2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım tüp bebek değilde aşılama yaptırdım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor sonuç inşallah doğrudur

Bende duydul akupunkturu iyi geliyomş. Kbb dr u mıralimi bozdu kalıcı da olabilir dedi bana. Geçedebilir dedi. Banada fizik tedaviden randevu al dedi. Sanırım bizim sonumuz fizik tedavi ama onlada kalıcı hasarlar olabilir diye duydum çık lanet bişey ben 5 aydır uğraşıyorum. Düzelme var ama bende baya fakat benimki hasarlı iyileşme sanırım yemek yerken falan gözyaşı üretiyorum timsah gözyaşıymış adı. Sen daha yeni oldun ihmal etme sakın kalıcı olmasın. Sakız banada çiğne demişlerdi internetten baktım çiğnenmemesi gerekiyor diyende var ne yapcağımı şaşırdım

Büyük gün gelmiş, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canım :) bizş de haberdar et durumdan

Doktor izin öncesi baya yorulcak yani :) Ay hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ZK_ASK canım ne yaptın doğum yaptın mı aklimdaydin hep

Annem bnmle canım arada kayınwalıdem glıor Allah annemden razı olsun bı arada sn nasılsın nasıl gctı amelıyatın bebısıne kavustun gozn aydın olsn

Kızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım

Ayy doğummu yaptın canım Aman maşallah Allah bağışlasın endişe etme ilk e gün gelmeyebiliyo sen hep emzir sık sık ama açsa hazır mamada ver aç kalıpmsarılık olacağına.şimdiden girme bu moda daha çoook zorlanıcan keyfini çıkar sonunda oğluşun yanında

Canım bende ilk gün sütüm tam gelmediği için mama verdim. Eşim istediğim mamayı bulamayınca aptamil aldı sadece bi kere verdik ama 2 günde yaptığı gazı zor çıkarttım mahvetti bebeğimi sonra” evolvia” denedik sıkıntı yaşamadık. Her mama her bebeğe farklı etki yapıyor tabi ama aptamil hakkında genel olarak daha çok şikayet duyuyorum

Gözünaydın canım hayırlısıyla kavuştun oğluna ne güzel. Emzirme konusunda henüz bir bilgim yok malesef

Güzel günlerde büyüt canım :)
Biraz daha mama vermeye çalış canım baya zaman geçmiş sanki yine doktor ebeler daha iyi bilir ama

Canim kiraz cekirdegi kismini gec .Biz de oyle düşündük baktik agliyor da agliyor ac .Gece tam 3 kere mama istedik getirdiler .Getirmek zorundalar .Az az yedikleri icin hemen acıkıyorlar. Benim de en zoruma giden dikislerden istedigim gibi kucaklayamamak,agladiginda baskasinin bebegi avutmaya calismasi olmustu .Ama şöyle düşün .Bunlar hastane de kalcak .Evinde her sey daha guzel olcak .Yürümeye gayret et .Pes etme sakin.Su an acin var sezeryan dogum sütün olmamasi cok dogal .Bana bugun cocuk kardiyoloji doktoru dedi ki Ya sen annesin iki tane göğsün var .Sutum yok diye bir sey yok .Sadece zamanında gelmemis sut var ... boyle dusun .Acin hafifleyince sutun olcak .Mutlaka makineyle sag .Benim meme ucum yoktu makineyle cikarttik .Yarim saat gogsumu sagdik .Sadece 3 damla düştü. Ama azar azar artiyor .Sakın uzulme .Bu arada hayirli olsun

Yaa evolvia mi diyorsun. Off eşim mama degistirmemi yasakladı artık çünkü aldığımız kutunun yarısına gelmeden çocuk kabız olduğu için çöpe gidiyor hemen. Onu da mı denesem. Sonradan gaz yapanın mama olduğunu farkedersem çok dovunurum valla

Canım her emzirmeden sonra boşalana kadar sağım yapıyor musun?

Ee neler yaptn canm geçmesi için

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bebeğinle ilgilenebilmek için önce kendini toplaman lazım. Bende bebeğimi herkesten kıskanıyorum kimse dokunsun istemiyorum ama yardıma ihtiyacımız oluyor maalesef

Canım maalesef denemeden çocuğa neyin iyi geleceğini bilemiyoruz. Mamaların hepsi gaz yapıyor bizim amacımız en az gaz yapanı bulmak. Aptamil bi kere verdim daha da vermedim. Evolvia da bi kaç kez kullandım sorun yaşamadım şimdi sütüm olduğu için mama vermiyorum. Okuyorum yazdıklarını bende hep korkuyodum kolik bebeğim olacak diye çok şükür olmadı Allah sana kolaylık versin bu zor süreciniz kısa sürer inşallah.

Süt sağan arkadaşlar ne zaman sağım yapıyorsunuz? emzirdikten hemen sonra mı yoksa bir saat geçmesini bekliyor musunuz?

Ben de görüyorum canım korkulu rüyalar. Kabus la çok uyandım. Bebeğim için neyden ürküyorsam onu görüyorum rüyamda. Şimdi anlatmayım( böcektir KV dir sağlıkla vs ile ilgili şeyler)
Şuan kustu normal mi acaba hemşire çağıracağm şmdi çok üzülüyorum
midesi ufacıktır canım bebeğinin kusabilir. Bol bol ten teması yap sabaha kadar ayırma göğsünden, uyku zaten uyuyamayacaksın heyecandan onun için yanında kalan yakınına tembihle bebiş mızıldadıkça versin sana. Kesinlikle çok ayırma göğsünden yastık et göğsünü bu gece çok iyi gelecek sana da süt ve bağ açısından. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.

Süt sağan arkadaşlar ne zaman sağım yapıyorsunuz? emzirdikten hemen sonra mı yoksa bir saat geçmesini bekliyor musunuz?
emzirdikten sonra mama verdim sonrada direkt sağıma geçtim iki göğsüde boşalttım , emdiği için 30 ml çıktı anca .zaten mama takviyeli gidiyoruz

Ne güzel omuz agrım baş ağrısı olmadı dıye sevinirken kaburgam agrımaya başladı nefes alamıyorum o derece
Bıde az önce oglum gazını alayım derken kustu corba kaşığı kadar böyle çökelek gibi var mı yasayan normal dıye düşünüyorum ama doktor demeden emin olamıyorum
Son olarak emzirme konusunda bir sey demek istiyorum yeme içmeyle bile çok ilgisi yok bence tamamen psikolojik Bı arkadasım evlat edindi bebeği küçüktü hastanede eds dıye Bı sistemle sütü geldi emzır dı düşünün artık gerisini inşallah kimsenin bu yönde problemi olmaz ama her bebek te kısmetini içiyor Rabbim bol bol süt versin hepimize

Emdikten sonra benimde 30cc ancak çıkıyor. Mamayı kestik biz dört gündür ama doyuyor mu bilmiyorum. Bir aylık kontrolde belli olacak artık süt yetiyor mu yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…