- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.409
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.841
Sut gaz yapmadimiYulafi sutle hazirladim icine istedigin meyve ve kuru uzum koyabilirsin. Semiz otunu bazen yogurtla bazende bisey katmadan yiyorum. Rezene cayi da yapabilirsin.
Kızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Sadece citcitli ve eldiven.
Akşam üstünü örterim
Izmirde yaşıyoruz kilima falan kullanmıyoruz.
Pencereler açık
Çok sicaklarsam vantilatör açıyorum onda da bebeğin üstüne bişey atıyorum.
kötü mu yapıyorm
Kaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yokKızlar yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. Sağım yapan anneler ne kadar sütünün çıkıyor? Biz 24günlük olduk ama hala emdikten sonra 30cc ancak çıkıyor. Daha fazla olması gerekmez mi? Ne zaman artacak bu süt acaba. Suyu fazlasıyla tüketiyorum takviye ilaçlar çaylar ne varsa yemeye içmeye çalışıyorum.
Canım ben de çıtçıtlı kısa kol badi giydiriyorum aöa çorap ve eldiveni de giydiriyorum Müslim örtü de her zaman üzerinde oluyor aşırı sıcaksa açıyorum sadece.Kızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Akşam üstünü örterim
Pencereler açık
kötü mu yapıyorm
Evet canım minnoşa yapıldı. Bana herhangi bir işlem yapılmadı canımHepatit bebege yapıldı demi.. canım anneye kan tahlili yapiyorlarmis sanirim hemsire anne aç gelsin yazmış kagida kilosunuda cok merak ediyorum
Evet dr soyledi canim .Simdi alisti vermeyince ariyor suyu .Evet oyleymis cnm. Bugun idrar tahlili verdik ultrasona da aldilar cok sukur bir sey cikmadi. Mamadan sonra su vermebi doktor mu soyledi?
Deneyeyim canim duzenli tuketebildigim sadece humana var .Stresli oldugum gunler cok az geliyor üzülüyorum.Canim yulaf ezmesi , semiz otu ve sogan kavurmasini dene bende inanilmaz sut yapti. Goguslerim patlayacak gibi oldu tam sagmamama ragmen 80cc cikti ustune emzirdim.
Ben de sendenim. İstanbul da asiri sicak. Bizim evde klima vantilator fln da yok haşlaniyoruz. Arada ayaklarina bacaklarina elleyip kontrol edebilirsin. Soguk gelirse giydirirsin sicak gelirse giydirmezsin.Kızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Akşam üstünü örterim
Pencereler açık
kötü mu yapıyorm
Bana doktor d vitamini ve omega verdi canımkızlar vitamin desteği alan var mı ne alıyorsunuz halsizlik tükenmişlik hislerine iyi gelir mi acaba? benim dr iyi beslenirsin vitamine gerek yok demişti ama beslenme falan hak getire
Çorabı bilmem de eldiven giydirme bence canimKızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Akşam üstünü örterim
Pencereler açık
kötü mu yapıyorm
Ben sagim isini biraktim kac cc ciktigina cok kafa takıyorum diye .Bir kac gun boyle takilcam .Kaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yok
Ben de isilik görürsem hafif örtüyü alıyorum üzerinden canım. Evet ben de eldiven konusunda çok üzülüyorum ama mahvetti yüzünü. Biz biraz hareketli ve asabiyiz sanırım. Bugün tırnaklarını kesecektim ama misafir gelince kaldı öyle. Bir de derin uykumuz çok yok. Derin uykuya daldığında kesmeyi planlıyorum. Ondan sonra açacağım inşallah :) sen kestin mi tırnaklarını kestiysen nasıl başardın çok minikler :)Çorabı bilmem de eldiven giydirme bence canim
.Ellerini kesfetmesine izin ver .Yuz cizme riski var ama ben giydirmiyorum .Konya'dayim bazen alt ust penye giydiriyorum .Bugun kisa kol citcitliyla durdu .Uyurken sadece bacaklarini muslinle ortuyorum.Kol ve bacak kivrimlari isilik oldu emerken terledigi icin.
Ben sagim isini biraktim kac cc ciktigina cok kafa takıyorum diye .Bir kac gun boyle takilcam .
Ama insan merak ediyor. Ne çıkıyor yeterli mi diye. Bir gün 30 çıkınca heh tamam işte oldu deyip mutlu oldum. Ama yok yine yokÇorabı bilmem de eldiven giydirme bence canim
.Ellerini kesfetmesine izin ver .Yuz cizme riski var ama ben giydirmiyorum .Konya'dayim bazen alt ust penye giydiriyorum .Bugun kisa kol citcitliyla durdu .Uyurken sadece bacaklarini muslinle ortuyorum.Kol ve bacak kivrimlari isilik oldu emerken terledigi icin.
Ben sagim isini biraktim kac cc ciktigina cok kafa takıyorum diye .Bir kac gun boyle takilcam .
Kesmedim de bir elinin tırnakları kenardan kirildi ben de yavasca kopardim hepsini .Ama oteki eli oylece duruyor niye fark oldu anlamadim .Cirpinirken surekli yuzunu kolluyoruz .Ben de isilik görürsem hafif örtüyü alıyorum üzerinden canım. Evet ben de eldiven konusunda çok üzülüyorum ama mahvetti yüzünü. Biz biraz hareketli ve asabiyiz sanırım. Bugün tırnaklarını kesecektim ama misafir gelince kaldı öyle. Bir de derin uykumuz çok yok. Derin uykuya daldığında kesmeyi planlıyorum. Ondan sonra açacağım inşallah :) sen kestin mi tırnaklarını kestiysen nasıl başardın çok minikler :)
Sen de mama veriyor muydun? Mama verince üzülüyorum vermeyince aç kaldı diye üzülüyorum vallahi şu sütler bi düzene girse de rahatlasakKesmedim de bir elinin tırnakları kenardan kirildi ben de yavasca kopardim hepsini .Ama oteki eli oylece duruyor niye fark oldu anlamadim .Cirpinirken surekli yuzunu kolluyoruz .
Stresten az sut bebek gündüz de doymuyor ama uzulmemeye calisiyorum
Veriyorum canim sutum duzelmisti biraz gunduz vermeyi kesmistim .Aksam yatmadan ve gece uyandiginda veriyorduk .Simdi gunduz de veriyoruz.Sen de mama veriyor muydun? Mama verince üzülüyorum vermeyince aç kaldı diye üzülüyorum vallahi şu sütler bi düzene girse de rahatlasak
enfeksiyon yokmuş canım tüylerden kaynaklıymış sadece kuru tutmaya çalış dedi. Bitir dedi iğneyide ama vurulmayacağım sabah akşam bebeği bırakmak zor oluyor hemde popomun üstüne oturamıyorumS Shezofren88 canim nasil oldun ?Dr ne dedi ?
Bende hamileligim boyunca vardı dogumda hemşire sonda takmayı beceremedi ben kendimi kasmadim ama o tahriş etti sanırım doğumdan sonra yaklaşık 15-20 gün tuvalete çıkarken yanma oldu ama geçti çok şükür 1aylik sağlık ocağı kontrolünde tahlil yaptirmayi düşünüyorumKızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yarın dr gidicem ;( doğumdan sonra sonda takıldığı için olabiliyormuş ama zaten antibiyotik kullanmıştım , şimdi nerden çıktı ki bu , başına gelen oldumu ? Evde ne yapabilirim ? Sirkeli su yaptım ama başka bi fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?