2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm bu sefer temkinli olucam ins, dedigin gibi yapicam kismetse..

●Gaz için de mutlaka bio gai diyorum başka bişi demiyorum.. biraz pahalı ama değiyor.. bide karna masaj yapıp bacaklarından tutup hafifçe karnına ittirip çekin..

●göğüs ucu yaraları için göğüs kalkanı kullanın bide kuyruk yağı eritip koyun

ben 2 sene önce çok çektim şimdi tecrübelerimi herkes öğrensin zorlanmasın istiyorum..

Afilim92 mama vermiyorum canım doktor verme dedi oinone27 tamam ben de o zaman başlayayım kimyona

Kızlar bir de bu sabah başıma ne geldi benim kız bütün gece uyumadı sadece emerken susuyor sonra 5 dk uyku gene uyanıyor ve ağlıyor, hal böyle olunca benim yara olan göğüs uçlarım iyice kötü oldu, saat 9 gibi bebek baya huysuzlandı ve kanlı kustu meğer göğsümden kan da emmiş, ne kadar kötü olduğumu size anlatamam evde tektim bir de, neyseki doktor rahatlattı sarılığımız da 10 olmuş doktor normal dedi bi hafta sonra bidaha gelin dedi:/

Kizlar benim bebegimin bas cevresi dogumda 35 cmdi. Dun olctuklerindr 34 dediler. Sizce normal mi. 300 gr vermisti ondan olabilir mi.

Hastanedeki ölçümler biraz fazla olabiliyo canım ,benimde kızımın boyunu fazla ölçmüşler ,sağlık ocağında daha düzenli ölçümler

Afilim92 C cigdemmm26 kızlar uyutmaya çalışmak yerine o süre zarfında sürekli emzirmeyi deneyin. Bende sizler gibi mama kullanıyorum. Bu şekilde sürekli emzirince hem bebek memede uyuyor hem de süt inanılmaz artıyor. Ben 3-4 gündür bu şekilde uyguladım. bugün ilk defa mama vermediğim bir gün geçiriyorum. Ve emdikten sonra mamasız uyuyor, inanamadım

Göğüs kalkanı kullanın mutlaka çok iyi geliyo..

Bide kuyruk yağı alın tavada pişirin ılıtıp hafif sıcakta olabilir..göğüslerinize koyun.. tavada eriyen yağdan da sürün.. üstüne göğüs pedi. Baya iyi gelicek..

Geçmiş olsun canım ,göğüs ucu kullanabilirsin belki onunla daha rahat oluyor

canım bizimde düşeli 7 gün oldu hala leke oluyor bugün sağlık ocağına gittim gösterdim normal dedi kuru kan var ama leke oluyor normalmiş yani canım

Bendede tam olarak durum bu çaresini bulursan banada söyle lütfen, şimdi kucağımda uyusun diye ıslık çalıyorum sürekli ,dilim varmıyor ama bir kolik annesimiyim acaba ?

Merhaba kızlar. Bizde bu ara yoğunuz. Gelen gidenimiz çok oluyor.
Şöyle hızlıca okudum. Biz mama olarak HUMANA kullanıyoruz. Aptamil çok şekerli olduğu için bunu önerdiler. Kabız da etmedi. Sorun yaşamıyoruz

Aynen bende baktım bitmiş heryerde eyvah eyvah keske alsaymısım 2 tane
earth mama nipple butter da çok iyi diyorlardı ama o da en son baktığımda türkiyede satışta yoktu genelde yabancı ürünler böyle galiba keşke zamanında alsaymışız amazonda falan var ama sanırım yurtdışından kozmetik getirtmek de yasak

Hep normaler bekliyor boyle. Bende 0 belirti bekliyorum.

Canım bizimde hafif kan lekesi oluyordu az az doktor göbek düştükten 10 gün sonra kanama olmamasını isteriz dedi çok az doz daha k vit iğnesi yaptırdı dün. Şimdi kanama tamamen durdu. Sende bir git canım.

Yatakda uyumadan sakın sakın durmuyormu? Yatağa koy burak orda kendi kendine dursun. Boyle alışdırırsan cok rahat olur ama bunu yapa bilmek mucizeye yakın bir şey. Hele ilk günler bir onun kucağı bir bunun kucağı bebek kucağa alışıyor.

Standart tarih geçerli canım yani son adet tarihini baz almalısın .Allah tamamına erdirsin .

Herkese selam kızlar ,nasılsınız?

Sanırım artık bebekle 40 çıkmasa da başbaşa kalma vaktim geldi. Dün gece oğlum büyüme atağı geçirdi gece sabaha kadar ağladı ne yapsak kar etmedi. Sürekli mama istedi, verdik. İştah açılıyomuş öyle olunca. Eh Allah'tan eşim yanımdaydı tek başıma napardım bilmem.

Annem artık yarın gidiyor. İyi kötü 30 lu günü devirdik. Arada çarpıştık ama bebeğim büyüdü biraz ya ben ona bakarım.
Kv kişisi küskün. Sebebi annemi ona göndermemem kendimi yalnız bırakmamam. Her gün çaya çağırıyordu annem gidiyordu bazen her gün bazen gün aşırı. Ama eşim olduğu zaman gönderiyordum. E o anda eşim yoktu bozulmuş KV kişisi. Niye göndermedim çaya diye. Çok da umurumda.
4 gündür bebeği görmeye gelmiyor. Küçüçük çocukla bile kendi gardını alıyorsa kendi bilir. Sürekli deprsesif , uğraşamayacağım artık .
Eşimin annesi diye asla saygıda kusur etmiyorum kapım hep açık, ama sürekli Pof Pof istiyor ben de bunu yapacak biri değilim. Sağlık olsun.

Lohusalık ilk 10 gün feciydi. Ama şu an kimse umurumda olmadığı için gayet iyiyim. Sadece bebeğim ve yuvamın mutluluğu önemli, gerisi boş.

Sizlere alıntı yapıp cevap çok yazmaya çalıştım ama benim ufaklık hiç müsaade etmedi. Hep yazıp yazıp sildim.
Bizde mamaya devam, kilo alımı yerine geldi artık 40 a kaldı bir hafta.
Bir büyüme atağı daha olacak umarım eşim olmadan yakalanmam...
Size de sağlık afiyet diliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…