• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sana şu kadarını söyleyeyim öyle hantal çantalara gerek yok sana linkledikten sonra özelliklerine bakayım dedim geçen bakmamıştım Ben bunu Instagram'da beğenmiştim zaten 950 gram ile 1050 gram bir hevesle alıyoruz öyle bazen hantal falan gerçi benim ilk hc hantal değil ama inanır mısın çanta hala duruyor tam bir erkek çocuğuna göre de olur ama farklılık olsun diye yeniden almak istiyorum 😀 hatta dedim kendi kendime hiçbir şey yok pırıl pırıl hala çanta eşim neden bana yine alıyoruz diye sormadı şaşır 🤣🤣🤣 çok fazla önemli bir şey değil yeterli gözü olsun Çok derin olunca eşya bulmak zor oluyor her zaman doldurmuyoruz dışarı çıkınca çok da büyüğe gerek yok
Merhaba ilk kullandığınız çanta hangisiydi? Ben de bu sıralar bakıyorum çantalara da normal kullanışlı bir sırt çantası da iş görür mü? Şu termal gözleri oluyor ya onlar gerçekten işe yarıyor mu

Sana şu kadarını söyleyeyim öyle hantal çantalara gerek yok sana linkledikten sonra özelliklerine bakayım dedim geçen bakmamıştım Ben bunu Instagram'da beğenmiştim zaten 950 gram ile 1050 gram bir hevesle alıyoruz öyle bazen hantal falan gerçi benim ilk hc hantal değil ama inanır mısın çanta hala duruyor tam bir erkek çocuğuna göre de olur ama farklılık olsun diye yeniden almak istiyorum 😀 hatta dedim kendi kendime hiçbir şey yok pırıl pırıl hala çanta eşim neden bana yine alıyoruz diye sormadı şaşır 🤣🤣🤣 çok fazla önemli bir şey değil yeterli gözü olsun Çok derin olunca eşya bulmak zor oluyor her zaman doldurmuyoruz dışarı çıkınca çok da büyüğe gerek yok
Doğru söylüyorsun. Ben ikisini de çok beğendim. Birde tecrübeli birinden öneri almış olmak rahatlattı beni ahahahaha
Teşekkür ederim canımmm 💖

yamuk oluyor mu senin de ya bunun adı kasılma mı acaba birine sordum bunlar doğuma hazırlık dedi günde kaç tane olduğu önemli dedi ödüm koptu doktora mı gitsem bugün. Tam böyle soluma yatarken sağımda görüyorum arada toplaşmış yumruk kadar yuvarlak sert bir şey.
Ya benim o bı kere oldu göbeğim içe göçtü yanlarda onlar sert olup yuksekte kaldı çok korktum dua etmeye başladım hemen hareketlerini hissedince yattım dinlendim cok sık yaşıyorsan git tabi canım aklım kalmasin değildir inşallah doğum sinyali bence büyüyorlar daha da ve ikiz bunlar yerleri genisletiyorlar

Yaprak dökümü oğuz gibi öf öf yeter diye dolaşıyorum evde. Gece uykularım kaçıyor aşırı huzursuzum sizlerde de böyle mi ya 😮‍💨
Oooffff ben bazen oyleyim valla daral geliyor ya hele dun herkesten nefret ediyordum neden bilmiyorum konustugum herkese gicik oldum hahahahha 😂

Ben hamile kalmadan önce yoğun spor yapıyordum hamilelikte de bırakmadım.
Günde 10 km yol yürüyorum peşine kardiyo, pilates veya yoga ekliyorum. O kadar spora ve harekete fit gözükmeseydim üzülürdüm 😂😂
Hepimiz çok güzeliz doğum sonrası eski halimize döneceğiz ❤️
Canim masallah bende kondisyonumu cok iyi saniyordum sen benden fena ciktin 😅 ben haftada 1 pilates 2 de hafif egzersiz yapiyorum kas oranim baya yuksek cikti ona sevindim ama yuruyus en fazla 8 bin adim , yurumek beni cok yormaya basladi ya

Ay yakın tabi mart başı da yakın şubat sonu da az kaldı çok paniğim ben eksikleri düşünüyorum bir de erken doğurursam daha da yakın şimdi yine anksiyetem tetiklendi hatta 😂😂
Ya sana da dediler mi 36.hafta Max 37 yi geçirmiyoruz diye çünkü normalde benim 17 Mart ama böyle dediklerinde 1 ay önceye kayıyor sen şimdi öyle diyince normal tekil gebelik zamanını söylemiş gbi geldi

Ya benim o bı kere oldu göbeğim içe göçtü yanlarda onlar sert olup yuksekte kaldı çok korktum dua etmeye başladım hemen hareketlerini hissedince yattım dinlendim cok sık yaşıyorsan git tabi canım aklım kalmasin değildir inşallah doğum sinyali bence büyüyorlar daha da ve ikiz bunlar yerleri genisletiyorlar
Bundan oluyor banaa 🥲

Yine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyi 🤲🏻🤍 bu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda 🥺 hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
Cok gecmis olsun ya cok uzuldum :((( menemende ev yapimi salca ya da konserve mi koymustun canim

Merhaba kızlar biz de bugün doktora gittik oğluşum 441 gram olmuş 22+3 haftaya göre normal mi sizce doktor çok iyi dedi. Ben ssvd istiyorum malum. Bunu 37 hafta sonrası anlayabiliriz dedi bebek durumu rahmin nasıl durumu vs. Ssvd yaptırmaları ile çok ünlü olduğu için doktor umarım bana da hayırlısıyla yaptırabilir. Bu arada bu doktor 37 haftada falan çatı muayenesi önermiyor Çünkü çatının gerçekten fizyolojik olarak bebek doğarken esneyebileceği kanısındaymış. Benim ikinci gebelikte yapar mı bilmiyorum Daha önce sezeryan diye ama onun da görüşü Seyfettin özürlü ol gibi ve bu çok hoşuma gitti Yani bana bakıp senin ilk doğumun sezeryan çatından falan demeyecek çok şükür sağlıkla son haftalara gelebilirim umarım. Boyu da 27cm civarı fl ile 7 çarpımı.☺️.bir de kızım da şeker çıkmadığı için şu an aksine kilo alamadığım çok zayıf olduğum için bebekte bir sorun görmediği için suyu ve bebeğin kendisinin çok normal olduğu için çok şükür bana şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi gerekli gördüğünden istiyormuş kan tahlillerim de güzel şu anlık böyle ama ileride bir şüphe olursa tabii ki de değişebilirmiş ama yaptırmama gerek yokmuş
Önden çatı muayenesi yapılmasını bende doğru bulmuyorum
Sonuçta rahim doğum anına kadar kapalı bir şekilde bebeği muhafaza ediyor
Doğum anında aslında başlıyor süreç
Önden bunu neden yaparlar anlamıyorum

Yine suskunluk geldiyse bana tabiki başımıza bir iş geldi, zehirlendik eşimle birlikte. Kabus gibi birkaç gün geçirdim ancak biraz biraz kendime geliyorum hayattan koptum sanki. Çok şükür bebeğim iyi 🤲🏻🤍 bu arada evde yedik dışarıdan değil.. kızım aynı şeyden yemedi çok şükür biz zor atlatıyoruz onu hayal bile edemedim. Çok dikkatli olalım her konuda 🥺 hamile ve ilgi bekleyen bir çocuk daha varken bunları yaşamak çok zordu..
çok geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bir daha dikkat etmekte fayda var💙

Önden çatı muayenesi yapılmasını bende doğru bulmuyorum
Sonuçta rahim doğum anına kadar kapalı bir şekilde bebeği muhafaza ediyor
Doğum anında aslında başlıyor süreç
Önden bunu neden yaparlar anlamıyorum
Katiliyorum cati muayenesinin yaygin oldugu ulkelerden biri TR cogu ulkede yapilmadigi biliniyor

Ben de bugün kanuniye gittim. İlk gidişim. Direk açtılar perinatolojiyi. Doğum nerde olacak birkaç kez gel falan demediler. Bir kez muayene olmak yetti. Yaa süper ben doğru saatlerde tekrar bakayım mhrsye. Teşekkür ederim🙏
Merhaba canım kanuni de devam ediyor musun memnun musun

Back
X