- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.021
Akşam dediğini yaptım canım inat ettim kalktım bu sabah kendi başıma oturdum yürüdüm kızımı kucağıma aldımNe kadar cok yatarsan o kadar gec toparlanirsin .Surekli yürü farki goreceksin .
Verdiler canım kalçadan iğne olarak bugün daha iyiyim şükür kendi kendime kalkıp oturabildim şimdi dinleniyorum. Hastanedeyim hala. Evde daha iyi olucam inşallahGünaydın, canım dikil acısı hemen geçmiyor. Ağrısı kesici verdiyse kullanmanı tavsiye ederim , 4-5. Gün devam ediyor ağrısı , sonra daha rahatlıyor , en önemli etken dinlenme , ben yapmadım yapamadım sonra ağrılarım dahada arttı sen dinlen imkanın varsa ..
@Afilim92 C cigdemmm26 kızlar uyutmaya çalışmak yerine o süre zarfında sürekli emzirmeyi deneyin. Bende sizler gibi mama kullanıyorum. Bu şekilde sürekli emzirince hem bebek memede uyuyor hem de süt inanılmaz artıyor. Ben 3-4 gündür bu şekilde uyguladım. bugün ilk defa mama vermediğim bir gün geçiriyorum. Ve emdikten sonra mamasız uyuyor, inanamadım
En son 9 olmuştu canım Dr iyi demişti bolca emzir demişti dün gittik bu sefer kan almadı ama gözlerinde kalmış en geç 40i çıkana kadar geçer dedi , 4 günlükken 14.8 sarılık var diye yattık şimdi 21 günlüğüz canım , inşallah en kısa zamanda senin bebişin de atlatcak canım bütün bebisler atlattıKaça düşmüş canm sarılık değeri laç günlük bebişin o dert malesef bizdede var
Ben de doğuramadımBenim takvim doğurdu ben hala doğuramadım.
Of canım tek sıkıntımız doğuramamak olsun son günlerin tadını cıkaralım gerci yürümek bile zor. Senin en azında yakın ben ya 3 ya 6 gidicem 4-5 hafta sonu olduğu için.Ben de doğuramadım40+3 olduk. Sanırım pazartesiye kadar doğuramazsam suni sancı verecekler.
Canım madeni para bakteri açısından en pis şey bence para bağlama şuan kanaması da varken enfeksiyon kapmasın. Para bağlamak sadece göbek içe çöksün diye kanama pıhtı problemiyle alakalı.Annem göbeğine para bağladı canım :/ yarın da devam ederse gider gösteririm
Gözünüz aydın. Evet canım biz de ilk yıkadığımızda uyumamıştı. Yeni birşeyle tanışınca onun da sindirmesi zaman alıyor.Gunaydin kizlar dün aksam gobek bagimiz düştü ve anneanne babayla ilk banyomuzu yaptik .Hayalim banyodan sonra mışıl mışıl uyumasiydi ama tam tersi 3 saat direndi.
Canım sağdigin zaman emdiği günü süt gelmez maazallah 30 cc de az değil yani midesi minnacık zaten sen bol bol emzir günden güne artacak inşallah cnmSagol cnm.tuketiyorum goguslerim tas gibi ve 2 beden buyudu.sut Geliyor ama az sagiyorum bazen ancak 30cc geliyor.gece 2 saat emzirdim baktim doymuyor mecbur mama verdim.
Enfeksiyon olabilir canım antibiyotikli krem kullandın mıDikişlerimden kalçama doğru ufak 1-2 cmlik bi şişlik oluşmuş çok yanıyor acıyor. Şerit şeklinde ince uzun. Tuvaletimi yaparken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Dikişler böyle acımıyordu. Ne olabilir sizce başına gelen var mı
Yok bekliyoruz tabiki
Olsun canım hayırlısı böyleymiş önemli olan sizin sağlığınız :)Amin canım çok sağol. Valla şaka gibi oldu normal geldi gelcek derken sezeryanla oldu bitti
dikişlerime sürüyordum canım dün gece ve bu sabah o şişliğede sürdüm bebeği tutmakta zorlanıyorum düzgün oturamadığım içinEnfeksiyon olabilir canım antibiyotikli krem kullandın mı
Bende hastaneden çıktığımız gün yıkadım ikisini de, göbek bağına su gelmeyince problem olmuyor ablam etrafına vazelin sürmüştü su gitmesin diye. Zaten tepeden su dökmeyince göbeği de ıslatmadan yıkanıyor. Zaten yıkamazsam içim rahat etmiyor benimHer doktor farklı fikirde sanırım bizim doktor da yıkayın yalnız göbeği kuru tutun demişti oğlum bir haftalık olunca 7 kırkını yaptık yıkarken önüme düştü göbeği hatta elim ayağım titredi heyecandan :) :) :)
Sonra bıraz kanadı hatta buraya da yazmıştım doktor normal dedı
Dün kontrol vardı biraz kurumuş kan vardı kendi bakım yaptı yine olursa temizleyin dedı inşallah herkes sıkıntısız atlatır bu süreci
Canım bana eriyen dikiş yaptılar hapsi bi hafta sonra düştü, kontrolde yoktu. Ama dr gizli dikiş yapmışız sana dedi içte hepsi o yüzden bişe görünmüyo çok fazla acıda yok ama makat biraz acıyo krem sürüyormNormal doğum yapan kızlar dikişleriniz ne alemde? Ben bu aralar pek dikkat etmiyordum bugün farkettim bi tane dikiş kalmış diğerleri düşmüş sanırım ama orası hafif şiş.gibi çıkıntısı var normal mi böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?