- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.041
Benimde olmuştu kuru tutmak en iyi çözüm dikişler iyileşmediği için o bölge enfeksiyon olmuştur. İmkanın varsa bi doktora göründikişlerime sürüyordum canım dün gece ve bu sabah o şişliğede sürdüm bebeği tutmakta zorlanıyorum düzgün oturamadığım için
Ben hastaneden cikarken yuruyememistim .Tekerlekli sandalyeyle indirmislerdi .Sen yürürsen super olur .Ben bebegi kv kisisi kaldircak diye odadan cikmamistim onun cok etkisi oldu .Akşam dediğini yaptım canım inat ettim kalktım bu sabah kendi başıma oturdum yürüdüm kızımı kucağıma aldım
Verdiler canım kalçadan iğne olarak bugün daha iyiyim şükür kendi kendime kalkıp oturabildim şimdi dinleniyorum. Hastanedeyim hala. Evde daha iyi olucam inşallah
Sagol canim .Insallah pratik kazaniriz da bol bol yaptiririz su sicaklarda iyi gelir .Gözünüz aydın. Evet canım biz de ilk yıkadığımızda uyumamıştı. Yeni birşeyle tanışınca onun da sindirmesi zaman alıyor.
Ne ki ?Aptamil degil eczaci baska mama onermis onu almis ama baktim icinde palm yagi var. Tereddutteyim acikcasi
cok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum.. Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum .eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana evi topla diyor . Bütün gece uyuyamadim. Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten . Toplar mısın sen dedigimdr lutfedip uykuusundan fedakarlik etmiyor
çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı. Herşeyi ayağına gelsin istiyor . Cop atılması gerekiyor bu arada bsn camasir katlıyorum . Getircekmisim oyle atcakmis. akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor . Bende kizdim çamaşırlarını da kendin yika kurut yerlestir diyince yemekle camasirla tehdit ediyormuşum onu.
Off sadece tek is ona yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile vakit alan şeyler vaktim olsa yaparım bunaldım ya.
O sling kumaşından alsam daha rahat ederim en azından iki elim boşta kalır.
Bebek uyursa zaten yemeği yapıyorum 2 evi topluyorum çamaşır yıkayıp asıyorum bebek uyanıyor zaten uyumuyor fazla. Hep bir şeyler yarım kalıyor kahvaltı yapayım diyorum ağlamaya başlıyor yarım bırakıp kalkıyorum taşımak için kumaş al alalım dedim bebeği sling gibi Çok mu acil diyor kendim gideyim diyorum ona da izin vermiyor Anlamadım ne yapacağım ya
Benimkilerde eriyen olabilir canım ama ben elimle hissediyordum şimdi bi tane kalmış. Benimde dikişlerim hiç acımadı zorlanmadım ama 2 gündür makata doğru şerit şeklinde bi şişlik olmuş 1-2 cm uzunluğunda ince bi şişlik. Ne olduğunu anlamadım. Başta acıyınca tuvalette mi zorladım acaba diye düşündüm dün gece farkettim şişlik var. Dokununca sızlıyor. Ne oturup kalkabiliyorum ne tuvaletimi yapabiliyorum.Canım bana eriyen dikiş yaptılar hapsi bi hafta sonra düştü, kontrolde yoktu. Ama dr gizli dikiş yapmışız sana dedi içte hepsi o yüzden bişe görünmüyo çok fazla acıda yok ama makat biraz acıyo krem sürüyorm
Bebekle hastaneye gitmek çok zor oluyor ama mecbur kalırsam gidicem canım. Dikişlerle bağlantılı mı anlamadım ama makata doğru şişlik. Hemoroid falan değildir dimi ince şerit gibi bi şişlik son 2 gündüe varBenimde olmuştu kuru tutmak en iyi çözüm dikişler iyileşmediği için o bölge enfeksiyon olmuştur. İmkanın varsa bi doktora görün
Yok kuzum yarin kontrolum var bakalim ne dicek dr
Pardon seninki normalmis benim de ameliyat dikisim sistidikişlerime sürüyordum canım dün gece ve bu sabah o şişliğede sürdüm bebeği tutmakta zorlanıyorum düzgün oturamadığım için
Evet benim normaldi.Pardon seninki normalmis benim de ameliyat dikisim sisti
Çok şükür eşim o kadar değil ya sabah Gerçekten çok bunaldım için herhalde bana öyle geldi bazı şeyler kumaşı da yarın gidip alacağız toplama işinde çok şükür Bebek uyudu hallettim kahvaltı yapıyorum işte daha yeni.Ne ki ?
Kv den kurtuluyorsun eşin basliyor.Ben de rahata alismasin diye hamilelikteki duzeni devam ettiriyorum. Annem oldugu icin yemekle temizlikle ilgilenmiyor .Ama ilk 3 gunden sonra gece mama hazirlama gorevini ona verdim .Aksam banyoyu yaptırırken annem dokunmadi sadece yonlendirdi ikimiz yikadik .Ilk 3 gece biz bebekle ugrasirken yastigini aldi gitti kv kisisiyle bir guzel uyudular. Ben de ayri odada yatmasina izin vermiyorum. Bebek aglayinca uyaniyor iyi oluyor .
Gecmis oldun canim .Tek yandaki sisti yanlislikla sola yatmisim uykumda .Zorlanmis olabilir .Daraldım robot gibi uyumaktanEvet benim normaldi.
Senin yeni olduğu için normal olabilir canım temiz tut o bölgeyi başlarda benim de dikişlerim hafif şişti. Şimdi 25 gün oldu iyileşti derken farklı bi şişlik çıktı.
Hipp. Iyi yapiyorsun cnm. Bu sadece senin sorumlulugun degil. Anlamalari lazim.Ne ki ?
Kv den kurtuluyorsun eşin basliyor.Ben de rahata alismasin diye hamilelikteki duzeni devam ettiriyorum. Annem oldugu icin yemekle temizlikle ilgilenmiyor .Ama ilk 3 gunden sonra gece mama hazirlama gorevini ona verdim .Aksam banyoyu yaptırırken annem dokunmadi sadece yonlendirdi ikimiz yikadik .Ilk 3 gece biz bebekle ugrasirken yastigini aldi gitti kv kisisiyle bir guzel uyudular. Ben de ayri odada yatmasina izin vermiyorum. Bebek aglayinca uyaniyor iyi oluyor .
Geçmiş olsun sana da canım. Dinlenmeyle geçer o zaman. Insan normal hayatına dönmek istiyor bir süre sonra bende doğum yapayım yüzüstü uyuycam diyordum, gögüslerimin acısına uyuyamadım. İlk kez dün gece yüzüstü yattım. Sanki derin uykuya dalıp bebeği duymuycakmışım gibi hissettim yine yan yattım, bende yan yatmaktan sıkıldım. azıcık daha sabret rahat rahat uyursun.Gecmis oldun canim .Tek yandaki sisti yanlislikla sola yatmisim uykumda .Zorlanmis olabilir .Daraldım robot gibi uyumaktan
Emzirirken uyuyor bazen canım. Yatağa alıyorum en geç yarım saate kalkıyor tekrar. Sürekli memede dursa durur akşama kadar. Böyle olunca süt var mı yoksa boş memeyi mi emiyor anlamıyorum..biraz emzirip mama veriyorum 60cc mamayı gök demeden içiyor ama uyumuyor yine. Tekrar emerken beni dalıyor uykuya.
Koala gibiyiz tüm gün resmen
Ay canım benim seninkinin keyfi yerinde boşver sende bol bol dinlen doğunca maraton başlıyor:) inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinBenim takvim doğurdu ben hala doğuramadım.
Normalde esim her konuda yardimci olur .Ama su lohusalik surecinde kv kendi cocuk dogurmus gibi davranıp beni kotuledigi icin etkisi altina aldi timsah gozyaslari ile.Hipp. Iyi yapiyorsun cnm. Bu sadece senin sorumlulugun degil. Anlamalari lazim.
Bir de bebis simdi besiginde yatmiyor babynestte yanimda uyuyor .Haliyle alan da dar sirt ustu yatip elini tutuyorum oyle uyuyoruz .Düzen oturunca ben de rahat rahat uyurum insallah .Geçmiş olsun sana da canım. Dinlenmeyle geçer o zaman. Insan normal hayatına dönmek istiyor bir süre sonra bende doğum yapayım yüzüstü uyuycam diyordum, gögüslerimin acısına uyuyamadım. İlk kez dün gece yüzüstü yattım. Sanki derin uykuya dalıp bebeği duymuycakmışım gibi hissettim yine yan yattım, bende yan yatmaktan sıkıldım. azıcık daha sabret rahat rahat uyursun.
Endişe etme canım benimkide ağlıyor elini tutunca ben dokununca susuyor böyle böyle alisacaklar inşallahGünaydın canım , bende banyo olursa rahatlar düşüncesiyle yaptırdığımda ağlamaktan katıldı çocukbende bi anlam veremedim , zamanla alışır umarım .
Benim maraton daha zor olucak. Bir bebek bide cok yaramaz 14 aylık cocuk allah yardımcım olsun. Kv eş el alam onları saymıyorum bile.Ay canım benim seninkinin keyfi yerinde boşver sende bol bol dinlen doğunca maraton başlıyor:) inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Yakında hepsi düzelir umarım canım bugünleri özleriz bile.Normalde esim her konuda yardimci olur .Ama su lohusalik surecinde kv kendi cocuk dogurmus gibi davranıp beni kotuledigi icin etkisi altina aldi timsah gozyaslari ile.
Bir de bebis simdi besiginde yatmiyor babynestte yanimda uyuyor .Haliyle alan da dar sirt ustu yatip elini tutuyorum oyle uyuyoruz .Düzen oturunca ben de rahat rahat uyurum insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?