- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.021
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahCok iyiyiz cnm ama daha ayaklnmadim
Canım ben de zor yürüyordum yavaş yavaşSpinal sezeryan olan arkadaslar 5.gun kontrole gittiğinizde yürüyebildiniz mi ?Ben yatak odasindan oturma odasina gidip geriye zor dönüyorum .Yarin ne yapcam bilmiyorum
Canım kullanabiliyor musun? Kullanışlı mi gerçektenYok canom bu bez sling gibi ama daha kalın kumaş. Çapraz bağlanan kenar kumaşlar ile alt bağlanan kenar kumaş elyaf dolgulu.. Baş desteği için sorun yaşamadım zaten anneye bütünleşik şekilde bağlıyorsun. Bir de yenidoğan küçük oldukları için alt parçasını kıvırıp kullanıyorsun kısalıyor sling.
YouTube da videoları var bak istersen bağlanmasına filan.
Maşallah canm gozunaydinKızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
Doyup doymadığını bende anlayamıyorum ama bezlerini sayın diyorlar ya ona bakıyorum her şey normal. Mama bende veriyordum ama azalta azalta kestik iki gündür mama vermiyorum. Sürekli memede oluncada ne saat kavramı ne düzen var. 2 saat arayla emzirin diyorlar bizimki uykuya bir saat sonra anca dalıyor bu sefer doğru düzgün uyuyamamış oluyor. Yarın kontrolümüz var ebeler ne dicek bakalım
sen kullamıyo musun bunu? susuyor mu bebek ağlıyorsa?sonsuzzz canım bak burada uygun fiyatı da..acayip rahatlık al derim evde de kullanırsın..ben hem ev dışsrı için aldım.
Tamamen dokuma kumaş ve kenar sırtları elyaf dolgulu süper rahat ettim şu an.
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/mei-tai-kanguru-sling-bebek-tasima-3-pozisyon-tasima-361375144?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*31478369247*91220864367*{type}*361375144*aud-338833715659la-397741231394&gclid=EAIaIQobChMI7M6zqYWr3AIVzVQYCh3VMwiKEAQYASABEgLxvvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Aynen sabah gidiyorum inşallah hersey yolunda olur♡Çok az kalmış canım şimdi şafak 1 galiba
İnşallah herşey gönlünce olsun
Dördüncü gün çağırdılar canım biziSağlık ocağına topuk kanı için gittinmi canım? kaçıncı gün gittin?
Ben sling aldım. Kanguru için hemen tavsiye etmiyorlar ama sling hemen kullanabiliyorsun. Arada kullanıyorum içinde hemen uyuyorlar ama ben biraz kabiliyetsizim tek başıma beceremiyorum hala içine bebeği sokmayı. Ama gerçekten çok rahat ellerin boşta kalıyor. Benim aldığım sling: http://www.ecobebek.com/Neko-Wrap-Sling-Bordo,PR-201.htmlBu arada annem haftaya gidiyor, eşimde nöbet usulü çalışıyor. Biraz endişeliyiö oğlum memeyi bırakmaması için sürekli sağmam gerekecek. Benim beslenmem biberon temizliği sterili derken bi sürü iş.
Sling kullanayım diyorum arada.... 40 dolunca kullanabilir miyim? Mei tai sling almıştım..nolur kullanan yazarsa sevinirim nette hiç bilgi bulamadım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
bende 2 gündür emzirmeye başladım şükür başladığım günden beri ayrılmıyor benden farkettim hatta şuan göğsümde uyuyor yerine koysam kalkıyor hemen önceden olsa biberonu bitirir yerinde uyurdu şimdi yokAynı bende tüm gün memede tuttum nerdeyse canım. Bu gün mama vermedim hiç doğru mu yapıyorum bilmiyorum. İnş doğrudur. Emdi yarım saat filan uyuyakaldı. Yatırdım birazcık uyudu yarım saat 1saat kadar. Uyandı. Altını değiştirdim oyaladım biraz tekrar emzirdim filan.bu saate kadar böyle geçti vakit. Uyku beslenme saati vs diye bişey yok.
Ebeler ne dedi sana canım?böyle uzun süre memede kalması doğru mu acaba? Duşu bile alelacele alıp çıkıyorum resmen.
Herkes böyle mi tek ben miyim oğlumla koala gibi yaşayan??
Herkes farklı bir şey söylüyor canım bir doğru yok anlaşılan. Her bebek farklı ihtiyaçlarıda .Biz kendi düzenimiz oturtmaya çalışıcağız. Ebeler ne zaman isterse vereceksin sadece memede uyumamasına dikkat et yoksa gaz sancısı çeker dediler.Aynı bende tüm gün memede tuttum nerdeyse canım. Bu gün mama vermedim hiç doğru mu yapıyorum bilmiyorum. İnş doğrudur. Emdi yarım saat filan uyuyakaldı. Yatırdım birazcık uyudu yarım saat 1saat kadar. Uyandı. Altını değiştirdim oyaladım biraz tekrar emzirdim filan.bu saate kadar böyle geçti vakit. Uyku beslenme saati vs diye bişey yok.
Ebeler ne dedi sana canım?böyle uzun süre memede kalması doğru mu acaba? Duşu bile alelacele alıp çıkıyorum resmen.
Herkes böyle mi tek ben miyim oğlumla koala gibi yaşayan??
zorla sling aldıracaksınız bizeBen sling aldım. Kanguru için hemen tavsiye etmiyorlar ama sling hemen kullanabiliyorsun. Arada kullanıyorum içinde hemen uyuyorlar ama ben biraz kabiliyetsizim tek başıma beceremiyorum hala içine bebeği sokmayı. Ama gerçekten çok rahat ellerin boşta kalıyor. Benim aldığım sling: http://www.ecobebek.com/Neko-Wrap-Sling-Bordo,PR-201.html
Benim gazlı olan bebeği denedim uyudu gerçekten ama her bebek uyurmu bilemem. Bağlamasıda biraz pratik istiyor ben çok beceremiyorum hala.
Bugun hafif sancim var dr gittim 1 cm acilma varmis sadece. Bogurtlen yapragi cayi ictim etkisi oldu sancilarda.Ağrı filan yok mu hic. Yada kasilman oluyo mu. Agrili flan
Ne yaptin cnm acilma var mi. Bende 1 cm sadece ama pazar dogum var normal olmadi sezeryan dedi. Yani pazar gunu bebegim kucagimda insallahBende sendenimm hiç bir belirtim yok yarın randevum var alttan bakıcak yine açılma falan yok diyecek kesin
Aa cnm dogurmussun gozun aydin. Normal mi olduKızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
Canım gözü böyle sil dedi ağız içini değilBebek şampuani zararlı olmaz mı bize de karbonatlı suyla sil demişti dilinin ustunu ve ağız icini
Pardon canım konu konuya karıştı :) çok şükür geçti bizimkisi , size de çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsin inşallah[/QUOTE]Canım gözü böyle sil dedi ağız içini değil
Çapak için
Ben yapıyorum bi hayli azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?