- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.961
Canim biz hala meme tutmada zorlaniyoruz birakinca tekrar tutmak icin rahat 15 dk emek harciyor ve sinirleniyor almiyor .Memede uyudugu cok nadir .Afilim92 @cigdemmm26 kızlar uyutmaya çalışmak yerine o süre zarfında sürekli emzirmeyi deneyin. Bende sizler gibi mama kullanıyorum. Bu şekilde sürekli emzirince hem bebek memede uyuyor hem de süt inanılmaz artıyor. Ben 3-4 gündür bu şekilde uyguladım. bugün ilk defa mama vermediğim bir gün geçiriyorum. Ve emdikten sonra mamasız uyuyor, inanamadım
Benimki gogsumde uyuyor ve birakinca hemen gozunu aciyoe..Kızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Gündüz resmen bizle oturacak akşama kadar yaa. Altı temiz,karnı tok,gazı yok ama uyumuyor maalesef. 1-1,5saat uyutmaya çalışıyoruz uyudu etti derken ikinciye beslenme zamank geliyor hop geri kalkıyor. Gece de aynısı oldu delirdik artık. Kucakta omuzda vs uyuyor yatağa alıyoruz 5dk sonra gözleri açıyor fal taşı gibi. Hadi bakalım 1saat daha pış pış la???
Sizin bebeklerde uyku durumu nasıl ve uykuya nasıl geçiyorlar ???
Kuzum benim oğlanın gözünde sarılık var emsiriyrum ne yapmam lazım başka.Ayy çok tatlısınızz... bende 2 sene önce temmuz annesiyim.. benden size tavsiye sarılığa dikkat edin.. uzun süre uyuyorsa sarılık olma ihtimali yüksek
Ilkte benimde öyleydi canım düzenliyorlar...Canim biz hala meme tutmada zorlaniyoruz birakinca tekrar tutmak icin rahat 15 dk emek harciyor ve sinirleniyor almiyor .Memede uyudugu cok nadir .
Sarılık illa olur önemli olan 17yi geçmesin. Kontrole gidince doktor gerekli görürse tahlil yapar.. onun dışında bol bol emzir.. saat başı.. bide ışık görsün diyolar..Benimki gogsumde uyuyor ve birakinca hemen gozunu aciyoe..
En fazla 1 buçuk saat uyuyor..
Kuzum benim oğlanın gözünde sarılık var emsiriyrum ne yapmam lazım başka.
Bizimkide gündüzleri uyumuyor. Emziriyorum uyku çöküyor gazı çıkarırken ya da yatağa koyunca uyanıyor. Başlıyor ağlamaya uyuyana kadar diğer emzirme saati geliyor. Kaldırsam mı uyusa mı bilemiyorum. Ağlamadan dursa neysee ama o ağladıkça be panikliyorum ağrısı mı var aç mı düşün dur. Herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor ya bakalım dört gözle bekliyorum 40ınıKızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Gündüz resmen bizle oturacak akşama kadar yaa. Altı temiz,karnı tok,gazı yok ama uyumuyor maalesef. 1-1,5saat uyutmaya çalışıyoruz uyudu etti derken ikinciye beslenme zamank geliyor hop geri kalkıyor. Gece de aynısı oldu delirdik artık. Kucakta omuzda vs uyuyor yatağa alıyoruz 5dk sonra gözleri açıyor fal taşı gibi. Hadi bakalım 1saat daha pış pış la???
çok tanıdık geliyor bana bu cümleler tüm hadsiz kv kb cinsi klasikleri malesef. bi kere gelinle ne kadar sorun olsa da anne babaya ş,kayet etmek ne kadar vasit ve fettan bir davranış şekli. neyse bunlar adam olmaz yapacak bişi yok umarım eşin sana destek veriyordur vermiyorsa da onun desteğini almaya çalış. bi de maddi olarak ne kadar bağımsız olursanız o kadar da kafanız rahat olur.dün kayinbabamlar
Kendi ailemi yemege(konuşmaya ) çağırmış. Eşim bizde gidelim dedi . Sonra vazgeçti gitmeyelim bir nedeni yok gibisinden mesaj attı bana. Ama biliyormuş kv. Ve kayinbabamin babamlarla konuşacağını.
Iste babamlara
Burda kalsınlar. Biz sadece saygı istiyoruz kızınız cok ters demişler. Bakamıyorlar çocuk çok zayıf falan tarzı konuşmuşlar.
Babam detay vermedi sadece git orda kalın sende dinlen bebekte toplasın dedi.
Bende asla kabul etmedim.
O kadar kavga oldu. Ailemi karistirmadilar.
Senin ailen yok. Orayı unut dediler.
Şimdi kendileri isteklerini yaptirtamiyolar diye ıftara bile çagirmadıkları surekli arkalarindan atip tuttukları ailemi evlerine çağırıp laf anlatmışlar. Üstelik yalan yanlış. (Sozde ben misafirlerin karsisina çıkmamışım keyfmden. Eşimin teyzesi gelmiş çıkmamışım. Eşimde şahit onların geldiği gün bebekle düş almıştım üstüm yarı çıplak kapıyı açtım evim darmadağınık . Gelmek için eşimin gelmesini bekliceklerdi ama hemen arkasına takilmışlar. Ben üstümu giydim yatağı topladım hemen yanlarına çıktım. )
Yaptıkları hakaretleri üzerime yurumelerini bebeğe beddua edişlerini unutamam. Sözde saygı istiyorlar ama saygılı dedikleri şey sadece boyun eğmek karşı tarafın Sürekli alttan alması.
Sözde bebege takı yapmışlar ama biz gitmiyoruz diye vermemişler.
Oysa geçen pazar ordaydım. Sırf oraya gitmiyorum diye bir şey yapmıyorlar.. ben evime gelmesinler demiyorum ki geldiklerinde de saygısızlık etmiyorum kayın babam da bana saygısızlığı olmadı demiş. Ama Kayınvalidem yalancının önde gideni olduğu için ve ikiyüzlü davrandığı için şu anda oraya gelip gidemediğim için ki su almaya bile gidemiyorum. ya oraya mı taşınacağım her gün .kızlar sizce ne yapayım eşime kızayım mı .kayınvalide ve kayın babama da gerekeni söyleyeyim mi. Ne yapayım yani ?şu saatten sonra asla oraya gitmek istemiyorum . Zaten zar zor kurtuldum oraya gitmekten .Babam da korkuyor eye benden ayrılırsa diye .Ben de daha ne yapacaklar dedim ben de en fazla ayrılır diye düşünüyordum .Eşim Çünkü annemle bir daha tartışırsa nız çok büyük sorun çıkarırım demisti. Ben de en fazla boşanırsin dediğimde Boşanmak olarak düşünme dedi yani boşanmayı düşünmüyor. Gerçekten sinirlerim harap oldu ya o kadar şeyi yapıp hala saygı bekliyoruz diyorlar ya ki o kayınvalideme bile şuan Saygısızlık yapmıyorum Başka bir insan olsa evinden içeri sokmaz..
çok tanıdık geliyor bana bu cümleler tüm hadsiz kv kb cinsi klasikleri malesef. bi kere gelinle ne kadar sorun olsa da anne babaya ş,kayet etmek ne kadar vasit ve fettan bir davranış şekli. neyse bunlar adam olmaz yapacak bişi yok umarım eşin sana destek veriyordur vermiyorsa da onun desteğini almaya çalış. bi de maddi olarak ne kadar bağımsız olursanız o kadar da kafanız rahat olur.
söylemesi kolay uygulaması çok zor ama bebeğin ilk günleri çok özel ve tekrar gelmeyecek bu günleri saçma sapan insanların davranışlarıyla kendine zehir etmemeye çalış elinden geldiği kadar gerekirse arada dışarılara gidin evde bolca dinlen yat hazır yemek ye ama kimse taciz etmesin evine gelip sana sölyüyorum ama aynı sorunlar benim için de geçerli kafadan sorunlu eş ailesi evliliklerin en büyük sorunlarından biriAynen çok saçma.
Ağzıma afedersin ederlerken eziyet yaparlarken babamı karistirmadilar.
Şimdi işleri düştü diye mi karıştırdılar.
Hiçbir şekilde gecemiyor. Artık bebek arabasinda da uyumuyor. Gene koca çarşıyı bir kolumda bebek ağlarken ve ziplarken bir elimde bebek arabasıyla yurudumKızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Ben babyjam marka aldik memnunum daha 7 gun oldu dogum yapali hep kullaniyorum hatta 2 kez isedik ustune yikadim kurumasini bekliyorum suan..o olmayinca koltuk ustunde kaliyor oglum sanki ciplak gibi hissediyorum@Afilim92 babynest denilen şeyi senin mesajında gördüm az önce webten araştırıdm baya kafama yattı. yalnız piyasada bi sürü ürün var anladığım kadarıyla orijinali babynest diye bir marka sonra bi sürü kişi de üretmiş fiyat farkı da var. sen hangisini aldın?
Evolvia verdi bizim doktorumuzda..nasil kopuruyor canm anlamadim cokmu fazla calkaliyosun acabaMama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :)Kızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı
Amin canım darısı başınıza sizde sağlıcakla kavuşursunuz inşallahHayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :)
Aynen gelmio kozmetik yurtdısındanearth mama nipple butter da çok iyi diyorlardı ama o da en son baktığımda türkiyede satışta yoktu genelde yabancı ürünler böyle galiba keşke zamanında alsaymışız amazonda falan var ama sanırım yurtdışından kozmetik getirtmek de yasak
Nasıl anlatsam kabarcıklar oluyor içinde öyle çok da çalkalamıyorum. Probiyotikli olduğu için mi acabaEvolvia verdi bizim doktorumuzda..nasil kopuruyor canm anlamadim cokmu fazla calkaliyosun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?