2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar. Oglan anneleri bebeklerinizi sünnet ettirdiniz mi? Esim cok ısrarcı hemen olsun diye. Daha 28 gunluguz. Ne yapsam bilemedim.
Biz ettircektik ozelde 750 tl istediler .Tip fakültesinde 400 ama genel anestezi veriyorlarmis istemedim. Ozeldeki de kurban oncesi agir gelcek diye iptal ettik.

Hadi hayırlısı olsun inşallah hersey yolunda gider artık
Teşekkür ederim canım inşallah
Benim hafiften başladı dökülenler keşke böyle kalsaydı

Uzun zamandır giremedım gördüğümde cok sevindim meşajni gözün aydın olsun canım.

Kızlar merhaba, bebeğinin gözünde sarı akıntı olan var mı?? Benimkisi de doğduğundan beri var 5, 5 haftalık olduk. Doktor masaj ve gentax göz damlası verdi ama düzelme yok henüz

Kızlar oyun halısı mı alsam yoksa oyuncakli bir salıncak mı çokkk kararsız kaldım. hadess nevesta81 gibi bebişi büyük olanlar ne yaptı bu konuda?
Canm ben hamileligimi ogrwndigmde indirimde oyun halisi gormustum hemen almstm o ara ne gorsem aliodum oda ayrida neyse. dogunca keske sallanan bisey alsaydm dedim hatta yine almak zorunda kaldk sallanan oyuncakli ana kucagi aldk. Oyun halisi icin biraz daha buyumeleri cisimlere ellemeleri lazm. Ki bence bebekler sallanan seyleri daha cok seviyo

Kızlar merhaba, bebeğinin gözünde sarı akıntı olan var mı?? Benimkisi de doğduğundan beri var 5, 5 haftalık olduk. Doktor masaj ve gentax göz damlası verdi ama düzelme yok henüz
Var ben soğumuş çayla siliyorum, Dr işe yaramazsa damla vereyim dedi. Tam geçmese de geçici rahatlama oluyor

Var ben soğumuş çayla siliyorum, Dr işe yaramazsa damla vereyim dedi. Tam geçmese de geçici rahatlama oluyor
Biz de gözyaşı kanalında tıkanıklık varmış bundan kaynaklanıyormuş. Sizinkini sebebi ne acaba? 1 yaşına kadar geçmeyedebilir iş öyle Bi durumda oranın açılması gerekçekmiş

Annesi ya da kayinvalidesi çocuk usutcek diye aşırı titizlenen var mı çocuğu kostr koştur banyo yaptırıp kostr koştur giydiriyoruz losyon Sürmeme bile izin vermiyor çıldırcam hava 30 derece

@koprulu ameliyat oldun mu canim ?
@bedef Realmomy nasilsiniz kizlar ?
Valla yorgunum canim tasinioruz demistim ya eve yerlestik oh dedik sonra bize lojman cikti yer acilmis ilk tutugumuz yer sehir merkezine uzakti esim bir haftada 2 gun evde olucakti iki cocukla benim dışarı cikmam zor lojmanda isteklerini kapici alio getirio oglumuda guvenle parka filan gonderebiliorum burda korunakli die cok uzattim biz bide toplanip lojmana tasindik bugun yerlesme isi bitti cok sukur sizlerden ne haber bebisler nasil

Benimki de çok dökülüyor du canım b12 bepanthen aldım kuaförün tavsiyesi ile
Şampuanıma koyuyorum bayağı iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…