- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.861
En azindan enfeksiyon degilmis canim sevindim .enfeksiyon yokmuş canım tüylerden kaynaklıymış sadece kuru tutmaya çalış dedi. Bitir dedi iğneyide ama vurulmayacağım sabah akşam bebeği bırakmak zor oluyor hemde popomun üstüne oturamıyorum
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım ya valla îyice sona geldiniz çok zor allah yardımcınız olsun. Şimdilik anlamıyorum annem yanımda gidince anlıcam sanırım canım :) şuan tek anladığım uykusuzluk :)Yok canim beklemedeyiz ben,Milana firuze kayramberamveram ve serenity16 .
Senin nasil gidiyor alisma sureci
Elektrikli pompa canım benimki 12ile 15dk arası yazıyor kullanma kılavuzunda bende 12dk yapıyorum. İnşallah zamanla artacak sütlerKaç dakika sağım yapıyorsun canım? Benim sadece 1 gün 30 cc çıktı onun dışında bir tatlı kaşığı kadar çıkıyor. Ben de sürekli tüketiyorum süt arttırıcı şeyler ama yok
Ablama sordum canım o huyuymuş, hala isdediğin şeyin o an olmasnı isdiyor. Tabi mama için yapması geciyor zamanla ama başka isdeklerdeki isdeme şekli ayni ne zaman isdese o an olmalı.Forse
Bir şey değil canım.Sordupun için teşekkür ederim canım :) huyuyda başka tabii.. Bakalım bizimki nasıl olacak büyüyünce :) canları sağolsun ...
Ic dikişlere zarar veririm diye korkuyorum .Alsam dayanamam takarim o yuzden almadim da henuz .Bugun 14 gunluk olduk .Dr da kırkın cikinca tak dedi geç olmaz insallahKızlar korse takıyormusunz yada karnınız sarkmasın siye yaptığınz bişey var mı?
Ben de izmirdeyim canım ben kısa kollu çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum sadece ona rağmen terliyor kızım. Banyo yaptırdığımda altına pijama giydiriyorum bir de. O da bir kaç saat sonra çıkarıyorum. Doktor çok giydirme serin tut dediKızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Sadece citcitli ve eldiven.
Akşam üstünü örterim
Izmirde yaşıyoruz kilima falan kullanmıyoruz.
Pencereler açık
Çok sicaklarsam vantilatör açıyorum onda da bebeğin üstüne bişey atıyorum.
kötü mu yapıyorm
Çorabı bilmem de eldiven giydirme bence canim
.Ellerini kesfetmesine izin ver .Yuz cizme riski var ama ben giydirmiyorum .Konya'dayim bazen alt ust penye giydiriyorum .Bugun kisa kol citcitliyla durdu .Uyurken sadece bacaklarini muslinle ortuyorum.Kol ve bacak kivrimlari isilik oldu emerken terledigi icin.
Ben sagim isini biraktim kac cc ciktigina cok kafa takıyorum diye .Bir kac gun boyle takilcam .
Canım bebeğe göre değişir böyle şeyler. Benim bebeğimin elleri ayakları hep soğuk giydiriyorum o yüzden. Eldiveni yüzünü çizmesin diye giydiriyorum ama elleri soğuk diye de giydiriyorum gibi.Yüzünü çok tirmaliyor
Goz kapagini çekiyor
Kulaklarını saçını.
Içim gidiyor.
Giydiriyorum..
Ayaagi bazen soğuk canm sanirim bende giydircemCanım bebeğe göre değişir böyle şeyler. Benim bebeğimin elleri ayakları hep soğuk giydiriyorum o yüzden. Eldiveni yüzünü çizmesin diye giydiriyorum ama elleri soğuk diye de giydiriyorum gibi.
En azından akşamları giydirebilirsin mesela canım bakarsın soğuksa giydir. Hatta ben akşamları altına pijama giydiriyorum havaya göre. Çok gazı var bizimkinin korkuyorum. Utanmasam patik giydircem bu havada :)Ayaagi bazen soğuk canm sanirim bende giydircem
sadece rahim ağzı geçen haftaya nazaran biraz daha yumuşak dedi. 41 bitene kadar yolu var, elma olgunlaşınca düşer dedi doktorumMilana firuze , justlook , serenity16 kontrolden geldim kızlar, değişen hiç bir şey yok nst de gram sancı yok, o çizgi dümdüz ben beklemeyi bırakıyorum artık, yeniden temizlik işlerine girişmeyi düşünüyorum. Doğum temizliği yaptım güya yeniden kirlendi Benim kız içerde zıplıyor halinden memnun
Dr doğru demiş işde canım, bence 41 kadar bekle, bende kontrole geldim untrasona giricem nst yok zaten burda, sadıce bebek iyi durumdamı bakıcaz altan muayıne eden bir dr da değil, 2 hamileliğmi takıp eti hiç altan bakmadı.
serenity16 justlook
Maşallah çoğu doğurmuş bizim ki hala gelmeye niyetli değilvarmı başka günü geçen arkadaş
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım ya valla îyice sona geldiniz çok zor allah yardımcınız olsun. Şimdilik anlamıyorum annem yanımda gidince anlıcam sanırım canım :) şuan tek anladığım uykusuzluk :)
Bende aynı şeyleri dusunur oldum bu ara .takildigim tek kişi eşim niye bilmiyorum sanırım lohusa olduğum için ilgi istiyorum trip yapmaya başladım ona bide kilolara yavastan takılmaya başladım galiba onunda etkisi var offfYa kizlar esinizde size karsi ilgisislesti mi.
Çocuk olduktan sonra sanki sadece o var.
Beni hiç düşünmüyor.
Ne bileyim ise gidecek bebeğimiz kucağımda onu öpüyor mesela ama beni opmuyor. 3 defa yaptı bunu.
Sohbetimiz eskisine göre daha fazla.
Ama kanka gibiyiz sanki es gibi değil.
Sıcak diye sarılmaya öpmeye vs de yanaşmıyor zaten buz gibi .
Hep böyle mi olacak diye düşünüyorum tek işi oğlu ve telefon.
CAnım seni korkutmak istemem ama teyzemin kızında vardı çok sancılı bi dönem geçirdi üç ay hastanede yattı çok ağrı çekti bebeğide 33 te aldılar sezeryanla bi hafta sonrada safra kesesini aldılar sonra rahatladı kadın ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama dikkat et kendineTemmuz anneleri meraba
aranizda hamileyken safra kesesinde taş olan var miydi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?