2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uzakken rahattım. Çalışıyordum da , çok iyiydil. Evine yerleştirdi sömürge imparatorlupu kurmaya başladı. Çocuk oldu, iyice zıvanadan çıktı.

Aminnnnn

Benim değil canım.eşimin eski eşi.. Nafaka çocuk göstermeme gibi sorunlar çıkarıyor..mahkemelik..
Sağol desteğin için.

İnsan değil maalesef. Uzun uzun yazardım ama çocuğum kucağımda şimdi. Aynısıın laciverti !! benimkiside

Kurban kesenin rızası olmadan ... yapmaları yanlış.....

Canım zaten insan sunzamanda bebeğinden diil hep etraftan sebep yıpranıyor.duymamaya calısın elinizden geldiğince zorluğunu yaşayan bilir tabi.
Gaz için de ayse onerin gaz masajını denediniz mi? Biz bi kaç gundur yapıyoruz baya baya işe yarıyormus şimdiye kadar yapmadıma pişman oldum.

Kızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..

Ay insanların bu bırak uyumasın lafına da ayrı sinir oluyorum. Bu daha bebek. bebeklerin işi de uyumak. Uyumayınca kafası karışıyo huysuz huzursuz oluyo yazık değil mi çocuğa
Evet ama dusunce sıfır .Neyse herkes gitti annem babam kaldi .Esim de gitti .Cocuk huzur ve sessizlik arıyor. Benim bebegim zaten gunduz tas catlasin 3 saat uykusu olan bir bebek .Bugun onu da uyuyamadı sadece 2 saat uyudu .Onda da her seste korkup uyandi yeniden uyuttum hic kaliteli olmadi .
Canim mamayi ilac gibi dusun .Dr tavsiyesi olmadan kullanma .Hic bulasma eger sütun varsa yolculuk icin mamaya baslanmaz benim düşünceme gore .Seni çok iyi anlıyorum. Ama mama rahatlik falan değil. Kullanan biri olarak soyluyorum .Ben de birakmaya calisiyorum ama kisir döngü. Mama yiyince karni tok beni de istemez bir sure emmez rahat ederim diye dusunme .Memeye duskun bir bebekse mama yer yine sana yapisir.Benimki oyle .Bazen hirsindan kusana kadar emiyor. Gece mama hazırlamak ölüm esime hazirlatiyorum .Gunduz de bebek bir elimde zorla hazirliyorum .Ama meme cikar ver hic zahmeti yok seni kısıtlaması dışında.
Neyse cok yazdim ama ozetle mama veririm rahatlarim biraz diye dusunme hayal kirikligi yasarsin.

Ay insanların bu bırak uyumasın lafına da ayrı sinir oluyorum. Bu daha bebek. bebeklerin işi de uyumak. Uyumayınca kafası karışıyo huysuz huzursuz oluyo yazık değil mi çocuğa

Yazık tabi onların keyfine göremi uyucak bu çocuklar bende kızıyorum çok.

Afilim92 canım ben bugün paşa hamak aldım. Model no.su 571 şimdilik uykuya dalamıyor ama çığlıkları kesildi aklında bulunsun seninde
Insallah isini görür canim . onun bebegin vucudunu tamamen sarani var. Arkadasim verdi denedik tovbeler olsun agladiginin 3 kati agladi .Su an basim catliyor gecenin 4 unden beri ugras .Parca parca 2 saat ancak uyut .Bir de insanlarin yorumlariyla ugras.Basim çatlıyor. Emzirmesem en agir agri kesiciyi alcam .Parol falan çözüm degil bana .

Bence de mama verme. Bebeği olan kanı kimse yadırgayamaz nerde olursan tak emzirme önlüğünü ver memeyi kvde de gir odaya emzir gerekirse hiç çıkma bebeğin daha önemli

Evet bölermiş ama bn hiç kalan kısmı bölen görmedim belli bi pay verilir hepsi bu yani

Olurmu öyle şey ? Babam amcam babaannem ve halam ortak kurban aldılar bahçede hepsime eşit pay edildi çünkü herkes parasını verdi. Senin kayınlar ve kv para vermediği halde kendi kendilerine bölüşüp gitmeleri çok saçma olmuş haksızlık ve keşke fakir fukaraya gitseydi hayrınız olurdu eşine söylemedin mi bu nasıl iş diye birde ilk kurban bayramınız mı beraber ? Daha önce böyle yaptılar mı acaba.

Mama konusuna bişey diyemem epey rahatlatır ama biberona alışmasın dikkat et

Bencede mamaya hiç bulaşma canım keşke bende mamayı bırakabilsem heryerde emziririm. mama hazırlamak onu vermek emzirmekten zor. Sıcak mı soğuk mu derdi var açken ağlarken kalk su ısıt mamayı koy derdi var yedirmeye çalış falan zor oluyor. Yine sen bilirsin tabi.

Allah kabul etsin canım. Baya saçma olmuş durum. Zaten öyle yapmasalar onlara da bi pay verirdiniz yada en azından size sorsalardı. Eşinle konuş bi daha buna benzer bi durum yaşama en azından.

Bugün kızım yine akşama kadar ağladı. 3 saatlik uykuyla akşama kadar hiç oturmadan bebek hoplattık. Resmen hırsla ağlıyor ellerini yumruk yapıyor kendini sıkıyor her ağlamada bi öncekinden daha çok bağırıyor, ağlamaları çığlığa dönüştü sesi kısıldı. Emzirirken bile ağladı ayakta evde gezerek emzirdim. Bi ara çok sinirlendim kızıma yeter ne istiyorsun artık diye bağırdım sonra vicdan azabı çektim ağladım. Hem kıyamıyorum hem bazen dayanamıyorum
Şu 3 ay sonra geçer diyenlere inanmak istiyorum artık çünkü sürekli bu duruma katlanamam eşim evdeyken bile pertim çıktı

Bu insanların yanında emzirme canım ne psikopat zihniyetleri var. Bütün çocuk doktorları ebeler durmadan söylüyor ilk 3 ay özellikle bebek ne kadar isterse o kadar emzirin sakın ha emzirme sınırı koymayın diye bebek sadece aç olduğu için değil güven duymak için de emmek ister diye sana inat yapıyorlar belli ama o bebeğe de senin psikolojine de yazık

Sen daha iyi bilirsin ama benim tavsiyem mamaya hiç bulaşma ever emzirme sürekli memede tutma psikolojik ve bedensel olarak çok yıpratıcı

Evet bu ilk kurban bayramımız.bende anlayamadım bizim olduğu halde et nasıl eşit bölüşülür ya.bu dağıtmakmı yani.benim bildiğim bir tabak kadar verirsin kime vereceksen ve 4te3 dağıtılır kalanı kendine alırsın.ama bunlar dağıttılar birazını kalanı eşit böldüler.bu arada 2 kurbandı kv d kesti.eşime soyledim her zaman boyle yapıyorlarmış . yağı kemiğine kadar bol bol aldı herkes

Adı ne acaba miniğin.gazı var diye mi çığlıkları kıyamam yawrucağa ama sende çok yıpranıyo olmalısın bu kadar şiddetli ağladığında sancısıda olabilir canım ağrı kesici denedinmi paranox gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…