2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biz hala meme tutmada zorlaniyoruz birakinca tekrar tutmak icin rahat 15 dk emek harciyor ve sinirleniyor almiyor .Memede uyudugu cok nadir .

Benimki gogsumde uyuyor ve birakinca hemen gozunu aciyoe..
En fazla 1 buçuk saat uyuyor..
Ayy çok tatlısınızz... bende 2 sene önce temmuz annesiyim.. benden size tavsiye sarılığa dikkat edin.. uzun süre uyuyorsa sarılık olma ihtimali yüksek
Kuzum benim oğlanın gözünde sarılık var emsiriyrum ne yapmam lazım başka.

Benimki gogsumde uyuyor ve birakinca hemen gozunu aciyoe..
En fazla 1 buçuk saat uyuyor..

Kuzum benim oğlanın gözünde sarılık var emsiriyrum ne yapmam lazım başka.
Sarılık illa olur önemli olan 17yi geçmesin. Kontrole gidince doktor gerekli görürse tahlil yapar.. onun dışında bol bol emzir.. saat başı.. bide ışık görsün diyolar..

Bizimkide gündüzleri uyumuyor. Emziriyorum uyku çöküyor gazı çıkarırken ya da yatağa koyunca uyanıyor. Başlıyor ağlamaya uyuyana kadar diğer emzirme saati geliyor. Kaldırsam mı uyusa mı bilemiyorum. Ağlamadan dursa neysee ama o ağladıkça be panikliyorum ağrısı mı var aç mı düşün dur. Herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor ya bakalım dört gözle bekliyorum 40ını

çok tanıdık geliyor bana bu cümleler tüm hadsiz kv kb cinsi klasikleri malesef. bi kere gelinle ne kadar sorun olsa da anne babaya ş,kayet etmek ne kadar vasit ve fettan bir davranış şekli. neyse bunlar adam olmaz yapacak bişi yok umarım eşin sana destek veriyordur vermiyorsa da onun desteğini almaya çalış. bi de maddi olarak ne kadar bağımsız olursanız o kadar da kafanız rahat olur.

Mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?

Aynen çok saçma.
Ağzıma afedersin ederlerken eziyet yaparlarken babamı karistirmadilar.
Şimdi işleri düştü diye mi karıştırdılar.

Aynen çok saçma.
Ağzıma afedersin ederlerken eziyet yaparlarken babamı karistirmadilar.
Şimdi işleri düştü diye mi karıştırdılar.
söylemesi kolay uygulaması çok zor ama bebeğin ilk günleri çok özel ve tekrar gelmeyecek bu günleri saçma sapan insanların davranışlarıyla kendine zehir etmemeye çalış elinden geldiği kadar gerekirse arada dışarılara gidin evde bolca dinlen yat hazır yemek ye ama kimse taciz etmesin evine gelip sana sölyüyorum ama aynı sorunlar benim için de geçerli kafadan sorunlu eş ailesi evliliklerin en büyük sorunlarından biri

@Afilim92 babynest denilen şeyi senin mesajında gördüm az önce webten araştırıdm baya kafama yattı. yalnız piyasada bi sürü ürün var anladığım kadarıyla orijinali babynest diye bir marka sonra bi sürü kişi de üretmiş fiyat farkı da var. sen hangisini aldın?

Hiçbir şekilde gecemiyor. Artık bebek arabasinda da uyumuyor. Gene koca çarşıyı bir kolumda bebek ağlarken ve ziplarken bir elimde bebek arabasıyla yurudum

Selam kizlar bugun dogum yapali tam 7 gun oldu ve kendime yeni yeni geliyorum diyebilirim ikinci sezeryanim 38+1de 3260grm 51 cm dogdu oglum adi Kerem ama bu gebeligimde myomlarim oldugu icin cok siddetli agrilar cektim cok agir gecti resmen bunalima girdim bebegimde sarilik oldu ustune ama yatirmadi doktr yarin kontrolumz var insallah dusmustr bugun daha iyiyim zamanla daha iyi olcam inaniyorum

Sarilik geciren varmi emziriyorum ama sanki doymuyor mama takviyeside verdim bugun hala sapsari ama

Ben babyjam marka aldik memnunum daha 7 gun oldu dogum yapali hep kullaniyorum hatta 2 kez isedik ustune yikadim kurumasini bekliyorum suan..o olmayinca koltuk ustunde kaliyor oglum sanki ciplak gibi hissediyorum

Mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?
Evolvia verdi bizim doktorumuzda..nasil kopuruyor canm anlamadim cokmu fazla calkaliyosun acaba

Kızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :)

Aynen gelmio kozmetik yurtdısından

Selam kızlar, 24 haftalık hamileyim, bugun zeynep kamilde detaylı ultrasona girdim. Doktor herşey normal ama kalbinde çok az bi parlaklık gördüm genelde karşılaştığımız bi durum ikili testin normalse tek başına bu bulgunun bir anlamı olmayabilir dedi, yine de baya aklımı karıştırdı. Nette araştırdım ilerde kaybolduğunu söyleyende olmuş, cocuğu Sağlıklı doğanıda. Avantajım önceki ikili testimin temiz çıkması ve de başka bir risk arz edecek bulgunun olmaması. Ama anneyiz sonuçta sinekte küçük ama mide bulandırır. Böyle bir durumla karşılaşan oldu, ne yaptınız başka bi doktora gittiniz mi ya da ilerki muayenelerde kaybolduğu oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…