2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emdikten sonra benimde 30cc ancak çıkıyor. Mamayı kestik biz dört gündür ama doyuyor mu bilmiyorum. Bir aylık kontrolde belli olacak artık süt yetiyor mu yetmiyor.
Nasıl kestiniz canım mamayı? Kaç günlük bebeğin ?Bizimki 1 aylık oldu bugün itibariyle. Mamayla anca kilo alabildi. Sarılık vs derken 10 günde anca kilo aldı. Benim de sütüm Yetse hemen bağışlayacağım mamayı bi kaç kutu aldım çünkü....

Bir de kızlar ben günde bir kez sağım yapa biliyorum evde yönlendirme yapmaktan temzlik ya da alışveriş yemek gibi ihtiyaçlar veya hastaneye gitmekten fırsat bulamıyorum Her hafta 2 kez hastane sağlık ocağına gittik fırsat olmadı. Siz ne kadar sağım yapıyorsunuz¿

Sütüm ilk günkü gibi artmıyor mecburen verdik mama dra söyledik bişey demdi.
Teşekkür ederim cnm c.tesi 10 gün oluyor şükür.. ama sütüm hala yetersiz mecburen mama veriyorm hiç istemdim 2gün ağladm ama sarılık olmasından korktm..

Ben 3-4 saatte bir yapıyorum. Gerçi gece aksıyor genelde yorgunluk + uyku ağır basıyor. Tek göğüsümden gelmiyor gibi artık. Bir göğüste ikizlere yetmiyor

Çatlatma ignesi pozitif cikmasini saglio ama progestanda oyle bir durum yok diye biliyorum canm.

Canım hasarlı iyileşme olmasın diye mimik egzersizlerini tek tek yapmak gerekiyormuş. Yani aynı anda hem göz hem ağzı oynatmadan ayna karşısında hergün çalış. Ben daha önce de yüz felci geçirmiştim . Fizik tedavi ile iyileşmiştim. Moralini hiç bozma. Dr tıbbi ihtimali söylemek zorunda, %85-90 iyileşme ihtimali varmış , ama öyle denmesine rağmen duyduğum herkes iyileşmiş.

Bende bir defa yapıyorum onuda gece kullanıyorum . ama arttırmayı düşünüyorum süt poşeti alıcam

Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu 2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo

Ben 3-4 saatte bir yapıyorum. Gerçi gece aksıyor genelde yorgunluk + uyku ağır basıyor. Tek göğüsümden gelmiyor gibi artık. Bir göğüste ikizlere yetmiyor
Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım ,

Yine sabahı ediyoruz... uyumuyorr

Bende bir defa yapıyorum onuda gece kullanıyorum . ama arttırmayı düşünüyorum süt poşeti alıcam
Fırsat bulamıyordum tekrar sağım için pompa yıka vs. Bugün lltürkiye adresinde okudum. Sağılmış Pompayı dolaba koyup akşam tekrar sağım yapabilirsiniz tek yıkama yeterli olur deniyor. Öyle yapıcam...

Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu 2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
Tuvalete çık canım, pıhtı vardır belki içinde kan birikince de oluyor sızı...otur uzuncana bir temizlensin. Veya idrar birikmiştir Anlamazsın mesane çok doluyor doğumdan sonra.

Tuvalete çık canım, pıhtı vardır belki içinde kan birikince de oluyor sızı...otur uzuncana bir temizlensin. Veya idrar birikmiştir Anlamazsın mesane çok doluyor doğumdan sonra.
Buraya yazdıktan sonra aynen dediğn gibi oldu sıkışmışım haberim yok. Bi rahatlama geldi ... dışarda yürüdüm biraz. İdrara çıkmadan önce adımı zor atıyodum ağlycaktm yani. İltihap emfeksiyon olmasında inşallah♡ hiç uyumadım bebişe az biraz mama veriyoruz onuda kusuyo canım çok sıkkın bebek sanki akşamdan sabaha eridi ya. Ödem mi gitti acaba ?

Canım bence pozitiftir çünkü progesteran beta hcg yi yükseltmiyor diye biliyorum sadece transfer sırasında çatlatma iğnesi olduysa o yükseltir.

Evolviayi bana da tavsiye ettiler ama ben aptamil ile başladım şimdi aptamil conformil ile devam ediyorum. Bebekler tadını sevmiyor hem çok pahalı hemde hep ziyan ediyorum diye bu kutu bitince evolvia deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…