- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.221
Aynen cnm son gunler gecmiyor sanki zaman durdu hayirlisiyla kavusalim insİnsan baya sıkılıyor son günlerde bu 9 ay gecdi bu son günler gecmiyor, ben daha doğurmam gibi geliyor sona kalıcam sanirim ben.
İnşallah canim. 4 ağustosa razıyım ben ama 5 ağustosa kalmasın lütfen yeter.Aynen cnm son gunler gecmiyor sanki zaman durdu hayirlisiyla kavusalim ins
Onu duymadim cnm ama galactago bunu bana çocuk doktoru önerdi gerçekten ise yarıyor. Netten yorumlara bakarsan çok memnun kalanlar var.Hiç duymamıştım canım işe yarıyorsa alayım hemen. Bide solgar brewers yeast die bi vitamin duydum doktora sorucam bakalım oda sütü artırıyormuş duydun mu hiç
Son haftalarda riskliymis dediğin gibi kakasini falan yaparsa bana dr hergün geleceksin dediAnladım canim benim artik kontrolde yok sancı su gelmezse sadice bekliycem taki 5-6 ağustosa kadar o zamanda sadice kontrole yani 41+4 kadar falan bu sırada kakasnı falan yaparsa ne olur allah bilir. Üstelik anneme dr 41+3 e kadar gelmezse kontrole gel diyor dedim.
Dr yalan soyluyor sancı falan gelmezse gitme diyor sinirim bozuldu bende rıskleri soyledim sen internete bakip buluyorsun boyle sacma şeyleri diyor ondan olsa bebek 50 haftalık olur yine ne kadar dursa kar der.
Yok canım bir memede en az yarım saat duruyor uykusu gelince bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor tekrar veriyorum ağzına Önceden sağıyorum ama kaşıkla hep ağzından püskürtüyor du ziyan oldukça Sinir olmaya başladım en azından göğsümü Emsin diye uğraşıyorumCanım 10 dak bir meme 10 dak bir meme mi emziriyorsun? Birde bir meme tamamen boşalana kadar tek memeyi emzirmeyi dene. İlk gelen süt sulu sonrası yağlı olıyor ya uzmanlar da onu öneriyor. Kilosu için bir meme tamamen bışalana kadar birkaç emzirmede sağı emzir bakalım kilosu etkilenecek mi?
Evet kızlar benim oğlum 38+5 de planlı sezeryanla doğdu ve kakasını yapmış o gün içerde dr ucuz kurtuldunuz dedi şanslıymışız. Haftası ilerleyenler hele 40 ı dolanlar hergün muhakkak gidin kontrole.Son haftalarda riskliymis dediğin gibi kakasini falan yaparsa bana dr hergün geleceksin dedi
İhmal etme git canim boyle dr bula bildiğin için şanslisin.Son haftalarda riskliymis dediğin gibi kakasini falan yaparsa bana dr hergün geleceksin dedi
Aynen cnm son gunler gecmiyor sanki zaman durdu hayirlisiyla kavusalim ins
İnşallah canim. 4 ağustosa razıyım ben ama 5 ağustosa kalmasın lütfen yeter.
Amin canim saniri ben boyle hamiş kalıcam sonsuza kadar, okula falan karnimda götürüp getiririm.Doguramayanlar topigi bekliyor bizim yoklugumuzda
Kizlar siz de saglikla kavusun insallah .
Canım damlalık yardımıyla vermeye çalıştın mı ?Yok canım bir memede en az yarım saat duruyor uykusu gelince bırakıyor sonra ağlamaya başlıyor tekrar veriyorum ağzına Önceden sağıyorum ama kaşıkla hep ağzından püskürtüyor du ziyan oldukça Sinir olmaya başladım en azından göğsümü Emsin diye uğraşıyorum
Evet canım ben de kabus görüyorum. Daha doğrusu halüsinasyon gibi. Ellerimi göğsümde bebek tutar gibi sıkmış hatta sikmaktan uyuşmuş buluyorum. Gece rüyamda bebeğin bezi kan içindeydi. Bir de bu gece üzerimdeki battaniyenin içinde bebek var sanıp güzelce tutuyordum belki bi 10 dj tutmusumdur. Sonra bebeğin yüzüne bakayım dedim açıyorum açıyorum yok dehşete kapıldım. Sonra bilincim yerine geldi uyurgezer gibi kabus gibi çok farklı şeyler yaşıyorum yaEvet kuzum orda Esra Hocaya bu aksam icin randevu yazmislardi .Ama bizimki aglamaktan helak olunca sabah apar topar gittik .Ali Riza hoca ilgilendi .Cok memnun kaldim .
Oyy oyy gececek insallah .Lohusalik gercekten cok degisik bir seymis .Hastaneye gidiyoruz önde oturuyorum bebek arkada .Duygusala bağladım hemen .
Yaa sen boyle diyince korktum .Evet en iyisi oyle yapayim.
Amin canim insallah .Allah herkesi iyilerle karsilastirsin .
Kizlar uyurken surekli kabus gorerek uyaniyorum yasadigim seylerden kaynakli diye düşünüyorum. Sizde de oluyor mu boyle durumlar.?
Benim 40 im dolmadan adet oldum kızlar doktor da onayladi. Kanamam 20 günde falan tamamen bitmişti şuan normal regl miktarında gelmeye basladiBenim 2 hafta sonra kanamam bitti sarımsı bir akıntım vardı. Gene başlayınca adet oldum galiba diye düşündüm bakalım yarın doktora gidicem. Yasaklar kalksın istiyorum inşallah ameliyatla alakalı değildir kanama.
Saol cnm Allah razi olsun, sizde bebislerinize sarilin bizim yerimize bol bol bugunlerin keyfini cikarin,ins yakinda bizde sizlere katiliriz saglicaklaDoguramayanlar topigi bekliyor bizim yoklugumuzda
Kizlar siz de saglikla kavusun insallah .
Ben de benzer şeyler yaşıyorum gece sanki kucağımda uyumuş da üstüne yatmışım zannedip kan ter içinde kalkıyorum bebek aslında beşikte oluyor uykusuzluktan olsa gerekEvet canım ben de kabus görüyorum. Daha doğrusu halüsinasyon gibi. Ellerimi göğsümde bebek tutar gibi sıkmış hatta sikmaktan uyuşmuş buluyorum. Gece rüyamda bebeğin bezi kan içindeydi. Bir de bu gece üzerimdeki battaniyenin içinde bebek var sanıp güzelce tutuyordum belki bi 10 dj tutmusumdur. Sonra bebeğin yüzüne bakayım dedim açıyorum açıyorum yok dehşete kapıldım. Sonra bilincim yerine geldi uyurgezer gibi kabus gibi çok farklı şeyler yaşıyorum ya
Hawayı mutlaka almak lazım ama bnm sut kanallarım hala acılmadıgı ıcın damla damla gelıor arastırmıstım hawasını alıorlardı mutlakaAnladım canım çok sağol bende biberonla koymayı düşünüyodm o yüzden sordum peki sütü poşete koyunca havasını alıyo musnuz sıkıştırıp
Denıycem canım ınsallah hepsını banada faydası olur gogus agrım hepsını bastırdı artık yoruldum cocugumla ılgılenemıorm ıstedgm gbı tadını bıle alamadım durup durup aglıorum ıyce snırlerım bozulduAynen canım taş gibi oluyor uçları sızlıyor , ben her gün duş alıyorum arada da muslukta sadece goguslerimi yıkıyorum sıcak suyla sabunlayip masaj yapıyorum rahatlatıyor yıkarken havlu ıslatıyorum sıcak suyla göğsüme koyuyorum o da iyi geliyor, sonra sağma yapıyorum emzirdikten sonra sağıyorum mutlaka boşalınca da rahatliyor göğüsler her emzirmeden sonra yapamıyorum ama günde bir kaç defa yapıyorum mutlaka , göğüsler bir müddet böyle olup sonra geçecek canım , sirtindaki kaburga batmasına mutlaka yakı bandı yapıştır eğer çok rahatsız ederse ben başka çare bulamadım eşim diziyle citirdatmaya çalıştı olmadı annem ovaladi baya yine olmadı ayakta durmak bile zorlaşmıştı anca sırtüstü uzaninca biraz rahatliyordu sonra bant yapıştırmak geldi aklıma bir gün boyunca tuttum iyi geldi biraz rahatsız edecek yaz günü ama ondan başka çözüm bulamadım canım inşallah en yakın zamanda atlatirsin hepsini
Annem bnmle canım arada kayınwalıdem glıor Allah annemden razı olsun bı arada sn nasılsın nasıl gctı amelıyatın bebısıne kavustun gozn aydın olsnYanında ailenden biri var mı canım yalnız mısın ? Bi bilgim yokki versem bende tecrubesizim ancak dua edebilirim bol bol emzirmeye bak sen. Günüm bugun canım.
Sağıp denedinmi canım ne kadar çıkıyo doktorum iki memede tek seferde 60 çksa yeter dediOff kızlarrr olmuyo olmuyoo ne yaptysam yok oğlum memeden ayrılmıyo herkes en fazla yarım saat tut diyo ama aranıyo ne yapayım saatlerce memede kalıyor uyuyup uyanıyo tam yerine koyuyrm hala aranıyo artık kıyamıyrm aç kalıyo diye mama veriyorum 60cc kadar içiyo demekki sütümle doymuyor ne yapayım kafayı yicem sürekli mamayla mı gidicez ben sarılık geçince mamayı bırakmak istyrdm ama sütümle doymuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?