- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.981
Canım benim kızımda yatağında yatmıyordu sonra annem küvetine yastık koydu yatağın ortasına koyduk bebişi o zaman bu zaman uyuyo sanırım kendini bizim yanımızda güvende hissediyor. Beşikte uyumuyoKızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Gündüz resmen bizle oturacak akşama kadar yaa. Altı temiz,karnı tok,gazı yok ama uyumuyor maalesef. 1-1,5saat uyutmaya çalışıyoruz uyudu etti derken ikinciye beslenme zamank geliyor hop geri kalkıyor. Gece de aynısı oldu delirdik artık. Kucakta omuzda vs uyuyor yatağa alıyoruz 5dk sonra gözleri açıyor fal taşı gibi. Hadi bakalım 1saat daha pış pış la???
Sizin bebeklerde uyku durumu nasıl ve uykuya nasıl geçiyorlar ???
Amin canım çok sağol. Valla şaka gibi oldu normal geldi gelcek derken sezeryanla oldu bittichatlax canım gözün aydın kavuştun sonunda kızına allah analı babalı büyütsün inş
Oglumda aynisini soyledi dr aynen tek basina bir bulgu degil dedi o zamanda icimizi rahatlatmisti ki dedigi gibide oldu, sende takma cnm hamilrligini zehir etme,cunku kalpte baska sorunlarla birlikte seyredermis cogu anomali, cok sukur ki oglusum saglicakla dogdu, darisi sana ins...Selam kızlar, 24 haftalık hamileyim, bugun zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim. Doktor herşey normal ama kalbinde çok az bi parlaklık gördüm genelde karşılaştığımız bi durum ikili testin normalse tek başına bu bulgunun bir anlamı olmayabilir dedi, yine de baya aklımı karıştırdı. Nette araştırdım ilerde kaybolduğunu söyleyende olmuş, cocuğu Sağlıklı doğanıda. Avantajım önceki ikili testimin temiz çıkması ve de başka bir risk arz edecek bulgunun olmaması. Ama anneyiz sonuçta sinekte küçük ama mide bulandırır. Böyle bir durumla karşılaşan oldu, ne yaptınız başka bi doktora gittiniz mi ya da ilerki muayenelerde kaybolduğu oldu mu ?
Ben artık öyle yapıyorum mecburen. Arayan herkesede iyi deyip geçiyorum babama bile. Kimsenin sorgulamasını çekecek halde değilim inanki canım çok zor gazlı bebekKucaga alıştırmıssın lafından vazgecse artık insanlar keske.ilk 3 ayda bunun olmıcanı bir cok uzman soluyor hatta alınması ve bebeğin yanında olunması gerektiği anlatılıyor.guvenli baglanma için bebeğin yanında olmak gerekirse kucaga almak sart.ama insanlar kucaga alıstırmıssın demeye bayılıo.sen bebeğinin rahatını dusun canım bosver milleti benim annem bile alıstırma kucaga dio he he diyip geciorum
Bende öyleyim canım çaresini bulsam yada sebebini bilsem katlanıcam ama.Bizimki gaz çıkarsa da durulmuyor. Uykudan çığlık atarak uyanıyor. Asla uykuya dalamiyor. Kaka sorunu var sürekli. Ya ishal ya kabız. Gizli refluden eminim nerdeyse ağzında sürekli kusmuk var her geçen gün kusmasi da artıyor. Durduk yere oksurup ağlamaya başladığı oluyor. Kolik bebeklerin aslında bir kismi alerjiden dolayı öyle imiş. Alerji de refluyu tetiklermis. Henüz küçük olduğu için de alerjinin bütün belirtilerini göremiyorum eğer öyle ise. Kafam çok karışık hep bir çare arama modundayim.
Gözün aydin canim. Senin içinde zor 40 günlük lohusalık maratonu başladı. Kolay gelsin.Kızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı
Yaa kıyamamÇare olamamak çok zor geliyor. Biri sessiz sessiz kendi kendine takılıyor diğeri sanırım 3 saattir ağlıyor ama böyle nefessiz kalıyor. Aynı şeyleri yiyorlar, çözümde bulamıyorum.
Cnm benm oğlumda çok hıçkırıyor bende araştrdm midede gaz kalıncada olurmuş . Ben bazen gazını çıkaramıyrm saatlerce uğraştığım halde..ondan olablr yaniBen artık öyle yapıyorum mecburen. Arayan herkesede iyi deyip geçiyorum babama bile. Kimsenin sorgulamasını çekecek halde değilim inanki canım çok zor gazlı bebek
Bende öyleyim canım çaresini bulsam yada sebebini bilsem katlanıcam ama.
Bizimki hiç kusmuyor canım sürekli hıçkırık var bizde de emerken başlıyor uyuyana kadar devam ediyor. Annem yarın doktora gidip soralım dedi o kadar çok hıçkırıyor normal mi bilmiyorum. Eşim internetten bakmış ya açlıktan ya midesi büyüdüğü içindir diyor. Ee ben sürekli doymadığını düşünüyorum zaten ama niye emerken yada sonrasında oluyor onu anlamıyorum.
Şükürsüzlük etmek istemiyorum ama gazımız problem kakasını yapmıyor fitille yapıyor problem, vajinasındaki kızarıklıklar kafama takılıyor bezini değiştirdim pişik kremini değiştirdim doktorun verdiği kremleri sürüyorum, sütüm az geliyor mama veriyorum yarısını içmeden uyuyor yarım saat sonra uyanıyor yine aç yine emmek istiyor hep aç olması kilo az alması problem, hıçkırığı bile normal değil yavrumun. Doktora gitmekte çare değilmiş gibi geliyor artık. 25 günde 6-7 kere gittik hep bişey yok diyorlar. Anne olmak çok çok zormuş.
Olabilir canım bizde bitmeyen bi gaz var bazen 4-5 kere üst üste çıkarıyoruz masajlarla falan ondandır o zamanCnm benm oğlumda çok hıçkırıyor bende araştrdm midede gaz kalıncada olurmuş . Ben bazen gazını çıkaramıyrm saatlerce uğraştığım halde..ondan olablr yani
Canim ben normal babynest alcaktim o gordugun markadan .Sonra cok düz ve kullanissiz olduğunu ogrendim .Arkadasim hem reflu yatagi hem babynest olan bir model onerdi .Sevi bebenin ve cok kullanisli .Hastaneden beri elim ayağım oldu .Kimsenin kucagina direk vermiyorum .Dikişlerden dolayi besige eğilemiyorum. Gece bile onda yatiyor esimle aramizda .Bogulma riski de yok cok sukur egimli cunku .Sana foto atiyorum bak bu ürün@Afilim92 babynest denilen şeyi senin mesajında gördüm az önce webten araştırıdm baya kafama yattı. yalnız piyasada bi sürü ürün var anladığım kadarıyla orijinali babynest diye bir marka sonra bi sürü kişi de üretmiş fiyat farkı da var. sen hangisini aldın?
Canim gozun aydin .Yarin daha guzel olcak her sey .Bak korktugun kadar degilmis demi ?Kv kisilerini issiz adaya yollamali.Kızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı
Kızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Gündüz resmen bizle oturacak akşama kadar yaa. Altı temiz,karnı tok,gazı yok ama uyumuyor maalesef. 1-1,5saat uyutmaya çalışıyoruz uyudu etti derken ikinciye beslenme zamank geliyor hop geri kalkıyor. Gece de aynısı oldu delirdik artık. Kucakta omuzda vs uyuyor yatağa alıyoruz 5dk sonra gözleri açıyor fal taşı gibi. Hadi bakalım 1saat daha pış pış la???
Sizin bebeklerde uyku durumu nasıl ve uykuya nasıl geçiyorlar ???
3. Gün gittik kontrole bidahaki kontrolü 3 hafta sonrasına verdiler doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi işteBakalım zamanla alışacaklar inşallah :)
Elektronik canım benimki de. Ben de ilk masaj modu artından orta seviyede çekim yapmıştım.
Zamanla alışırlar inşallah:)
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum dün başladım günde 3 damla. Çocuk doktoru da bana d vitamini verdi süte geçmesi için benimki de gümde 10 damla
Bana hastaneden taburcu olurken yıkamak için göbeğinin düşmesini bekleme demişlerdi. Eve gelir gelmez yıkadık biz. Sadece kuru olmasına özen gösterdik ve bez ile kapatmamaya dikkat ettik. Doktor kontrolüne götürdüğünüzde doktorunuz birşey demedi mi?
Canim biz hala meme tutmada zorlaniyoruz birakinca tekrar tutmak icin rahat 15 dk emek harciyor ve sinirleniyor almiyor .Memede uyudugu cok nadir .
Çare olamamak çok zor geliyor. Biri sessiz sessiz kendi kendine takılıyor diğeri sanırım 3 saattir ağlıyor ama böyle nefessiz kalıyor. Aynı şeyleri yiyorlar, çözümde bulamıyorum.
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün Allah en kısa zamanda bizede nasip etsin inşKızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı
Benim de ilk kuru kan gibiydi. Bugün gaz sancılarımız başladı sürekli ağladı bir kaç gündür zıbınlarında görüyordum bugün göbeğinde de vardıcanım bizimde düşeli 7 gün oldu hala leke oluyor bugün sağlık ocağına gittim gösterdim normal dedi kuru kan var ama leke oluyor normalmiş yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?