- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.801
Bir yardimci yeter. Firsattan istifade evi tepe tepe kullanmaya yeme icmeye gelmisler .9 ay kapimi çalmadi ac misin susuz musun diye .Dogum yapali tepemde ler her gun lafta ev temizliyor .Bir kere eline bez alip toz almis degil.Ustune döküp sactiklarini annem temizliyor. 1gunlugune de olsa bugun rahatım cok sukur.Afilim92 varya canım evde anne kv bilmem be kalabalığı olmasa bizim evler zaten dağılmıyor ki:) 1 tencere de yemek yaparız yeter bize. Aah ahh vallahi bidaha çocuk yaparsam kimseyi getirmem yardıma falan.
Canım ablamın bebeğin iki hafta geriydi 38 haftalıktı 36 çıkıyordu suni sancı ile doğum yaptırdılar bi sorun yok şu an Ömer 1.5 yaşında ve çok tatlıHanımlar bu topikte AC si geriden gelen var mı? Ben ekim annesiyim forumda arama yaptığımda Temmuz annelerinde bu konunun konuşulduğunu öğrendim. Benim bugünkü kontrolde baş ve bacak boyu iyi ileri ama karın çevresi geride dedi. Endişe ettim tabi. Böyle olup da düzelen oldu mu ya da hala öyle olan...
Ben de alissin diye surekli eline veriyorum .Iki gun sonra isim varken susturabilsin ,bakimini yapabilsin. Ama gece diyor ki sustu ama nasil sustu bilmiyorum. Nasil yani dedim .Kucağıma aldigimi bile hatırlamıyorum .Ben baktigimda en son odanin icinde yürüyordu bebegi pispislayip .Demek ki uyur gezmisEşim bebeğe dokunduğunda bile gözüm patlıyo biyerine bişey olacak diye geçen gün diyorki hatun sende beni iyice öcü yaptın yazık zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok
Maşallah darısı bizlerin başına. Kafama takmamam gerekiyor ama işte... Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.V
Canım ablamın bebeğin iki hafta geriydi 38 haftalıktı 36 çıkıyordu suni sancı ile doğum yaptırdılar bi sorun yok şu an Ömer 1.5 yaşında ve çok tatlı
Rica ederimMaşallah darısı bizlerin başına. Kafama takmamam gerekiyor ama işte... Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Haanaha ay canım bende sanin gibiyim eşim alınca başlıyorum şöyle tut şurasını tut kafası düştü öpme çocuğu :))) annemlerde kızıyo bırak öpsün tutsun babası. Bişe olcak diye ödüm kopuyodu ilk başlarda ama alıştım şimdi zaman geçince :))Eşim bebeğe dokunduğunda bile gözüm patlıyo biyerine bişey olacak diye geçen gün diyorki hatun sende beni iyice öcü yaptın yazık zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok
Biraz büyüsün bende vercem bebeğe baksın ama şimdidan hiç beraber yatmadık o evde ben annemde korkuyorum yarın biğün evdeyken odayı ayırcak uyuyamıyorum işe gitcem diye :))))) keserim onu vallaaaBen de alissin diye surekli eline veriyorum .Iki gun sonra isim varken susturabilsin ,bakimini yapabilsin. Ama gece diyor ki sustu ama nasil sustu bilmiyorum. Nasil yani dedim .Kucağıma aldigimi bile hatırlamıyorum .Ben baktigimda en son odanin icinde yürüyordu bebegi pispislayip .Demek ki uyur gezmis
Canim ben de zaman zaman yesil kakayla karsilasiyorum. Drdan cikinca buraya yazar misin yesil kaka ne demekmis. İnternette degisik degisik seyler yaziyo hangisi dogru bilemedim.
Beklemeyi sordum pazartesine kadar bekleyiyim diye? Pazartesi kac oluyorsun dedi 41+4 deyince 41 gecırme dedi cok gec oluyor oyle. 42 ye kadar bekliycek iyi dr cok zor.Bekleyelim bence hiç bir şey yapmayalım gelsinler içerde kalacak halleri yok ya, tek korkum kaka yeme olayı
Ben baya araştırdim cnm çok tutulan bi marka ünlülerde kullaniyor ben memnunum kullanıyorum çokta rahat uyuyor kizim içinde.
Doğru vallaCanım ben kanguru değilde kumaş alıp çocuğu kendime saracağım böyle daha iyi olacak zaten minnacık bunu kanguruya koysak Allah bilir ne olur bu
İnan bilmiyorum zaten bir Gogsum aşırı dolu oluyor
.ve bebeğimin kilo alımda az.
Besleyici değil sirf su sanki kontrolsuz sut var
Ben kullanıyorum pratik bebek gözünün önünde olsun diye mutfağa bile taşıyor babası
Yatak gibi zaten sallanıyor falan
Aa oyle mi bakim bi hemen36 dan beri haftada bir gidiyorum. Bir sikintisi olursa hastanenin acil bolumune gel dediler o kadar.
Canim yenidogan icin ekstra bir aparat var kangurular icin. Internetten bir bak istersen. Ben argobaby den aldim onlari
Alt kısma yerleştiriliyor cnm bebegin poposu tam oraya denk geliyor kalçasında sıkıntı olmuyor yaniYenidoğan aparatı nasıl bir şey canım ?
Sezeryan doğum yaptım cnm ben benimde bugün 40 günlük oldu ama ben zorlanmadım hiç.Canım sen normal doğum mu yapmıştın? Ben sezeryan yaptımda acaba sezeryan sonasıda tasıyabilirmiyim kanguruyla merak ettimde.yoksa biraz daha beklemem gerekir mi acaba.daha 18 gunluk de benim oğlum.dikişlerim acıyo hala her hareketi yapamıyorum.
Eşim in adı Yusuf inanılmaz hayat dolu gezmeyi tozmayi seven pozitif hir insandır bence Yusuf ismi güzel.... Ahmet te te güzel Adıyla yaşasın saglikla gelsin inşallahKızlar ben forumda konu açtım ama fikir alamadım bana yardımcı olur musunuz 13agustosta doğum yapicam oğluma daha isim bulamadık. Eşim Baranda çok ısrar ettiği için kabul edicem ama iki isim koymak istiyoruz sizce
Ali Baran
Yusuf Baran
Ahmet Baran
İsimlerinden hangisi daha hoş geliyor ben Yusuf ismini beğeniyorum ama anlamı inleyen ağlayan olduğu için isimler hayata tesir ediyor deniyor ya acaba olumsuz etkilermi diye emin olamadım bu arada babasi Ali Baran istiyo ilk oğlumun adınida o koydu Mehmet Sirac onu severek kabul ettim ama bunda çok kararsızım lütfen fikirlerinizi soylermisiniz
Evet oyleymis cnm. Bugun idrar tahlili verdik ultrasona da aldilar cok sukur bir sey cikmadi. Mamadan sonra su vermebi doktor mu soyledi?Canim bizde de olmustu .Kristallenme imis .Dr susuzluktan olur dedi .Zaten turuncuymus beze gecince kirmizi oluyor .Oyleyse korkma .Bol bol emzir mama veriyorsan su da ver .Ben anne sutunden suyu aliyor demiştim ama dr sicak havada yetersiz gelir mamadan dolayi dedi .
Ben gecen hafta sagiyordum.Sonra kv kişisinden firsat bulamaz oldum .Gecen aksam da cok üzdüler .Sirf esim görsün diye sağdım. Bir göğüsten 10 cc ancak cikti .Zaten azdi iyice azaldi sizin yüzünüzden diye agladim .Ben onu bunu bilmem de en cok etki eden sey ne cay ne su ne uyku ...MORAL ...yedigim ictigim ayni seyler .Gunde 3 kere humana ,5 litre su iciyorum .Ama uzgunken sutum yok resmen.
Canim yulaf ezmesi , semiz otu ve sogan kavurmasini dene bende inanilmaz sut yapti. Goguslerim patlayacak gibi oldu tam sagmamama ragmen 80cc cikti ustune emzirdim.Canim bizde de olmustu .Kristallenme imis .Dr susuzluktan olur dedi .Zaten turuncuymus beze gecince kirmizi oluyor .Oyleyse korkma .Bol bol emzir mama veriyorsan su da ver .Ben anne sutunden suyu aliyor demiştim ama dr sicak havada yetersiz gelir mamadan dolayi dedi .
Ben gecen hafta sagiyordum.Sonra kv kişisinden firsat bulamaz oldum .Gecen aksam da cok üzdüler .Sirf esim görsün diye sağdım. Bir göğüsten 10 cc ancak cikti .Zaten azdi iyice azaldi sizin yüzünüzden diye agladim .Ben onu bunu bilmem de en cok etki eden sey ne cay ne su ne uyku ...MORAL ...yedigim ictigim ayni seyler .Gunde 3 kere humana ,5 litre su iciyorum .Ama uzgunken sutum yok resmen.
Dun tam 5 saat uyanik kaldi. Sadece emerken uyudu birde kucagimda. Koydugum an uyandi. Kollarimi hissetmiyorum. Simdi de gaz sancisi vardi ilaç saati 9 onu verdim mışıl mışıl uyuyor. Yatak sirilsiklam olmus akan sütümden . Duzenimiz mahvoldu. Hayir aglamiyor da. Oyle bakiyor tatli tatli sonra araniyor emziriyorum uyuyor yatiriyorum hoop inanilmaz bir aglama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?