2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok iyiyiz cnm ama daha ayaklnmadim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Spinal sezeryan olan arkadaslar 5.gun kontrole gittiğinizde yürüyebildiniz mi ?Ben yatak odasindan oturma odasina gidip geriye zor dönüyorum .Yarin ne yapcam bilmiyorum
Canım ben de zor yürüyordum yavaş yavaş
Annen ve esin ile birlikte gidersin biri bebeği taşır biri senin koluna girer daha rahat yürürsün
Canım kullanabiliyor musun? Kullanışlı mi gerçekten
Ben de almayı düşünüyorum çok kararsızım iki çocukla dışarı çıkmak çok zor oluyor bebeği bebek arabasına koysam diğerini elinden tutmam lazım bu sefer bebek arabasını suremiyorum o yüzden şart bana
Momfortbaby kanguru düşünüyorum ama sling konusunda kendime güvenmiyorum
O kanguru da pahalı kullanamazsam diye de korkuyorum para çöp e gidecek
Kızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
Maşallah canm gozunaydin

Aynı bende tüm gün memede tuttum nerdeyse canım. Bu gün mama vermedim hiç doğru mu yapıyorum bilmiyorum. İnş doğrudur. Emdi yarım saat filan uyuyakaldı. Yatırdım birazcık uyudu yarım saat 1saat kadar. Uyandı. Altını değiştirdim oyaladım biraz tekrar emzirdim filan.bu saate kadar böyle geçti vakit. Uyku beslenme saati vs diye bişey yok.
Ebeler ne dedi sana canım?böyle uzun süre memede kalması doğru mu acaba? Duşu bile alelacele alıp çıkıyorum resmen.

Herkes böyle mi tek ben miyim oğlumla koala gibi yaşayan??

sen kullamıyo musun bunu? susuyor mu bebek ağlıyorsa?

Bebek şampuani zararlı olmaz mı bize de karbonatlı suyla sil demişti dilinin ustunu ve ağız icini[/QUOTE]
Canım gözü böyle sil dedi ağız içini değil
Çapak için
Ben yapıyorum bi hayli azaldi

Ben sling aldım. Kanguru için hemen tavsiye etmiyorlar ama sling hemen kullanabiliyorsun. Arada kullanıyorum içinde hemen uyuyorlar ama ben biraz kabiliyetsizim tek başıma beceremiyorum hala içine bebeği sokmayı. Ama gerçekten çok rahat ellerin boşta kalıyor. Benim aldığım sling: http://www.ecobebek.com/Neko-Wrap-Sling-Bordo,PR-201.html

Kızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
bende 2 gündür emzirmeye başladım şükür başladığım günden beri ayrılmıyor benden farkettim hatta şuan göğsümde uyuyor yerine koysam kalkıyor hemen önceden olsa biberonu bitirir yerinde uyurdu şimdi yok

Herkes farklı bir şey söylüyor canım bir doğru yok anlaşılan. Her bebek farklı ihtiyaçlarıda .Biz kendi düzenimiz oturtmaya çalışıcağız. Ebeler ne zaman isterse vereceksin sadece memede uyumamasına dikkat et yoksa gaz sancısı çeker dediler.

Kızlar bizim de 40ı oldu bugün :) vay be ne çabuk geçiyor vakit. Anne olmak güzel ama yorucuymuş, ikiz annesi olmak ise baya iddialıymış. Az emzirip, daha çok sağıyorum. Mememi kafalarına göre bazen alıyorlar bazen almıyorlar. Mamayla destekliyorum ikisine yetmiyor sütüm. Tek göğüsümden 3 saatte 1 20 cc diğer göğüsümden 80-100 geliyor. Bir göğüs baya dandik çıktı. Başlarda üzülüyordum ama artık alıştım napalım yapacak bir şey yok. Kızlardan biri gazlı diğeri değil. Gaz çok zormuş. Sizler iyisinizdir umarım. Doğuran herkesi tebrik ederim.

Bebek şampuani zararlı olmaz mı bize de karbonatlı suyla sil demişti dilinin ustunu ve ağız icini
Çapak için
Ben yapıyorum bi hayli azaldi[/QUOTE]
Pardon canım konu konuya karıştı :) çok şükür geçti bizimkisi , size de çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsin inşallah

Çapak için
Ben yapıyorum bi hayli azaldi
Pardon canım konu konuya karıştı :) çok şükür geçti bizimkisi , size de çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsin inşallah[/QUOTE]
Sagol kuzum bizimkide azaldi masaj damla vs öyle düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…