2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım lohusalık zor bir süreç cevredekiler bu süreci dahada zorlaştırıyor bebeğe bakamiyor demek ne demek bir bebeğe eniyi annesi bakar tecrübesi olsun olmasın

Devlete mi gidiyorsun canım bende devlete gittim doğum yapanları bagirani duydum kötü oldum benide alttan muayene edeceklerdi istemedim bugün 41 haftalik oldum onlara kalsa bugün suni sanciyla doguracaktim bugün kendi Dr uma gittim daha bebek kanala girmemiş suyum iyi bebeğin keyfide iyiymiş açıklıkta yok dedi cuma günü tekrar gideceğim bakalım inş gelir bebek

Bana da 41e kadar beklicez dediler. Nst'de bebeğin kalp atışları iyi hareketleri de yeterli suyu haftasına göre fazlaymış bile. Normalde bu haftalarda suyu azalıyormuş. Yine de 41den fazla beklemek istemiyorum her gün hastaneye gitmekten sancılardan bıktım artık

Aynen bende bıktım artık bugün 41 im ama hiç faaliyet yok

Canim. Benimde nisanim 40. Haftada geldi ve hic acilmam yoktu. Ertesu gün 40+1 de normal doğum yaptim. Birden oluyo bu açılma

Cok sagol cnm ciktik Allaha sukur 6 ya dusmus. Simdi emzirme derdine dustum sutum az galiba mamaya baslayacaz

Cok sagol cnm ciktik Allaha sukur 6 ya dusmus. Simdi emzirme derdine dustum sutum az galiba mamaya baslayacaz
Benim gibi gidip aptamil alma nacizane tavsiyem cok sekerli .Ben esime baska mama soylemistim ama eczaciya uyup almis ve bebegimi ishal yapiyor .

Ya kizlar dogurmadan sarilik isine taktim ben kafayi, oglumda cok cektim yine aynilari olucak diye kafayi yiyorum, suni ile dogurdum oglumu sutum 3.gun falan az az anca geldi ama 1 gun tamamen ac kaldi kolostrum u icti sadece oda 2yudumdur anca,sonra mama basladik hemen, simdi diyorum hastanede direk ilk emzirmeden sonra mama versem sutum gelmesse, kan sekeri dusuyor uyanmiyorlarda, bu konuda dr lara guvenmiyorum, oglumda hic uyarmadilar beni kac hafta hastanelerde surunduk 17 lerde bilirubin ugrastik durduk, stresi ztn yasayan bilir, ayni hatalari yapmak istemiyorum sizce abartiyormuyum...

Canım
Ben de sıfırım eşim ab, bebeklerimde sarılık oluyor ama doktor bol bol emzir dışında bir şey demiyor bi haftaya geçiyor genelde, kan grubundan dolayı mı sarılık oluyor benim bebeler

Canım hepimizin bebeği sarılık oluyor benim kan grubum a ama benimde bebeğim sarılık oldu fakat daha kolay düzeliyor.inşallah hepimizin bebeği çabucak atlatsın

Biz ilk gece 3 kere mama verdik az az ona ragmen sarilik oldu .

Normal hamile kalanlarda son adet tarihinden yaklaşık 10-15 gün sonra döllenme oluyor döllenmeden 10-15 gün sonra öğreniyoruz ama 40 haftayı hesaplarken son adet tarihini baz alıyoruz yani döllenmeden önceki süreyi de hesaba katıyoruz muhtemelen bu yüzden senin hesabında da 14 gün ekliyordur internette yaptığın hesap doğrudur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…