2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi şikayetle doktora götürmüştün reflüyü nasıl anladı doktor mideye hortum falan salmadılar demi

Ben mamasına bir kaç damla damlatıyordum zeytinyağı. Tuvaletleri düzene girince artık damlatmıyorum. Biogaia diye prebiyotik kullanıyorum bir de ama doktoruna sor hep her hangi bir şey yapmadan önce.
3500 doğmuştu 3150 çıktı bugun ayın 20sinde doğmuştu kilo alması için napmam lazım ya

Hastanede uyarmıyorlar mı yazık yani.Biz de ailemi bile sokmadılar uzun süre sadece yardımcı olabilecek birini aldılar o da eşimdi.

Kızlar bizm bebiş kabızlık sorunu yaşıyor saf zeytinyağı damlattık ağzına, belinde de kiraz çekirdekli kemeri var siz ne önerirsiniz ?
Gecmis olsun.
Bebeginizi sağlikla büyütün.
Pişik kremini isaret parmaginiza çok azcik alin.sonra makata bastirmadan fazla ovmadan bir iki kere pıt pıt parmaginizi vurun.hani şoyle mause a tiklar gibi.
uyarilinca ise yarar inş.
Ben bebeklikte yasamadimda inek sutune baslayinca oldu bir iki kere.denedim ise yaradi.14 aylik kizim.

3500 doğmuştu 3150 çıktı bugun ayın 20sinde doğmuştu kilo alması için napmam lazım ya
Ödemleri atıyor Can'ım çok normal degil mi vermesi.Vücut ağırlığının 10 da birini verebilir ilk günlerde.Beslendikçe alıyorlar zaten benm kızım 1 haftada 700 gram aldı ilk günler o da vermişti

Teşekkür ederim deneyeceğim. Allah bağışlasın sizin evladınızı da♡

Ödemleri atıyor Can'ım çok normal degil mi vermesi.Vücut ağırlığının 10 da birini verebilir ilk günlerde.Beslendikçe alıyorlar zaten benm kızım 1 haftada 700 gram aldı ilk günler o da vermişti
Doktor da dedi ödemini atıyor diye. Burda benden önce doğuran kızlar da diyordu verdi kilo diye. Sonradan alıyomuş ama ne zaman ? Pazartesi tekrar gelin bidaha bakalım dedi sütün mü az acaba vs dedi çöktüm valla. Adam gibi beslenemiyorumda. Yemek yiyemiyorum ama humana hurma bitkisel çaylarımı vs içiyorum. Daha dikkat edip kendime çeki düzen vereceğim bende napim

İlk günler veriyor kaç günlük oldu bebegin bilmiyorum ama benimki 2. Haftadan itibaren almaya başladı.Emdikçe emdikçe süt artmaya başladı.Ben Hergün yarım kilo veriyorum çok yeniyorum ama bol su ve meyve ile sütüm arttı Bebegim de kilo almaya başladı.Tabiki yedigime içtiğine bebegin için dikkat etmek zorundasın.Rezeneyi içtim bir de ben Hergün bir fincan iyi geldi şükür.Senin bebegin de kilo alır merak etme.

Hangi şikayetle doktora götürmüştün reflüyü nasıl anladı doktor mideye hortum falan salmadılar demi
Surekli kusan,kilo alimi yavaslayan bebekler reflu oluyor.henuz mide kapakciklari tam gelismedigi icin.
Saglikla buyutun bebislerinizi.
Benim kizimda kusuyorfu.6. Aydan sonra duzeldi sanirim.hep bas kismini yuksege kaldiracak sekilde yataginin en altina havluyu rulo yapip koyuyordum ve biraz yan yatiriyordum.reflu yastigini almamistim ben.

Emziren anneler,findik,badem,ceviz gibi kuruyemislerden,cikolata,kakao,yumurtadan yemese,yada daha dikkat etseniz bebislerin bezlerine.alerjenmis bunlar.ilerleyen aylarda kakada mukus,kan gibi gozlemler olabilir.cok korkulacak birsey degil.ben korkmustum.bilmiyordum.yediklerinize dikkat edince duzeliyor.
Tüm bebisler sağlikla musmutlu buyusunler.
Siz annelerede kolayliklar diliyorum.en degerli varliklariniz suan kollarinizda.tadini cikarin.cabuk geciyor bu gunlerr.
Haa birde bebek buyume atak haftalarini arastirin netten.sizi rahatlatacaktir.

11 günlüğüz şuan :) bakalım dediğn gbi olur inşallah

Ne derdi var acaba
Ac degil ,alti temiz,gazi yok .Kucakta uyumak istiyor .Biliyorum en güvenli yer meme .Zaten emdikten sonra rahatlasın ve tam dalsın diye yarim saat tutuyorum. Ama hava cok sicak ikimiz de terliyoruz . Yatagina koyuyorum 10 dk icinde uyanip basa sariyoruz .

Ne güzel canım yardımcı oluyor, bizimkini göremiyorum ki yardımı olsun. Annem sağolsun o olmasa bitmiştim.

Anne varken pek iş kalmaz eşlere ama anne gidince yardım ediyorlar sanırım. Bende annemdeyim şuar ama eve geçince bakalım yaparmı hamileyken ev temizliği yapmışlııı var. Bakalım bebeğimize baksa yeter tek başına zor valla bebek bakmak

Canım ondan önce vardı ama tedavi görüyomuş çok önemsememiş. 6. Ayda başladı ağrısı olmaya hatta ambulans falan geldi gece eve. Yemek yediği zamanlarda öyle oluyodu o yüzden hastanede yemek yemiyodu hiç hep serumla mamayla beslenilordu. Dr demişti sanırım aldırman lazım hamilelikte riskli olur diye. Herkeste farklı inşş sizde ağrı sızı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…