2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şekeri istemeyerwkte olsa denedim tutmadı ne zaman zorlasam öğürüyo midesini bulandırıyor ama şu kafaya bağlamayı bi deneyeyim saol canım

Kafaya bağlamanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum canım. Benim kızım emzik emiyor ama istemediğinde zorla ağzına sokunca öğürüyor. Kusar farketmezsin boğulur falan Allah korusun. Benimkide emziği düşğrüyor ağlıyor devamlı emzik takıyorum ağzına ama bağlamaya korkarım.

ben de cok ikilemdeyim ama cok da çaresizim. Disari da cikamiyoruz cunku emmeden 1 dk durmak istemiyor, direkt agliyor. Gazini cikarana kadarki surede bile memeden ayri diye agliyor versem belki de kendi hayatim kurtulacak
Denemeye deger .Ben de kurtuldum diye sevinmiştim. Memeyi reddettiğini bilmiyordm tabii sonrasi kabus.
bizimki de bugun erken uyudu, gece sabaha kadar dans artik uyutmaz bu gece bizi
Of sorma gece kusu olduk resmen
Kızlar bebişleri emzirirken telefonla uğrasıyomusunuz? Ozellikle gece sıkıntıdan ben ya kk deyim ya nette bişiler okuyorum yoksa uyukluyorum.ama biyandanda içim rahat diilbebeğime zararı olur die.
Gozleri kapaliysa tel elimde oluyor .Napayım cok bunaliyorum .Gozleri açıksa bebisle konusuyorum.
Emzirme yastiğindayken müslin bez örttüm üzerine dökülmesin diye yemeğimi bile öyle yiyebiliyorum. 1 dk ayrılmıyor benden
Benimkini artik koala diye seviyorum .Ailem de sorarken koalan napiyo diyo :))
Herkesin bebek arabaya binince uyur bizimkinin gözler açılıyor çocuğu uyandıramayınca arabaya bindirip gezdirmeye karar verdim
Iyimis .Bizimki kırmızıda durunca uyaniyor:)

Bizimkinin adı da kurbi hep kurbağa gibi duruyo kucağımızda hala duruşunda düzelme yok bizde kurbi diyoruz kızıma

Bilemedim şimdi .Allah korusun ya tutmuyosa tutmasın aman

Benim kızım da öyle duruyor :) anne karnında da sanırım öyle olduklarından, bacaklatı çarpık gibi umarım büyüye büyüye düzelir
Benim kv bebegin bacaklari egri diye herkese yaymis. Beni ariyorlar akrabalari bacagi icin sunlari sunlari yap diye .Ben de anne karninda dimdik duruyordu zaten kesin anormal bu durus dedim
Kalca ölçümüne filan gerek yok .Onlarin gözü ölçü

Herşeyi de çok iyi biliyorlar maşallah kayınvalideler. Çok şükür ben uzağım. Geldi 4 gün misafir gibi oturdu torununu gördü gitti. İşi gücü rastgelsin :)

Herkesin bebek arabaya binince uyur bizimkinin gözler açılıyor çocuğu uyandıramayınca arabaya bindirip gezdirmeye karar verdim
Aynen canım bizimkidr öyle. Pusette arabada bile durmuyor. Avmlerde hayatta pusetine yatıp uyumuyor gözleri açıp dikiyor etrafa. Seninde mi 10 temmuzda doğdu:)

Merhaba arkadaslar. Oglan anneleri bebeklerinizi sünnet ettirdiniz mi? Esim cok ısrarcı hemen olsun diye. Daha 28 gunluguz. Ne yapsam bilemedim.

Merhaba arkadaslar. Oglan anneleri bebeklerinizi sünnet ettirdiniz mi? Esim cok ısrarcı hemen olsun diye. Daha 28 gunluguz. Ne yapsam bilemedim.
yaptırmak en güzeli çok kıpırdamıyorken rahat edersiniz bende yaptıracaktım ama benim yaptırmak istediğim yer genel anesteziyle yapıyor o yüzden biraz erteledim

Bızde pazartesi günü yaptırdık iyileşmeye başladı kesilip geldiği gün bıkac saat ağladı sonrası normal nasılsa öyleydi inşallah ıyı olur

Kızlar bu hamilelikte biliyosonuz hormonlardan saç az dökülüyo acısı doğurduktan sonra cıkıyo, dökülmeler başladı mı? Korkuyorum kel olmayalım, bununla ilgili bi ilaç var diye duymuştum destekleyici hap vitamin gibi bişe, bilen var mı

Afilim92 canım sen solomom kanguru aldın ya hiç kullandın mı? Rahatsa bende almak istiyorum.
Canim bugun esim evde .Deneyecegiz insallah Yazarım sana .Yalnızken tosbik durmadi deneyemedim .Ama arkadasim da kullaniyor cok memnun .Yenidogan aparati ile bebek anne karnindaki gibi rahat oluyor. Içine koyup sarmistim gecen gun .Tam kanguruya yerlestirecekken agladi ben de devam edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…