2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bulunduğum ilde o şekilde canım maşaallah kilosu iyi annesi belki enfeksiyon olabilir bizim kilo aşamamızın sebebi enfeksiyon çıktı ilk 18 gün sürekli hastanedeydik ve çok az kilo almışt ilk ay aşısnaı götürdüğümde 14 gün içinde 400 g almıştı düşün yani o yüzden az değil 300 g bir ayda 500 g dan düşük olmaması önemli olan

Sadece anne sütü ile mi aldı 1600 g

Kızlar bebeğim tuvaletini yapamadığı için kendini sıkmaktan mı neden bilmiyorum göbeğinden kan gelmiş neden bu ya çok kötü oldum doktora mı gotursek napcm bilmiyorum

Kızlar bebeğim tuvaletini yapamadığı için kendini sıkmaktan mı neden bilmiyorum göbeğinden kan gelmiş neden bu ya çok kötü oldum doktora mı gotursek napcm bilmiyorum
Benim bebeğim de 3 gündür yapmamıştı evolvia mama nun içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum ve çok şükür hemen yaptı göbeği yeni mi düşmüştü eğer öyleyse kan gelebiliyor 1 kaç ün

Canim merkezi sistem ve isi pay olcer yok .Standart yerden isitma .Ve kışın pencere açılmıyor haba kirliliginden dolayi .Kisin da citcitlilarla dolascaz mecbur .
Cok sicak önerilmiyor. Ama yapıcak bir şeyin yok benim kv sag olsun ben doğal gazı acıyorum o kapatıyor sıcaklık 25 gecmesi imkansiz kızım evde 2 kazakla dolaşıyordu.

Kendini üzmemeye çalış üzüldüköe daha çok kesilebilir canım sütünün gelceğie inan. humana çay ve galactago damlayı denedin mi hiç
Yok canım damla denemedim bira mayası tableti aldım bakalım humana zaten içiyorum
Damla kullandın mı sen işe yaradı mı

Canım ben hem biberon veriyorum hamde beni emiyor, şükür ki reddetmedi, memeni emmeyi reddetmiyosa ver biberınla çok rahatlık, annem asla vermez diyodm ama verdi o da biberonla

Su an emmeye yeni alisiyor sag gogsumu hic tutamıyordu simdi biraz ugrasip yorulsa da basariyor .Simdilik reddetmiyor ama potansiyel tehdit biberon kullanmak.O yuzden korkuyorum.
Kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz? Kaç cc mama yaklaşık kaç dk da bitiyor
1 aydır kaşıkla veriyorum ama 60 cc çok zorlamayq başladı bende alıcam ama çok hızlı içmesin istiyorum
Bende de olmuştu canım doktor aktif kanama yoksa geçer dedi kendisi geçti
Doktora danış bence

Kaç gün oldu göbeği düşeli benım oğlum da göbeği düştükten sonra Bı kaç gun kan oldu pıhtılaşmış oluyor onu iyice temizlemek gerekiyor şimdi gectı çok şükür korkmayın inşallah bişey yoktur

Neyle temizlediniz 4 5 gün oluyo düşeli

Çocuk doktoruna mı k.doğumcuya mı

Aptamil kullanıyorum onun içine koydm biraz. Bi süre sadece emzirmeyi deneyeceğim bakalım.. 4 5 gün önce düştü göbeği 11günlük henüz

Enfeksiyon dediğin kanında mi enfeksiyon çıktı? Nasıl anladiniz
Hayır canım oğlum hiç emmedi benim sütüm de 20 gün geldi sadece sonrası hep mama

Medela marka biberon var joker de bulabilirsiniz anne göğsü gibi bebek çektikçe mama akışı oluyor

Kaç gün yapmadı. İlk haftalarda bir bebeğim 4 gün yapmadı doktor 5 olursa getir demişti. Şimdi düzeldi, mama yapıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…