2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Icimi rahatlattin cok sagol.kac gunluktunuz bir de uyusturma sekli nasildi?
Sen de sağol cnm lokal anestezi ile yapıldı bizim kesilirken eşim durdu başında ben dayanamam dıye girmedim on onbeş dk sonra benı çağırdılar gelin giydirin dıye sunnet sonrası birinci ay aşısı nı da oldu aynı hastanede Doktorumuz karton bardağı kesip koyun dedı zaten kremi var karıştırıp sürüyoruz şimdi bardağıda koymayı bıraktık baya toparladı inşallah sizinde sorunsuz agrı sız gecer gider

Bizimki 2 buçuk aylık olcak aldığımda şuanda bile hareket eden veya ışıklı veya sesli şeyler aşırı ilgisini çekiyor. Sallanır hamak var zaten emin olamadim

Alıp pişman olduğum nadir şeylerden biride oyun halısı tabi çocuğuna göre değişir ama bizimki hiç sevmedi öylece duruyordu bi akraba istedi verdim

Kızlar oyun halısı mı alsam yoksa oyuncakli bir salıncak mı çokkk kararsız kaldım. hadess @nevesta81 gibi bebişi büyük olanlar ne yaptı bu konuda?
Ben oyun halısı aldım cnm. İkiside içine sığabiliyor şimdilik. Daha aktif olarak oynayamıyorlar ama oyuncakları hafiften ilgilerini çekmeye başladı.

Bu arada bahçede hamak var. Ağlama krizlerine acaip iyi geldi. Gündüzde uyuyolar üzerinde. Ama yetişkin hamağı bırakıp gidemiyorum. Bebekler için ebebekte var alıcam sanırım.

Sadece uyutmak için hamak istiyorsan ben paşa hamak aldım en küçük boyunu gece gündüz içinde uyuyor şimdilik evime dönünce beşiğine alistiricam gece için ama gündüz bunda uyutmaya devam
Oyun halin hangi marka?

Annesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mı çocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece
Benim kayınvalidem öyleydi. En son çıldırdım. Çocuk ağlama krizinde bizimki üşüycek diye acele acele giydiriyor. En son aldım kucağından havluya sarılıyken emzirdim biraz sakinleşti sonra giydirdim. Hala da öyle yapıyorum. Bu sıcakta havluya sarılı nasıl üşüycekse anlamadım.
Alıp pişman olduğum nadir şeylerden biride oyun halısı tabi çocuğuna göre değişir ama bizimki hiç sevmedi öylece duruyordu bi akraba istedi verdim
Ayy bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım gerçi her çocuk farklıdır belki sever bizim kız. Şimdilik en büyük eglencesi kucağımda etrafı seyretmek hele kitaplığa bayılıyor. Sanırım bunları nasıl parçalarım diye planlar yapıyor :)

Öp

Ya insan bu kadar nazar değdirir kendine.dun dedimki oğlum bugun hep tatlı tatlı bakındı beni çok mutlu etti uyudu uyandı aglamadı vs aksamına delirdi resmen babası yataga koyarken cığlık attarak uyandı sonada uyku hak getire.gene dun gunduzden dedimki sütüm var Allahtan.gece bi baktım bi gögsüm kaskatı olmus sanki içinde kitle var.süt boşalmadı heralde.bugunum habire sıcak kompres sıcak banyo emzirme ve sağma ile geçti halada düzelmedi gögsüm.bidaha hiç bişeye sevinmicem

Kızlar 40 ınızı nasıl hesapladınız doğum yaptınız gun mu 1. Gun yoksa sonrası mı? Bizim doğum tarihimiz 12 temmuz buna göre 21 agustos oluyo die hesapladım bayramın 1. Gunu ama doğrumu?

Kızlar merhaba, bebeğinin gözünde sarı akıntı olan var mı?? Benimkisi de doğduğundan beri var 5, 5 haftalık olduk. Doktor masaj ve gentax göz damlası verdi ama düzelme yok henüz

Canım benimde kızımın gözünde olmaya başlamıştı aynı zamanda üşüttüğü için hastanede yatıyoruz gözüne netira göz damlası damlattılar ilk seferde bile farketti 2 gündür damlatıyolar nerdeyse geçti gibi

5816bursa öyle yaparım zaten canım olmadı arkadaşımın var onda denerim bş saat kadar biraz daha büyüsünde
Evet cnm en güzeli :) :) zaten biraz büyüseler dikkatini çekecek sey bulmak kolay ben Pet şişeye nohut fasulye koymuştum epey oynadık :) :)

Canım geçmiş olsun sanki banim kızımda nezle gibi oldu gözü sulanıyo burnu genzi tıkalı hapşırıyo götürsem mi acaba doktora, keyfi yerinde ama

Annesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mı çocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece
Annem burdayken elim ayagima dolaşıyordu. Kos kos bezini bagla .Aman küsmeden emzir .Hadi hadi giydir ne sallaniyon diye. Simdi tek basima yikayip aheste aheste masaj yapip ,saclarini tarayip giydiriyorum
Ne guzel beb3k şans getirmiş. Sevindim canim .Ben de oglanla ugrasiyorum .Bayrama gitcez Bugun cok yogun geciyor.
Merhaba kızlar nasılsınız çok giremiyorum tebriğe gelmeler başladı çocuklar da yoruyor
Merhaba canim .Oglusla ugrasiyorum .Hep burdayiz .Bazen girmeyenleri ariyor gözüm.
Bunun sımsıkı olani var kolu kimildamiyor icinde arkadasimdan onu getirdim uyutmak icin .Ama nafile benimki durmuyo sallanmayi sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…