2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

12 Sağım imkansız yahu. Ben 6 kez sağabiliyorum max. Geceleri sağamıyorum bir tek uyku sersemi her gün vicdan azabı bu gece sağcam diyorum gene olmuyor. Yoruluyorum uyku tatlı geliyor.
Sut uretimi icin uyku da onemli. Uyumazsak bebege bakacak hâl kalmiyor ki Mesela su anda uyusa da ben de yanına kivrilsam diye bakiyorum .Ama sinirleri tepesinde benimkinin emerken bile miz miz emiyor.

Bende deniyorum ama mecbur kalıp veriyorum canım. Günde en fazla 3 kere 60 cc mama içiyoruz ama bana o bile çok geliyor muhtemelen kızıma az geliyor doktor artırma dediği için bu haftada öyle gidicem bakalım. Şu stresi bi atarsak herşey çok daha güzel olacak umarım.
Bende çok okuduğum için etkileniyorum sanırım canım süt yeter süt.bitmez diye okudukca sinir oluyorum emzirmeye çalışıyorum çocuk açlıktan kıvranıyor sonra mama veriyorum sonra vicdan yapıyorum bu böyle bi kısır döngüye girdi. Artık yettiği kadar diye düşünmeye çalışıcam bakalım yapabilirsem. En azından olandan faydalansın bebeklerimiz oda kesilirse daha çok üzülücez.

Kızlar çok korktum yaa...
Oğlumu emziriyordum az önce. Bi baktım ağzında kan var. Hemen ayırdım memeden. Baktım Göğsüm kanıyor süt gelir gibi kan geliyor. Çok korktum ya. Görünürde yara vs yok ama göğsüm acıyor. İçten bişey mi var acaba?? Sadece göğüs uçlarımda minik kırmızı noktalar oldu bir iki tane. Sıkıyorum göğsümü kan gelmiyor sütün geliyor. Ama bebeğim emerken kan geliyorsa ağzına görmüyorsam bide??geçen de kustu biraz kanlı gibiydi yine.
kime görünmek gerek bunun için aile sağlığındaki ebe bilir mi ki?
Böyle bişey yaşayan var mı aranızda??

Canım kolik bebeği napsan mutlu edemezsin bak biberon versem fazla süt midesini ağrıtiyor emzik versem bu niye boş diye ağlıyor olmuyor yani hiçbir şekilde. Kasma kendini

Canım kolik bebeği napsan mutlu edemezsin bak biberon versem fazla süt midesini ağrıtiyor emzik versem bu niye boş diye ağlıyor olmuyor yani hiçbir şekilde. Kasma kendini
Biliyorum canım hiç bi şekilde sakinleşmiyor ama o sancı aralarında gögsümde huzurla uyuması hoşuma gidiyor ama tam o sırada süt gelmeyince bu sefer ona kızıyor. Allah sabır versin bize. 3 ayda geçer diyorlar umarım dedikleri gibi olur yoksa sinirlerim harap oldu.

Merhaba kızlar herkes umarım iyidir hepsini okuyamasam da biraz okudum mesajları tek dert süt sanırım... kafanızı takmayın ikinci oğlum mamayla büyüdü bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür....

Bize gelecek olursak köye geldik çocuklarla iyiyiz çok şükür cuma günü 40 mız çıkıyor kızım büyüyor... bugün ağız dolusu kustu kuzum ne olduğunu da anlamadım ama bi panik bi panik kv saolsun yardım etti hemen üşütmüşsündür sen dedi kendine iyi bakman lazım sesi. Allah razı olsun ondan annemden daha çok faydası var bana ne yemek yapıyorum ne kahvaltı hazırlıyorum ne evle uğraşıyorum sen sadece kızına bak yeter dedi küçük oğlumla da kp ilgileniyor. Annemden görmediğim Şevkati ilgiyi onlardan görüyorum.

çocuklarla uğraşmaktan çok fazla giremiyorum ama aklım da sizlerde oluyor birde stres sür üretimini azaltıyor buraya girip yazıları okuyunca kafaya takıyorum ister istemez

Doğum yapamayan bir iki arkadaş kalmış onlarda bir an önce kavuşurlar umarım minik kuzularına

Ara ara girmeye çalışırım yine hepinizi öpüyorum minik kuzuları da kokluyorum

Benim de son gün cuma eğer doğum olmaz sa suni sancı verilecek

Milana firuze kayramberamveram _aLoNeAnqeL_ serenity16 kizlar kapanis benden olacak galiba yani aranizdaki en sonuncu ((((

Kızlar oğlumun reflusu de çıktı. Kusuyor sürekli beslenmesi düştü. Beslenirken de bazen gaz sancısı giriyor bazen sütü yutarken kusmuk ağzına geliyor boğularak bırakıyor mamayı ve sürekli ağlıyor tabii
Gaz sancısı ve karnının sisligi ilaçlarla veya özel mama ile biraz azaldı sanki. Uykusu hala perişan asla 2 saat aralıksız uyumuyor sürekli müdahale etmem lazım bazen saatte üç kere tekrar uyutmam gerekiyor bazen sallamayi hiç bırakmamam gerekiyor. Lütfen bu kabus bir buçuk ay sonra bitsin. Bir insanın 24 saat dayanabileceği bir durum değil

Ben hiç bir şey bilmiyorum aslında.
Kendimi saldım kim nereye cekerse oraya gidiyorum artık ne bir fikrim ne bir düşüncem nede kararım var, tek bildiğim normal doğumla kızımı sag salım kucağma almak isdemem.
Şimdi diyceksiniz neden normal doğumda bu kadar israrcısın ama ben sezaryan oldumu o dikişler 1 yıl olmadan patlar hem 2 cocuk hem ev yukun coğu bende olucak. Sezaryan cesaret isdeyen bir şey ve bu gesaret bende yok o ağrılara dayanamam.

Allah sabır versin cnm

Kiloyu hiç bilmiyorum canım haftası ile uyumlu hatta son ultrasonda 5 6 gün ilerde çıkıyor. Bide benimkiler 4 e yakın oluyor bende bundan korkuyorum
Doğura bileceksek olsun hem ele gelir olur ama doğura bilirsek, untrason cağıdni dr vermiyormu sana? Orda bakmiyormusun hiç bende dr sormuyorum her şey yazıyor cağıta zaten diye.

Ay canım ne yapmişlar sana, hastane bu kadar kişiyi içeri nasıl burakıyor ki, o an bağırıp hepsini kovmak lazımdi. İnsan kurbanlık koyun gibi olur öyle. Ben haber vermem ama görümcem tam yan komşu işk o bilecek o bildimi o dakıka 3 kız kardesni arar hemen sonra o ona bu şuna 30 dk olmadan her kez öğrenir.

Benim odaya pat diye daldıkları için herkes gördü Valla. Kv de yemeğimi yapıyor önüme getiriyor hizmet ediyor. Odaya girme diyemem o yüzden. Diğerleri sormuyor zaten girerken.

Sadece üzerimi giydirirken çıkardılar. Onda da espri yaptılar sözde biz de mi çıkalım diye. Sonra bebek geldi bebekle birlikte kapıdaki bütün kadınlar çocuklarıyla birlikte daldılar. Hemşire gösterdi göğsüme verdi. Yani o anı değil de başımdaki bir sürü kafayı ve çocukların bağırdıklarını hatırlıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…