2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kontrolüm vardı 5-10 dk sürer eve gideriz sanmıştım 2 saat nst de kaldım.Bebeğin kalp atışıbaşlangıçta düzensizdi sonrasında normaldi ama ebe buakşam yatışını verebilirim dedi.Doktorum izinli olduğu için tlfdan aradı ve yarın sabah yatışım olacak.Önce suni sancı deneyecekler duruma göre karar verilecekmiş.1 cm açılmam var.İlk doğumum da böyle oldu moralim çok bozuk.

Devit3verdiler onda paraben varmış tera d3 de bha denilen kanserojen madde var dışında butik hidroksianisol diye yazıyor bir bak istersen

Allah Allah kime güveneceğiz biz. Bir de bedava veriliyor .,bir araştırayım bakayım. Oysa çocuk doktoru sağlıklı birşey kullanın demişti bana o söyledi,veriliyor diye .iyi de bir doktor..ilginç.

Sizin kullandığınız şey sling mi ilk bağlarken zor oluyor mu bi de kafasını tutamaması sıkıntı olmuyot mu

in
kafasına elimle destek veriyorum ki enseden zaten slingde içerde kalıyor sıkıntı olmuyor. Benim aldığım sling farklı ( mei tai ) bana kolay geliyor bağlaması.

Haklısın canım aynı şeyi biz düşündük eşimle. Bizim doktor kısa süreli kullanımda çok zararı yok ama uzun süreli kullanımlarda zararlı dedi. D vitamini de bir sene kullanılacak. Eczacıda her ilacın yan etkisi olur prospektüsü okuyup evham yapmayın diyor.

Kızlar kendi sütümü biberonda buzdolabında kaç saat saklayabilirim? Biborande saklanırmı acaba hava alır mı? Saklama poşetine koymak istemiyorm

Nasılsın canım doğum nasıl geçti bebiş napıyo giremedm fazla takip edemedim iyisinizdir inşallah gazın mı var kayısı suyu vs içtn mi bol bol ?
Bgun ewdeyız cnm daha iim ama goguslerım cok sıstı semsert oldu sıktıkca cok az gelıor bır damla ıkı damla sıcak sularla owaladm hafıf rahatlıor yarım saat snra gne aynı napıcm bılemiorm cok rahatsz edıo sen ne yaotın gunun bllımı

Tarıfının aynısı sırtımda sag kurek kemıgımın orda da aynı sekılde batma oluor ara ara hawa warmıs gbı ses cıkıor ıcerden hıssedıorum zaten cok zor bsy Allah dusman basına wermesın.senın goguslerın durumu nasıl pekı cnm tas gbı oluor elımızle sıkmamız gerekıormus oraları pompa ytersız kalıor sadece emzırıp bırakıomusun nasıl yapıosun cnm

Yanında ailenden biri var mı canım yalnız mısın ? Bi bilgim yokki versem bende tecrubesizim ancak dua edebilirim bol bol emzirmeye bak sen. Günüm bugun canım.

Kızlarr şafak doğan güneş diyordum gün aydınlandığına göre :) günaydın ♡ duş alıp alıp vantilatörün önünde yatınca şifayı kapmışım burnum boğazım fena inşallah çok zorlamaz bugun beni. Uyuyamıyorum 11de gidecez daha napcm bilmiyorum :)

kızlar günaydın.3 buçukta eve girip uyuyan ben 10 anca uyanırdım 5 de brni zorla uykumdan uyandıran uyumaya zorlasamda her gelişinde uykumu açan bi ağrıyla saati 6 ettim..sanırım kızım gelecek.karnımda semsert oluyor tam o sıra kasıklarıma çok fenaa ağrı giriyor ama 5 6 saniye sürüyor ağrı hafiflio sonra tekrar kasılma ve ağrı geliot bu şrkilde.ama nişan su vs yok.napim dr a gidimmi.şehir dışındayım 35 dkllık yol uzaklıktayım evime 1 saat ama eşim 35 dkkada gidiyor yol boş oldugu için..

Tarif ettigin bana yalanci kasilma gibi geldi canim. Dogum sancisi 5 6 sn surmuyor. Ayrica belden baslayip kasiklara dogru yayiliyor. Karin sertlesmesine eslik eden adet agrisi yalanci kasilmadir. Yerin uzak olmasa bi git derdim ama yerin uzak. En iyisi kalkip bir dus al evde biraz dolas. Sikayetlerin rahatlamazsa o zaman gidersin

kasılmayla birlikte çok sert gelio ağrı ve 10 sn sonra kasılma ve o sert ağrı hafifleyerek devam edio saatlerdir tam bi döngü halindee ağrı hiç dinmiyor sert bi dalga gelip hafiflio geri sert bi dalga gelip hafiflio böyle devam

Hadi bakalim hayirli dogumlarin olsun .Kuzunu kucagina koyduklari an tüm dunyan degisecek .Benim gibi aşırı heyecanlanip fazla sakinlestirici almadan atlatirsin insallah.
Ameliyathane ekibi muzik dinliyordu kocaman tv vardi karsilarinda .Ben de istek yaptim ..Actilar sonra benim kafa bi milyon sarki bile söylemiş olabilirim
Bir de doktoruma trip atmisim aç susuz öldürdünüz oyle olsin diye

Ay inşallah sağ salim bi kavuşsammm... hayatımdaki en özel gün bugun resmen♡ benim doktorda çok rahat bakalım biz napcaz şarkı söyleyip keyfini çıkarmana pek değilde trip atmana inanırım bak

Gunaydin kizlar.Berbar bir gece geçirdik. Bebegin agrisi var aglamaktan sesi falan gitti .Tam herkes yatti bebek uyandi biraz kendim avutmaya calistim ama ayakta falan gazini cikaramadigim icin esim annemleri çağırdı. Kv önden geldi biseyler soyledi Bebek icin demis ama ben üstüme alindim .O psikolojiyle ben mi sucluyum diye bagirmaya basladim.Yataktan cok sert kalkip çıktım odadan .Titreme filan basladi .Şok gibi bir sey yasadim .Sonra benim aglama sesime annem geldi niye üzüyorsunuz kizi sütü cekilecek dedi .Ben kv ye esim anneme bağırdı. Herkes birbirini kirdi gecti .Saatlerce bebekle beraber ağladım .Ben kv den özür diledim ama esim anneme o kadar laf soyledi ki özür bile dilemedi .Benim de yuzume bakmiyor annesini üzmüşüm !!!

Ay inşallah sağ salim bi kavuşsammm... hayatımdaki en özel gün bugun resmen♡ benim doktorda çok rahat bakalım biz napcaz şarkı söyleyip keyfini çıkarmana pek değilde trip atmana inanırım bak
Bizim hastane macerasi cok farkliydi gercekten bakalim sen neler tecrube edeceksin .
2 kisilik odayi kapattik .Taburcu olcak teyze tam bir catlakti .Bizim oglanin balonlariyla tulleriyle foto cekinip waptan 60 yasinda oglan dogurdum diye birilerine atti .Hatta oglum odaya gelince onla da foto cekincekmis annemler izin vermemis .

Tövbe tövbe o nerden çıkmış. Kadın neciymiş ki o odada yatmış. Sen bu anıyı ömrün boyunca unutmayacaksın ne güzel :) kadınların doğum anısı bitmez derdim bakalım ben neler yaşayacağım. Doğduktan sonra odaya mı götürüyolar götürmesinler yanımda dursun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…