- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.201
Canım benim Allah kolaylık versin, biraz anlayış gösterseler keşke... sen bebeğine odaklan boşver eşinde anlayacak eninde sonunda..Yanda duramaz cok soguk seni de isiticiyla ısıtırlar. Ayni seyi ben de istemistim ama mumkun degil .Esim karsiladi bebegi odaya götürdüler .Anneme teslim edip beni karsilmaya geldi. Ben telefonla girmistim zaten dinlenme kismina gecince gozum acildikca mesajlastik esimle
Aynen oyle mesele özür degil .Uzuntuden olmayan sütüm tamamen gitti sagiyorum 2 damla inmiyor .
Uyurken doğuma gideriz artık.Benimde aynısı oluyor psikolojik olarak vücut kendi kendine ağrılar üretiyor artık :)
Ya bende dün çok enerjktim şuan ayağa kalkcak halim yok yanlışlıkla doğum başlasa zorla gitcem sanki hastaneye
Ben varım takvim bile doğurdu sanıyor bugün 40 + 2 haftalıgımDoğum yapamayanlarkayramberamveram @serenity16 Miss Ness @justlook ve unutduklarım. Sanirim bir birmize günümüz cok yakin ve doğuma dair hiç bir berilti yok. Bir yerde okumuşdum dikat ve düşünceyi bu yone verirsek hep stresden doğum daha gecikirmiş biraz başka şeyler ila uğraşsak berki doğururuz. Fazla takmamak lazım biraz sanirim.
Birde @almilacm doğurdumu bilen varmi? Nişani gelmişdi sanirim onun.
Yakinda benim takvimde doğurucak, biz hala duruyoruz ne tenbelizzz.Ben varım takvim bile doğurdu sanıyor bugün 40 + 2 haftalıgım
Stress yapmiyorum desem yalan olur,heyecanda var hic bir belirti yok ve 40 i kesin bulicam gibi hissediyorum hayirlisi tabi bakalim icimizden kapanis finalini kim yapicak acabaDoğum yapamayanlarkayramberamveram @serenity16 Miss Ness @justlook ve unutduklarım. Sanirim bir birmize günümüz cok yakin ve doğuma dair hiç bir berilti yok. Bir yerde okumuşdum dikat ve düşünceyi bu yone verirsek hep stresden doğum daha gecikirmiş biraz başka şeyler ila uğraşsak berki doğururuz. Fazla takmamak lazım biraz sanirim.
Birde @almilacm doğurdumu bilen varmi? Nişani gelmişdi sanirim onun.
Devlet Hastanesi 41 e kadar bekleyecek gelmezse suni sancı vereceklermis hergün gidecekmisim pazartesi de kendi Dr uma gideceğim o ne diyecek bakalımYakinda benim takvimde doğurucak, biz hala duruyoruz ne tenbelizzz.
Ağustos annelerinde bile 11-12 kişi doğurdu şimdiden.
Bizde ne fal var ne yumurta.
Dr kac gün daha bekliycek.
Şuan hastaneye göre doğum kilosundan azCanım bebeklerimiz aynı gün doğdu seninle 18 günlük oldular doğduktan sonra kilo veriyorlar doğum kilosuna gelmiş yani kilo almış ama gündüz bol bol emzir saatli emzirme her mizildandiginda emzir canim
Canım hastanenin yenidogan polik. Tek doktor buAnne sütünü unut biraz ağır ve saçma olmuş. Dr değiştir bence. Sütün yetmezse bile mama ile az az desteklersiniz. Bence ağır sarılığı yoksa bir hafta daha deneyin. Tabii oradaki emzirme danışmanı daha iyi bilir.
Evet kuzum orda Esra Hocaya bu aksam icin randevu yazmislardi .Ama bizimki aglamaktan helak olunca sabah apar topar gittik .Ali Riza hoca ilgilendi .Cok memnun kaldim .10. Günümüz ama hala uyandıramıyorum
banada 40 İn çıkınca tak dedi ama 20. Gün falan acılarım azalınca takıcam
Medovada ki çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz canım
Oyy oyy gececek insallah .Lohusalik gercekten cok degisik bir seymis .Hastaneye gidiyoruz önde oturuyorum bebek arkada .Duygusala bağladım hemen .Evet canım sadece anne sütü alsa su yok mama alınca su vermek lazım takma sakin yeni doğum yaptin yavaş yavaş sütun çoğalır mamayı azaltirsin kaç gündür giremedim çok okuyamadım içeriğini bilemiyorum ama kötü şeyler yasamissin galiba zaten kv nin gelmesinden cekiniyordun boşver takılma lohusalık zaten zorlu bir süreç bu süreçte başkaları için kendini yıpratma annen ile konuş oda takilmasin Allah kolaylık versin canım
Yaa sen boyle diyince korktum .Evet en iyisi oyle yapayim.Canım bence de korseyi kırkın çıkınca tak. Ben bir gece düğüne gittim 4 saat falan korse üstümdeydi. İçerden dikişlerim zorlanmış. İçerinin basıncı artınca dikişler zorlaniyor. Üst derinin dikişi gibi kolay iyileşip kaynasmiyor içerisi. Hala daha ağrı çekiyorum oysaki tamamen iyileşmiş hissediyordum kendimi düğünden once
Amin canim insallah .Allah herkesi iyilerle karsilastirsin .Canım benim Allah kolaylık versin, biraz anlayış gösterseler keşke... sen bebeğine odaklan boşver eşinde anlayacak eninde sonunda..
Ay ben 41 dolduracağna eminim bu ne diyor,Stress yapmiyorum desem yalan olur,heyecanda var hic bir belirti yok ve 40 i kesin bulicam gibi hissediyorum hayirlisi tabi bakalim icimizden kapanis finalini kim yapicak acaba
bizimlede ilk ali rıza hoca ilgilendi memnun kaldım bende poliklinik de ona göründükEvet kuzum orda Esra Hocaya bu aksam icin randevu yazmislardi .Ama bizimki aglamaktan helak olunca sabah apar topar gittik .Ali Riza hoca ilgilendi .Cok memnun kaldim .
Oyy oyy gececek insallah .Lohusalik gercekten cok degisik bir seymis .Hastaneye gidiyoruz önde oturuyorum bebek arkada .Duygusala bağladım hemen .
Yaa sen boyle diyince korktum .Evet en iyisi oyle yapayim.
Amin canim insallah .Allah herkesi iyilerle karsilastirsin .
Kizlar uyurken surekli kabus gorerek uyaniyorum yasadigim seylerden kaynakli diye düşünüyorum. Sizde de oluyor mu boyle durumlar.?
Anladım canim benim artik kontrolde yok sancı su gelmezse sadice bekliycem taki 5-6 ağustosa kadar o zamanda sadice kontrole yani 41+4 kadar falan bu sırada kakasnı falan yaparsa ne olur allah bilir. Üstelik anneme dr 41+3 e kadar gelmezse kontrole gel diyor dedim.Devlet Hastanesi 41 e kadar bekleyecek gelmezse suni sancı vereceklermis hergün gidecekmisim pazartesi de kendi Dr uma gideceğim o ne diyecek bakalım
Yok canım üslubundan değil Bence sadece mama World etmek için öyle söyledi benim bir sürü sütüm geliyor göğsüm şiş Yani emzirmeyince kendi kendine damlamaya başlıyor ve ben niye ziyan edeyim ki yazık günah değil mi ama demek ki sütüm yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama yaramıyor olabilir herhalde çocuğuma ben de çok üzülüyorum yani ben de çocuğumun kilo almasını isterim bakalım inşallah haftaya kilo almış oluruzB Bugunneselibirgun belki uslubu farklidir doktorun .Sen hic takilma Bugun cocuk doktoru siz ne yaptınız bu cocugu ne hale gelmis yavrum benim falan filan diye cumleler kurdu .Ben hic takilmadim Herkesin ifade sekli farkli .Anne sütünü unut derken tek dusunme demistir Bosver .Biz emzirmemize bebegimizin doymasina bakalim gerisi boş .
Bugün olursa öyle olcak gibi valla canım bugün çok halsizim kasık ağrım var ama çook hafif sabahtan beri artcak mı acaba diye bekliyorumUyurken doğuma gideriz artık.
Sukur ki memnun kaldik .Baska hastanede doktor arayisina girmeden .Ebenin de nosunu aldik bakalim bisey olursa yonlendircek .bizimlede ilk ali rıza hoca ilgilendi memnun kaldım bende poliklinik de ona göründük
Sutun kalitesini artiran seyleri arastirip ona gore beslenmeye calis canim.Yok canım üslubundan değil Bence sadece mama World etmek için öyle söyledi benim bir sürü sütüm geliyor göğsüm şiş Yani emzirmeyince kendi kendine damlamaya başlıyor ve ben niye ziyan edeyim ki yazık günah değil mi ama demek ki sütüm yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama yaramıyor olabilir herhalde çocuğuma ben de çok üzülüyorum yani ben de çocuğumun kilo almasını isterim bakalım inşallah haftaya kilo almış oluruz
Haha ayol sen bugun yarin dogurursun cnm ya 41 olmusun, benimki 40 olsun dr a ver suniyi cocuum icerde cok sıkıldı dicem benn hahaAy ben 41 dolduracağna eminim bu ne diyor,
Yok yok bizim bu bebişler tenbel.bu gün bacağiyla karnimi öyle sıyırdıki cok canim yandi sonra ama onunda cani yaniyordur şimdi dedim sonra kendime sinirlendim yaniyorsa cıksın içerden ne duruyor izin vermiyormuyum dedim allahtan bu konuşmayi sesli yapmadım yoksa şuan akıl hastanesindeydim.
Benim kanamam tam 40 gün sürdü şimdide sarı bir akıntı var. Cumt. Doktor kontrolünde vagimex diye bir fitil verdi onu kullanıyorum.4 ile 6 ay sonra ancak düzenli regl olursun dedi bende beklemiyorum hiç regl olmayı böyle rahattık.Dün 40ıydı bebeklerin yarında 6. Hafta doktor kontrolüm var. Dün gece az da olsa kanamam başladı. Regl mi oldum acaba? Eğer öyleyse vücudum acaip dakikmiş.
Canım 10 dak bir meme 10 dak bir meme mi emziriyorsun? Birde bir meme tamamen boşalana kadar tek memeyi emzirmeyi dene. İlk gelen süt sulu sonrası yağlı olıyor ya uzmanlar da onu öneriyor. Kilosu için bir meme tamamen bışalana kadar birkaç emzirmede sağı emzir bakalım kilosu etkilenecek mi?Yok canım üslubundan değil Bence sadece mama World etmek için öyle söyledi benim bir sürü sütüm geliyor göğsüm şiş Yani emzirmeyince kendi kendine damlamaya başlıyor ve ben niye ziyan edeyim ki yazık günah değil mi ama demek ki sütüm yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama yaramıyor olabilir herhalde çocuğuma ben de çok üzülüyorum yani ben de çocuğumun kilo almasını isterim bakalım inşallah haftaya kilo almış oluruz
Benim 2 hafta sonra kanamam bitti sarımsı bir akıntım vardı. Gene başlayınca adet oldum galiba diye düşündüm bakalım yarın doktora gidicem. Yasaklar kalksın istiyorum inşallah ameliyatla alakalı değildir kanama.Benim kanamam tam 40 gün sürdü şimdide sarı bir akıntı var. Cumt. Doktor kontrolünde vagimex diye bir fitil verdi onu kullanıyorum.4 ile 6 ay sonra ancak düzenli regl olursun dedi bende beklemiyorum hiç regl olmayı böyle rahattık.
İnsan baya sıkılıyor son günlerde bu 9 ay gecdi bu son günler gecmiyor, ben daha doğurmam gibi geliyor sona kalıcam sanirim ben.Haha ayol sen bugun yarin dogurursun cnm ya 41 olmusun, benimki 40 olsun dr a ver suniyi cocuum icerde cok sıkıldı dicem benn haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?