2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Canım benim bulunduğum yerde çok sıcak üstten sadece zıbın giyiyor ama çorap da mutlaka giydiriyorum bebeklerin ayakları çok üşür ve ayaktan çok çabuk soğuk alır hasta olur bence giydirmelisin
 
Kaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yok
 
Canım ben de çıtçıtlı kısa kol badi giydiriyorum aöa çorap ve eldiveni de giydiriyorum Müslim örtü de her zaman üzerinde oluyor aşırı sıcaksa açıyorum sadece.
 
Ablama sordum canım o huyuymuş, hala isdediğin şeyin o an olmasnı isdiyor. Tabi mama için yapması geciyor zamanla ama başka isdeklerdeki isdeme şekli ayni ne zaman isdese o an olmalı. Forse
 
Evet oyleymis cnm. Bugun idrar tahlili verdik ultrasona da aldilar cok sukur bir sey cikmadi. Mamadan sonra su vermebi doktor mu soyledi?
Evet dr soyledi canim .Simdi alisti vermeyince ariyor suyu .
Canim yulaf ezmesi , semiz otu ve sogan kavurmasini dene bende inanilmaz sut yapti. Goguslerim patlayacak gibi oldu tam sagmamama ragmen 80cc cikti ustune emzirdim.
Deneyeyim canim duzenli tuketebildigim sadece humana var .Stresli oldugum gunler cok az geliyor üzülüyorum.
 
Ben de sendenim. İstanbul da asiri sicak. Bizim evde klima vantilator fln da yok haşlaniyoruz. Arada ayaklarina bacaklarina elleyip kontrol edebilirsin. Soguk gelirse giydirirsin sicak gelirse giydirmezsin.
 
Çorabı bilmem de eldiven giydirme bence canim
.Ellerini kesfetmesine izin ver .Yuz cizme riski var ama ben giydirmiyorum .Konya'dayim bazen alt ust penye giydiriyorum .Bugun kisa kol citcitliyla durdu .Uyurken sadece bacaklarini muslinle ortuyorum.Kol ve bacak kivrimlari isilik oldu emerken terledigi icin.
Kaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yok
Ben sagim isini biraktim kac cc ciktigina cok kafa takıyorum diye .Bir kac gun boyle takilcam .
 
Ben de isilik görürsem hafif örtüyü alıyorum üzerinden canım. Evet ben de eldiven konusunda çok üzülüyorum ama mahvetti yüzünü. Biz biraz hareketli ve asabiyiz sanırım. Bugün tırnaklarını kesecektim ama misafir gelince kaldı öyle. Bir de derin uykumuz çok yok. Derin uykuya daldığında kesmeyi planlıyorum. Ondan sonra açacağım inşallah :) sen kestin mi tırnaklarını kestiysen nasıl başardın çok minikler :)
 
Ama insan merak ediyor. Ne çıkıyor yeterli mi diye. Bir gün 30 çıkınca heh tamam işte oldu deyip mutlu oldum. Ama yok yine yok
 
Kesmedim de bir elinin tırnakları kenardan kirildi ben de yavasca kopardim hepsini .Ama oteki eli oylece duruyor niye fark oldu anlamadim .Cirpinirken surekli yuzunu kolluyoruz .
Stresten az sut bebek gündüz de doymuyor ama uzulmemeye calisiyorum
 
Sen de mama veriyor muydun? Mama verince üzülüyorum vermeyince aç kaldı diye üzülüyorum vallahi şu sütler bi düzene girse de rahatlasak
 
Kızlar size birşey danışacağım. Oğlum emerken iki göğsümü de tersten emmek istiyor sağı solmuş gibi solu sağmış gibi. Neden böyle oluyor olabilir acaba? İlk başlarda sol memeyi çekip çekip ağlıyordu ben de sütüm yok diye düşünüyordum sıkınca olduğunu gördüm tersten verdim o şekilde emdi sonra normale döndük. Bugün ikisini de normal şekilde verince almıyor çocuk.
 
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yarın dr gidicem ;( doğumdan sonra sonda takıldığı için olabiliyormuş ama zaten antibiyotik kullanmıştım , şimdi nerden çıktı ki bu , başına gelen oldumu ? Evde ne yapabilirim ? Sirkeli su yaptım ama başka bi fikri olan varmı?
 
Sen de mama veriyor muydun? Mama verince üzülüyorum vermeyince aç kaldı diye üzülüyorum vallahi şu sütler bi düzene girse de rahatlasak
Veriyorum canim sutum duzelmisti biraz gunduz vermeyi kesmistim .Aksam yatmadan ve gece uyandiginda veriyorduk .Simdi gunduz de veriyoruz.
 
Bende hamileligim boyunca vardı dogumda hemşire sonda takmayı beceremedi ben kendimi kasmadim ama o tahriş etti sanırım doğumdan sonra yaklaşık 15-20 gün tuvalete çıkarken yanma oldu ama geçti çok şükür 1aylik sağlık ocağı kontrolünde tahlil yaptirmayi düşünüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…