2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar cok yatarsan o kadar gec toparlanirsin .Surekli yürü farki goreceksin .
Akşam dediğini yaptım canım inat ettim kalktım bu sabah kendi başıma oturdum yürüdüm kızımı kucağıma aldım
Verdiler canım kalçadan iğne olarak bugün daha iyiyim şükür kendi kendime kalkıp oturabildim şimdi dinleniyorum. Hastanedeyim hala. Evde daha iyi olucam inşallah

Bu arada kızlar emzirme sorunu bende de oldu göğüs uçlarım yok göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum ama sütüm az mama takviyesi oluyor hep. Ne yapmalıyım galactago aldırıcam şimdi eşime

Emzirirken uyuyor bazen canım. Yatağa alıyorum en geç yarım saate kalkıyor tekrar. Sürekli memede dursa durur akşama kadar. Böyle olunca süt var mı yoksa boş memeyi mi emiyor anlamıyorum..biraz emzirip mama veriyorum 60cc mamayı gök demeden içiyor ama uyumuyor yine. Tekrar emerken beni dalıyor uykuya.
Koala gibiyiz tüm gün resmen

cok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum.. Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum .eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana evi topla diyor . Bütün gece uyuyamadim. Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten . Toplar mısın sen dedigimdr lutfedip uykuusundan fedakarlik etmiyor
çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı. Herşeyi ayağına gelsin istiyor . Cop atılması gerekiyor bu arada bsn camasir katlıyorum . Getircekmisim oyle atcakmis. akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor . Bende kizdim çamaşırlarını da kendin yika kurut yerlestir diyince yemekle camasirla tehdit ediyormuşum onu.
Off sadece tek is ona yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile vakit alan şeyler vaktim olsa yaparım bunaldım ya.
O sling kumaşından alsam daha rahat ederim en azından iki elim boşta kalır.

Bebek uyursa zaten yemeği yapıyorum 2 evi topluyorum çamaşır yıkayıp asıyorum bebek uyanıyor zaten uyumuyor fazla. Hep bir şeyler yarım kalıyor kahvaltı yapayım diyorum ağlamaya başlıyor yarım bırakıp kalkıyorum taşımak için kumaş al alalım dedim bebeği sling gibi Çok mu acil diyor kendim gideyim diyorum ona da izin vermiyor Anlamadım ne yapacağım ya

Kaça düşmüş canm sarılık değeri laç günlük bebişin o dert malesef bizdede var
En son 9 olmuştu canım Dr iyi demişti bolca emzir demişti dün gittik bu sefer kan almadı ama gözlerinde kalmış en geç 40i çıkana kadar geçer dedi , 4 günlükken 14.8 sarılık var diye yattık şimdi 21 günlüğüz canım , inşallah en kısa zamanda senin bebişin de atlatcak canım bütün bebisler atlattı
Olivia01 canım pişik için ben çoğu zaman zeytin yağı kullanıyorum ilk çocuğumda da şimdikinde de her zaman faydasını görmüşümdür , aslında her zaman bebeğin altını değiştirirken pişik olsa da olmasa da bebe yağı kullanırım yağlı popo ve vücut asla pişik olmaz canım eğer yağ kullanmazsam ve pişik olursa o zaman zeytin yağı kullanırım , her bez değiştirdiğinde olmasa da günde bir kaç defa özellikle de gece uykusunda mutlaka bebeğin but diplerini özel bölgesini poposunu mutlaka yağla canım o zaman pişik sorunuyla karşılaşmazsın inşallah

Ben de doğuramadım 40+3 olduk. Sanırım pazartesiye kadar doğuramazsam suni sancı verecekler.
Of canım tek sıkıntımız doğuramamak olsun son günlerin tadını cıkaralım gerci yürümek bile zor. Senin en azında yakın ben ya 3 ya 6 gidicem 4-5 hafta sonu olduğu için.

Annem göbeğine para bağladı canım :/ yarın da devam ederse gider gösteririm
Canım madeni para bakteri açısından en pis şey bence para bağlama şuan kanaması da varken enfeksiyon kapmasın. Para bağlamak sadece göbek içe çöksün diye kanama pıhtı problemiyle alakalı.

Gunaydin kizlar dün aksam gobek bagimiz düştü ve anneanne babayla ilk banyomuzu yaptik .Hayalim banyodan sonra mışıl mışıl uyumasiydi ama tam tersi 3 saat direndi.
Gözünüz aydın. Evet canım biz de ilk yıkadığımızda uyumamıştı. Yeni birşeyle tanışınca onun da sindirmesi zaman alıyor.

Dikişlerimden kalçama doğru ufak 1-2 cmlik bi şişlik oluşmuş çok yanıyor acıyor. Şerit şeklinde ince uzun. Tuvaletimi yaparken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Dikişler böyle acımıyordu. Ne olabilir sizce başına gelen var mı

Sagol cnm.tuketiyorum goguslerim tas gibi ve 2 beden buyudu.sut Geliyor ama az sagiyorum bazen ancak 30cc geliyor.gece 2 saat emzirdim baktim doymuyor mecbur mama verdim.
Canım sağdigin zaman emdiği günü süt gelmez maazallah 30 cc de az değil yani midesi minnacık zaten sen bol bol emzir günden güne artacak inşallah cnm

Enfeksiyon olabilir canım antibiyotikli krem kullandın mı

chatlax canım öncelikle gözünaydin Allah analı babalı büyütsün insallah..
Grip konusuna gelince lütfen insanları kırmaktan çekinmeyin o daha küçücük bağışıklığı gelişmemiş korunmaya muhtaç bir bebek grip olursa çok zorlanırsn
Bak benim kızıma bulaştı ve kaç gündür çekiyorum
İlk gece farketmeseydik nefes alamıyordu burnu tikaliydi ve ağzından nefes almayı bilmiyorlar daha öyle bir tıkandı ki aklım çıktı kaç gündür minnacık bebeğe iğne buhar veriyoruz içim gidiyor o yüzden ya sen ya da esin katı bir şekilde kaynanani bebeğin yanından uzaklaştırın evinegitsin bu şekilde asla olmaz bebeğinizin sağlığı her şeyden daha önemli

Bende hastaneden çıktığımız gün yıkadım ikisini de, göbek bağına su gelmeyince problem olmuyor ablam etrafına vazelin sürmüştü su gitmesin diye. Zaten tepeden su dökmeyince göbeği de ıslatmadan yıkanıyor. Zaten yıkamazsam içim rahat etmiyor benim

Canım bana eriyen dikiş yaptılar hapsi bi hafta sonra düştü, kontrolde yoktu. Ama dr gizli dikiş yapmışız sana dedi içte hepsi o yüzden bişe görünmüyo çok fazla acıda yok ama makat biraz acıyo krem sürüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…