- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.409
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.881
Canım üzme kendini bebegini hiç emzirmeyen anneler var çok şükür senin sütun bebegine şifa oluyor olsun napalım bu kadar ..takarsanda olmaz rahat ol ki sütun artsin hiç takma mama ver hem mama hem süt takmayinca sütünün arttigini goreceksinYaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.
Ben bu süt mama olayına fena taktım.
Mama verince vicdan yapıyorum, sütüm az geliyor vicdan yapıyorum.
Sürekli ağlayasım geliyor. Stres oldukca azalıyor farkındayım ama düşünmeden edemiyorum.
Bugün 1.5 saat sonra uyandı emzireyim dedim gögsümü sıktım hiç süt akmadı. Başladım ağlamaya sütüm kesildi diye. Kesilecek diye korkuyorum artık iyice azaldı sanki sütüm.
Eskidende boş çekiyordu bebeğim bi süre sonra ama emiyordu hatta saatlerce bırakmıyordu memeyi ama 2 gündür süt az gelmeye başlayınca başlıyor ağlamaya ve çekiştirmeye. Emmeyi bırakıcak diye korkuyorum. Ağlıyor yeniden tutmaya çalışıyor 1 dk geçmeden yine ağlayıp yine tutmaya çalışıyor. Böyle olunca kahroluyorum. Mamadan sonra bile emmek istiyor ama süt yok nolucak böyle
Hani her annenin sütü bebeğine yeterdi yalanmıydı bu söylenenler benim niye yetmiyor
Hmmm çok iyiymiş bu yaa
off herkeste ayni oomuyor cnm ama bu safra kesesindeki taş reflüyü çok fazla tetikliyor LANSOR kullaniyorum banamisin demiyor aksamlari daha frna oluyorum kusturuyor yemek yemeye korkuyorum resmenCAnım seni korkutmak istemem ama teyzemin kızında vardı çok sancılı bi dönem geçirdi üç ay hastanede yattı çok ağrı çekti bebeğide 33 te aldılar sezeryanla bi hafta sonrada safra kesesini aldılar sonra rahatladı kadın ama herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama dikkat et kendine
Cnm kendini böyle üzme lütfen elinden geleni yapıyorsun her anne bebeği için iyi olanı ister ama mama da öcü değil sonuçta ilk gunden mama veren ne çok insan var yeter ki saglığı yerinde olsun Rabbim tüm kuzuları esirgesinYaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.
Sürekli ağlayasım geliyor. Stres oldukca azalıyor farkındayım ama düşünmeden edemiyorum.
Bugün 1.5 saat sonra uyandı emzireyim dedim gögsümü sıktım hiç süt akmadı. Başladım ağlamaya sütüm kesildi diye. Kesilecek diye korkuyorum artık iyice azaldı sanki sütüm.
Eskidende boş çekiyordu bebeğim bi süre sonra ama emiyordu hatta saatlerce bırakmıyordu memeyi ama 2 gündür süt az gelmeye başlayınca başlıyor ağlamaya ve çekiştirmeye. Emmeyi bırakıcak diye korkuyorum. Ağlıyor yeniden tutmaya çalışıyor 1 dk geçmeden yine ağlayıp yine tutmaya çalışıyor. Böyle olunca kahroluyorum. Mamadan sonra bile emmek istiyor ama süt yok nolucak böyle
Hani her annenin sütü bebeğine yeterdi yalanmıydı bu söylenenler benim niye yetmiyor
Biliyorum canım buna da şükür diyorum ama bi yandan da yetsin istiyorum. Çocuğun bildiği 2 şey emmek ve ağlamak zaten ama birisini benim yüzümden tam yapamıyor gibi hissediyorum.Canım üzme kendini bebegini hiç emzirmeyen anneler var çok şükür senin sütun bebegine şifa oluyor olsun napalım bu kadar ..takarsanda olmaz rahat ol ki sütun artsin hiç takma mama ver hem mama hem süt takmayinca sütünün arttigini goreceksin
Bende hamileyken hep diyordum canım mamada ihtiyaç olabilir iyi ki en azından mama var diye ama doğumdan sonra bende takıntı haline geldi sanırım. Kendimi yetersiz hissediyorum. Bide bebeğim kolik. Ağlama krizlerinde emmek istiyor sürekli acısı geçiyor sanki ama benim sütüm gelmeyince daha çok ağlıyor. Evden de çıkamıyoruz sürekli ağladığı için iyice bunaldım sanırım evde de sürekli süt süt süt düşünür oldum.Cnm kendini böyle üzme lütfen elinden geleni yapıyorsun her anne bebeği için iyi olanı ister ama mama da öcü değil sonuçta ilk gunden mama veren ne çok insan var yeter ki saglığı yerinde olsun Rabbim tüm kuzuları esirgesin
Bende hamileligim boyunca vardı dogumda hemşire sonda takmayı beceremedi ben kendimi kasmadim ama o tahriş etti sanırım doğumdan sonra yaklaşık 15-20 gün tuvalete çıkarken yanma oldu ama geçti çok şükür 1aylik sağlık ocağı kontrolünde tahlil yaptirmayi düşünüyorum
Canım benim doktorum 4 ay sonra karnın normale dönecek dedi. Korse ameliyat sonrası göbek sarkarsa rahat hareketi sağlar sadece sen zaten hareket ediyorsun sıcakta ne gerek var dedi. Bende almadım.Kızlar korse takıyormusunz yada karnınız sarkmasın siye yaptığınz bişey var mı?
Emzirmeden önce sağıp baktın mı kaç cıkıyor bir de elektrikli olanlar daha iyi çekiyormuş ama üzülme benddn de çok az çıkıyor emzirme +mama gidiyoruz bir aydır, üzülme mama veriyorum diye bünyeden bünyeye değişiyormuş az da olsa anne sütü alsın o bile yeter, ve stres de olumsuz etkiliyorYaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.
Yok canım bakmadım. Pompa siparişi verdim gelince düzenli sağıcam bakalım.Emzirmeden önce sağıp baktın mı kaç cıkıyor bir de elektrikli olanlar daha iyi çekiyormuş ama üzülme benddn de çok az çıkıyor emzirme +mama gidiyoruz bir aydır, üzülme mama veriyorum diye bünyeden bünyeye değişiyormuş az da olsa anne sütü alsın o bile yeter, ve stres de olumsuz etkiliyor
Yok canım bakmadım. Pompa siparişi verdim gelince düzenli sağıcam bakalım.
Elimle sağmayı denedim bi kere tek gögsümden 10-15 cc anca çıktı.
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da takıntı oldu sanırım. Iyice kesilecek diye korkmaya başladım şimdide.
canım sen böyle düşündükçe sütün azalması normal. Beyne iyi düşünceler yollamak lazım benim Sütüm yetiyor de,sütüm var sürekli hazır kızımı bekliyor de at kafandan o yok düşünceleriniYaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.
Biliyorum canım buna da şükür diyorum ama bi yandan da yetsin istiyorum. Çocuğun bildiği 2 şey emmek ve ağlamak zaten ama birisini benim yüzümden tam yapamıyor gibi hissediyorum.
Eşimde kafana takma o zaman artar şimdilik ver mamayı diyor. Hergün bugün üzülmüycem diyorum ama o çekip çekip gelmeyince üzülüyorum kızıyorum. Bugün doktora gittim orda bile gözlerim doldu anlatırken. Inşallah artar bi an önce yoksa kafama taktıkca iyice azalıcak
Elinle sagarak az çıkar elektrikli ile anlarsin nekadar oldugunu makinada arttiriyor sutuYok canım bakmadım. Pompa siparişi verdim gelince düzenli sağıcam bakalım.
Elimle sağmayı denedim bi kere tek gögsümden 10-15 cc anca çıktı.
Bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da takıntı oldu sanırım. Iyice kesilecek diye korkmaya başladım şimdide.
Doğru söylüyorsun canım. Herkes mama takviyesi yapmak zorunda kalıyor. Eskiden hayat daha zormuş gibi duruyor ama asıl şimdi herkesin bi derdi var, ee yediğimiz içtiğimizde etkiliyor organik hayatta yok.Canım bak burda bile sanırım 2 arkadaş hariç herkes mama takviyesi ile gidiyor. Bende üzülüyorum ama çoğunluk böyle demekki. Klasik olacak ama bende annemi sadece 2 ay emmişim. Ve maşşalahım var çok az hasta olurum.. Böylesine stresli bi hayatta sütün tam gelmesi imkansız zaten.. hepimizin bi derdi var
canım sen böyle düşündükçe sütün azalması normal. Beyne iyi düşünceler yollamak lazım benim Sütüm yetiyor de,sütüm var sürekli hazır kızımı bekliyor de at kafandan o yok düşüncelerini
Canım bu süt olayları günü gününü tutmuyorki üzülme lütfen benimde bazen çok azalıyor o öğünü atlıyorum mama veriyorum diğer öğüne biraz birikmiş oluyorolduğu kadar idare edicez , mamayla beslenen bir sürü bebek var öcü değilki bu mama .Allahın verdiğinde de vermediğinde de bir bildiği vardır öyle düşün..
Elinle sagarak az çıkar elektrikli ile anlarsin nekadar oldugunu makinada arttiriyor sutu
benim bu 3.evladim ilk cocugumda sütüm yetmedi hem süt hem mama verdim mamayi hemen vermedim hep ağladı çocuk meme ile bogusuyordu mamayi alinca sakinledi uyudu sakin bir bebek oldu çok istahliydi sütüm ona yetmedi ikincide sadece anne sütü yetti kimi çocuk iştahlı oluyor
Canım şuan dokunarak tanıyorlar elleriyle tırnaklarını kes eldiven terletir zaten. Ben eve geldiğimiz gün 3 günlükken kesmeye başladım tırnaklarını. Yüzünü avuçluyor ama tırnak olmayınca çizemiyor.Yüzünü çok tirmaliyor
Goz kapagini çekiyor
Kulaklarını saçını.
Içim gidiyor.
Giydiriyorum..
Yaa kızlar beni rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?