- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.041
Ben ne zaman yurumeye calissam kv kisisi bebegi hoppala kaldiŕiyor yuruyememe sebebim bu.Canım benimde ağrılarım çok oluyor ama ben gayretle ayakta kalıyorum sende ayakta kaldığın zamanı çoğalmayı dene , çünkü herkes ne kadar çok yürürsen o kadar iyi toplarsın demişti bana
Insallah canim .Bugun gayretle biraz sagdim az da olsa geldi emzirmeye calisirken annem enjektorle verdi biraz .Insallah hemen toparlanirim .Ayakta olurum da bebeğime yeterim .Boyle o caresiz ben hasta cok yıpranıyoruz.Canım benim depresyon falan yok öyle birşey sen yine de gogsunututturmaya çalış ilk iki gün benimki de öyleydi hatta hala bazen tam tutamiyo memeyi ucunu alıp duruyor bizde 17.5 u gorduj sarılıkta dün bide bugün 1 igun mama verdim benide emiyo bayağı uğraştırıcı ama dayanmaya çalışıyoruz sende sakın pes etme az gelir zaten sutun en azından sag onu da ver düzelir alisir merak etme
Sagmaya basladim insallah gelir canim .Canım benim kızımda ilk almadı, belki memen çok gergin olduğu için tutamıyordur. Memenin derisini sıkıp yumuşatmaya çalıy öyle ağzı ver bebeğin, ilk zamanlar çok sıkıntı oluyo ama sınredan alıyorlar, kızım hala sol memeyi alırken uğraştırıyor beni. Üzülme sakın herşey düzelir
Oyyy ben belki de tekerlekli sandalye isteyecegim .Hem dikislerim kontrol edilecek hem bebek .Aradaki mesafe gözümde büyüyor.Çok zordu canım ne zorlukla gittim hatta gidip hemen döneriz dedim ama bir gittik sarılık olmuş hastanede bir gece de kalmak zorunda kaldım bebekle beraber o gece sabaha kadar kivrandim resmen Allah'tan benden başka anneler de vardı da sezeryanli bir birimize yardım ettik , ağrı kesici kullanıyor musun ben ikişer tane kullanıyordum her öğün o biraz iyi gelmişti o gün, sen bugün bolca yürü evin içinde canim biraz vücudun açılsın yarın biraz daha rahat yürüye bilesin
Annem gelcek zaten canim daa + KvGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım ben de zor yürüyordum yavaş yavaş
Annen ve esin ile birlikte gidersin biri bebeği taşır biri senin koluna girer daha rahat yürürsün
Canım kullanabiliyor musun? Kullanışlı mi gerçekten
Ben de almayı düşünüyorum çok kararsızım iki çocukla dışarı çıkmak çok zor oluyor bebeği bebek arabasına koysam diğerini elinden tutmam lazım bu sefer bebek arabasını suremiyorum o yüzden şart bana
Momfortbaby kanguru düşünüyorum ama sling konusunda kendime güvenmiyorum
O kanguru da pahalı kullanamazsam diye de korkuyorum para çöp e gidecek
Maşallah canm gozunaydin
Sabah cok caresiz kaldim sinirlendim aldim mamayi biberona koydum 2 dk da bitirdi haliyle .Sonra pisman oldum hemen kaldirdim biberonu .Afilim92 asla pes etme.
Ilkte çeneleri çok güçsüz alışmaya çalışıyorlar..
Biberon vermeni önermiyorum şimdi bile biberon versem memeyi emmede zorlanıyor.
Emin ol bir haftalıkken daha kolay kavricak
Bakmadı canım bugün alttan. banada çarşamba gününe kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Hayırlısıyla al kucağına inşallah yavrunu. benimde en azından günüm belli oldu artık günsüz beklemek daha zorduNe yaptin cnm acilma var mi. Bende 1 cm sadece ama pazar dogum var normal olmadi sezeryan dedi. Yani pazar gunu bebegim kucagimda insallah
Canim bebek asagi inmeye baslamis falan da mi demiyorlar. Hic mi belirti yok?Merhaba kızlarr. Bir randevu gününden daha boş döndüm beklemeye devam
Yok canım hiç öyle bir şey demedi. Bugün biraz sancı çıktı ama doktor onla ilgilide bir şey demedi heralde düşüktü. Çarşambaya kadar beklicez bakalım gelmezse sezeryan için gün vercekCanim bebek asagi inmeye baslamis falan da mi demiyorlar. Hic mi belirti yok?
Ben ne zaman yurumeye calissam kv kisisi bebegi hoppala kaldiŕiyor yuruyememe sebebim bu.
Insallah canim .Bugun gayretle biraz sagdim az da olsa geldi emzirmeye calisirken annem enjektorle verdi biraz .Insallah hemen toparlanirim .Ayakta olurum da bebeğime yeterim .Boyle o caresiz ben hasta cok yıpranıyoruz.
Sagmaya basladim insallah gelir canim .
Oyyy ben belki de tekerlekli sandalye isteyecegim .Hem dikislerim kontrol edilecek hem bebek .Aradaki mesafe gözümde büyüyor.
Annem gelcek zaten canim daa + Kv((
Kafayi yiycem sizle dertlesemiyorum da .
Sagol cnm. Sen de hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Aynen gununsuz beklemek daha zor. Bakarsin supriz yaparlar.Bakmadı canım bugün alttan. banada çarşamba gününe kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi. Hayırlısıyla al kucağına inşallah yavrunu. benimde en azından günüm belli oldu artık günsüz beklemek daha zordu
Ben de normal dogum icin bekliyorum. Ama sizin topigin masallahi var normali bekleyenler 40 i bitirmeden dogurmadi nerdeyse. Benim tam 40. Haftada doktorum tatile gidiyor. Sizleri de okudukca aldi beni bir telas. Bugun ki muayenede asagi inmeye baslamis dedi. Bakalim haftaya dogurabilecek miyim.. insallah tez zamanda ve kolaylikla dogurabilirizYok canım hiç öyle bir şey demedi. Bugün biraz sancı çıktı ama doktor onla ilgilide bir şey demedi heralde düşüktü. Çarşambaya kadar beklicez bakalım gelmezse sezeryan için gün vercek
Sabah cok caresiz kaldim sinirlendim aldim mamayi biberona koydum 2 dk da bitirdi haliyle .Sonra pisman oldum hemen kaldirdim biberonu .
Amin inşallah canım. Ay yapsalar ne güzel olur bol bol yürüyüş yapıyorum belki bir yararı olur diyeSagol cnm. Sen de hayirlisiyla kucagina alirsin insallah. Aynen gununsuz beklemek daha zor. Bakarsin supriz yaparlar.
Aşağı inmeye başladıysa gelir belki canım benimkinde hiç kıpırtı yok yeri çok rahat :) Senin yerine biz ağustos annesi olucaz bu gidişle :)Ben de normal dogum icin bekliyorum. Ama sizin topigin masallahi var normali bekleyenler 40 i bitirmeden dogurmadi nerdeyse. Benim tam 40. Haftada doktorum tatile gidiyor. Sizleri de okudukca aldi beni bir telas. Bugun ki muayenede asagi inmeye baslamis dedi. Bakalim haftaya dogurabilecek miyim.. insallah tez zamanda ve kolaylikla dogurabiliriz
Birde kızlar erkenci olur derlerdi bizimkilerin maşallahı varKizlar ins herkesler iidir bebisine kavusanlar gozunuz aydin olsun...
38+3 ten herkese selam olsun, kontrolumuz vardi bugun, yine sanci vs yoktu tabisi ve dr 40 i beklerim cati muayenenide o zaman yaparim, suni verir dogumu baslatirim dedi yani benim kizce normal dogum sancisiyla gelmeye niyet etmezse, yine suni sanciya kalacagim.. herseyin hayirlisi tabi, doguramayan kac kisi kaldik surda yaa temmuzuda bitiricez galibaaa..
O kadar kalmaz canim ya insallah. Son zamanlar zor zamanlar sicaklar bunaltti resmen. Rahat hareket edememek cabasi. Saglikla gelsinler ama fazla da bekletmesinlerAmin inşallah canım. Ay yapsalar ne güzel olur bol bol yürüyüş yapıyorum belki bir yararı olur diye
Aşağı inmeye başladıysa gelir belki canım benimkinde hiç kıpırtı yok yeri çok rahat :) Senin yerine biz ağustos annesi olucaz bu gidişle :)
Birde kızlar erkenci olur derlerdi bizimkilerin maşallahı varağustos annesi olucaz biz bu gidişle :) bana hiç suni falan demedi napıcak çok merak ediyorum
Aman napalım sağlık olsun, biz sabırsızlanıyoruz ama doğuran arkadaşların yazdıklarını okuyorum da doğduktan sonra daha zor.Tadını çıkaralım bari Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler ınşallahBugün benimde çıktı ama doktor bir şey demedi :/ yetersizdi heralde ondan az sancılara bile seviniyorum :)
Emzirirken surekli girmek istiyor odaya bende asla yaninda emzirmem annemden bile cekiniyorum .Bir de sutume yorum yapınca aksam cok agladim .Çok zor cnm ya kayinvalideler de her şeyi karışır
Sen duymaamaya çalış ne derse he de geç
Kendilerini çok bilmiş görürler
Allah sabır versin cnm geçecek bu günler inşallah biraz daha toparlan yolla evine gitsin.
Anne sen çok yoruldun git dinlen ben iyiyim artık tek başıma hallederim hem annem de var dersin yollarsın cnm
Insallah gelir canim daha var biraz zaman uzulmeKizlar ins herkesler iidir bebisine kavusanlar gozunuz aydin olsun...
38+3 ten herkese selam olsun, kontrolumuz vardi bugun, yine sanci vs yoktu tabisi ve dr 40 i beklerim cati muayenenide o zaman yaparim, suni verir dogumu baslatirim dedi yani benim kizce normal dogum sancisiyla gelmeye niyet etmezse, yine suni sanciya kalacagim.. herseyin hayirlisi tabi, doguramayan kac kisi kaldik surda yaa temmuzuda bitiricez galibaaa..
Evet enjektor kullanıyoruz annem yandan veriyor boyle boyle alisir insallah .Yaa bir de aglamaktan sesi filan gitti cok üzülüyorum. Yarin kontrol var insallah sarilik filan olmamıştır .Mama veriyoruz ama .Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Hastanede bir basimaydim.
Geceleri çok zor oluyodu
Ağlıyor ama memeyi ememiyor
Biberon yüzünden.
Hadi mamayı geçtim sonra kendim sağdım ama biberonla vermek çok yorucu oluyodu.
Ve pratik değildi zordu
Memeye alıştırmaya çalış canım ılkte sinirleniyor insan..
Birde göğüs yarasi olunca çığlık çığlıga kaldığım oldu. Bebeğe kızıyorum ama onunda elinden gelen bişey yoktu..
Anne karnından farklı bir ortam. Ilkte yarim saat aglayip öyle tutuyodu pes etme. Mamayı da göğsüne tuttur biraz. 15 20 dk falan zorla
Sonra mamayı verirsin
Sen şu sarılık olayını atlat insalah..
Şırınga ve kaşık kullan istersen
Bir parmağını ağzına sok. Kenardan şırınga ile süt damlat ara ara o emsin en azından çenesi içinde alıştırma olur....
Canım ilk günler zor oluyor ama biberona alışırsa daha zorlanırsın. Ağlasa da memeni tutturmaya çalış elbet kabul edecek. Bebekle biraz inatlaşmak gerekiyor sanırım. Sütünü sık sık sağ ki bebekte anne sütünden faydalansın. Hem sütün artar. Güzel günlerde büyüt bebeğini canım.Emzirirken surekli girmek istiyor odaya bende asla yaninda emzirmem annemden bile cekiniyorum .Bir de sutume yorum yapınca aksam cok agladim .
Insallah gelir canim daha var biraz zaman uzulme
Evet enjektor kullanıyoruz annem yandan veriyor boyle boyle alisir insallah .Yaa bir de aglamaktan sesi filan gitti cok üzülüyorum. Yarin kontrol var insallah sarilik filan olmamıştır .Mama veriyoruz ama .
Hepsinin farklı güzellikleri var sanırım canım kıymetini bilin bazen hamileliği özlüyorum bazen bebeğime doyamıyorum :))Aman napalım sağlık olsun, biz sabırsızlanıyoruz ama doğuran arkadaşların yazdıklarını okuyorum da doğduktan sonra daha zor.Tadını çıkaralım bari Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler ınşallah
İnşallah canım doktor bekletmeZ heralde o kdar zaten duramam o kadar gibi geliyor. Sıcaklar olmasa belki ama sıcaktan uyunmuyor bile hep yorgun hissediyorum kendimi. Amin canım zamanında gelsinler.O kadar kalmaz canim ya insallah. Son zamanlar zor zamanlar sicaklar bunaltti resmen. Rahat hareket edememek cabasi. Saglikla gelsinler ama fazla da bekletmesinler
Aynen canım valla doğurduktan sonrada ayrı bir dert ama en azından yavrumuz kucağımızda olacak o daha güzeldir heralde. Sıcaklardan keyfini çıkaramıyorum ki uyku uyuyamıyorum bütün gün yorgun hissediyorum sonra kendimi. Amin canımAman napalım sağlık olsun, biz sabırsızlanıyoruz ama doğuran arkadaşların yazdıklarını okuyorum da doğduktan sonra daha zor.Tadını çıkaralım bari Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler ınşallah
Normalde hep emziriyorl ama uykusuzluk çok yorunca annemde bigün ben uyuyım diye verdi biberonla, baya bi uykumu aldm ama geceleri emzirmeyi bırakmam sadece üç dört saat rahat bi uyku çektim :)Canım ilk 1 ay sık ıyanıyor geceleri 2 3 saatte bir ve o süreci biberonla değil emzirmeyle tamamlaman lazım. Prolaktin asıl gece salgılanıyor ve gece emzirmesini bırakıp biberona şimdiden dönersen meme gece süt üretmeyi bırakır belli müddet sonra. Bence geceleri dayan ilk 2 ay ve emzir bolca. Bebeğin de kokunla rahatlasın büyüsün. Naçizane tavsiyem.
Kızlar bende bugun dogum yaptm. Saat 12 de cok sukur minigimi aldm kucagima. Darisi bütün bekleyenlere kolay dogumlar olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?