- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.001
Annem göbeğine para bağladı canım :/ yarın da devam ederse gider gösteririmCanım bizimde hafif kan lekesi oluyordu az az doktor göbek düştükten 10 gün sonra kanama olmamasını isteriz dedi çok az doz daha k vit iğnesi yaptırdı dün. Şimdi kanama tamamen durdu. Sende bir git canım.
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhabalar. Yazamadım hiç bugün sabah hayırlısıyla kızıma kavuştum. Ameliyat çok çabuk geçti ama sonrası zordu daha sonra vakit bulunca yazarım inşallah. Şuan sinir oluyorum kv kişisine grip ve bebeğimin hep dibinde eşimde bir şey demiyor çok sinirliyim bebeğim hapşuruyor üşüdü diyor birde. Hemşireler gripli kişilerden uzak tutun dedi ama üstüne dahi alınmadı
Amin canım çok sağol aminn en yakın zamanda sizde kavuşun inşallah
Amin canım çok sağol evet şimdiden hissediyorum valla sinir bir durumGözün aydin canim. Senin içinde zor 40 günlük lohusalık maratonu başladı. Kolay gelsin.
Darısı başıma.
Sağol canım. Ameliyat değilmiş ama sonrası zor geçti o karna bastırmaları yürütmeker çok zorladı beni ama mucizem yanımda ya hiç önemi yok. Evet ya birde hastanede kaldı çocuğum hapşurup duruyor sinirlerim bozuluyor.Canim gozun aydin .Yarin daha guzel olcak her sey .Bak korktugun kadar degilmis demi ?Kv kisilerini issiz adaya yollamali.
Amin canım sizinde başınıza inşallah en yakın zamandaGözün aydın canım allah analı babalı büyütsün Allah en kısa zamanda bizede nasip etsin inş
Sağol canım amin inşallahgözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canim biz de gobek dusene kadar yikamadik dr oyle demisti. Ama ilik suya bebek temizleme pamuklarindan batirip gobege degdirmeden sildik butun vucudunu da biraz ferahlattik.3. Gün gittik kontrole bidahaki kontrolü 3 hafta sonrasına verdiler doktor göbeği düşene kadar yıkamayın dedi işte
Gazını çıkartıyor aslında anlamıyorum. Her zaman ağlamıyor ama bir başladı mı fena. Mamayı değiştirmeyi düşündüm ama diğer bebekte sorun olur korkusu var. İkisine ayrı mama da zor olur karışır kesin. Yarın bir doktoru arayayım en iyisi.Yaa kıyamambebekler acı çekmese, yada dertlerini anlayabilsek keşke. Gazı falan kolay çıkartıyor mu canim belki aynı mama ona yaramıyordur değiştirmeyi denedin mi?
Bugün yıkadık göbeğinide kuruladım iyice bakalım inşallah bişey olmaz .iki gündür kakasını gazını yapamıyordu yavrum rahatladı biraz eve biri gelip gittiğinde mutlaka düzenimizde bi aksilik çıkıyor nazara gerçekten bu kadar yakından ilk defa şahit olduk.insanlar çok anlayışsız davranıyorlar çok kolay sanıyorlar zaten kimsemiz yok yardım edecek gelmek bebeği görmek istiyorlar ama bi maşallah demiyorlar severken yada ne bilim çok umrunuzdaysa bebek düşünürsünüz nazarımız değer yada mikrop bulaşır daha çok küçük kızın kimsesi de yok yoruluyordur diyen yok anlamıyorum insanları ya.dikislerin acisindan oluyorum cocukta yapamiyor kakasini ona stres oluyorum altida pismisti gecmiyor sebamedin kremini kullaniyorum sizin onerebileceginiz kremler var mi kizlar memnun kaldiginizCanim biz de gobek dusene kadar yikamadik dr oyle demisti. Ama ilik suya bebek temizleme pamuklarindan batirip gobege degdirmeden sildik butun vucudunu da biraz ferahlattik.
Ne kadar cok yatarsan o kadar gec toparlanirsin .Surekli yürü farki goreceksin .Kızlar bu dikişler hiç geçicek gibi değil sanki yataktan kalkamıyorum sanki patlayacaklar gibi geliyor hep sızlıyor
Kızlar bu dikişler hiç geçicek gibi değil sanki yataktan kalkamıyorum sanki patlayacaklar gibi geliyor hep sızlıyor
Bugün yıkadık göbeğinide kuruladım iyice bakalım inşallah bişey olmaz .iki gündür kakasını gazını yapamıyordu yavrum rahatladı biraz eve biri gelip gittiğinde mutlaka düzenimizde bi aksilik çıkıyor nazara gerçekten bu kadar yakından ilk defa şahit olduk.insanlar çok anlayışsız davranıyorlar çok kolay sanıyorlar zaten kimsemiz yok yardım edecek gelmek bebeği görmek istiyorlar ama bi maşallah demiyorlar severken yada ne bilim çok umrunuzdaysa bebek düşünürsünüz nazarımız değer yada mikrop bulaşır daha çok küçük kızın kimsesi de yok yoruluyordur diyen yok anlamıyorum insanları ya.dikislerin acisindan oluyorum cocukta yapamiyor kakasini ona stres oluyorum altida pismisti gecmiyor sebamedin kremini kullaniyorum sizin onerebileceginiz kremler var mi kizlar memnun kaldiginiz
Gunaydin kizlar dün aksam gobek bagimiz düştü ve anneanne babayla ilk banyomuzu yaptik .Hayalim banyodan sonra mışıl mışıl uyumasiydi ama tam tersi 3 saat direndi.
Biz yari uykuluyken yaptirdik .Tam anlayamadi .Sonra basti çığlığı .Bugun de gündüz yaptırcaz .Dun esimi beklemistik ilk banyosu diye .Günaydın canım , bende banyo olursa rahatlar düşüncesiyle yaptırdığımda ağlamaktan katıldı çocukbende bi anlam veremedim , zamanla alışır umarım .
Canim Kalem Suresi nin son 2 ayeti nazar duası. Telefonuna kaydet esine okut biri gelcegi zaman .Bugün yıkadık göbeğinide kuruladım iyice bakalım inşallah bişey olmaz .iki gündür kakasını gazını yapamıyordu yavrum rahatladı biraz eve biri gelip gittiğinde mutlaka düzenimizde bi aksilik çıkıyor nazara gerçekten bu kadar yakından ilk defa şahit olduk.insanlar çok anlayışsız davranıyorlar çok kolay sanıyorlar zaten kimsemiz yok yardım edecek gelmek bebeği görmek istiyorlar ama bi maşallah demiyorlar severken yada ne bilim çok umrunuzdaysa bebek düşünürsünüz nazarımız değer yada mikrop bulaşır daha çok küçük kızın kimsesi de yok yoruluyordur diyen yok anlamıyorum insanları ya.dikislerin acisindan oluyorum cocukta yapamiyor kakasini ona stres oluyorum altida pismisti gecmiyor sebamedin kremini kullaniyorum sizin onerebileceginiz kremler var mi kizlar memnun kaldiginiz
Mavi hametan çok iyi geliyor kesinlikle deneBugün yıkadık göbeğinide kuruladım iyice bakalım inşallah bişey olmaz .iki gündür kakasını gazını yapamıyordu yavrum rahatladı biraz eve biri gelip gittiğinde mutlaka düzenimizde bi aksilik çıkıyor nazara gerçekten bu kadar yakından ilk defa şahit olduk.insanlar çok anlayışsız davranıyorlar çok kolay sanıyorlar zaten kimsemiz yok yardım edecek gelmek bebeği görmek istiyorlar ama bi maşallah demiyorlar severken yada ne bilim çok umrunuzdaysa bebek düşünürsünüz nazarımız değer yada mikrop bulaşır daha çok küçük kızın kimsesi de yok yoruluyordur diyen yok anlamıyorum insanları ya.dikislerin acisindan oluyorum cocukta yapamiyor kakasini ona stres oluyorum altida pismisti gecmiyor sebamedin kremini kullaniyorum sizin onerebileceginiz kremler var mi kizlar memnun kaldiginiz
Sagol cnm.tuketiyorum goguslerim tas gibi ve 2 beden buyudu.sut Geliyor ama az sagiyorum bazen ancak 30cc geliyor.gece 2 saat emzirdim baktim doymuyor mecbur mama verdim.Çok şükür cnm sevindim gelir daha sütün stres yapma sakın bol bol su ve rezene tüket canım
Hurma da ye çok işe yarıyor
Aptamil degil eczaci baska mama onermis onu almis ama baktim icinde palm yagi var. Tereddutteyim acikcasiBenim gibi gidip aptamil alma nacizane tavsiyem cok sekerli .Ben esime baska mama soylemistim ama eczaciya uyup almis ve bebegimi ishal yapiyor .
Ayni yerde olcum yaptilarHastanedeki ölçümler biraz fazla olabiliyo canım ,benimde kızımın boyunu fazla ölçmüşler ,sağlık ocağında daha düzenli ölçümler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?