2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kayinbabamin adi yusuf. Gercektende dogdugundan beri hep cile cekmis. Bennde ismin hayata tesir ettigine inandigimdan onun adini koymak istemedim. Esim kirildi ama yapacak bisey yok. Barıs koyduk adini.

Canim yulaf ezmesi , semiz otu ve sogan kavurmasini dene bende inanilmaz sut yapti. Goguslerim patlayacak gibi oldu tam sagmamama ragmen 80cc cikti ustune emzirdim.

Canım yulaf ezmesini yoğurtla mı yedin nasıl tüketmek gerek??semiz otu da mı ayni şekilde? Ben sağıyorum 30cc çıkıyor 25günlük oldu bebeğim. Mama da veriyorum sarılık oldu çünkü. Hep emziriyorum ama sütüm yetmiyor galiba doymuyo çünkü.

Tamam canım aksama kontrolumuz ilk fırsatta yazarım.bizim mekonyum sonası hep yeşil oldu hiç sarıya dönmedi nerdeyse
Bizimde arada yesil oluyor annem usutuyorsun diyor ama mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir benide etiketlermisin canım artık çok sik giremiyoruz kaçıyor mesajlar

Okurken içimden Yusuf ismi geçti bende koymak istemiştm hatta. Anlamına gelecek olursak sana kalmış orası. İçine sinen bi isim olur inşallah.

Kızlar bebeğime çorap giydirmiyorum
Sizce kötü mu ediyorum.
Sadece citcitli ve eldiven.
Akşam üstünü örterim
Izmirde yaşıyoruz kilima falan kullanmıyoruz.
Pencereler açık
Çok sicaklarsam vantilatör açıyorum onda da bebeğin üstüne bişey atıyorum.
kötü mu yapıyorm

Maşallah canım ne çabuk geçiyor zaman değilmi bizimde Çarşamba inşallah banada aç gel yazmis hemşire kan tahlilimi yapiyorlar
Canım biz aç gitmedik. Öyle birşey söylenmedi. Hepatitin ikinci dozu yapıldı bugün bacaktan. İlki Doğumdan sonra hastanede yapıldı.

Canım bende izmirdeyim. Ama ben giydiriyorum. Uzun kol ve çorap. 40 ı çıkana kadar giydir dedi büyükler. 40 tan sonra kısa kol giydireceğim.

Yulafi sutle hazirladim icine istedigin meyve ve kuru uzum koyabilirsin. Semiz otunu bazen yogurtla bazende bisey katmadan yiyorum. Rezene cayi da yapabilirsin.

Isilik olmadığımı Canım senin çocuğun benimkisi bacaklarına kadar olmuştu artık giydirdim zaten bir aylık olduk sayılır
Çok şükür olmadı canım isilik. Klima sürekli 27 derece de açık Salon ve yatak odasında.
Bu arada isilik olursa geçirmek için bir yol.
Gül suyuna Bebek pudrası koy güzelce çalkala. İsilik olan yerine güzelce sür. Faydasını göreceksin.

Canım maalesef Biz klima kullanmıyoruz O yüzden çocuğum hep isilik olmuştu dediğini deneyeceğim teşekkür ederim

Bizmkide 27 28 derecede ve hep uyku modunda ama bebeği salona hiç getrmedik benim odamda yatıyor orda da terde kalıyo çocuk. Bugun klimalı salona getrdm düşük ayarda olmasına uyku modu ve tavana üflemesine rağmen yinede içim rahat etmedi üst üste örttüm çocuğu. Bilemedim napsam

kızlar vitamin desteği alan var mı ne alıyorsunuz halsizlik tükenmişlik hislerine iyi gelir mi acaba? benim dr iyi beslenirsin vitamine gerek yok demişti ama beslenme falan hak getire

benim yaşadığım şehirde klimasız durmak imkansız neredeyse günün 24 saatine yakını klima açık arada havalandırıyoruz tabi doktora da sorduk 24-25 derecede üzerine vurmasın yeter dedi. genelde iç zıbın bi de uzun kollu penye üst giydiriyorum uyurken de üzerine penye battaniye klimasız ortamda uzun süre kalırsa kıpkırmızı oluyor ve kafası terden sırılsıklam oluyor.

Bizim gündüz salonda hep canım burda da beşiğimiz var. Doktorumuz 27-28 de çalıştırın sorun olmaz dedi. Uyuduğu zaman battaniye örtüyorum beline kadar. Gece de aynı şekilde.

Canım biz aç gitmedik. Öyle birşey söylenmedi. Hepatitin ikinci dozu yapıldı bugün bacaktan. İlki Doğumdan sonra hastanede yapıldı.
Hepatit bebege yapıldı demi.. canım anneye kan tahlili yapiyorlarmis sanirim hemsire anne aç gelsin yazmış kagida kilosunuda cok merak ediyorum

Bende İstanbul'da yaşıyorum evim güneş alıyor kolsuz citcitlibadi ve çorap giydiriyorum gazi olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…