- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.941
Saol cnm bu sefer temkinli olucam ins, dedigin gibi yapicam kismetse..Cnm genelde topuk kanından sonra kan şekerleri düşüyo ve sarılık riski oluyor.. benim başıma geldi çok kötüydü.. topuk kanı alındıktan sonra hemen emzir hatta mama ver.. sonrasında saat başı emzir.. ben alarm kurdum geceye uyandırdım emzirdim...
Cinsiyeti ne??Saol cnm bu sefer temkinli olucam ins, dedigin gibi yapicam kismetse..
Ben içiyorum canım ama demlemeden. Yarım çay bardağı suya 1 tepeleme çay kaşığı kimyon koyuyorm karıştırıp içiyorum sonra emziriyorum bence faydası var çünkü yarım saat sonra falan ağlama krizleri sancı azalmış oluyor günde 1-2 kere yapıyorum
Daha geçen hafta 30 kisi vardi yahu ne de cok azalmissiniz :)) Su an cok duygusalım. Gecen hafta 19.07 de oglum dogdu .Bu saatlerde odaya gelmis onu izliyordum saskinca .Su an koynumda uyuyor .Rabbim sizi de hemencik kavustursun.
Gobegimiz dusse ben de yikayacagim iple cekiyorum.Ilk banyo deneyimimiz nasil olcak aglayacak mi diye meraktayim.
Oylelerin gozunu ancak toprak doyurur .Allah yardimciniz olsun .Insallah kuzundan ayrilmak zorunda kalmazsin.Allah bebegin rizkini verir de kopmazsiniz insallah.
Canim mama veriyor musun ?Nasil besliyorsun sadece emiyorsa gaz olmayabilir.Ayni sey bebek 3 günlükken basimiza geldi .Bebek kendini kasiyordu aglamaktan sesi gitti 2 gun agladi .Dr a gittik .Meger verdigimiz mama da yetersiz gelmis.Cocugum açlıktan agliyormus ve yarim kilo vermiş o kadar uzuldum ki .Sarilik oldu hatta.
Ben içiyorum canım ama demlemeden. Yarım çay bardağı suya 1 tepeleme çay kaşığı kimyon koyuyorm karıştırıp içiyorum sonra emziriyorum bence faydası var çünkü yarım saat sonra falan ağlama krizleri sancı azalmış oluyor günde 1-2 kere yapıyorum
Kizlar benim bebegimin bas cevresi dogumda 35 cmdi. Dun olctuklerindr 34 dediler. Sizce normal mi. 300 gr vermisti ondan olabilir mi.
Imzalar kalkmıs hekes bebısine kavustu sanırım
Allah hayırlı uzun ömür nasıp etsın bebısleınızle
Göğüs kalkanı kullanın mutlaka çok iyi geliyo..Afilim92 mama vermiyorum canım doktor verme dedi oinone27 tamam ben de o zaman başlayayım kimyona
Kızlar bir de bu sabah başıma ne geldi benim kız bütün gece uyumadı sadece emerken susuyor sonra 5 dk uyku gene uyanıyor ve ağlıyor, hal böyle olunca benim yara olan göğüs uçlarım iyice kötü oldu, saat 9 gibi bebek baya huysuzlandı ve kanlı kustu meğer göğsümden kan da emmiş, ne kadar kötü olduğumu size anlatamam evde tektim bir de, neyseki doktor rahatlattı sarılığımız da 10 olmuş doktor normal dedi bi hafta sonra bidaha gelin dedi:/
Afilim92 mama vermiyorum canım doktor verme dedi oinone27 tamam ben de o zaman başlayayım kimyona
Kızlar bir de bu sabah başıma ne geldi benim kız bütün gece uyumadı sadece emerken susuyor sonra 5 dk uyku gene uyanıyor ve ağlıyor, hal böyle olunca benim yara olan göğüs uçlarım iyice kötü oldu, saat 9 gibi bebek baya huysuzlandı ve kanlı kustu meğer göğsümden kan da emmiş, ne kadar kötü olduğumu size anlatamam evde tektim bir de, neyseki doktor rahatlattı sarılığımız da 10 olmuş doktor normal dedi bi hafta sonra bidaha gelin dedi:/
canım bizimde düşeli 7 gün oldu hala leke oluyor bugün sağlık ocağına gittim gösterdim normal dedi kuru kan var ama leke oluyor normalmiş yani canımKızlar bizim göbeğimiz düşeli 9 gün oldu. Doktor kontrolünde göbeğiyle ilgili herşey normaldi. Ama iki gündür göbeği hafif lekeler halinde kanıyor. Normal mi yoksa doktora götürmeli miyim sizce? Başına gelen var mı?
Bilmyrm ki cnm ben artık iyice sütümün yetmediğini düşünmeye başladım mamayı bırakmak istyrm ama şu durumda mümkün değil iki memeyi emiyor hala aranıyor.. dediğin gibi yoruluyorda olablrler ama mamayı verince cuk cuk çekiyor.. doktorum da değişk mamacı biraz değiştrmek istyrm adam akıllı bi doktor bulup mamayı atmak istyrm ama önce sütün yettiğinden emin olmam lazm
earth mama nipple butter da çok iyi diyorlardı ama o da en son baktığımda türkiyede satışta yoktu genelde yabancı ürünler böyle galiba keşke zamanında alsaymışız amazonda falan var ama sanırım yurtdışından kozmetik getirtmek de yasakAynen bende baktım bitmiş heryerde eyvah eyvah keske alsaymısım 2 tane
Hep normaler bekliyor boyle. Bende 0 belirti bekliyorum.Kizlar guncelledim ama ayni ekip bekliyoruz. Aramizda nisani gelen var acilmasi baslayan var masallah diyelim.:)
Sifir belirti bekleyende var ben gibi :)
1.@serenity16 . Normal
2.almilacm . Normal
3.Milana firuze . Normal
4. @coracao . Normal ( listemize yeni ekledim)
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.Miss Ness . Normal
8. @Urmicca. Normal ....?????? Gecen persembe sancisi varmsi belki de dogum oldu.
9. @kayramberamveram Normal
Canım bizimde hafif kan lekesi oluyordu az az doktor göbek düştükten 10 gün sonra kanama olmamasını isteriz dedi çok az doz daha k vit iğnesi yaptırdı dün. Şimdi kanama tamamen durdu. Sende bir git canım.Kızlar bizim göbeğimiz düşeli 9 gün oldu. Doktor kontrolünde göbeğiyle ilgili herşey normaldi. Ama iki gündür göbeği hafif lekeler halinde kanıyor. Normal mi yoksa doktora götürmeli miyim sizce? Başına gelen var mı?
Yatakda uyumadan sakın sakın durmuyormu? Yatağa koy burak orda kendi kendine dursun. Boyle alışdırırsan cok rahat olur ama bunu yapa bilmek mucizeye yakın bir şey. Hele ilk günler bir onun kucağı bir bunun kucağı bebek kucağa alışıyor.Kızlar uyumayan çocuk yapmışım ben??!!
Gündüz resmen bizle oturacak akşama kadar yaa. Altı temiz,karnı tok,gazı yok ama uyumuyor maalesef. 1-1,5saat uyutmaya çalışıyoruz uyudu etti derken ikinciye beslenme zamank geliyor hop geri kalkıyor. Gece de aynısı oldu delirdik artık. Kucakta omuzda vs uyuyor yatağa alıyoruz 5dk sonra gözleri açıyor fal taşı gibi. Hadi bakalım 1saat daha pış pış la???
Sizin bebeklerde uyku durumu nasıl ve uykuya nasıl geçiyorlar ???
İnş iner bizim de canım. Ameliyat olmasın oğluş inş.Benim büyük oğlum da öyle idi 1 yasa kadar inmezse ameliyat dendi 9 ay sonra inmişti
Kızlar ben de yeni hamileyim :) doğum yapacaklar yapanlar allah sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin. Başlığın konusunun dışına çıkmış olacam ama bişey sormak istiyorum. Tüp bebekle (5.gün embriyosu olup) transfer olup normal doğum yapan var mı, varsa transferden kaç gün sonra doğum gerçekleşti. Bunu sorma sebebim doğum yapacağım trihi hesaplamak :)
internette hesaplama takvimleri var ama fatklı farklı çıkıyor, net tarihi kestirmek çok zor biliyorum,
5.gün embriyosu benimki, yani labratuvarda 5 gün gelişti. 5 temmuzda transfer oldu, bugün 25 temmuz. Yani döllendikten sonra 25 gün oldu. Bunun üstüne 2 hafta (14 gün) koyuyor ve 39. Günündesin diyor.
Kendiliğİnden oluşan hamileliklerde bunu anlıyorum (ilişki gününü kestiremeyebilirsin ) da tüp bebekte neden 2 hafta ekliyor. Döllendiği tarih transfer tarihi herşey belli. Benim şimdi 25 günlük, hamileliği 36 hafta mı 40 hafta mı alayım :) kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?