2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç duymamıştım canım işe yarıyorsa alayım hemen. Bide solgar brewers yeast die bi vitamin duydum doktora sorucam bakalım oda sütü artırıyormuş duydun mu hiç
Onu duymadim cnm ama galactago bunu bana çocuk doktoru önerdi gerçekten ise yarıyor. Netten yorumlara bakarsan çok memnun kalanlar var.

Son haftalarda riskliymis dediğin gibi kakasini falan yaparsa bana dr hergün geleceksin dedi

Yok canım bir memede en az yarım saat duruyor uykusu gelince bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor tekrar veriyorum ağzına Önceden sağıyorum ama kaşıkla hep ağzından püskürtüyor du ziyan oldukça Sinir olmaya başladım en azından göğsümü Emsin diye uğraşıyorum

Son haftalarda riskliymis dediğin gibi kakasini falan yaparsa bana dr hergün geleceksin dedi
Evet kızlar benim oğlum 38+5 de planlı sezeryanla doğdu ve kakasını yapmış o gün içerde dr ucuz kurtuldunuz dedi şanslıymışız. Haftası ilerleyenler hele 40 ı dolanlar hergün muhakkak gidin kontrole.

Canım damlalık yardımıyla vermeye çalıştın mı ?

Kızlar Slm bişey sorucam size tüp bebek yaptıranlar özellikle bakabilirmi ?
Kuzenime 11 gün önce transfer yapıldı yarın kan tahlili yapılacak dayanamamış bugün test yapmış pozitif çıktı..ama ayrıyeyten progestan iğne kullanıyo sanırım doktpr koruma amaçlı verdi.oda şöyle düşünüyo acaba kullandığım ilaçlarlardan dolayı hormonlar yükseldiği için pozitif çıkmış olabilirmi bilenler yazabilirmi acaba

Evet canım ben de kabus görüyorum. Daha doğrusu halüsinasyon gibi. Ellerimi göğsümde bebek tutar gibi sıkmış hatta sikmaktan uyuşmuş buluyorum. Gece rüyamda bebeğin bezi kan içindeydi. Bir de bu gece üzerimdeki battaniyenin içinde bebek var sanıp güzelce tutuyordum belki bi 10 dj tutmusumdur. Sonra bebeğin yüzüne bakayım dedim açıyorum açıyorum yok dehşete kapıldım. Sonra bilincim yerine geldi uyurgezer gibi kabus gibi çok farklı şeyler yaşıyorum ya

Benim 40 im dolmadan adet oldum kızlar doktor da onayladi. Kanamam 20 günde falan tamamen bitmişti şuan normal regl miktarında gelmeye basladi

Kızlar göğüs ucu kremi olarak piyasadaki lanolinli krem harici krem kullanan ve memnun kalan var mı ? Earth mama nipple butter iyi demişlerdi ama piyasada yok

Ben de benzer şeyler yaşıyorum gece sanki kucağımda uyumuş da üstüne yatmışım zannedip kan ter içinde kalkıyorum bebek aslında beşikte oluyor uykusuzluktan olsa gerek

Anladım canım çok sağol bende biberonla koymayı düşünüyodm o yüzden sordum peki sütü poşete koyunca havasını alıyo musnuz sıkıştırıp
Hawayı mutlaka almak lazım ama bnm sut kanallarım hala acılmadıgı ıcın damla damla gelıor arastırmıstım hawasını alıorlardı mutlaka

Denıycem canım ınsallah hepsını banada faydası olur gogus agrım hepsını bastırdı artık yoruldum cocugumla ılgılenemıorm ıstedgm gbı tadını bıle alamadım durup durup aglıorum ıyce snırlerım bozuldu

Yanında ailenden biri var mı canım yalnız mısın ? Bi bilgim yokki versem bende tecrubesizim ancak dua edebilirim bol bol emzirmeye bak sen. Günüm bugun canım.
Annem bnmle canım arada kayınwalıdem glıor Allah annemden razı olsun bı arada sn nasılsın nasıl gctı amelıyatın bebısıne kavustun gozn aydın olsn

Sağıp denedinmi canım ne kadar çıkıyo doktorum iki memede tek seferde 60 çksa yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…