2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sut uretimi icin uyku da onemli. Uyumazsak bebege bakacak hâl kalmiyor ki Mesela su anda uyusa da ben de yanına kivrilsam diye bakiyorum .Ama sinirleri tepesinde benimkinin emerken bile miz miz emiyor.
Kesinlikle dinlenmek ve uyumak çok önemli bence de. Ama ben 10 kere sağım yapamam günde bir kere yapıyor mahvediyor beni ikinciyi yapınca çocuk çekerken açıdan kıvranıyorum.

serenity16 canim bu videoyu izlemediysen izle suni sancının aslında ne olduğnu anlatıyor cok pozitif konuşuyor.

justlook kayramberamveram
Bizimde ihtiyacımız ola bilir izlemekde fayda var, doğum dan korkmamızın gereksiz olduğnu burda anlıyorum. Bu videoyu izleyp gitmişdim doğuma ve gercekden her şey psikolojik sancı cok fazla his etmedim bile. Epuduralde kasılmaları bile his etmedim.

Canım az kaldı diyelim. Yarısını atlattın. Belki 2.5 ayda hafifler ağrılar sancılar. Senin işinde çok zor. Allah sabır versin. Keşke bi yolu bi çözümü olsaydı ama maalesef beklemek dışında yok.

Bakayım canım sağol

Benim odaya pat diye daldıkları için herkes gördü Valla. Kv de yemeğimi yapıyor önüme getiriyor hizmet ediyor. Odaya girme diyemem o yüzden. Diğerleri sormuyor zaten girerken.
Bizimki kendine hizmet ettirdigi icin oyle bi yarari olmuyo
Kötü olmus .Biz gitmeden evde konusmustuk uydular uymak zorunda kaldilar.
Kesinlikle dinlenmek ve uyumak çok önemli bence de. Ama ben 10 kere sağım yapamam günde bir kere yapıyor mahvediyor beni ikinciyi yapınca çocuk çekerken açıdan kıvranıyorum.
Ben de korkudan surekli krem sürüyorum.

Hem emziriyorum hem mama veriyorum yağda hergün versem iyi olacak sanırım çok zorlanıyor
Ben mamasına bir kaç damla damlatıyordum zeytinyağı. Tuvaletleri düzene girince artık damlatmıyorum. Biogaia diye prebiyotik kullanıyorum bir de ama doktoruna sor hep her hangi bir şey yapmadan önce.

Epidural seçeneğim yok malesef, bide benim nst de geçen 30 şiddetinde sancı çıkmıştı baya dişimi filan sıktım benim ağrı eşiği çok düşük heralde

Canım ben de kesmek istiyorum ama o kadar minik ki cesaret edemedim. Nasıl kestin sen biraz tarif eder misin rica etsem :)
Uyurken parmağını elimle sıkı tutuyorum tırnakla eti biraz ayırıyorum hafif bastırarak. Turnak makasıyla tırnağı tuttuğumdab emin olup kesiyorum. Evet ilk bende yapamam sandım 2 kere yapınca alıştım şimdi sürekli kesiyorum bakıp. Birde ayşe önerin turnak kesme ile ilgili videoları var. Onları izle canım.

Berde dün normal yedim sütüm az geldi çok yiyince baya çoğalıyor onu farkettm. Dün benim kızmda hep emme modundaydı er son 50 cc mama yaptm yedi uyudu açmış çocuk. Bencede arada çıkıp gezmek lazm ruhumuzuda doyurmalıyz. Emme refleksi süt az geliyodur canm öyle çok gelince zaten içmeye yetiştiremiyorlar cuk cuk diye ses çıkıyo oinone27

Sağol arkadaşım sen nasılsın büyüyor mu paşa? Eşinle aranız nasıl yardım ediyor sana değil mi
Eşi yardım eden var mı ya benimki hiç yardım etmiyo zaten onda geliyo eve ben annemdeyim iki saat duruyo bebeği seviyo gidiyo eve. Ben evime geçince böylemi olcak acaba merak ediyorum hiç sevmediğim baba tipi, anaç babalara benden selam olsum :))

Epidural seçeneğim yok malesef, bide benim nst de geçen 30 şiddetinde sancı çıkmıştı baya dişimi filan sıktım benim ağrı eşiği çok düşük heralde
Suni sancıdanda bahs etığı için paylaşdım canım. Epudural seceneğin neden yok? Madı acıdanmı? Bende madı acıdan dayanmaya calışacam ama dayanamasam zaten paranın canı geheneme moduna gecerim.

Ben 2 öğün bazen kucağımda çocukla zor yiyorum canım belki oda etkiliyordur. Sabah 6:30da kalktık mesela. 12ye kadar su bile 1 bardak anca içebildim. Memeden çektiğim an ağlıyor. Mama yaparken 1 bardak içtim o kadar.
Benim eşim o konuda iyi en azından canım. Baktı ben çok yoruldum bunaldım alıyor bebeği bana balkona çık hava al telefonda konuş falan diyor yarım saat anca oyalıyor ama olsun o bile kar sanırım. Ev işi yemek hiç sormaz. Çamaşırlarıda makinaya atıyor ben çalıştırıyorum o asıyor sağolsun.

Sağol arkadaşım sen nasılsın büyüyor mu paşa? Eşinle aranız nasıl yardım ediyor sana değil mi

Büyüyor cnm bizimde cuma günü 40ımız çıkıyor. Toparlandık baya. Bizimki de arada mızırdıyor ama genel olarak iyiyiz, memede olduğu müddetçe hayat çok güzel ona :)

Eşim iyi vallahi iyiki dava açmışım diyorum :) barıştığımızdan beri 1 kere tartıştık maşallah diyeyim, eski performansımız olsa haftada 2 tartışmamız gerekiyordu :) yardım etmekten çok o ilgileniyor, ben sadece besliyorum alt değiştirme ve gaz çıkarma onda. Annemle anlaşamayınca temizlikde ona kaldı. İyi yani cnm bende ev ve bebek bir arada çok yoruluyorum ama buna da şükür..

Sen 2 ay sonra işe döneceğiö diyordun, bu şekilde dönebilecekmisin cnmn? Sen yazdıkça o aklıma geliyor, 3 ayı dolana kadr yanında kalabilirsin dilerim..

Hamileyken temizliği yapiyordu bulasigi da hallediyordu.Su an annem var. Esimin de yogun ve stresli oldugu bir donem .Zaten kv kisisi yuzunden hic agzimizin tadini bulamadik dogumdan sonra .Annem de tas catlasın 7 8 gun burda sonra bas basa kalcaz .Yine yardim eder .Gece mamayi o hazırlıyor uyumazsa 15 20 dk evin icinde gezdiriyor. Bu bile cok sey benim icin .Gece uyku sersemi daha bitkin oluyorum.

yumueta kuruyemis yagli yiyyecekler yasak mesela cnm ozellikle yumurta kesinlikle yeme dedi doktor hic agzima almiyorum yagli yiyeceklerde malesef yagsiz yemek olmuyo malum az yagli yaparim zaten ben hep oyle yapiyorum
aslinda midem bulanmasa cok guzel aglikli beslenirim ama herseyi midem almiyo
ah keske haberim olsaydi onceden ameliyat olurdum cnm hamile degilken hic agrim sizim olmazdi aklima bile gelmezdi boyle bisey
bazikarinin agrisi oluyo bazilari hele hic agrim olmadi diyo keske oyle olsam bende ama genelde agri cekiyolar da siddeti farkli olabiliyo bazisi sizin akrabaniz gibi hastanelik oluyo ilac da fayda etmiyo bazisi evde geciriyo agriyi
zaten her hamilelik dusunene yeni evlilere diyorum artik aman safra kesenize baktirin yoksa cok cekersiniz diyorum kesje bana da biri deseydi
cok tesekkurler Rabbim bebislerimizi bize bagislasin cnm
cnm teyzenin kizi hamileliginde ne zmn ogrenmis safra kesesinde taş oldugunu agrisi oluncami demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…