim hatta gidip hemen döneriz dedim ama bir gittik sarılık olmuş hastanede bir gece de kalmak zorunda kaldım bebekle beraber o gece sabaha kadar kivrandim resmen Allah'tan benden başka anneler de vardı da sezeryanli bir birimize yardım ettik , ağrı kesici kullanıyor musun ben ikişer tane kullanıyordum her öğün o biraz iyi gelmişti o gün, sen bugün bolca yürü evin içinde canim biraz vücudun açılsın yarın biraz daha rahat yürüye bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…