2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 saat geçmesine rağmen düzelmediyse bi doktora git istersen canım.

Çok kötü olmuş. Benm anlamadığm eşinde mi lohusa ? Depresyona vs girmesin sonra :/ birbirinizi kırmasaydınız keşke ama olan olmuş tatlıya bağlayın kırgınlık sürmesin eşin annenden özür diler inşallah gerçi mesele özür değil davranış biçimi. Kaynana gidecek mi ?

Yanda duramaz cok soguk seni de isiticiyla ısıtırlar. Ayni seyi ben de istemistim ama mumkun degil .Esim karsiladi bebegi odaya götürdüler .Anneme teslim edip beni karsilmaya geldi. Ben telefonla girmistim zaten dinlenme kismina gecince gozum acildikca mesajlastik esimle
Aynen oyle mesele özür degil .Uzuntuden olmayan sütüm tamamen gitti sagiyorum 2 damla inmiyor .

Sancısız, heyecansız bir 38+3 sabahından merhaba...
Afilim92 evde gerginlik oldu mu en çok seni ve bebeğini etkileyecek . Benim kv daha şimdiden Şehirlerarası trip atıyor , ama hem eşim hem ben fazla üzülmeyelim diye ben toparlamaya çalışıyorum. Kasten hiçbişey yapmamış olmama, kırmamış olmama rağmen gönül almaya çalışıyorum... Bunu da anneliğimin ilk fedakarlıklıkları olarak görmeye çalışıyorum... Sen de gözünü kulağını eşine ve diğerlerinin olumsuz tavırlarına tıka canım. İnsan diğer türlü gittikçe hassaslaşıyor. Gül geç.. Yoksa fatura yine sana ve bebeğine çıkar .

Normaal dogumubekleyen kizlar hint yagini duydunuz mu ya da kullanmayi dusunuyormusunuz?
Azicik icince, mushil gibi etki edip ishal yapiomus, bu bagirsak hareketi de rahim kasilmasini tetikliyor ve dogumu baslatiyormus.

ZK_ASK canım hayırlısıyla kucağına al yavrunu en güzel günün bugün Ayağını sürtte bizimkilerde peşinden gelmeye karar verir belki

Normaal dogumubekleyen kizlar hint yagini duydunuz mu ya da kullanmayi dusunuyormusunuz?
Azicik icince, mushil gibi etki edip ishal yapiomus, bu bagirsak hareketi de rahim kasilmasini tetikliyor ve dogumu baslatiyormus.
Hiç duymadım ben canım ilk defa duyuyorum masaj mı yapılıyomuş onunla. Ben hurma ve adaçayını denedim onlar bana etki etmedi :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki normal kafadaki insanı lohusa kafasına sokarlar bence hepsini yolla evden kendi başına daha rahat edersin ben d öyle yapacağım

Dalgalarin suresini bir de iki dalga arasindaki sureleri not etmeye calis. Eger düzenliyse doktora gitmende fayda var tabiki. Hala devam ediyor mu?

Eşin her bebek ağladığında annesini çağıracağına, kucağına alıp gaz çıkarmayı , bebek pışpışlamayı öğrenseymiş keşke..

Yaaa zaten ben şunu anladım, bizden başka herkes lohusa..

Herkese uykulu bir günaydın

Eşim bugün işbaşı yaptı oğluşla tek başımızayız meme emmeye başladığından beri uykuya dalamıyor benden ayrılınca kahvaltı yapabilmek için azıcık kandırdım tişörtümü kucağına verdim şimdi uyuyor

1 saat falan kaldı içinde en fazla. O daha kalırdı da bana sıcaktan biraz fenalıklar geldi. :)

Geçmiş olsun cnm
Hadi az kaldı oğlusa kavusmana cnm ♡♡
Sağ salim kucağına alirsin inşallah

Aynen canım taş gibi oluyor uçları sızlıyor , ben her gün duş alıyorum arada da muslukta sadece goguslerimi yıkıyorum sıcak suyla sabunlayip masaj yapıyorum rahatlatıyor yıkarken havlu ıslatıyorum sıcak suyla göğsüme koyuyorum o da iyi geliyor, sonra sağma yapıyorum emzirdikten sonra sağıyorum mutlaka boşalınca da rahatliyor göğüsler her emzirmeden sonra yapamıyorum ama günde bir kaç defa yapıyorum mutlaka , göğüsler bir müddet böyle olup sonra geçecek canım , sirtindaki kaburga batmasına mutlaka yakı bandı yapıştır eğer çok rahatsız ederse ben başka çare bulamadım eşim diziyle citirdatmaya çalıştı olmadı annem ovaladi baya yine olmadı ayakta durmak bile zorlaşmıştı anca sırtüstü uzaninca biraz rahatliyordu sonra bant yapıştırmak geldi aklıma bir gün boyunca tuttum iyi geldi biraz rahatsız edecek yaz günü ama ondan başka çözüm bulamadım canım inşallah en yakın zamanda atlatirsin hepsini

Seninki yine iyi benim dr 41+3 kadar gelmezse kontrole cağırdi yani o zamana kadar sadice bekliycem.

Gebeloji diye bir kitap okuyorum , bilimsel sonuçları veriyor. Hint yağından bahsetmişti ama çok düşük bir ihtimalmiş işe yaraması

Slm kızlar nasılsınız..
Doğumu bekleyenlere allah kolaylık ve güç versin.. doğum yapanlarda huzur ve mutluluk versin inşallah...
Bn kendimi topluyorum 3gündür kendi kendimize kalmaya çalışıyoruz eşimle.. duygusallığımı yeniyorum..
Süt konusunda biraz problemliyim ..
Sizler nasl yapıyosunuz emzirme süt sağma mama verme işini... bi düzen kurdunuzmu? Saat fln fikre ihtiycm var

Hint yağı bulamam bulsamda içemem zaten midem kalkar.
Bu bebekler doğmuycak bir ya. Artik hamileliğim hiç bitmeyecek gibi geliyor bana boyle hamile hamile kalicam saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…