- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
- #56.181
Canım doktora gidebilirsen iyi olur benim de başıma gelmişti bide sütümü de etkiledi dinlenip terlemen lazım ama yaz günü nasıl olacak bilmiyorumKızlar hani buraya da yazmıştım ya ateş basması sicaklama var bende hamileliğimden bu yana vallaha beterin beteri varmış şimdi de titreme başladı bende azıcık terlesem hemen titreme geliyor çok üşüyorum duşa girdim vücuduma su değdi diye hemen usumeye başladım sanarsin kışın ortasında buz gibi banyoya girmisim de sıcak suyun altından çıkamiyorum gibi azıcık uyusam kan ter içinde kalıyorum bir taraftan da hemen titreme geliyor bilmiyorum üstümü ortsem mi acsam mi o kadar sinir bozucu bir durum ki neden oluyor acaba bu durum bende bilen var mı doktora gidecek olsam kadın doğumcuya mi gitmem gerek ?

aslında ikna edebilirim ama zorlamak da istemiyorum. Sanırım 3 gün sonra paşa paşa hastaneye gidip suni sancı yicem
ananas bilmiyodum onu da deniyim. Ada çayı içiyodum o da baya sancı yapıyo adet sancısı gibi ama doğumu tetiklemedi bi türlü .sadece boş yere sancı çekmiş oluyodum bıraktım ben de.