- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.881
o kadar iyi anlıyorum ki seni..kesinlikle hırs yapıyorlar. doğada bile yenidoğan hayvanı annesindne ayırmaya çalışsalar o hayvan nasıl tepki verir bu kv cinsi ellerinde olsa anneleri yok edip torunlarını alıp kaçacaklar yani öyle bir enerji veriyor bizimki de bana. bizimki de daha 5 günlükken kollarından çekip yattığı yerden bebeği oturur pozisyona getirmeye çalıştı o an benim güvenim sıfır oldu zaten ne var babasına yeni doğduğunda her hareketi yaptırırdım diyor bi de. sonra bi saniye bile yanız bırakmak istemedim ben dikkatli oldukça o daha beter hırslandı
Bende oda yok canim sanki hiç 40 haftalık hamile değilim akşam annemlere gitdik eşimle. Babanem arabayı görünce sancım başladığnı düşünmüş. Diyorum sanki doğum başlasa burayami gelirdim sızmı doğurtacaksınız beni.Benim bir hafta önce nişan geldi ve hala doğuramadımbugün 40+2 olduk.
Anaa sen duruyorsan ben hayli hayli durayım
Doktor kontrolüne gittin mi nişandan sonraKızlar aranizda nisani gelip hala sancisi ve acilmasi olmayan var mi? Normalde 40. haftam yarin doluyor dun nisanim geldi ama benim kiz rahat heralde icerde gelmeye niyeti yok. Bu arada doktorum rahmin acilmasina gogus ucu masaji iyi gelir dedi zeytinyagi ile gogus uclarina masaj yapmak gerekiyormus, cinsel iliskiyi de önerdi ve bol bol merdiven inip cikmayi...
Benim doktorum nişan geldiği gün almak zorundayız enfeksiyon kapabilir Dedi ve suyu patlatıp açılmamı bekledi.Akşamına dogum gerçekleşti.Her doktor farklı düşünüyor sanırımBenim bir hafta önce nişan geldi ve hala doğuramadımbugün 40+2 olduk.
İşin cok zor canim allah sabir versin ben boyle bir durumda ne yapardım hiç bir fikrim yok.dün kayinbabamlar
Kendi ailemi yemege(konuşmaya ) çağırmış. Eşim bizde gidelim dedi . Sonra vazgeçti gitmeyelim bir nedeni yok gibisinden mesaj attı bana. Ama biliyormuş kv. Ve kayinbabamin babamlarla konuşacağını.
Iste babamlara
Burda kalsınlar. Biz sadece saygı istiyoruz kızınız cok ters demişler. Bakamıyorlar çocuk çok zayıf falan tarzı konuşmuşlar.
Babam detay vermedi sadece git orda kalın sende dinlen bebekte toplasın dedi.
Bende asla kabul etmedim.
O kadar kavga oldu. Ailemi karistirmadilar.
Senin ailen yok. Orayı unut dediler.
Şimdi kendileri isteklerini yaptirtamiyolar diye ıftara bile çagirmadıkları surekli arkalarindan atip tuttukları ailemi evlerine çağırıp laf anlatmışlar. Üstelik yalan yanlış. (Sozde ben misafirlerin karsisina çıkmamışım keyfmden. Eşimin teyzesi gelmiş çıkmamışım. Eşimde şahit onların geldiği gün bebekle düş almıştım üstüm yarı çıplak kapıyı açtım evim darmadağınık . Gelmek için eşimin gelmesini bekliceklerdi ama hemen arkasına takilmışlar. Ben üstümu giydim yatağı topladım hemen yanlarına çıktım. )
Yaptıkları hakaretleri üzerime yurumelerini bebeğe beddua edişlerini unutamam. Sözde saygı istiyorlar ama saygılı dedikleri şey sadece boyun eğmek karşı tarafın Sürekli alttan alması.
Sözde bebege takı yapmışlar ama biz gitmiyoruz diye vermemişler.
Oysa geçen pazar ordaydım. Sırf oraya gitmiyorum diye bir şey yapmıyorlar.. ben evime gelmesinler demiyorum ki geldiklerinde de saygısızlık etmiyorum kayın babam da bana saygısızlığı olmadı demiş. Ama Kayınvalidem yalancının önde gideni olduğu için ve ikiyüzlü davrandığı için şu anda oraya gelip gidemediğim için ki su almaya bile gidemiyorum. ya oraya mı taşınacağım her gün .kızlar sizce ne yapayım eşime kızayım mı .kayınvalide ve kayın babama da gerekeni söyleyeyim mi. Ne yapayım yani ?şu saatten sonra asla oraya gitmek istemiyorum . Zaten zar zor kurtuldum oraya gitmekten .Babam da korkuyor eye benden ayrılırsa diye .Ben de daha ne yapacaklar dedim ben de en fazla ayrılır diye düşünüyordum .Eşim Çünkü annemle bir daha tartışırsa nız çok büyük sorun çıkarırım demisti. Ben de en fazla boşanırsin dediğimde Boşanmak olarak düşünme dedi yani boşanmayı düşünmüyor. Gerçekten sinirlerim harap oldu ya o kadar şeyi yapıp hala saygı bekliyoruz diyorlar ya ki o kayınvalideme bile şuan Saygısızlık yapmıyorum Başka bir insan olsa evinden içeri sokmaz..
Gözün aydin canim bendede bir belirti falan olsa ne güzel olur.Kızlar kontrolden geldim şimdi, sancı yok. Alttan ve karından muayene oldum. Bebeğin başı kanalda çok şükür bin şükürKarnıma bastırdı önce başı oynamıyor kanala girmiş dedi. Sonra alttan muayene etti tabi nişan da geldi haliyle. Zaten hep muayene esnasında geliyor benim nişanlar 1 2 cm açılma var ama önceden doğum yaptığım için normal sayılıyor. Rahim ağzı yumuşamaya başlamış. Bakalım ne zaman doğacak bizim Nazlı prenses
Sen eşittir BenBende doguramadim daha sabah yatakta 5 dk da bir 3 defa sag kasigimdan bir agri girince tamam dedim ahanda geliyor sanci bu sonra kalktim heyecanla dakkalari sayiyorum devam etse dogru gidicem hastaneye ama yok kalktim gecti,meger sagima cok yatmisim ondanmis sobradan fark ettim..
Sağolasın daha belirti denemez ama bu sefer 42 yi beklemeyecek diye ümitlendim umarım kursağımda kalmazGözün aydin canim bendede bir belirti falan olsa ne güzel olur.
Evet her gün gidiyorum kontrole.Doktor kontrolüne gittin mi nişandan sonra
Senin kangrubun 0 olduğu için önemsemiştir doktorun ozaman canım.bole olunca sarılık uzun surebilio.cok gecmiş olsun tekrar.
Açılma olmamış mı daha.Benim 3 cm yakın açılmam vardı nişandan sonra.Yoksa Eger arkadaşların dediği gibi squat ve yürüyüş açılmayı saglıyorEvet her gün gidiyorum kontrole.
Canım inşallah tetikler doğumu güzel haberlerini alırızMerhaba kızlar. Bugün kontrole gittim açıklığa bakılması için doğumhaneye gönderdiler. Damar yolu açıldı kan ve idrar tahlili yapıldı 5 kişi alttan muayene etti 1 saat nst'ye bağlı kaldım ve sonra eve gönderdilerdoğumhanede tam yanımdaki yatakta biri doğum sancısı çekiyodu kustu falan bi de bi daha hastaneye gitmek istemiyorum ben yaaa 5 kişi parmak sokunca kanamam da oldu tabi ve adet sancısı gibi ağrı
Kalmasın canim 3-4 güne doğuralım kimki kaldı doğurmayan.Sağolasın daha belirti denemez ama bu sefer 42 yi beklemeyecek diye ümitlendim umarım kursağımda kalmaz
Benimki de aynı senin ki gibi. Beni ne kadar emerse emsin mutlaka o mamayi yiyecek yoksa bağırıyor ağlıyor hiç susmuyo. Ne kadar böyle sürecek hiç bilmiyorumKızlar oğlumu silikon uçla emziriyordum inat ettm kullanmayacğm diye biraz ağladı direndi en son tuttu mememi şimdi çok şükür silikonsuz emiyoruz birkaç gündür..benim gibi silikon kullananlar varsa moralinizi bozmayın biraz çabayla bıraktırılabliyormuş. Ben onu kullanırken bebeğimn sağlıklı emmediği ve doymadığını düşünyrdum. Ama 2 gündür uçsuz emiyor yaklaşık yarım saat bir memede kalıyor. Sonra diğerini emiyor ama yinede doymuyor en son mama yapıyorum içerken uyuyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum bunu nasıl anlarım bebek emdikten sonra sağıyorum çok olmasada hala sütüm geliyor. Neden doymuyor bu çocuk??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?