- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.981
Ben zorlanınca çok üzülüyorum. Ver bence de. Bağıraklarını yumuşatır daha kolay çıkmasını sağlar.Hem emziriyorum hem mama veriyorum yağda hergün versem iyi olacak sanırım çok zorlanıyor
Kesinlikle dinlenmek ve uyumak çok önemli bence de. Ama ben 10 kere sağım yapamam günde bir kere yapıyor mahvediyor beniSut uretimi icin uyku da onemli. Uyumazsak bebege bakacak hâl kalmiyor ki Mesela su anda uyusa da ben de yanına kivrilsam diye bakiyorum .Ama sinirleri tepesinde benimkinin emerken bile miz miz emiyor.
Sözü gecen onlar artık yapacak bir şey yok.Sorma bu bebisler iyice maymun etti bizi :))
Canım az kaldı diyelim. Yarısını atlattın. Belki 2.5 ayda hafifler ağrılar sancılar. Senin işinde çok zor. Allah sabır versin. Keşke bi yolu bi çözümü olsaydı ama maalesef beklemek dışında yok.Kızlar oğlumun reflusu de çıktı. Kusuyor sürekli beslenmesi düştü. Beslenirken de bazen gaz sancısı giriyor bazen sütü yutarken kusmuk ağzına geliyor boğularak bırakıyor mamayı ve sürekli ağlıyor tabii
Gaz sancısı ve karnının sisligi ilaçlarla veya özel mama ile biraz azaldı sanki. Uykusu hala perişan asla 2 saat aralıksız uyumuyor sürekli müdahale etmem lazım bazen saatte üç kere tekrar uyutmam gerekiyor bazen sallamayi hiç bırakmamam gerekiyor. Lütfen bu kabus bir buçuk ay sonra bitsin. Bir insanın 24 saat dayanabileceği bir durum değil
Bakayım canım sağolserenity16 canim bu videoyu izlemediysen izle suni sancının aslında ne olduğnu anlatıyor cok pozitif konuşuyor.
justlook kayramberamveram
Bizimde ihtiyacımız ola bilir izlemekde fayda var, doğum dan korkmamızın gereksiz olduğnu burda anlıyorum. Bu videoyu izleyp gitmişdim doğuma ve gercekden her şey psikolojik sancı cok fazla his etmedim bile. Epuduralde kasılmaları bile his etmedim.
Bizimki kendine hizmet ettirdigi icin oyle bi yarari olmuyoBenim odaya pat diye daldıkları için herkes gördü Valla. Kv de yemeğimi yapıyor önüme getiriyor hizmet ediyor. Odaya girme diyemem o yüzden. Diğerleri sormuyor zaten girerken.
Kötü olmus .Biz gitmeden evde konusmustuk uydular uymak zorunda kaldilar.Sadece üzerimi giydirirken çıkardılar. Onda da espri yaptılar sözde biz de mi çıkalım diye. Sonra bebek geldi bebekle birlikte kapıdaki bütün kadınlar çocuklarıyla birlikte daldılar. Hemşire gösterdi göğsüme verdi. Yani o anı değil de başımdaki bir sürü kafayı ve çocukların bağırdıklarını hatırlıyorum maalesef
Ben de korkudan surekli krem sürüyorum.Kesinlikle dinlenmek ve uyumak çok önemli bence de. Ama ben 10 kere sağım yapamam günde bir kere yapıyor mahvediyor beniikinciyi yapınca çocuk çekerken açıdan kıvranıyorum.
Bence en son ben doğurucam senin 42*bitmesine kaç gün kaldı benim daha bugun 40 bittiMilana firuze kayramberamveram @_aLoNeAnqeL_ serenity16 kizlar kapanis benden olacak galiba yani aranizdaki en sonuncu ((((
Ben mamasına bir kaç damla damlatıyordum zeytinyağı. Tuvaletleri düzene girince artık damlatmıyorum. Biogaia diye prebiyotik kullanıyorum bir de ama doktoruna sor hep her hangi bir şey yapmadan önce.Hem emziriyorum hem mama veriyorum yağda hergün versem iyi olacak sanırım çok zorlanıyor
Yok ya sormuyorum bende, kiloyu yazmıyor ölçüler yazıyor sadeceDoğura bileceksek olsun hem ele gelir olur ama doğura bilirsek, untrason cağıdni dr vermiyormu sana? Orda bakmiyormusun hiç bende dr sormuyorum her şey yazıyor cağıta zaten diye.
Epidural seçeneğim yok malesef, bide benim nst de geçen 30 şiddetinde sancı çıkmıştı baya dişimi filan sıktım benim ağrı eşiği çok düşük heraldeserenity16 canim bu videoyu izlemediysen izle suni sancının aslında ne olduğnu anlatıyor cok pozitif konuşuyor.
justlook kayramberamveram
Bizimde ihtiyacımız ola bilir izlemekde fayda var, doğum dan korkmamızın gereksiz olduğnu burda anlıyorum. Bu videoyu izleyp gitmişdim doğuma ve gercekden her şey psikolojik sancı cok fazla his etmedim bile. Epuduralde kasılmaları bile his etmedim.
Uyurken parmağını elimle sıkı tutuyorum tırnakla eti biraz ayırıyorum hafif bastırarak. Turnak makasıyla tırnağı tuttuğumdab emin olup kesiyorum. Evet ilk bende yapamam sandım 2 kere yapınca alıştım şimdi sürekli kesiyorum bakıp. Birde ayşe önerin turnak kesme ile ilgili videoları var. Onları izle canım.Canım ben de kesmek istiyorum ama o kadar minik ki cesaret edemedim. Nasıl kestin sen biraz tarif eder misin rica etsem :)
Eşi yardım eden var mı ya benimki hiç yardım etmiyo zaten onda geliyo eve ben annemdeyim iki saat duruyo bebeği seviyo gidiyo eve. Ben evime geçince böylemi olcak acaba merak ediyorum hiç sevmediğim baba tipi, anaç babalara benden selam olsum :))Sağol arkadaşım sen nasılsın büyüyor mu paşa? Eşinle aranız nasıl yardım ediyor sana değil mi
Anladım canım ama başka bir dr gitmen durumunda o dr kilosnun ne olduğu konusunda fikir sahibi olamazkı.Yok ya sormuyorum bende, kiloyu yazmıyor ölçüler yazıyor sadece
Suni sancıdanda bahs etığı için paylaşdım canım. Epudural seceneğin neden yok? Madı acıdanmı? Bende madı acıdan dayanmaya calışacam ama dayanamasam zaten paranın canı geheneme moduna gecerim.Epidural seçeneğim yok malesef, bide benim nst de geçen 30 şiddetinde sancı çıkmıştı baya dişimi filan sıktım benim ağrı eşiği çok düşük heralde
Ben 2 öğün bazen kucağımda çocukla zor yiyorum canım belki oda etkiliyordur. Sabah 6:30da kalktık mesela. 12ye kadar su bile 1 bardak anca içebildim. Memeden çektiğim an ağlıyor. Mama yaparken 1 bardak içtim o kadar.Berde dün normal yedim sütüm az geldi çok yiyince baya çoğalıyor onu farkettm. Dün benim kızmda hep emme modundaydı er son 50 cc mama yaptm yedi uyudu açmış çocuk. Bencede arada çıkıp gezmek lazm ruhumuzuda doyurmalıyz. Emme refleksi süt az geliyodur canm öyle çok gelince zaten içmeye yetiştiremiyorlar cuk cuk diye ses çıkıyooinone27
Benim eşim o konuda iyi en azından canım. Baktı ben çok yoruldum bunaldım alıyor bebeği bana balkona çık hava al telefonda konuş falan diyor yarım saat anca oyalıyor ama olsun o bile kar sanırım. Ev işi yemek hiç sormaz. Çamaşırlarıda makinaya atıyor ben çalıştırıyorum o asıyor sağolsun.Eşi yardım eden var mı ya benimki hiç yardım etmiyo zaten onda geliyo eve ben annemdeyim iki saat duruyo bebeği seviyo gidiyo eve. Ben evime geçince böylemi olcak acaba merak ediyorum hiç sevmediğim baba tipi, anaç babalara benden selam olsum :))
Sağol arkadaşım sen nasılsın büyüyor mu paşa? Eşinle aranız nasıl yardım ediyor sana değil mi
Hamileyken temizliği yapiyordu bulasigi da hallediyordu.Su an annem var. Esimin de yogun ve stresli oldugu bir donem .Zaten kv kisisi yuzunden hic agzimizin tadini bulamadik dogumdan sonra .Annem de tas catlasın 7 8 gun burda sonra bas basa kalcaz .Yine yardim eder .Gece mamayi o hazırlıyor uyumazsa 15 20 dk evin icinde gezdiriyor. Bu bile cok sey benim icin .Gece uyku sersemi daha bitkin oluyorum.Eşi yardım eden var mı ya benimki hiç yardım etmiyo zaten onda geliyo eve ben annemdeyim iki saat duruyo bebeği seviyo gidiyo eve. Ben evime geçince böylemi olcak acaba merak ediyorum hiç sevmediğim baba tipi, anaç babalara benden selam olsum :))
yumueta kuruyemis yagli yiyyecekler yasak mesela cnm ozellikle yumurta kesinlikle yeme dedi doktor hic agzima almiyorum yagli yiyeceklerde malesef yagsiz yemek olmuyo malum az yagli yaparim zaten ben hep oyle yapiyorumAmin canım inşş senin öyle acıların olmaz dua et bol bol allah şifa versin. Doktor kuzenime demişti taş olanların hamile kalınca riskli olduğunu sana söylemediler mi demiş yani hamilelik tatikleyabiliyomuş bunu ağrı yapabiliyomuş ama ağrısı olmayanda varmış. Kısmet sanırım birazda. Biraz araştırın taşı tetiklamicak neler varsa yapın inşş ağrınız olmaz allahım yardım etsen size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?