2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

insallah gonlune gore olur da biraktirirsin canim.

Enfeksiyon dediğin kanında mi enfeksiyon çıktı? Nasıl anladiniz
Hayır canım oğlum hiç emmedi benim sütüm de 20 gün geldi sadece sonrası hep mama
İdrar kültüründe çıktı kol alması yavaş olduğu ve sarılığı uzun sürdüğü için doktor idrar kültürü istedi onda çıktı

Nasıl anladılar canım enfeksiyon olduğunu? Bizde kilo alamıyoruz 26günlük olduk doğum kilosuna ancak ulaştık doktor mama takviyesi verdi yarın kontrol var kilo aldı mı bakılacak .acaba bizde de mi enfeksiyon var ondan almıyor

Medela marka biberon var joker de bulabilirsiniz anne göğsü gibi bebek çektikçe mama akışı oluyor
Çektikce anne gögsündeki gibi yavaş mı geliyor canım yoksa tazyikli mi
Aynen canım sen nereye şişe oraya yada her odaya bir lt. Siseler koymak lazım mutlaka
Evet en iyisi öyle yapayım canım kızım sabah 6dan 12ye kadar hiç uyumuyor o yüzden zorlanıyorum yoksa gün içinde içiyorum bol bol su

Canim ben ilk basta biberonu sadece sut saklarim dusuncesiyle bir buyuk bir kucuk avent almistim .Ama cok cok yavas akisli degil .Lansinoh un yabas akislidan almayi düşünüyorum artik direk biberon verdigim icin .

Kızlar pttden devletin yatırdığı parayı almayı unutmayın. Ben bugün çektim 300 lira ilk çocuk.
Canım bu parayı almak için birşey yapmamız gerekiyor mu. Devlet kendiliğinden mi yatırıyor. Ben memurum kurumum aile bakanlığına gidip başvuru yapmamı söylemişti

Ne kadar sürede yattı ben 20 gunlukken gittim yatmamisti henuz
Daha önce bakmamistim bugün 46. Gün yatirmislar bir ara demek ki canim

Canım bu parayı almak için birşey yapmamız gerekiyor mu. Devlet kendiliğinden mi yatırıyor. Ben memurum kurumum aile bakanlığına gidip başvuru yapmamı söylemişti
Ben de memurum ama bu işlerle eşim ilgilendi. Aile bakanlığına falan gitmedi ya sana yanlış bilgi vermişler bence. Bı sorayım öyle döneyim sana

Canım ben aventinkini aldım cam ucuda ince memnunum mememide emiyor kızım

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
Neyle temizlediniz 4 5 gün oluyo düşeli
Canım bizim 4. Günde düştü göbek. 15. Gün kontrolünde dediğin gibi hafif kanama ıluyordu. Dr u bize k vitamini iğnesini bi doz daha vurdu. Göbek düşümünden 1 hafta sonra kanama olmasını istemeyiz dedi. Bikaç gün daha takip et kanama geçmezse götürürsün doktora cnaım.

Kızlar bebeğim tuvaletini yapamadığı için kendini sıkmaktan mı neden bilmiyorum göbeğinden kan gelmiş neden bu ya çok kötü oldum doktora mı gotursek napcm bilmiyorum
Canım bende de oldu o. Doktor ilk bir ay olur normaldir ama bir ay sonra kanama devam ederse müdahale etmemiz gerekir dedi. Ama doktora danışmanda fayda var tabii benim aşırı bir kanama olmadı zıbınında bezinde leke şeklinde oluyordu

Kızlar pttden devletin yatırdığı parayı almayı unutmayın. Ben bugün çektim 300 lira ilk çocuk.
Canım ben 850 alcam sizin niye az okadar. Doğum parası artı süt parası 850₺ dedi işlemi yapan memur ve bi hafta alcam. Bide çalıştııım için ekimdede çalışmadığım günlerin parasını alıcam . Parayı alıyım miktarı derim size gene

Canım ben geçen hafta yaptım sgk ya gittik babamla doğum parası ve süt parası 850₺ dedi alcaksın dedi haftaya. Bu hafta alıyım söylerim size miktarı. Bebeğin kimliğiyle git doğum belgesi yada. Çalışan çalışmayan herkese veriyorlar diye biliyorM

Ben de dün yaptırdım canım 17 günlükken ama benimki çekimde çok ağladı bir kaç güzel sakin fotoğrafımız var onun dışında hepsi ağlamalı

Canım sgk ya mı başvurmak gerekiyor nasıl oluyor süreç?

Kullandım canım yaradı bende başta benimde yoktu 2.gün sonunda damlayla gelmeye başladı çok şükür al bir dene istersen sende

Ikinizde avent demişsiniz kızlar ama biriniz memnun biriniz değil kafam karıştı :)
Ben başlarda 30 cc veriyordum canım günde 3 kere bazen onu bile bitirmiyordu çok aranmaya devam ederse yenideb yapıyordum. Yeni yeni 60 cc veriyorum kaşıkls çok zor oluyor. Çok ağlıyor.
Canim ben ilk basta biberonu sadece sut saklarim dusuncesiyle bir buyuk bir kucuk avent almistim .Ama cok cok yavas akisli degil .Lansinoh un yabas akislidan almayi düşünüyorum artik direk biberon verdigim icin .

Canim k vit eksikliginde kanama oluyor igne yapiyorlar geciyor korkma .
oinone27 bu arada ben de 60 cc yapiyorum ama bitirmiyo

Canım ben aventinkini aldım cam ucuda ince memnunum mememide emiyor kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…