- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.841
Sen ameliyat ekibini gördün mu ki daha once .Bence on yargili olma. O atmosferde hastayi rahatlatmaya calisiyorlar ters bir durum olmasin diye .Ben nefesim daraliyor dedigimde bir kez yapmışlar iyi misin diye sordular .Sonra nabzim yukselmis tekrar yapmışlar. Orda her sey kontrol altinda senin bir sey demene gerek yok .Senin nefes alman ,yuz ifaden ,nabzin her seyine bakiyorlar ne zaman gerekliyse o zaman yapiyorlar .Aci yok hissediyorsun hani ayağın uyusur da dokununca sana ait degilmis gibi olur ya ayni o sekilde .Bende bulantı yapmadı goz kararmasi bas donmesi yapti. Bulantiya da careleri var merak etme.Guzel haberlerini bekliyoruzSakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz da
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsan
Şiş oluyor o kilo şişlik canım iner sonara tekrar almaya başlarKizlar benim bebegimin bas cevresi dogumda 35 cmdi. Dun olctuklerindr 34 dediler. Sizce normal mi. 300 gr vermisti ondan olabilir mi.
Gercekten sinirlerim bozuluyir bu kv yuzunden seni cok iyi anliyorum. Kac gundur agri sizi icindeyim 1 krre bile iyi misin ne is var yapayim demedi. Gelip yatip surat asip iniyor evine butun isler anneme kaldi. Bir tabak bile cikarmaz yerinden ustune ogluna beni sikayet ediyor. Nefret ettim ya. Bu psikolojiyle kalbini kirmazsam iyi.Kizlar kv sahsi gitti .Yine gelir de simdilik gitti yani .1 gune bile seviniyorum .Dun uyutacakken bebegi elimden aldilar .Yavrum aksam 5 ten gece 12 ye kadar agladi .Ne emzirebildim ne mama yedirebildim .Sesi falan gitti .Sinirlerim yiprandi .
Evime gitcem dedi ben de hic seslenmedim oglu israr etti gitme diye yok yok gitcem dedi .Tabii burda benim dedikodumu yapip esimi kiskirtamadi ya gece mesaj yazmis sanirim .Bizimki eline teli almis .Hem ekrana bakiyor hem soru soruyor anneme ne oldu .Seni daralttigini düşündüğü icin gitmis aslinda gitmek istemiyordu. Bebegi hic gostermemissin .Onla sohbet etmemissin .Kadin kafasinda yazmış senaryolari oglunu kiskirtiyor .Ama Allah buyuk .Dun emzirme disinda bebek hep ondaydi .Gayet de keyifliydi Oglu geldikten sonra ne hikmetse bi yerleri agrimaya basladi .O mu lohusa ben mi bilmiyorum. Allah a havale ettim.
Kizlar kv sahsi gitti .Yine gelir de simdilik gitti yani .1 gune bile seviniyorum .Dun uyutacakken bebegi elimden aldilar .Yavrum aksam 5 ten gece 12 ye kadar agladi .Ne emzirebildim ne mama yedirebildim .Sesi falan gitti .Sinirlerim yiprandi .
Evime gitcem dedi ben de hic seslenmedim oglu israr etti gitme diye yok yok gitcem dedi .Tabii burda benim dedikodumu yapip esimi kiskirtamadi ya gece mesaj yazmis sanirim .Bizimki eline teli almis .Hem ekrana bakiyor hem soru soruyor anneme ne oldu .Seni daralttigini düşündüğü icin gitmis aslinda gitmek istemiyordu. Bebegi hic gostermemissin .Onla sohbet etmemissin .Kadin kafasinda yazmış senaryolari oglunu kiskirtiyor .Ama Allah buyuk .Dun emzirme disinda bebek hep ondaydi .Gayet de keyifliydi Oglu geldikten sonra ne hikmetse bi yerleri agrimaya basladi .O mu lohusa ben mi bilmiyorum. Allah a havale ettim.
Ayni ayni hepsinin kafasi o kadar calisiyor demek ki .Lohusa halimle yiprattilar tum sinirlerimi .Hamileligimi cok mutlu gecirmistim .9 ay evime adim atmadi .Durup durup temizlik yapcam diyor .Annem de o kalkmadan kalkmiyor ya vazgeciyor hemen konuscak birini bulup kaciyor .Gercekten sinirlerim bozuluyir bu kv yuzunden seni cok iyi anliyorum. Kac gundur agri sizi icindeyim 1 krre bile iyi misin ne is var yapayim demedi. Gelip yatip surat asip iniyor evine butun isler anneme kaldi. Bir tabak bile cikarmaz yerinden ustune ogluna beni sikayet ediyor. Nefret ettim ya. Bu psikolojiyle kalbini kirmazsam iyi.
Aynen hirs annem bebegimin altini sadece 2 gun degistirdi .O da ben egilemedigim icin .Hemen ogluna yetistirdim bir tanecik torunum var daha altini bile degistiremedim diye .Bir kez musade ettim onda da cocuklarini basina topladi gelin gelin bez değiştircez bakin pipisine diye !!! Surekli göbeği dustu mu diye anneme soruyormus .Annem de nerden bileyim bezini kendi degistiriyor kizim demis .Yani mazallah banyo faslini filan kacirdim mi diye panik yapiyor .Hirsa donustu gercekten. Uzaktan ailem geldi 5 6 saat durup gittiler.Ee haliyle bebegi çıkardım uzaktan sirf bebek icin geldiler diye .Babynest le verdik herkesin kucagina. Ama.kv kisisi her fırsatta uyusa bile kaldiriyor ve salliyor hoppala hoppala bir o yana ceviriyor bir bu yana .Sallama dedikce inadina bir daha yapıyorValla ben kucaklarina vermiyorum o kadr. Kv kp ikiside burda. Bebek sarilik oldu zaten 1 saatte bir uyanip emzirdim çilesini çektim neymis getirecekmisim salona dunyayi ogrencekmis. Annem babam abimelr geldi gecen gun Herkese kundaga sarip verdim birer kez. Onun harici benim kucagimda baktilar. Onlar gitti sun kv dedi ki benim akrabalar gelecek. Tamam soylersin bebegi kucaga almak yasak dedim. Ama yengene veriyordun nolllduu simdi diyor. Bu bi hirs isine döndü. Hayali bebege bakmakti simdi yemek temizlik koyuyor sanirim. Dun magnum aldik eşimle yedik birer aksam bebege hastaneye goturduk bunalfik tekrar birer yedik 1 tane kalmis icinde. Bi girdi mutfaga makinemi carpiyor bardağı vura vura yerleştiriyor hirsla kapıya vuruyor. Ben duyayım diye ugrasiyor yani. Sonra elinde dondurmayla kocasina dogru gitti sen bana dondurma ye dedin ama 1 tanecik kalmis dedi. Onum icin makinemi dolabimi kiracakti. Ama oglu yok sen abartiyorsun diyor. 6 da uyanip kahve sigara kurabiye yiyor. Esim anne kahvalti deyince 11 de hazirliyor. Menusu soyleyeyim yumurta peynir zeytin cay. Cay bazen sallama. Ama simdi kocasi gidecek diye balkonda kahvalti ediyorlar. Dun kp kucak olayinda hic ses etmedi. O bile saygi duydu ama bu hirs pesinde. Bi 40 ciksin minciklayacagim diyor. Sen gidersin a101 ine ben bakarim diyor. Ben onuda gotururum dedim. Simava girince bakarim o zaman dedi. Ya tamamen hirs. Tutamiyot bebegi yamuk yumuk tutuyor. Kultabagi gibi kokuyot. O kucagina her alışında ustunu hemen degistirdim. Cunku bebegimin bebek kokusu gitti sigara oldu
Rezene çayı Can'ım yanlış yazılmış :)Nasil bir cay ilk defa duyuyorum
Önce sarı gibi oluyor daha sonra beyaza yakın sulu süt gibi oluyor daha sonra da sarı ve beyaz koyu kıvamlı süt oluyor.Süt rengine dönecek o.Günaydın kızlar biz bugün 9 günlük olduk ama birkaç gündür bebeğimde huysuzluk var bende sütüm yetmiyormu diye düşünmeye başladım , ilk günlerde sarı renk gelen ve yağlı olan sütüm şimdi sulu süt gibi açık beyaz geliyor be yoğun değil , başına gelen varmı? Ne önerirsiniz ? Bebeğim doymuyormu acaba?
Bugün 41 haftalik oldum bende doğuramadımGünaydın bugun de doğuramadım
Benim 0 oglumun b. Cok tesekkur ederim
İşte bilinçli yapıyor.Sen takma kafana bak sakın sütun etkilenmesin.3.lohusaliğim resmen altın çağını yasttilar bana iki görümcem. K.v baktilar Allah var korktuğum başıma gelmedi bu sefer.Annem fazla kalamadı bütün isi k.v görümcem bide gorumcemin 18 yaşındaki kızı ilk hafta hergün gelip yaptılar.Ayni ayni hepsinin kafasi o kadar calisiyor demek ki .Lohusa halimle yiprattilar tum sinirlerimi .Hamileligimi cok mutlu gecirmistim .9 ay evime adim atmadi .Durup durup temizlik yapcam diyor .Annem de o kalkmadan kalkmiyor ya vazgeciyor hemen konuscak birini bulup kaciyor .
Aynen hirs annem bebegimin altini sadece 2 gun degistirdi .O da ben egilemedigim icin .Hemen ogluna yetistirdim bir tanecik torunum var daha altini bile degistiremedim diye .Bir kez musade ettim onda da cocuklarini basina topladi gelin gelin bez değiştircez bakin pipisine diye !!! Surekli göbeği dustu mu diye anneme soruyormus .Annem de nerden bileyim bezini kendi degistiriyor kizim demis .Yani mazallah banyo faslini filan kacirdim mi diye panik yapiyor .Hirsa donustu gercekten. Uzaktan ailem geldi 5 6 saat durup gittiler.Ee haliyle bebegi çıkardım uzaktan sirf bebek icin geldiler diye .Babynest le verdik herkesin kucagina. Ama.kv kisisi her fırsatta uyusa bile kaldiriyor ve salliyor hoppala hoppala bir o yana ceviriyor bir bu yana .Sallama dedikce inadina bir daha yapıyor
Cektirdikleri yetmez mis gibi ogluna mizmizlanp annemle bana karsi dolduruyor .
Kizlar kv sahsi gitti .Yine gelir de simdilik gitti yani .1 gune bile seviniyorum .Dun uyutacakken bebegi elimden aldilar .Yavrum aksam 5 ten gece 12 ye kadar agladi .Ne emzirebildim ne mama yedirebildim .Sesi falan gitti .Sinirlerim yiprandi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?