2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Rabbim yardimcin olsun. Esin senden daha lausa olmuş maşallah. Hepsi geçecek canım sabredelim. Bu donem çok zor geçiyor ya hastalık ya esle ya aile ile imtihanlarını okuy94. Vücut dengesiz düşünceler hormonlar dengesiz. İnşallah sağlıkla atlatalim bu sureci.

Ni
yok canim zaten doktor kontrolunden gelir gelmez nisan geldi sanirim cati muayenesi tetikledi. zaten yarin tekrar kontrolumuz var. doktorum suyun gelirse acil gel dedi o yuzden cok takmadim nisani.
Nişana takılma cnm iki hafta önce geldi nişanın 34 de geldi 36 da doğum başladı. Kiminde hmn baslar kiminde çok sonra. İnşallah vaktin gelmiş baslar biran önce kavustursun mesleğine cnm.

Bu dönemler zor doğurunca extra zor. İnşallah tez zmnda doğum haberini alırız cnm.

Zorlamaya bağlı çatlak oluşmuş olabilir , bir arkadaşımdada vardı dr bi görün istersen ,genel cerrrah.

Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi

yok canim zaten doktor kontrolunden gelir gelmez nisan geldi sanirim cati muayenesi tetikledi. zaten yarin tekrar kontrolumuz var. doktorum suyun gelirse acil gel dedi o yuzden cok takmadim nisani.
Aynı durumdayız Muayeneden sonra benimde nişan gelmeye devam ediyor. Yarın yine gidiyorum kontrole bakalım inşallah ilerleme vardır ikimizde de

Kızlar korse takmakla kötü mü ediyorum rahmine zarar verir vs diyolar gobeğim sallandıkça ağrıdığı için tutsun diye takıyordum rahat ediyorum biraz öyle

Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi
Çok mu ses yapıyolar ? Uyardınız mı

Dediğin çıktı bak 40ı tamamladın maşallah :)

Alıştım ilk günlere gore çok iyiyz çok şükür gece gündüz emziriyorum. Annemle o günden sonra çok iyiydik ama abim yuzunden dün gecem yine berbat geçti burnumdan getrdi sağolsun
Neyseki bugun memlekete döndü de rahatça gezeceğim evimde.

Eşimde pazartesi işe başlycak doğum izni bitiyor herkes kendi halinde olacak inşallah...

Sabredeceğim bana sabır düşüyor sağ salim kavuşmak tüm dertlerimi silip süpürüyor sende mis kokulunu al kucağına sağlıkla biran evvel ♡♡♡

Ay kız valla doğru diyosun eşim benden daha lohusa gibi davranıyor cidden
Arada diyorum zaten vereyim çocuğu sen emzir diye

Bu dönemler zor doğurunca extra zor. İnşallah tez zmnda doğum haberini alırız cnm.
Sagol canim amin zaten en baştan kolay olmuycağnı hepimiz biliyorduk. Ama burda bir birmizi yargilamadan derdimizi anlata biliyoruz. En yakınlarma azıcık ah puf etsem sen bimiyordunmu böyle olucağnı sözünü düyüyoruz hep.

Bak her şey yavaş yavaş yeri yerine oturuyor, en buyuk ödülmüz bebeklermizin sagliği bunun kıymetini bilmeliyiz bende bir an once kavuşurum inşallah.

Afilim92 bundan 7-8 ay sonra, bebegin aglamssiydi,bagrisiydi cok sesi geliyor derlerse sende yapistirirsin lafi, sizin yuzunuzden cocugum uyanirken ben bisey demedim, bir zahmet buyuyene kadarda siz cekin dersin cnm, en sessiz taraf neresiyle oraya yatir kuzum ins seste uyumayida zamanla ogreniyorlar..

Kızlar bugünkü uyutma metodumu paylaşayim belki sizin de işinize yarar. Cinnet geçirme noktasına geldiğim için her yolu deniyorum uyutma konusunda. Resimde göründüğü gibi dizlerime bebeğin sığabileceği bebek yastığı aldım. Oğlumu uzunlamasına yatırdım. gözlerini kendisi kapatmiyor o yüzden böyle bir örtüyle örttüm. Hava çok sıcak kundak yapamıyorum kollarını bu şekilde bir örtüyle sıkıca sabitledim ( saniyede 100 hareket yapıyor o kollar uyutmuyor kendi kendini ) kafasını da hafiften çukura koydum ki dizlerimi sallarken onun kafası çok sallanmasin diye. Yandan da fön makinesini actm. Bu şekilde 10 dkda uyudu. Çocuğunu halı hazirda sallayanlar deneyebilir.

Evet canım bende yatarak üzerime yatırıp falan emzirmeye çalışıyorum. 2 gündür önce kiraz çekirdeği ısıtıp karnının üzerine yüzüstü yatırıyorum ısınıyor gazları harekete geçiyor sonra o masajı yapınca hem pırt yaptı hem ağzından çıkardı gazını bizimki. Ama gaz nasıl bişeyse ni kere çıkmakla bitmiyor ki işte. İnş en kısa zamanda çözülür canım problemlerimiz.

Kızlar korse takmakla kötü mü ediyorum rahmine zarar verir vs diyolar gobeğim sallandıkça ağrıdığı için tutsun diye takıyordum rahat ediyorum biraz öyle
Ben dogumdan once guzel bi korse almistim rahat gorunuyodu ama doktorum kesinlikle takmiycaksin dedi diye kullanamadim dogru duzgun. Bi kac kere taktim onda da dikis yerlerim acidi. Senin dikislerini rahatsiz etmedi mi??

Kızlar erkek bebeği olanlar inmemiş testisi olan var mı aranızda? Bizim sol testis aşağı tam inmemiş inş ameliyat falan gerekmez. Böyle birşey yaşayan var mı?
Cnm hayırlı uğurlu olsun oğlunu almışsın kucağına,bizim de 11 gün küvez maceramız oldu malesef ç.üzüntüyle sanırım sütüm bir türlü çoğalmadı.süt sağma makinasının başında pinekliyorum resmen.süt olmayınca oğlum Da emmek istemiyor haliyle.hiç mama kullanacağımaklıma gelmezdi fakat malesef mamayla doyuyor oğluşum.canım İnmemiş testis kuzenimin oğlunda vardı.korkulacak bişey Yok merak etme.sünnetle birlikte onu Da halletmişlerdi

Ahaahh o nasil bi uyuyus sekli minnos seni. Masallah oglusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…