- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.101
2 saat geçmesine rağmen düzelmediyse bi doktora git istersen canım.kasılmayla birlikte çok sert gelio ağrı ve 10 sn sonra kasılma ve o sert ağrı hafifleyerek devam edio saatlerdir tam bi döngü halindee ağrı hiç dinmiyor sert bi dalga gelip hafiflio geri sert bi dalga gelip hafiflio böyle devam
Çok kötü olmuş. Benm anlamadığm eşinde mi lohusa ? Depresyona vs girmesin sonra :/ birbirinizi kırmasaydınız keşke ama olan olmuş tatlıya bağlayın kırgınlık sürmesin eşin annenden özür diler inşallah gerçi mesele özür değil davranış biçimi. Kaynana gidecek mi ?Gunaydin kizlar.Berbar bir gece geçirdik. Bebegin agrisi var aglamaktan sesi falan gitti .Tam herkes yatti bebek uyandi biraz kendim avutmaya calistim ama ayakta falan gazini cikaramadigim icin esim annemleri çağırdı. Kv önden geldi biseyler soyledi Bebek icin demis ama ben üstüme alindim .O psikolojiyle ben mi sucluyum diye bagirmaya basladim.Yataktan cok sert kalkip çıktım odadan .Titreme filan basladi .Şok gibi bir sey yasadim .Sonra benim aglama sesime annem geldi niye üzüyorsunuz kizi sütü cekilecek dedi .Ben kv ye esim anneme bağırdı. Herkes birbirini kirdi gecti .Saatlerce bebekle beraber ağladım .Ben kv den özür diledim ama esim anneme o kadar laf soyledi ki özür bile dilemedi .Benim de yuzume bakmiyor annesini üzmüşüm !!!
Yanda duramaz cok soguk seni de isiticiyla ısıtırlar. Ayni seyi ben de istemistim ama mumkun degil .Esim karsiladi bebegi odaya götürdüler .Anneme teslim edip beni karsilmaya geldi. Ben telefonla girmistim zaten dinlenme kismina gecince gozum acildikca mesajlastik esimleTövbe tövbe o nerden çıkmış. Kadın neciymiş ki o odada yatmış. Sen bu anıyı ömrün boyunca unutmayacaksın ne güzel :) kadınların doğum anısı bitmez derdim bakalım ben neler yaşayacağım. Doğduktan sonra odaya mı götürüyolar götürmesinler yanımda dursun ya
Aynen oyle mesele özür degil .Uzuntuden olmayan sütüm tamamen gitti sagiyorum 2 damla inmiyor .Çok kötü olmuş. Benm anlamadığm eşinde mi lohusa ? Depresyona vs girmesin sonra :/ birbirinizi kırmasaydınız keşke ama olan olmuş tatlıya bağlayın kırgınlık sürmesin eşin annenden özür diler inşallah gerçi mesele özür değil davranış biçimi. Kaynana gidecek mi ?
Hiç duymadım ben canım ilk defa duyuyorum masaj mı yapılıyomuş onunla. Ben hurma ve adaçayını denedim onlar bana etki etmedi :)Normaal dogumubekleyen kizlar hint yagini duydunuz mu ya da kullanmayi dusunuyormusunuz?
Azicik icince, mushil gibi etki edip ishal yapiomus, bu bagirsak hareketi de rahim kasilmasini tetikliyor ve dogumu baslatiyormus.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki normal kafadaki insanı lohusa kafasına sokarlar bence hepsini yolla evden kendi başına daha rahat edersin ben d öyle yapacağımGunaydin kizlar.Berbar bir gece geçirdik. Bebegin agrisi var aglamaktan sesi falan gitti .Tam herkes yatti bebek uyandi biraz kendim avutmaya calistim ama ayakta falan gazini cikaramadigim icin esim annemleri çağırdı. Kv önden geldi biseyler soyledi Bebek icin demis ama ben üstüme alindim .O psikolojiyle ben mi sucluyum diye bagirmaya basladim.Yataktan cok sert kalkip çıktım odadan .Titreme filan basladi .Şok gibi bir sey yasadim .Sonra benim aglama sesime annem geldi niye üzüyorsunuz kizi sütü cekilecek dedi .Ben kv ye esim anneme bağırdı. Herkes birbirini kirdi gecti .Saatlerce bebekle beraber ağladım .Ben kv den özür diledim ama esim anneme o kadar laf soyledi ki özür bile dilemedi .Benim de yuzume bakmiyor annesini üzmüşüm !!!
Dalgalarin suresini bir de iki dalga arasindaki sureleri not etmeye calis. Eger düzenliyse doktora gitmende fayda var tabiki. Hala devam ediyor mu?kasılmayla birlikte çok sert gelio ağrı ve 10 sn sonra kasılma ve o sert ağrı hafifleyerek devam edio saatlerdir tam bi döngü halindee ağrı hiç dinmiyor sert bi dalga gelip hafiflio geri sert bi dalga gelip hafiflio böyle devam
Gunaydin kizlar.Berbar bir gece geçirdik. Bebegin agrisi var aglamaktan sesi falan gitti .Tam herkes yatti bebek uyandi biraz kendim avutmaya calistim ama ayakta falan gazini cikaramadigim icin esim annemleri çağırdı. Kv önden geldi biseyler soyledi Bebek icin demis ama ben üstüme alindim .O psikolojiyle ben mi sucluyum diye bagirmaya basladim.Yataktan cok sert kalkip çıktım odadan .Titreme filan basladi .Şok gibi bir sey yasadim .Sonra benim aglama sesime annem geldi niye üzüyorsunuz kizi sütü cekilecek dedi .Ben kv ye esim anneme bağırdı. Herkes birbirini kirdi gecti .Saatlerce bebekle beraber ağladım .Ben kv den özür diledim ama esim anneme o kadar laf soyledi ki özür bile dilemedi .Benim de yuzume bakmiyor annesini üzmüşüm !!!
1 saat falan kaldı içinde en fazla. O daha kalırdı da bana sıcaktan biraz fenalıklar geldi. :)yürüdüm canım bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu düşününce ayaklanıyorsun hastane koridorlarında mecbur..daha iyi oluyorsun, sende daha iyi olacaksın inşallah
Bugün ilk defa dışarıda kullandım çok memnun kaldım. Ki daha bebiş ufak, önümüzdeki ay kafasını daha rahat ederim benimki wripe değil çünkü , mei tai aldım ben.
Valla dışarı çıktığı anda sustu. Evde sürekli kullanmadım henüz ama karnı tok iken rahatken kolaylıkla işini yaparsın..sen yürürken o da içinde sallanınca gazını rahat çıkarıyor. bugün öyle oldu dışarı çıkar çıkmaz rahatladı yavrucum.
Sen de güle güle kullan canım.. Ben bugün baya rahat ettim. Uzun kullanımlarda nasıl acaba ? Hiç denediniz mi?
Geçmiş olsun cnmKızlarr şafak doğan güneş diyordum gün aydınlandığına göre :) günaydın ♡ duş alıp alıp vantilatörün önünde yatınca şifayı kapmışım burnum boğazım fena inşallah çok zorlamaz bugun beni. Uyuyamıyorum 11de gidecez daha napcm bilmiyorum :)
Aynen canım taş gibi oluyor uçları sızlıyor , ben her gün duş alıyorum arada da muslukta sadece goguslerimi yıkıyorum sıcak suyla sabunlayip masaj yapıyorum rahatlatıyor yıkarken havlu ıslatıyorum sıcak suyla göğsüme koyuyorum o da iyi geliyor, sonra sağma yapıyorum emzirdikten sonra sağıyorum mutlaka boşalınca da rahatliyor göğüsler her emzirmeden sonra yapamıyorum ama günde bir kaç defa yapıyorum mutlaka , göğüsler bir müddet böyle olup sonra geçecek canım , sirtindaki kaburga batmasına mutlaka yakı bandı yapıştır eğer çok rahatsız ederse ben başka çare bulamadım eşim diziyle citirdatmaya çalıştı olmadı annem ovaladi baya yine olmadı ayakta durmak bile zorlaşmıştı anca sırtüstü uzaninca biraz rahatliyordu sonra bant yapıştırmak geldi aklıma bir gün boyunca tuttum iyi geldi biraz rahatsız edecek yaz günü ama ondan başka çözüm bulamadım canım inşallah en yakın zamanda atlatirsin hepsiniTarıfının aynısı sırtımda sag kurek kemıgımın orda da aynı sekılde batma oluor ara ara hawa warmıs gbı ses cıkıor ıcerden hıssedıorum zaten cok zor bsy Allah dusman basına wermesın.senın goguslerın durumu nasıl pekı cnm tas gbı oluor elımızle sıkmamız gerekıormus oraları pompa ytersız kalıor sadece emzırıp bırakıomusun nasıl yapıosun cnm
Kesinlikle katılıyorum etraf doğurduEşin her bebek ağladığında annesini çağıracağına, kucağına alıp gaz çıkarmayı , bebek pışpışlamayı öğrenseymiş keşke..
Yaaa zaten ben şunu anladım, bizden başka herkes lohusa..
Seninki yine iyi benim dr 41+3 kadar gelmezse kontrole cağırdi yani o zamana kadar sadice bekliycem.Kizlar ins herkesler iidir bebisine kavusanlar gozunuz aydin olsun...
38+3 ten herkese selam olsun, kontrolumuz vardi bugun, yine sanci vs yoktu tabisi ve dr 40 i beklerim cati muayenenide o zaman yaparim, suni verir dogumu baslatirim dedi yani benim kizce normal dogum sancisiyla gelmeye niyet etmezse, yine suni sanciya kalacagim.. herseyin hayirlisi tabi, doguramayan kac kisi kaldik surda yaa temmuzuda bitiricez galibaaa..
Gebeloji diye bir kitap okuyorum , bilimsel sonuçları veriyor. Hint yağından bahsetmişti ama çok düşük bir ihtimalmiş işe yaramasıNormaal dogumubekleyen kizlar hint yagini duydunuz mu ya da kullanmayi dusunuyormusunuz?
Azicik icince, mushil gibi etki edip ishal yapiomus, bu bagirsak hareketi de rahim kasilmasini tetikliyor ve dogumu baslatiyormus.
Hint yağı bulamam bulsamda içemem zaten midem kalkar.Normaal dogumubekleyen kizlar hint yagini duydunuz mu ya da kullanmayi dusunuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?