2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hastaneden cikarken yuruyememistim .Tekerlekli sandalyeyle indirmislerdi .Sen yürürsen super olur .Ben bebegi kv kisisi kaldircak diye odadan cikmamistim onun cok etkisi oldu .
Gözünüz aydın. Evet canım biz de ilk yıkadığımızda uyumamıştı. Yeni birşeyle tanışınca onun da sindirmesi zaman alıyor.
Sagol canim .Insallah pratik kazaniriz da bol bol yaptiririz su sicaklarda iyi gelir .

Aptamil degil eczaci baska mama onermis onu almis ama baktim icinde palm yagi var. Tereddutteyim acikcasi
Ne ki ?

Kv den kurtuluyorsun eşin basliyor.Ben de rahata alismasin diye hamilelikteki duzeni devam ettiriyorum. Annem oldugu icin yemekle temizlikle ilgilenmiyor .Ama ilk 3 gunden sonra gece mama hazirlama gorevini ona verdim .Aksam banyoyu yaptırırken annem dokunmadi sadece yonlendirdi ikimiz yikadik .Ilk 3 gece biz bebekle ugrasirken yastigini aldi gitti kv kisisiyle bir guzel uyudular. Ben de ayri odada yatmasina izin vermiyorum. Bebek aglayinca uyaniyor iyi oluyor .

Benimkilerde eriyen olabilir canım ama ben elimle hissediyordum şimdi bi tane kalmış. Benimde dikişlerim hiç acımadı zorlanmadım ama 2 gündür makata doğru şerit şeklinde bi şişlik olmuş 1-2 cm uzunluğunda ince bi şişlik. Ne olduğunu anlamadım. Başta acıyınca tuvalette mi zorladım acaba diye düşündüm dün gece farkettim şişlik var. Dokununca sızlıyor. Ne oturup kalkabiliyorum ne tuvaletimi yapabiliyorum.
Benimde olmuştu kuru tutmak en iyi çözüm dikişler iyileşmediği için o bölge enfeksiyon olmuştur. İmkanın varsa bi doktora görün
Bebekle hastaneye gitmek çok zor oluyor ama mecbur kalırsam gidicem canım. Dikişlerle bağlantılı mı anlamadım ama makata doğru şişlik. Hemoroid falan değildir dimi ince şerit gibi bi şişlik son 2 gündüe var

Pardon seninki normalmis benim de ameliyat dikisim sisti
Evet benim normaldi.
Senin yeni olduğu için normal olabilir canım temiz tut o bölgeyi başlarda benim de dikişlerim hafif şişti. Şimdi 25 gün oldu iyileşti derken farklı bi şişlik çıktı.

Çok şükür eşim o kadar değil ya sabah Gerçekten çok bunaldım için herhalde bana öyle geldi bazı şeyler kumaşı da yarın gidip alacağız toplama işinde çok şükür Bebek uyudu hallettim kahvaltı yapıyorum işte daha yeni.
Süpürge ile yerleride silsem ev temizleniyor

Evet benim normaldi.
Senin yeni olduğu için normal olabilir canım temiz tut o bölgeyi başlarda benim de dikişlerim hafif şişti. Şimdi 25 gün oldu iyileşti derken farklı bi şişlik çıktı.
Gecmis oldun canim .Tek yandaki sisti yanlislikla sola yatmisim uykumda .Zorlanmis olabilir .Daraldım robot gibi uyumaktan

Kızlar baktım da sürekli endişe ve sıkıntı dolu paylaşımlar yapıyoruz. Halbuki iki ay önce ne kadar mutluyduk bizim 40 çıktı ve maalesef bebeğe sihirli bir değnek dokunmadı. dun yaklaşık 12 saat kadar ağladı ara ara belki 10 dk 5 dk falan bayılıp uyumustur. Artık derdinden daha iyi anlıyorum açliksa açlık gazsa gaz ama bu pek de ise yaramiyor sürekli huzursuzluk v uykuya geçmesini engelleyen bir şey var.

Hipp. Iyi yapiyorsun cnm. Bu sadece senin sorumlulugun degil. Anlamalari lazim.

Gecmis oldun canim .Tek yandaki sisti yanlislikla sola yatmisim uykumda .Zorlanmis olabilir .Daraldım robot gibi uyumaktan
Geçmiş olsun sana da canım. Dinlenmeyle geçer o zaman. Insan normal hayatına dönmek istiyor bir süre sonra bende doğum yapayım yüzüstü uyuycam diyordum, gögüslerimin acısına uyuyamadım. İlk kez dün gece yüzüstü yattım. Sanki derin uykuya dalıp bebeği duymuycakmışım gibi hissettim yine yan yattım, bende yan yatmaktan sıkıldım. azıcık daha sabret rahat rahat uyursun.

Çok uzun emdiğinde arada mememi sıktığımda süt geliyor. bence süt bebek emdikçe memede var.

Bende dün hemşireye bunu sordum, dedim sürekli emiyor ama uykuya tam dalamıyor, mama içince hemen uyuyor o yüzden sütümün doyurmadığını yetmediğini düşünüyorum dedim, hemşire bana seni emdiğinde duygusal bağ da kuruluyor arada ve o yüzden memeden ayrıldığında uyanıyor ama mamada duygusal bağ olmadığı için ve mamanın hazmı zor olduğu için ağır geliyor ve uyuyor dedi, mantıklı geldi. senin durum daha farklıymış ama, mamada uyumayıp seni emince uyuyorsa seni hissetmek istiyor olabilir, anlamadımm

Hipp. Iyi yapiyorsun cnm. Bu sadece senin sorumlulugun degil. Anlamalari lazim.
Normalde esim her konuda yardimci olur .Ama su lohusalik surecinde kv kendi cocuk dogurmus gibi davranıp beni kotuledigi icin etkisi altina aldi timsah gozyaslari ile.
Bir de bebis simdi besiginde yatmiyor babynestte yanimda uyuyor .Haliyle alan da dar sirt ustu yatip elini tutuyorum oyle uyuyoruz .Düzen oturunca ben de rahat rahat uyurum insallah .

Günaydın canım , bende banyo olursa rahatlar düşüncesiyle yaptırdığımda ağlamaktan katıldı çocuk bende bi anlam veremedim , zamanla alışır umarım .
Endişe etme canım benimkide ağlıyor elini tutunca ben dokununca susuyor böyle böyle alisacaklar inşallah

Ay canım benim seninkinin keyfi yerinde boşver sende bol bol dinlen doğunca maraton başlıyor:) inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Benim maraton daha zor olucak. Bir bebek bide cok yaramaz 14 aylık cocuk allah yardımcım olsun. Kv eş el alam onları saymıyorum bile.

Yakında hepsi düzelir umarım canım bugünleri özleriz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…