- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.081
Devit3verdiler onda paraben varmış tera d3 de bha denilen kanserojen madde var dışında butik hidroksianisol diye yazıyor bir bak istersen
kafasına elimle destek veriyorum ki enseden zaten slingde içerde kalıyor sıkıntı olmuyor. Benim aldığım sling farklı ( mei tai ) bana kolay geliyor bağlaması.Sizin kullandığınız şey sling mi ilk bağlarken zor oluyor mu bi de kafasını tutamaması sıkıntı olmuyot mu
in
Haklısın canım aynı şeyi biz düşündük eşimle. Bizim doktor kısa süreli kullanımda çok zararı yok ama uzun süreli kullanımlarda zararlı dedi. D vitamini de bir sene kullanılacak. Eczacıda her ilacın yan etkisi olur prospektüsü okuyup evham yapmayın diyor.Allah Allah kime güveneceğiz biz. Bir de bedava veriliyor .,bir araştırayım bakayım. Oysa çocuk doktoru sağlıklı birşey kullanın demişti bana o söyledi,veriliyor diye .iyi de bir doktor..ilginç.
kafasına elimle destek veriyorum ki enseden zaten slingde içerde kalıyor sıkıntı olmuyor. Benim aldığım sling farklı ( mei tai ) bana kolay geliyor bağlaması.
Bgun ewdeyız cnm daha iim ama goguslerım cok sıstı semsert oldu sıktıkca cok az gelıor bır damla ıkı damla sıcak sularla owaladm hafıf rahatlıor yarım saat snra gne aynı napıcm bılemiorm cok rahatsz edıo sen ne yaotın gunun bllımıNasılsın canım doğum nasıl geçti bebiş napıyo giremedm fazla takip edemedim iyisinizdir inşallah gazın mı var kayısı suyu vs içtn mi bol bol ?
Buzlukda 3ay buzdolabında 3gun dısarda 3saat bebek hemsıremız söledı 3 kural die hatrlarsn bırde bıberonla olmaz posete koycksnKızlar kendi sütümü biberonda buzdolabında kaç saat saklayabilirim? Biborande saklanırmı acaba hava alır mı? Saklama poşetine koymak istemiyorm
Tarıfının aynısı sırtımda sag kurek kemıgımın orda da aynı sekılde batma oluor ara ara hawa warmıs gbı ses cıkıor ıcerden hıssedıorum zaten cok zor bsy Allah dusman basına wermesın.senın goguslerın durumu nasıl pekı cnm tas gbı oluor elımızle sıkmamız gerekıormus oraları pompa ytersız kalıor sadece emzırıp bırakıomusun nasıl yapıosun cnmAynen canım baya bir süre sanki yeri aciyordu tam olarak geçmiyordu eve çıkınca bu sefer de sırtımda sağ kurek kemiğimin altindan kuluç varmış gibi batma başladı onu yakı bandı yapıştırdım öyle hallettim şimdi bile ara ara batıyor hafiften , çok geçmiş olsun canım hepsini yaşadığım için şu an neler çektiğini iyi biliyorum sabah öğlen akşam ikişer tane minoset içiyordum hem dikiş acılarımi hem de bel sırt be baş ağrilarimi hafifletiyordu tam 10 gün o şekil kullandım ağrı kesici hatta bir ara ilaç fayda etmedi acile gidip ağrı kesici iğne yaptırdım yine baya zor atlattım ama çok şükür şimdi daha iyiyim arada ağrı olsa da ilk başlardaki gibi değil , inşallah senin de en kısa sürede geçer canım
Yanında ailenden biri var mı canım yalnız mısın ? Bi bilgim yokki versem bende tecrubesizim ancak dua edebilirim bol bol emzirmeye bak sen. Günüm bugun canım.Bgun ewdeyız cnm daha iim ama goguslerım cok sıstı semsert oldu sıktıkca cok az gelıor bır damla ıkı damla sıcak sularla owaladm hafıf rahatlıor yarım saat snra gne aynı napıcm bılemiorm cok rahatsz edıo sen ne yaotın gunun bllımı
Tarif ettigin bana yalanci kasilma gibi geldi canim. Dogum sancisi 5 6 sn surmuyor. Ayrica belden baslayip kasiklara dogru yayiliyor. Karin sertlesmesine eslik eden adet agrisi yalanci kasilmadir. Yerin uzak olmasa bi git derdim ama yerin uzak. En iyisi kalkip bir dus al evde biraz dolas. Sikayetlerin rahatlamazsa o zaman gidersinkızlar günaydın.3 buçukta eve girip uyuyan ben 10 anca uyanırdım 5 de brni zorla uykumdan uyandıran uyumaya zorlasamda her gelişinde uykumu açan bi ağrıyla saati 6 ettim..sanırım kızım gelecek.karnımda semsert oluyor tam o sıra kasıklarıma çok fenaa ağrı giriyor ama 5 6 saniye sürüyor ağrı hafiflio sonra tekrar kasılma ve ağrı geliot bu şrkilde.ama nişan su vs yok.napim dr a gidimmi.şehir dışındayım 35 dkllık yol uzaklıktayım evime 1 saat ama eşim 35 dkkada gidiyor yol boş oldugu için..
Ocean aldım bizin dr. Tavsiye etti içeriği temiz diye. Sağlık ocağının verdiğini almadım ben.Devit3verdiler onda paraben varmış tera d3 de bha denilen kanserojen madde var dışında butik hidroksianisol diye yazıyor bir bak istersen
kasılmayla birlikte çok sert gelio ağrı ve 10 sn sonra kasılma ve o sert ağrı hafifleyerek devam edio saatlerdir tam bi döngü halindee ağrı hiç dinmiyor sert bi dalga gelip hafiflio geri sert bi dalga gelip hafiflio böyle devamTarif ettigin bana yalanci kasilma gibi geldi canim. Dogum sancisi 5 6 sn surmuyor. Ayrica belden baslayip kasiklara dogru yayiliyor. Karin sertlesmesine eslik eden adet agrisi yalanci kasilmadir. Yerin uzak olmasa bi git derdim ama yerin uzak. En iyisi kalkip bir dus al evde biraz dolas. Sikayetlerin rahatlamazsa o zaman gidersin
Hadi bakalim hayirli dogumlarin olsun .Kuzunu kucagina koyduklari an tüm dunyan degisecek .Benim gibi aşırı heyecanlanip fazla sakinlestirici almadan atlatirsin insallah.Kızlarr şafak doğan güneş diyordum gün aydınlandığına göre :) günaydın ♡ duş alıp alıp vantilatörün önünde yatınca şifayı kapmışım burnum boğazım fena inşallah çok zorlamaz bugun beni. Uyuyamıyorum 11de gidecez daha napcm bilmiyorum :)
Ben varim 4. Gun . Bir seye dikkat ettim iyice sıkışıp gidince daha cok baski ve agri oluyor .Tam dik oturmak ise yariyor biraz.Kızlar bn sezeryn oldum küçük tuvaltmi yparkn dikişlerm çok acyo bnm gbi olan var mı 7 gün oldu sezeryan olalı
Ay inşallah sağ salim bi kavuşsammm... hayatımdaki en özel gün bugun resmen♡ benim doktorda çok rahat bakalım biz napcaz şarkı söyleyip keyfini çıkarmana pek değilde trip atmana inanırım bakHadi bakalim hayirli dogumlarin olsun .Kuzunu kucagina koyduklari an tüm dunyan degisecek .Benim gibi aşırı heyecanlanip fazla sakinlestirici almadan atlatirsin insallah.
Ameliyathane ekibi muzik dinliyordu kocaman tv vardi karsilarinda .Ben de istek yaptim ..Actilar sonra benim kafa bi milyon sarki bile söylemiş olabilirim
Bir de doktoruma trip atmisim aç susuz öldürdünüz oyle olsin diye
Bizim hastane macerasi cok farkliydi gercekten bakalim sen neler tecrube edeceksin .Ay inşallah sağ salim bi kavuşsammm... hayatımdaki en özel gün bugun resmen♡ benim doktorda çok rahat bakalım biz napcaz şarkı söyleyip keyfini çıkarmana pek değilde trip atmana inanırım bak
Tövbe tövbe o nerden çıkmış. Kadın neciymiş ki o odada yatmış. Sen bu anıyı ömrün boyunca unutmayacaksın ne güzel :) kadınların doğum anısı bitmez derdim bakalım ben neler yaşayacağım. Doğduktan sonra odaya mı götürüyolar götürmesinler yanımda dursun yaBizim hastane macerasi cok farkliydi gercekten bakalim sen neler tecrube edeceksin .
2 kisilik odayi kapattik .Taburcu olcak teyze tam bir catlakti .Bizim oglanin balonlariyla tulleriyle foto cekinip waptan 60 yasinda oglan dogurdum diye birilerine atti .Hatta oglum odaya gelince onla da foto cekincekmis annemler izin vermemis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?