- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.061
Ay hiç bilmiyorum ki bizim iş yeri yaptı başvuruyu galibaBiz daha dilekçeyi goturemedik belli bir zamani varmı başvurmanın acaba bu hafta cuma gidecek insallah eşim basvuru için
insallah gonlune gore olur da biraktirirsin canim.Yaa benimki de ishal ve sebebi mama.Mamayi da degistirip duzeni iyice bozmaktan korkuyorum. Hayalim mama paketi bitene kadar mamadan kurtulmak ama olur mu bilmiyorum .Emzik ve biberonu kullanmamak icin cok cabaladim ama biberon konusunda yenik düştüm. Annem ve esim enjektorle veremiyor bebegi susturamiyorlar .Ama biberonla onlar verirken ben yemek yiyorum hizlica .Mamayi da kendim kucagimda vermeye gayret ediyorum ama bazen olmuyor .
İdrar kültüründe çıktı kol alması yavaş olduğu ve sarılığı uzun sürdüğü için doktor idrar kültürü istedi onda çıktıEnfeksiyon dediğin kanında mi enfeksiyon çıktı? Nasıl anladiniz
Hayır canım oğlum hiç emmedi benim sütüm de 20 gün geldi sadece sonrası hep mama
Ne kadar sürede yattı ben 20 gunlukken gittim yatmamisti henuzKızlar pttden devletin yatırdığı parayı almayı unutmayın. Ben bugün çektim 300 lira ilk çocuk.
Nasıl anladılar canım enfeksiyon olduğunu? Bizde kilo alamıyoruz 26günlük olduk doğum kilosuna ancak ulaştık doktor mama takviyesi verdi yarın kontrol var kilo aldı mı bakılacak .acaba bizde de mi enfeksiyon var ondan almıyorBulunduğum ilde o şekilde canım maşaallah kilosu iyi annesi belki enfeksiyon olabilir bizim kilo aşamamızın sebebi enfeksiyon çıktı ilk 18 gün sürekli hastanedeydik ve çok az kilo almışt ilk ay aşısnaı götürdüğümde 14 gün içinde 400 g almıştı düşün yani o yüzden az değil 300 g bir ayda 500 g dan düşük olmaması önemli olan
Çektikce anne gögsündeki gibi yavaş mı geliyor canım yoksa tazyikli miMedela marka biberon var joker de bulabilirsiniz anne göğsü gibi bebek çektikçe mama akışı oluyor
Evet en iyisi öyle yapayım canım kızım sabah 6dan 12ye kadar hiç uyumuyor o yüzden zorlanıyorum yoksa gün içinde içiyorum bol bol suAynen canım sen nereye şişe oraya yada her odaya bir lt. Siseler koymak lazım mutlaka
Yok canım damla denemedim bira mayası tableti aldım bakalım humana zaten içiyorum
Damla kullandın mı sen işe yaradı mı
Kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz? Kaç cc mama yaklaşık kaç dk da bitiyor
1 aydır kaşıkla veriyorum ama 60 cc çok zorlamayq başladı bende alıcam ama çok hızlı içmesin istiyorum
Bende de olmuştu canım doktor aktif kanama yoksa geçer dedi kendisi geçti
Doktora danış bence
Canım bu parayı almak için birşey yapmamız gerekiyor mu. Devlet kendiliğinden mi yatırıyor. Ben memurum kurumum aile bakanlığına gidip başvuru yapmamı söylemiştiKızlar pttden devletin yatırdığı parayı almayı unutmayın. Ben bugün çektim 300 lira ilk çocuk.
Daha önce bakmamistim bugün 46. Gün yatirmislar bir ara demek ki canimNe kadar sürede yattı ben 20 gunlukken gittim yatmamisti henuz
Ben de memurum ama bu işlerle eşim ilgilendi. Aile bakanlığına falan gitmedi ya sana yanlış bilgi vermişler bence. Bı sorayım öyle döneyim sanaCanım bu parayı almak için birşey yapmamız gerekiyor mu. Devlet kendiliğinden mi yatırıyor. Ben memurum kurumum aile bakanlığına gidip başvuru yapmamı söylemişti
Canim k vit eksikliginde kanama oluyor igne yapiyorlar geciyor korkma .Aptamil kullanıyorum onun içine koydm biraz. Bi süre sadece emzirmeyi deneyeceğim bakalım.. 4 5 gün önce düştü göbeği 11günlük henüz
Canım ben aventinkini aldım cam ucuda ince memnunum mememide emiyor kızımYok canım damla denemedim bira mayası tableti aldım bakalım humana zaten içiyorum
1 aydır kaşıkla veriyorum ama 60 cc çok zorlamayq başladı bende alıcam ama çok hızlı içmesin istiyorum
Doktora danış bence
Canım bizim 4. Günde düştü göbek. 15. Gün kontrolünde dediğin gibi hafif kanama ıluyordu. Dr u bize k vitamini iğnesini bi doz daha vurdu. Göbek düşümünden 1 hafta sonra kanama olmasını istemeyiz dedi. Bikaç gün daha takip et kanama geçmezse götürürsün doktora cnaım.Neyle temizlediniz 4 5 gün oluyo düşeli
Canım bende de oldu o. Doktor ilk bir ay olur normaldir ama bir ay sonra kanama devam ederse müdahale etmemiz gerekir dedi. Ama doktora danışmanda fayda var tabii benim aşırı bir kanama olmadı zıbınında bezinde leke şeklinde oluyorduKızlar bebeğim tuvaletini yapamadığı için kendini sıkmaktan mı neden bilmiyorum göbeğinden kan gelmiş neden bu ya çok kötü oldum doktora mı gotursek napcm bilmiyorum
Canım ben 850 alcam sizin niye az okadar. Doğum parası artı süt parası 850₺ dedi işlemi yapan memur ve bi hafta alcam. Bide çalıştııım için ekimdede çalışmadığım günlerin parasını alıcam . Parayı alıyım miktarı derim size geneKızlar pttden devletin yatırdığı parayı almayı unutmayın. Ben bugün çektim 300 lira ilk çocuk.
Canım ben geçen hafta yaptım sgk ya gittik babamla doğum parası ve süt parası 850₺ dedi alcaksın dedi haftaya. Bu hafta alıyım söylerim size miktarı. Bebeğin kimliğiyle git doğum belgesi yada. Çalışan çalışmayan herkese veriyorlar diye biliyorMCanım bu parayı almak için birşey yapmamız gerekiyor mu. Devlet kendiliğinden mi yatırıyor. Ben memurum kurumum aile bakanlığına gidip başvuru yapmamı söylemişti
Ben de dün yaptırdım canım 17 günlükken ama benimki çekimde çok ağladı bir kaç güzel sakin fotoğrafımız var onun dışında hepsi ağlamalıKızlar bugün yenidoğan çekimi yaptrdk oğlum 24 günlük oldu biraz geç kaldık ama çok tatlı oldu. Bebeğim hiç üzmedi mışıl mışıl uyudu harika kareler çektiler. İyi ki çektrmşim düşünen varsa mutlaka çektrsn güzel bi hatıra..
Canım sgk ya mı başvurmak gerekiyor nasıl oluyor süreç?Canım ben geçen hafta yaptım sgk ya gittik babamla doğum parası ve süt parası 850₺ dedi alcaksın dedi haftaya. Bu hafta alıyım söylerim size miktarı. Bebeğin kimliğiyle git doğum belgesi yada. Çalışan çalışmayan herkese veriyorlar diye biliyorM
Kullandım canım yaradı bende başta benimde yoktu 2.gün sonunda damlayla gelmeye başladı çok şükür al bir dene istersen sendeYok canım damla denemedim bira mayası tableti aldım bakalım humana zaten içiyorum
Doktora danış bence
Canim ben ilk basta biberonu sadece sut saklarim dusuncesiyle bir buyuk bir kucuk avent almistim .Ama cok cok yavas akisli degil .Lansinoh un yabas akislidan almayi düşünüyorum artik direk biberon verdigim icin .
Canim k vit eksikliginde kanama oluyor igne yapiyorlar geciyor korkma .
oinone27 bu arada ben de 60 cc yapiyorum ama bitirmiyo
Canım ben aventinkini aldım cam ucuda ince memnunum mememide emiyor kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?