- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.861
Önce sarı gibi oluyor daha sonra beyaza yakın sulu süt gibi oluyor daha sonra da sarı ve beyaz koyu kıvamlı süt oluyor.Süt rengine dönecek o.
Aynen herkes öyle der benim kızımdaaz önce altını açtım cıyak cıyak ağladı :)
Kızlar oğlumu silikon uçla emziriyordum inat ettm kullanmayacğm diye biraz ağladı direndi en son tuttu mememi şimdi çok şükür silikonsuz emiyoruz birkaç gündür..benim gibi silikon kullananlar varsa moralinizi bozmayın biraz çabayla bıraktırılabliyormuş. Ben onu kullanırken bebeğimn sağlıklı emmediği ve doymadığını düşünyrdum. Ama 2 gündür uçsuz emiyor yaklaşık yarım saat bir memede kalıyor. Sonra diğerini emiyor ama yinede doymuyor en son mama yapıyorum içerken uyuyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum bunu nasıl anlarım bebek emdikten sonra sağıyorum çok olmasada hala sütüm geliyor. Neden doymuyor bu çocuk??
Ayni ayni hepsinin kafasi o kadar calisiyor demek ki .Lohusa halimle yiprattilar tum sinirlerimi .Hamileligimi cok mutlu gecirmistim .9 ay evime adim atmadi .Durup durup temizlik yapcam diyor .Annem de o kalkmadan kalkmiyor ya vazgeciyor hemen konuscak birini bulup kaciyor .
Aynen hirs annem bebegimin altini sadece 2 gun degistirdi .O da ben egilemedigim icin .Hemen ogluna yetistirdim bir tanecik torunum var daha altini bile degistiremedim diye .Bir kez musade ettim onda da cocuklarini basina topladi gelin gelin bez değiştircez bakin pipisine diye !!! Surekli göbeği dustu mu diye anneme soruyormus .Annem de nerden bileyim bezini kendi degistiriyor kizim demis .Yani mazallah banyo faslini filan kacirdim mi diye panik yapiyor .Hirsa donustu gercekten. Uzaktan ailem geldi 5 6 saat durup gittiler.Ee haliyle bebegi çıkardım uzaktan sirf bebek icin geldiler diye .Babynest le verdik herkesin kucagina. Ama.kv kisisi her fırsatta uyusa bile kaldiriyor ve salliyor hoppala hoppala bir o yana ceviriyor bir bu yana .Sallama dedikce inadina bir daha yapıyor
Cektirdikleri yetmez mis gibi ogluna mizmizlanp annemle bana karsi dolduruyor .
bella b nipple nurture butter nereden sipariş ettin? googla da baya bi baktım ama türkiyede satış yapan site bulamadım olanlar da hep stok tükendi diyor.Yıkamaya gerek yok direk emzirebiliyorsun.bu ürün deil ama bella b nipple nurture butter olan ürün canım.ben lansinoh kullanmadım hiç bu ürünle basladım cokda faydasını gördüm ama lansinoh da denicem.biraz pahalı bi ürün çünkü bella b.ben ilk aldığımda 60 tl idi.baya zamlanmıs.eger yaralarınız gecmediyse baska ürünlerle kesinlikle denemeye deger ama.bende yara yok artık oyuzden lansinoh denicem bi.gene yara olursa ama kesinlikle bella b alıcam.
+1Günaydın bugun de doğuramadım
Bilmyrm ki cnm ben artık iyice sütümün yetmediğini düşünmeye başladım mamayı bırakmak istyrm ama şu durumda mümkün değil iki memeyi emiyor hala aranıyor.. dediğin gibi yoruluyorda olablrler ama mamayı verince cuk cuk çekiyor.. doktorum da değişk mamacı biraz değiştrmek istyrm adam akıllı bi doktor bulup mamayı atmak istyrm ama önce sütün yettiğinden emin olmam lazmBen silikon uçla emziriyorum canım diğer türlü tutması mümkün değil , benim kızımda bir kaçgündür doymuyor bugün oturdum sağdım sarı süt arkada kalıyor , acaba o gelene kadar yoruluyorlarmı?
Keske bu da gelmeseZaten hasta olmasalarda hasta gibi davranıyorlar.
Onlarda akıllı. Ölüyorum bitiyorum ayaklarına her şeyden yırtmaya çalışıyorlar...
Valla benim kv. Gelmiyor rahat ettim açıkçası.
Ne varsa yani lüzumsuzluk baska bisey degil.Benim psikolojimi bebegimin kurmaya çalıştığım duzenini bozdular.Bizim manyaklar da alti acilinca heyecandan ölecek. Oglunu durtuyor pipiye bak filan diye. Altini dogdu dogali hep ben actim. Uykuda iken kucagina alani keserim. Bebegin ebe dedeye degil uyku ve emmeye ihtiyaci var. Benim aikem de uzaktan gelmişti. Aynilarini yaptı.
O ne oyle yaa ben bile korktum dusununce .Merhaba kızlar. Bugün kontrole gittim açıklığa bakılması için doğumhaneye gönderdiler. Damar yolu açıldı kan ve idrar tahlili yapıldı 5 kişi alttan muayene etti 1 saat nst'ye bağlı kaldım ve sonra eve gönderdilerdoğumhanede tam yanımdaki yatakta biri doğum sancısı çekiyodu kustu falan bi de bi daha hastaneye gitmek istemiyorum ben yaaa 5 kişi parmak sokunca kanamam da oldu tabi ve adet sancısı gibi ağrı
Daha bekleyenler var benim gibi ...Imzalar kalkmıs hekes bebısine kavustu sanırım
Allah hayırlı uzun ömür nasıp etsın bebısleınızle
Emzirme eğitiminde zeytinyağı sürmeyi önermişlerlerdi, bi dene istersenKızlar göğüslerim yara oluyor çok acıyor. Emzirirken ağlıyorum resmen.
Şimdiye kadar olamamıştı 20 gündür. Neden oluyor anlamadım?lansinoh sürüyorum gümüş kapaklar kullanıyorum. Yine de ucunda kırmızı noktalar olmuş kan geldi göğsümden. Tavsiyeniz nedir Kızlar? Bebeğimle yapışık ikiz gibiyiz o kadar emmesi mi yara yaptı acaba ?? Emzirme pozisyonum doğru. Sıkıntı yok ama neden oldu aklım almıyor.
o kadar iyi anlıyorum ki seni..kesinlikle hırs yapıyorlar. doğada bile yenidoğan hayvanı annesindne ayırmaya çalışsalar o hayvan nasıl tepki verir bu kv cinsi ellerinde olsa anneleri yok edip torunlarını alıp kaçacaklar yani öyle bir enerji veriyor bizimki de bana. bizimki de daha 5 günlükken kollarından çekip yattığı yerden bebeği oturur pozisyona getirmeye çalıştı o an benim güvenim sıfır oldu zaten ne var babasına yeni doğduğunda her hareketi yaptırırdım diyor bi de. sonra bi saniye bile yanız bırakmak istemedim ben dikkatli oldukça o daha beter hırslandıValla ben kucaklarina vermiyorum o kadr. Kv kp ikiside burda. Bebek sarilik oldu zaten 1 saatte bir uyanip emzirdim çilesini çektim neymis getirecekmisim salona dunyayi ogrencekmis. Annem babam abimelr geldi gecen gun Herkese kundaga sarip verdim birer kez. Onun harici benim kucagimda baktilar. Onlar gitti sun kv dedi ki benim akrabalar gelecek. Tamam soylersin bebegi kucaga almak yasak dedim. Ama yengene veriyordun nolllduu simdi diyor. Bu bi hirs isine döndü. Hayali bebege bakmakti simdi yemek temizlik koyuyor sanirim. Dun magnum aldik eşimle yedik birer aksam bebege hastaneye goturduk bunalfik tekrar birer yedik 1 tane kalmis icinde. Bi girdi mutfaga makinemi carpiyor bardağı vura vura yerleştiriyor hirsla kapıya vuruyor. Ben duyayım diye ugrasiyor yani. Sonra elinde dondurmayla kocasina dogru gitti sen bana dondurma ye dedin ama 1 tanecik kalmis dedi. Onum icin makinemi dolabimi kiracakti. Ama oglu yok sen abartiyorsun diyor. 6 da uyanip kahve sigara kurabiye yiyor. Esim anne kahvalti deyince 11 de hazirliyor. Menusu soyleyeyim yumurta peynir zeytin cay. Cay bazen sallama. Ama simdi kocasi gidecek diye balkonda kahvalti ediyorlar. Dun kp kucak olayinda hic ses etmedi. O bile saygi duydu ama bu hirs pesinde. Bi 40 ciksin minciklayacagim diyor. Sen gidersin a101 ine ben bakarim diyor. Ben onuda gotururum dedim. Simava girince bakarim o zaman dedi. Ya tamamen hirs. Tutamiyot bebegi yamuk yumuk tutuyor. Kultabagi gibi kokuyot. O kucagina her alışında ustunu hemen degistirdim. Cunku bebegimin bebek kokusu gitti sigara oldu
Benim bir hafta önce nişan geldi ve hala doğuramadımKızlar aranizda nisani gelip hala sancisi ve acilmasi olmayan var mi? Normalde 40. haftam yarin doluyor dun nisanim geldi ama benim kiz rahat heralde icerde gelmeye niyeti yok. Bu arada doktorum rahmin acilmasina gogus ucu masaji iyi gelir dedi zeytinyagi ile gogus uclarina masaj yapmak gerekiyormus, cinsel iliskiyi de önerdi ve bol bol merdiven inip cikmayi...
Geçmiş olsun cnm bu doktorlara da hiç güven olmuyorDün çok zor bir gece geçirdik yavrum ne emdiyse çıkardı ishali de vardı. Acile gittik bağırsak enfeksiyonu olmuş dedilet test falan yapmadan yatış yapmak istediler güvenemeyip eve geldik iyiki de gelmişiz sabah başka bir doktora gösterdik hiçbirşeyi yokmuş yavrumun tüm tahlilleri temiz çıktı. Bu vesileyle doktorumuzu da bulmuş olduk.
Canım öncelikle gözünaydin doğum yapmışsın.Cok gecmis olsun. Sagol cnm dr begenmedim zaten. Once uyusmazlik var dedi kaninizda ama ikimizde pozitif kan grubundayiz. Sonra sutun yetmiyor dedi. Geveledi tatmin etmedi beni acikcasi. Bizim dun 9 du hastaneden cikmadan once bu sabah 12.5 olmus hizli yukseldi.
Edepli kızlarımız var napalım yani :)))Benim kızımda sevmiyor hiç alt açıldığında , duş alırken , en hızlı şekilde tamamlamaya çalısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?