- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.121
-18 de 3 ay buzluğunuzu -20 ye ayarlarsanız 6 ay kadar saklayabilirsiniz canım. Dışarda hava çok sıcak değilse ve güneşe maruz kalmadan 3 saat kalabilir ama bence uzun bir süre yine de buzdolabına hemen koyulmalı şu sucaklarda.Buzlukda 3ay buzdolabında 3gun dısarda 3saat bebek hemsıremız söledı 3 kural die hatrlarsn bırde bıberonla olmaz posete koycksn
Canım mamayı vermeni doktor mu söyledi? Sadece sütle besliyorum ben mama falan hiç vermedim sadece kaka yuttu diye küveze koydulardı doğar doğmaz o zaman biraz vermişler küvezde uzun kalacak sanıp ona bile kızdım. Benim oğlum acıktığı saatlerde uyanıyor kendisi. Ben de emzirip gaz çıkartıp altına bakıp yatırıyorum tekrar. Ortalama 2 3 saatte bir uyanıyor kendiliğinden. Emdikten sonra da göğsüm şiştiğinde sağım yapıyorum günde 2 kez falan iki göğsüm boşalana kadar. Onları da buzluğa atıyorum.Slm kızlar nasılsınız..
Doğumu bekleyenlere allah kolaylık ve güç versin.. doğum yapanlarda huzur ve mutluluk versin inşallah...
Bn kendimi topluyorum 3gündür kendi kendimize kalmaya çalışıyoruz eşimle.. duygusallığımı yeniyorum..
Süt konusunda biraz problemliyim ..
Sizler nasl yapıyosunuz emzirme süt sağma mama verme işini... bi düzen kurdunuzmu? Saat fln fikre ihtiycm var
Hiç duymadım ben canım ilk defa duyuyorum masaj mı yapılıyomuş onunla. Ben hurma ve adaçayını denedim onlar bana etki etmedi :)
Gebeloji diye bir kitap okuyorum , bilimsel sonuçları veriyor. Hint yağından bahsetmişti ama çok düşük bir ihtimalmiş işe yaraması
Hint yağı bulamam bulsamda içemem zaten midem kalkar.
Bu bebekler doğmuycak bir ya. Artik hamileliğim hiç bitmeyecek gibi geliyor bana boyle hamile hamile kalicam saniyorum.
Pazartesi alıp deniyeyim bende bari canım merak ettim belki bir faydası olurBu iciliyor ama direk degil, bir icecegin icine bir kasik atsak da olurmus, aktarlarda varmis. Dedigim gibi aslinda etkisi bagirsak hareketleri ama bu hareketler dogumu tetikliyormus.
Yaptigim arastirmalara gore memnun olan da var olmayanda ama bir etki ettigi kesin. Ben bir kac gune alip denicem.
Dene canim inşallah işe yarar.Bu iciliyor ama direk degil, bir icecegin icine bir kasik atsak da olurmus, aktarlarda varmis. Dedigim gibi aslinda etkisi bagirsak hareketleri ama bu hareketler dogumu tetikliyormus.
Yaptigim arastirmalara gore memnun olan da var olmayanda ama bir etki ettigi kesin. Ben bir kac gune alip denicem.
Evet bende iki gündür daha rahat daha relaxım ama akşamları öyle sancım oluyor ki doğurucam sanıyorum,sabaha geçiyorDoğum yapamayanlarkayramberamveram serenity16 Miss Ness justlook ve unutduklarım. Sanirim bir birmize günümüz cok yakin ve doğuma dair hiç bir berilti yok. Bir yerde okumuşdum dikat ve düşünceyi bu yone verirsek hep stresden doğum daha gecikirmiş biraz başka şeyler ila uğraşsak berki doğururuz. Fazla takmamak lazım biraz sanirim.
Birdealmilacm doğurdumu bilen varmi? Nişani gelmişdi sanirim onun.
Bu yorgunluk uykusuzluk bir haftadır var bende anlamadım. Öncesinde her gün temizlik yapıyordum şimdi parmağımı oynayamıyorum hep uykum varİnşallah canım doktor bekletmeZ heralde o kdar zaten duramam o kadar gibi geliyor. Sıcaklar olmasa belki ama sıcaktan uyunmuyor bile hep yorgun hissediyorum kendimi. Amin canım zamanında gelsinler.
Aynen canım valla doğurduktan sonrada ayrı bir dert ama en azından yavrumuz kucağımızda olacak o daha güzeldir heralde. Sıcaklardan keyfini çıkaramıyorum ki uyku uyuyamıyorum bütün gün yorgun hissediyorum sonra kendimi. Amin canım
Aaa aynen bende oyle saat 21-22 gibi başliyor son hazırliklari gözden geciriyorum kesin doğurucam diyorum ve sonra uyuyorum gece uyandiran da sanci değil alarm oluyor kalkıyorum sabah namazı için sancı falan yok. Ve bu 1 hafta 10 gündür böyle artik inanmiyorum ilk de bu kadar fazla yalancı sancım yokdu.Evet bende iki gündür daha rahat daha relaxım ama akşamları öyle sancım oluyor ki doğurucam sanıyorum,sabaha geçiyor
Benimde aynısı oluyor psikolojik olarak vücut kendi kendine ağrılar üretiyor artık :)Evet bende iki gündür daha rahat daha relaxım ama akşamları öyle sancım oluyor ki doğurucam sanıyorum,sabaha geçiyor
Ya bende dün çok enerjktim şuan ayağa kalkcak halim yok yanlışlıkla doğum başlasa zorla gitcem sanki hastaneyeB
Bu yorgunluk uykusuzluk bir haftadır var bende anlamadım. Öncesinde her gün temizlik yapıyordum şimdi parmağımı oynayamıyorum hep uykum var
Slm cnm doğum yapmışsın gözümden kaçmış gözünaydin sağlıkla büyüt bebisini..Slm kızlar nasılsınız..
Doğumu bekleyenlere allah kolaylık ve güç versin.. doğum yapanlarda huzur ve mutluluk versin inşallah...
Bn kendimi topluyorum 3gündür kendi kendimize kalmaya çalışıyoruz eşimle.. duygusallığımı yeniyorum..
Süt konusunda biraz problemliyim ..
Sizler nasl yapıyosunuz emzirme süt sağma mama verme işini... bi düzen kurdunuzmu? Saat fln fikre ihtiycm var
Haklısın canım aynı şeyi biz düşündük eşimle. Bizim doktor kısa süreli kullanımda çok zararı yok ama uzun süreli kullanımlarda zararlı dedi. D vitamini de bir sene kullanılacak. Eczacıda her ilacın yan etkisi olur prospektüsü okuyup evham yapmayın diyor.
Hadi bakalim hayirli dogumlarin olsun .Kuzunu kucagina koyduklari an tüm dunyan degisecek .Benim gibi aşırı heyecanlanip fazla sakinlestirici almadan atlatirsin insallah.
Ameliyathane ekibi muzik dinliyordu kocaman tv vardi karsilarinda .Ben de istek yaptim ..Actilar sonra benim kafa bi milyon sarki bile söylemiş olabilirim
Bir de doktoruma trip atmisim aç susuz öldürdünüz oyle olsin diye
Aynen bende öyleyim 2 hafta öncesine kadar her gün üst üsye temizlik yapan ben şimdi yemek bile zar zor yapıyorum, sürekli uykum var dün hastaneden gelirken başimi yaslamişim bir bakdım eşim kalk ayıp diyor. Bu günde hem konuşup kahvalti yaparken oracıkda gözüm kapamiş ama kv yine uyandirmiş. Her sabah 8 de kv gelip beni kaldırırdi bu sabah uyandim hiç isdemesemde bir bakdım saat 9 oluyor. Kv sordum hayırdır beni niye uyandirmadın diye meyer gelip dakikalarca uğraşmiş duymamişim bile iyikide uyumuşum duymamişim ama hiç pes etmezdi bu sefer cok kolaymi pes etmiş yoksa buyuk uğraşlar sonucumu anlamiş miuyanmiycağmi bilmiyorum. Şuan da kızımı uyutum gönül yanina yatıp uyumak isdese de yemek yapıp camaşir sermeliyim umarım bu seferde ayakda falan uyumam cünki tam o haldeyim.B
Bu yorgunluk uykusuzluk bir haftadır var bende anlamadım. Öncesinde her gün temizlik yapıyordum şimdi parmağımı oynayamıyorum hep uykum var
Eşin her bebek ağladığında annesini çağıracağına, kucağına alıp gaz çıkarmayı , bebek pışpışlamayı öğrenseymiş keşke..
Yaaa zaten ben şunu anladım, bizden başka herkes lohusa..
Ahh bu kayınvalideler bitmediler gitti ne faydaları var ne anlayışları.Kv geldi enerjim çekiliyor resmen doğumdan beri 1 kere yardıma geldi sonra hep gezmedeydi ona sorarsan hasta tek başıma kalsam daha iyiydi diken üstünde gibi hissediyorum
İyice sürttürecem bakalım :) bugun en yoğun günü hastanenin. Dr um yarın izne çıkacakmış tüm hamişler burda koşturuyodu demin amelıyathaneye :) bana da az kaldıııııı oyyyyy girişimiz yapılıyo şimdi odaya geçeceğiz♡♡♡♡♡ZK_ASK canım hayırlısıyla kucağına al yavrunu en güzel günün bugün Ayağını sürtte bizimkilerde peşinden gelmeye karar verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?