2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeste durumlar ayni sanrm bizde kizimla yapisik ikiz gibi olduk kucagmdan inmek istemio emip memede kalmak istio ama hava cook sicakkkk ten tene iyice sicak oluo.

Kış gelmiycek satlerce sıcacık emzırırsın sarılıp, bir birnizi isitırsınız.

Yaa öyle değil mi... Kadın olmak zor anne olmak daha zor. bakalım benimki nasıl davranacak.

biz de ayniyiz canim. Alistiriyorsun diyip duruyorlar, sanki gormuyorlar cocugu reflu yatagina koyunca direkt gozunu açiyor. Ben de bir cozum bulamadim bu işe. Meme zaten emzik niyetine emiliyor. Emzik kabul etmiyor

Ahhh ah aklının başına gelmesi için dava açman gerekiyormuş demek haklısın baksana... Ama yine de demek ki adamın içinde var yardımcı olmak ve çocuk sevgisi yat kalk şükret ve öp kocani benim kanayan bir yaram da o bayramdan sonra iznim bitiyor ve çalışmak zorundayım. Maddi olarak o kadar zor durumdayız ki öğrenciyken bile daha rahattim. Üç tane kredi ödüyoruz. Kendime bir tane çikolata bile alırken kırk kere düşünüyorum almasam mi cüzdan da mı dursa bu para diye. Eşimin babası bize borç verecekti ben calismaya başlayınca ödeyecektik rahatça. Ne oldu bilmiyoruz alın size 5 bin borç değil ama daha fazlası yok dedi. Mshfolduk. Şimdi çözüm düşünüyoruz. Oğlum çok ağlıyor bakıcı şiddet bile uygular ya nasıl bırakcam Allah korusun

Hangi şikayetle doktora götürmüştün reflüyü nasıl anladı doktor mideye hortum falan salmadılar demi
Yok canım kendi gözlemim yüzde yüz reflusu var. Besledikten sonra kazara yatirirsam hemen kusuyor. Beslenirken yuttuğu süt ağzına geri geliyor boğuluyor. Dik de tutsam gazını da çoktan çıkarmış olsam da fışkırır gibi kusuyor. Bir ay önce 3 ölçek süt içen çocuk şuan 2 ölçeği çok istese de bitiremiyor bu sebeplerden. İki hafta sonra yine doktora gidicem henüz bu durumu söylemedim bakalım ne dicek.

Herkeste durumlar ayni sanrm bizde kizimla yapisik ikiz gibi olduk kucagmdan inmek istemio emip memede kalmak istio ama hava cook sicakkkk ten tene iyice sicak oluo.
Hava sicak olmasa yine bir nebze katlanılır da boyle terliyor .Haliyle üstünü degistirmek gerekiyor .Uyusa uyanacak korkusu dokunamıyorum.
Kış gelmiycek satlerce sıcacık emzırırsın sarılıp, bir birnizi isitırsınız.
Kışın da mesele aslinda. Bizim ev hamam gibi oluyor .
biz de ayniyiz canim. Alistiriyorsun diyip duruyorlar, sanki gormuyorlar cocugu reflu yatagina koyunca direkt gozunu açiyor. Ben de bir cozum bulamadim bu işe. Meme zaten emzik niyetine emiliyor. Emzik kabul etmiyor
Emzik denemedim hic vermek istemiyorum .Mamayi da enjektorle veriyordum ama ne yedigi belli olmuyordu. Yarisi agzina yarısı üstüne. Artik mecalim kalmadi verdim biberonu .Cok üzülüyorum.

Sağol canım izleyeyim

Benim oğlumda genelde kusuyır ama öyle abartı değil ama bazen de emdiği sütü olduğu gibi süt şeklinde çıkarıyor çökelek gibi değil bir de bu arada bencilleri artık çocuk doktoruna mı yoksa Yenidoğanlar mı götüreceğiz yarım kırkımız doluyor

Geçmiş olsun valla bu ilk aylar çok zormuş yarın 40 gün olacak bize biz de enfeksiyon geçirdik o yüzden hiç kilo alamadık daha 3800 e zor çıktık sizin ki kaç günlük bir de artık çocuk doktoruna götüreceğiz değil mi yeni doğan a değil

canim benim, annelik boyleymis işte. Benim de enjektorle mama verdigim oldu, gercekten yarisi ustune basina yarisi agzina gidiyor. Bazen o kadar agliyor ki, doktor daha cok kucuk, kolik olamaz, getir muayene edelim dedi. Cok da kusuyor. İshal de. Ben de kendimi sucluyorum işte surekli iyi anne olamiyorum duygusu oluyor insanda. Henuz cok tecrubesisiz, insallah saglikla buyutmek nasip olur hepimize

Çok zor zamanlardan geçiyorsunuz belliki Allah yardımcınız olsun ..

Yaa benimki de ishal ve sebebi mama.Mamayi da degistirip duzeni iyice bozmaktan korkuyorum. Hayalim mama paketi bitene kadar mamadan kurtulmak ama olur mu bilmiyorum .Emzik ve biberonu kullanmamak icin cok cabaladim ama biberon konusunda yenik düştüm. Annem ve esim enjektorle veremiyor bebegi susturamiyorlar .Ama biberonla onlar verirken ben yemek yiyorum hizlica .Mamayi da kendim kucagimda vermeye gayret ediyorum ama bazen olmuyor .

Artık olmamalı canım 25 den az olmasna onem vermelisin oda sıcaklığnın.
21-22 en ideali.

Artık olmamalı canım 25 den az olmasna onem vermelisin oda sıcaklığnın.
21-22 en ideali.
Canim merkezi sistem ve isi pay olcer yok .Standart yerden isitma .Ve kışın pencere açılmıyor haba kirliliginden dolayi .Kisin da citcitlilarla dolascaz mecbur .

Kendini üzmemeye çalış üzüldüköe daha çok kesilebilir canım sütünün gelceğie inan. humana çay ve galactago damlayı denedin mi hiç

Canım ben hem biberon veriyorum hamde beni emiyor, şükür ki reddetmedi, memeni emmeyi reddetmiyosa ver biberınla çok rahatlık, annem asla vermez diyodm ama verdi o da biberonla

Canım ben hem biberon veriyorum hamde beni emiyor, şükür ki reddetmedi, memeni emmeyi reddetmiyosa ver biberınla çok rahatlık, annem asla vermez diyodm ama verdi o da biberonla
Su an emmeye yeni alisiyor sag gogsumu hic tutamıyordu simdi biraz ugrasip yorulsa da basariyor .Simdilik reddetmiyor ama potansiyel tehdit biberon kullanmak.O yuzden korkuyorum.

Yenidoğan mi? Yok canım biz yrnidogdugunda bile çocuk doktoruna götürdük Yenidoğan doktoru diye bir şey mi var hiç haberim yoktu. 2600 doğdu oğlum bir ayda 1600 aldı 4200 oldu ama bu ay beslenemiyor aç olmasına rağmen icemiyor 15 günde 300 gram almış sadece 4500 olms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…