2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumu silikon uçla emziriyordum inat ettm kullanmayacğm diye biraz ağladı direndi en son tuttu mememi şimdi çok şükür silikonsuz emiyoruz birkaç gündür..benim gibi silikon kullananlar varsa moralinizi bozmayın biraz çabayla bıraktırılabliyormuş. Ben onu kullanırken bebeğimn sağlıklı emmediği ve doymadığını düşünyrdum. Ama 2 gündür uçsuz emiyor yaklaşık yarım saat bir memede kalıyor. Sonra diğerini emiyor ama yinede doymuyor en son mama yapıyorum içerken uyuyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum bunu nasıl anlarım bebek emdikten sonra sağıyorum çok olmasada hala sütüm geliyor. Neden doymuyor bu çocuk??

Önce sarı gibi oluyor daha sonra beyaza yakın sulu süt gibi oluyor daha sonra da sarı ve beyaz koyu kıvamlı süt oluyor.Süt rengine dönecek o.

Saol canım az önce oturdum makinanın başına onun emdiği göğüsleri tekrar sağdım sarı süt arkada kalmış şimdi onuda sağdım biberonla vericem acıkınca

Ben silikon uçla emziriyorum canım diğer türlü tutması mümkün değil , benim kızımda bir kaçgündür doymuyor bugün oturdum sağdım sarı süt arkada kalıyor , acaba o gelene kadar yoruluyorlarmı?

Bizim manyaklar da alti acilinca heyecandan ölecek. Oglunu durtuyor pipiye bak filan diye. Altini dogdu dogali hep ben actim. Uykuda iken kucagina alani keserim. Bebegin ebe dedeye degil uyku ve emmeye ihtiyaci var. Benim aikem de uzaktan gelmişti. Aynilarini yaptı.

bella b nipple nurture butter nereden sipariş ettin? googla da baya bi baktım ama türkiyede satış yapan site bulamadım olanlar da hep stok tükendi diyor.

Bilmyrm ki cnm ben artık iyice sütümün yetmediğini düşünmeye başladım mamayı bırakmak istyrm ama şu durumda mümkün değil iki memeyi emiyor hala aranıyor.. dediğin gibi yoruluyorda olablrler ama mamayı verince cuk cuk çekiyor.. doktorum da değişk mamacı biraz değiştrmek istyrm adam akıllı bi doktor bulup mamayı atmak istyrm ama önce sütün yettiğinden emin olmam lazm

Merhaba kızlar. Bugün kontrole gittim açıklığa bakılması için doğumhaneye gönderdiler. Damar yolu açıldı kan ve idrar tahlili yapıldı 5 kişi alttan muayene etti 1 saat nst'ye bağlı kaldım ve sonra eve gönderdiler doğumhanede tam yanımdaki yatakta biri doğum sancısı çekiyodu kustu falan bi de bi daha hastaneye gitmek istemiyorum ben yaaa 5 kişi parmak sokunca kanamam da oldu tabi ve adet sancısı gibi ağrı

Kızlar erkek bebeği olanlar inmemiş testisi olan var mı aranızda? Bizim sol testis aşağı tam inmemiş inş ameliyat falan gerekmez. Böyle birşey yaşayan var mı?

Zaten hasta olmasalarda hasta gibi davranıyorlar.
Onlarda akıllı. Ölüyorum bitiyorum ayaklarına her şeyden yırtmaya çalışıyorlar...

Valla benim kv. Gelmiyor rahat ettim açıkçası.
Keske bu da gelmese
Ne varsa yani lüzumsuzluk baska bisey degil.Benim psikolojimi bebegimin kurmaya çalıştığım duzenini bozdular.
O ne oyle yaa ben bile korktum dusununce .

Emzirme eğitiminde zeytinyağı sürmeyi önermişlerlerdi, bi dene istersen

Herkes kv den muzdarip . Benim kendi ailem de tuhaf. Misal az önce 39+1 halimle 15 gündür temizlenmeyi bekleyen wc derzlerini ovdum, tadilat olmuştu . Bu sırada annem günlük rutinlerinden birini yapıyordu: kanepede uzanıp telefon kurcalamak. Diğer rutinleri genelde benim hazırladığım kahvaltıyı yiyip dışarı sigara içmeye çıkmak gibi şeyler. . Kadın öğlene kadar ,ve akşam 7den sonra kayıp. Arada bir iki bişey yaparsa şükrediyorum yine. feci gribim , öksürükten ciğerlerim çıkıyo , Dr randevusu aldığımı söyledim aa neden aldın ki diyor. Habire tartışıyoruz . Anlamıyorum ki biz mi çok şey bekliyoruz veya alınganız. Bakalım lohusalık nolacak... Sizlerin hikayeleri okudukça iyice korkuyorum

o kadar iyi anlıyorum ki seni..kesinlikle hırs yapıyorlar. doğada bile yenidoğan hayvanı annesindne ayırmaya çalışsalar o hayvan nasıl tepki verir bu kv cinsi ellerinde olsa anneleri yok edip torunlarını alıp kaçacaklar yani öyle bir enerji veriyor bizimki de bana. bizimki de daha 5 günlükken kollarından çekip yattığı yerden bebeği oturur pozisyona getirmeye çalıştı o an benim güvenim sıfır oldu zaten ne var babasına yeni doğduğunda her hareketi yaptırırdım diyor bi de. sonra bi saniye bile yanız bırakmak istemedim ben dikkatli oldukça o daha beter hırslandı

Kızlar aranizda nisani gelip hala sancisi ve acilmasi olmayan var mi? Normalde 40. haftam yarin doluyor dun nisanim geldi ama benim kiz rahat heralde icerde gelmeye niyeti yok. Bu arada doktorum rahmin acilmasina gogus ucu masaji iyi gelir dedi zeytinyagi ile gogus uclarina masaj yapmak gerekiyormus, cinsel iliskiyi de önerdi ve bol bol merdiven inip cikmayi...

Benim bir hafta önce nişan geldi ve hala doğuramadım bugün 40+2 olduk.

Geçmiş olsun cnm bu doktorlara da hiç güven olmuyor
Canım öncelikle gözünaydin doğum yapmışsın.
Ayrıca da geçmiş olsun üzülme hemencecik geçer inşallah çıkarsınız hastabeden bebisin ile

Ay kızlar herkes kv delerden muzdarip. Ben annemde kalıyorum valla dünya iyisi akıllısı bi annem var. Kırkım çıkana kadar burdayım sonra taşınma işim var ağustos sonu. Kızızm eski evi göremicek :) kv de arada ğeliyo üç günde bir manevi olarak bi katkısı yok hap hasta modunda gençken büyü yaptırmışlar güya o da bunu hasta ediyomuş :) ama maddi olarak eşime destek oluyo sağolsun, ama annem olmasa yalan olmuştim kv bakmazdı bana kızına bile bakmamış. Yaşlanınca o da benden bakmamı istemez inşş. Bunun harici kızımla düzeni az çok kurduk maşallahı var herkese söylemiyorm nazar değiyor :)) banim ev çok havada halılar da yok eşim çok darlardı bir an önce taşınmamız lazım. Seviyo kızını akşamdan akşama ama daha bi bakım konusunda katkısını göremedim inşy ilerde bakar, ağlarsa odayı da değiştirebilir emin değilim. 12?saat çalıştığı için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…