2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yok
Elektrikli pompa canım benimki 12ile 15dk arası yazıyor kullanma kılavuzunda bende 12dk yapıyorum. İnşallah zamanla artacak sütler

Ablama sordum canım o huyuymuş, hala isdediğin şeyin o an olmasnı isdiyor. Tabi mama için yapması geciyor zamanla ama başka isdeklerdeki isdeme şekli ayni ne zaman isdese o an olmalı. Forse

Sordupun için teşekkür ederim canım :) huyuyda başka tabii.. Bakalım bizimki nasıl olacak büyüyünce :) canları sağolsun ...

Sordupun için teşekkür ederim canım :) huyuyda başka tabii.. Bakalım bizimki nasıl olacak büyüyünce :) canları sağolsun ...
Bir şey değil canım.
Alışırsın zamanla zaten 3 ayını bitirdimi her şey cokkk kolay olucak. Tabi arada yine zor zaman olucak ama kolay atlatılıcak.
Bu günler zor olduğu kadar güzelde her anın tadını cıkar.

Kızlar korse takıyormusunz yada karnınız sarkmasın siye yaptığınz bişey var mı?
Ic dikişlere zarar veririm diye korkuyorum .Alsam dayanamam takarim o yuzden almadim da henuz .Bugun 14 gunluk olduk .Dr da kırkın cikinca tak dedi geç olmaz insallah

Ben de izmirdeyim canım ben kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum sadece ona rağmen terliyor kızım. Banyo yaptırdığımda altına pijama giydiriyorum bir de. O da bir kaç saat sonra çıkarıyorum. Doktor çok giydirme serin tut dedi

Yüzünü çok tirmaliyor
Goz kapagini çekiyor
Kulaklarını saçını.
Içim gidiyor.
Giydiriyorum..

Ya kizlar esinizde size karsi ilgisislesti mi.
Çocuk olduktan sonra sanki sadece o var.
Beni hiç düşünmüyor.
Ne bileyim ise gidecek bebeğimiz kucağımda onu öpüyor mesela ama beni opmuyor. 3 defa yaptı bunu.

Sohbetimiz eskisine göre daha fazla.
Ama kanka gibiyiz sanki es gibi değil.
Sıcak diye sarılmaya öpmeye vs de yanaşmıyor zaten buz gibi .

Hep böyle mi olacak diye düşünüyorum tek işi oğlu ve telefon.

Yüzünü çok tirmaliyor
Goz kapagini çekiyor
Kulaklarını saçını.
Içim gidiyor.
Giydiriyorum..
Canım bebeğe göre değişir böyle şeyler. Benim bebeğimin elleri ayakları hep soğuk giydiriyorum o yüzden. Eldiveni yüzünü çizmesin diye giydiriyorum ama elleri soğuk diye de giydiriyorum gibi.

benim de kiz , icerde mutlu galiba donup duruyo ama geceleri sadece

Evet NST bende de yok anca gebelik kontrol bolumu var bir sikinti oldugunda gidilen orda bakiyolar sadece. Bende hic bilmiyorum sanci varmi yokmu. Benim doktor da 42 beklicez dedi, agustos 10 felan ( insallah beklemem o kadar

Bu arada bu hint yagi bende hic etki etmedi, zaten bazi bayanlara etki etmez yaziyordu tebrik ediyorum kendimi o bazi kadinlardan oldugum icin.

Maşallah çoğu doğurmuş bizim ki hala gelmeye niyetli değil varmı başka günü geçen arkadaş

Canim bizler bekliyoruz ben, kayramberamveram Milana firuze serenity16
Serenity yarin doguracak ama :) heyecandan oluyordur simdi :)

Sagol canim insallah az kaldi hepimizin ama baya sikildik beklemekten artik.

Yaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.

Ben bu süt mama olayına fena taktım.
Mama verince vicdan yapıyorum, sütüm az geliyor vicdan yapıyorum.
Sürekli ağlayasım geliyor. Stres oldukca azalıyor farkındayım ama düşünmeden edemiyorum.
Bugün 1.5 saat sonra uyandı emzireyim dedim gögsümü sıktım hiç süt akmadı. Başladım ağlamaya sütüm kesildi diye. Kesilecek diye korkuyorum artık iyice azaldı sanki sütüm.

Eskidende boş çekiyordu bebeğim bi süre sonra ama emiyordu hatta saatlerce bırakmıyordu memeyi ama 2 gündür süt az gelmeye başlayınca başlıyor ağlamaya ve çekiştirmeye. Emmeyi bırakıcak diye korkuyorum. Ağlıyor yeniden tutmaya çalışıyor 1 dk geçmeden yine ağlayıp yine tutmaya çalışıyor. Böyle olunca kahroluyorum. Mamadan sonra bile emmek istiyor ama süt yok nolucak böyle

Hani her annenin sütü bebeğine yeterdi yalanmıydı bu söylenenler benim niye yetmiyor

Bende aynı şeyleri dusunur oldum bu ara .takildigim tek kişi eşim niye bilmiyorum sanırım lohusa olduğum için ilgi istiyorum trip yapmaya başladım ona bide kilolara yavastan takılmaya başladım galiba onunda etkisi var offf

Temmuz anneleri meraba
aranizda hamileyken safra kesesinde taş olan var miydi ????
CAnım seni korkutmak istemem ama teyzemin kızında vardı çok sancılı bi dönem geçirdi üç ay hastanede yattı çok ağrı çekti bebeğide 33 te aldılar sezeryanla bi hafta sonrada safra kesesini aldılar sonra rahatladı kadın ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…