- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.241
canım tüp bebek değilde aşılama yaptırdım genelde 10 12 gün sonra çıkıyor sonuç inşallah doğrudurKızlar Slm bişey sorucam size tüp bebek yaptıranlar özellikle bakabilirmi ?
Kuzenime 11 gün önce transfer yapıldı yarın kan tahlili yapılacak dayanamamış bugün test yapmış pozitif çıktı..ama ayrıyeyten progestan iğne kullanıyo sanırım doktpr koruma amaçlı verdi.oda şöyle düşünüyo acaba kullandığım ilaçlarlardan dolayı hormonlar yükseldiği için pozitif çıkmış olabilirmi bilenler yazabilirmi acaba
Bende duydul akupunkturu iyi geliyomş. Kbb dr u mıralimi bozdu kalıcı da olabilir dedi bana. Geçedebilir dedi. Banada fizik tedaviden randevu al dedi. Sanırım bizim sonumuz fizik tedavi ama onlada kalıcı hasarlar olabilir diye duydum çık lanet bişey ben 5 aydır uğraşıyorum. Düzelme var ama bende baya fakat benimki hasarlı iyileşme sanırım yemek yerken falan gözyaşı üretiyorum timsah gözyaşıymışCanım ben kortizon tedavisini bitirmek üzereyim . 15 günlüktü bugun 12. Gündü. Fakat gelişme fazla yok, günde 1 mm düzelir sinir dediler. İşin kötüsü bana bu tedaviyi veren Dr vefat etti. Şimdi yeni birine gideceğim pazartesi. İlk gittiğim KBBCİ idi. Pazartesi de önce KBB sonra fizik tedaviye gitmek istiyorum. Bir de bir gebe fizik tedavici bi doktorun akupunktur tedavisinden fayda görmüş fakat yerine gittiğimde doktorun taşındığını söylediler . Sonra ulaştım, gebe iken riskli yapamam dedi. Ağustosa randevu verebilirmş. Çok da pahalı geldi bana. Ama herşeye rağmen çaresiz kalırsam ona giderim. İnsan psikolojik olarak çok etkileniyor çünkü . Bir de bana evde yapılacak mimik egzersizleri verdiler. Nette bulabilirsin basit şeyler . Bir de Sakın sakız çiğneme dediler.
Tamam canım teşekkürler :)Hawayı mutlaka almak lazım ama bnm sut kanallarım hala acılmadıgı ıcın damla damla gelıor arastırmıstım hawasını alıorlardı mutlaka
Büyük gün gelmiş, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canım :) bizş de haberdar et durumdan
Doktor izin öncesi baya yorulcak yani :) Ay hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ZK_ASK canım ne yaptın doğum yaptın mı aklimdaydin hep
Annem bnmle canım arada kayınwalıdem glıor Allah annemden razı olsun bı arada sn nasılsın nasıl gctı amelıyatın bebısıne kavustun gozn aydın olsn
Ayy doğummu yaptın canım Aman maşallah Allah bağışlasın endişe etme ilk e gün gelmeyebiliyo sen hep emzir sık sık ama açsa hazır mamada ver aç kalıpmsarılık olacağına.şimdiden girme bu moda daha çoook zorlanıcan keyfini çıkar sonunda oğluşun yanındaKızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım
Evet canım çok gazlı sürekli gaz çıkarıyor. Aptamil mama kullanıyoruz. Farklı mamalara geçiş yapmayı denedim ama olmadı bir türlü ya kabız oldu ya ishal. Bir tek golden goat denemedim onu da biraz ara verdikten sonra denemeyi düşünüyorum. Her gün kimyon ve anason çayı iki çay kaşığı kadar. Sap simpleks gaz ilacı. Biogaia probiyotik veriyoeum. Kakasını her gün yapıyor sarı renkli kıvamı da iyi kilo da alıyor ama gaz sorununa ve anne kucagi sorununa çözüm tam olarak yok
Gözünaydın canım hayırlısıyla kavuştun oğluna ne güzel. Emzirme konusunda henüz bir bilgim yok malesefKızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım
Canım seninde sütün azdı da ondan mı verdi doktorOnu duymadim cnm ama galactago bunu bana çocuk doktoru önerdi gerçekten ise yarıyor. Netten yorumlara bakarsan çok memnun kalanlar var.
Güzel günlerde büyüt canım :)Kızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım
Canim kiraz cekirdegi kismini gec .Biz de oyle düşündük baktik agliyor da agliyor ac .Gece tam 3 kere mama istedik getirdiler .Getirmek zorundalar .Az az yedikleri icin hemen acıkıyorlar. Benim de en zoruma giden dikislerden istedigim gibi kucaklayamamak,agladiginda baskasinin bebegi avutmaya calismasi olmustu .Ama şöyle düşün .Bunlar hastane de kalcak .Evinde her sey daha guzel olcak .Yürümeye gayret et .Pes etme sakin.Su an acin var sezeryan dogum sütün olmamasi cok dogal .Bana bugun cocuk kardiyoloji doktoru dedi ki Ya sen annesin iki tane göğsün var .Sutum yok diye bir sey yok .Sadece zamanında gelmemis sut var ... boyle dusun .Acin hafifleyince sutun olcak .Mutlaka makineyle sag .Benim meme ucum yoktu makineyle cikarttik .Yarim saat gogsumu sagdik .Sadece 3 damla düştü. Ama azar azar artiyor .Sakın uzulme .Bu arada hayirli olsunKızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım
Yaa evolvia mi diyorsun. Off eşim mama degistirmemi yasakladı artık çünkü aldığımız kutunun yarısına gelmeden çocuk kabız olduğu için çöpe gidiyor hemen. Onu da mı denesem. Sonradan gaz yapanın mama olduğunu farkedersem çok dovunurum vallaCanım bende ilk gün sütüm tam gelmediği için mama verdim. Eşim istediğim mamayı bulamayınca aptamil aldı sadece bi kere verdik ama 2 günde yaptığı gazı zor çıkarttım mahvetti bebeğimi sonra” evolvia” denedik sıkıntı yaşamadık. Her mama her bebeğe farklı etki yapıyor tabi ama aptamil hakkında genel olarak daha çok şikayet duyuyorum
Canım her emzirmeden sonra boşalana kadar sağım yapıyor musun?Denıycem canım ınsallah hepsını banada faydası olur gogus agrım hepsını bastırdı artık yoruldum cocugumla ılgılenemıorm ıstedgm gbı tadını bıle alamadım durup durup aglıorum ıyce snırlerım bozuldu
Ee neler yaptn canm geçmesi içinCanm bizim 15.2 idi sonra 13 e sonrasnda 10a dustu daha sonra kontrole gittigmzde doktor baktrmaya gerek yok dedi iyi gordu sanrm neyse herkesin söyledigi kelime bool boll emzirr. Buarada bana bi cok kisi 2,3çay kasigi sekerli su ver dedi ben vermek istemedm ama hemsireye varana kadar öyle diyince verdm artk zaten verdikten 2 gun sonraki kontrolde 13den 10 dusmustu etkisi oldumu bilmiyorum ama bana oldu hibi gelmsti
Şuan kustu normal mi acaba hemşire çağıracağm şmdi çok üzülüyorumGüzel günlerde büyüt canım :)
Biraz daha mama vermeye çalış canım baya zaman geçmiş sanki yine doktor ebeler daha iyi bilir ama
Kızlar oğlum yanımda saçma sapan şeylere rağmen çok şükür iyiyiz bebek emmiyor gündüz bi tuttu baska tutmadı mama verdk aç mı acaba sütümde yok henüz. 3buçukta doğdu saat 9buçuk gibi mama yedi yarım kaşık vs hemşireye söyledik midesi onun kiraz çekirdeği kadr merak etme doymuştur dedi aklım kaldı ağrım vs umrumda değil kalkıp bağrıma basamıyorum zoruma gidiyor aç değildir dimi napmam lazım yarın eve çıkınca sürekli göğsümde tutacağım
Yaa evolvia mi diyorsun. Off eşim mama degistirmemi yasakladı artık çünkü aldığımız kutunun yarısına gelmeden çocuk kabız olduğu için çöpe gidiyor hemen. Onu da mı denesem. Sonradan gaz yapanın mama olduğunu farkedersem çok dovunurum valla
Ben de görüyorum canım korkulu rüyalar. Kabus la çok uyandım. Bebeğim için neyden ürküyorsam onu görüyorum rüyamda. Şimdi anlatmayım( böcektir KV dir sağlıkla vs ile ilgili şeyler)Evet kuzum orda Esra Hocaya bu aksam icin randevu yazmislardi .Ama bizimki aglamaktan helak olunca sabah apar topar gittik .Ali Riza hoca ilgilendi .Cok memnun kaldim .
Oyy oyy gececek insallah .Lohusalik gercekten cok degisik bir seymis .Hastaneye gidiyoruz önde oturuyorum bebek arkada .Duygusala bağladım hemen .
Yaa sen boyle diyince korktum .Evet en iyisi oyle yapayim.
Amin canim insallah .Allah herkesi iyilerle karsilastirsin .
Kizlar uyurken surekli kabus gorerek uyaniyorum yasadigim seylerden kaynakli diye düşünüyorum. Sizde de oluyor mu boyle durumlar.?
midesi ufacıktır canım bebeğinin kusabilir. Bol bol ten teması yap sabaha kadar ayırma göğsünden, uyku zaten uyuyamayacaksın heyecandan onun için yanında kalan yakınına tembihle bebiş mızıldadıkça versin sana. Kesinlikle çok ayırma göğsünden yastık et göğsünü bu gece çok iyi gelecek sana da süt ve bağ açısından. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.Şuan kustu normal mi acaba hemşire çağıracağm şmdi çok üzülüyorum
emzirdikten sonra mama verdim sonrada direkt sağıma geçtim iki göğsüde boşalttım , emdiği için 30 ml çıktı anca .zaten mama takviyeli gidiyoruzSüt sağan arkadaşlar ne zaman sağım yapıyorsunuz? emzirdikten hemen sonra mı yoksa bir saat geçmesini bekliyor musunuz?
Emdikten sonra benimde 30cc ancak çıkıyor. Mamayı kestik biz dört gündür ama doyuyor mu bilmiyorum. Bir aylık kontrolde belli olacak artık süt yetiyor mu yetmiyor.Ben de görüyorum canım korkulu rüyalar. Kabus la çok uyandım. Bebeğim için neyden ürküyorsam onu görüyorum rüyamda. Şimdi anlatmayım( böcektir KV dir sağlıkla vs ile ilgili şeyler)
midesi ufacıktır canım bebeğinin kusabilir. Bol bol ten teması yap sabaha kadar ayırma göğsünden, uyku zaten uyuyamayacaksın heyecandan onun için yanında kalan yakınına tembihle bebiş mızıldadıkça versin sana. Kesinlikle çok ayırma göğsünden yastık et göğsünü bu gece çok iyi gelecek sana da süt ve bağ açısından. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.
emzirdikten sonra mama verdim sonrada direkt sağıma geçtim iki göğsüde boşalttım , emdiği için 30 ml çıktı anca .zaten mama takviyeli gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?