- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #60.101
Uzakken rahattım. Çalışıyordum da , çok iyiydil. Evine yerleştirdi sömürge imparatorlupu kurmaya başladı. Çocuk oldu, iyice zıvanadan çıktı.Allah kolaylık versin canım Bu ikinci veya ilk evlilik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum kayınvalideler Bela ise ilk Dede sonunda da belalar yani sözde torunum torunum derler bir gram faydaları olmaz Anca dediğin gibi huzur bozsunlar başka bir şey yok
E verelim agzina etsinler o zaman. Sakinirim arkadas. Benim manyak herkese beni kotuletme peşinde. Dun ablasi geldi iste bu da 24 saat bunla ilgileniyor biz olsak sussa da yemegimi yapsam ise gitsem derdik dedi. Ablasi da e normal bu yenidogan dedi. Simdi misafirlikteyiz bebegi emziriyorum ev sahibi o aciktikca aglmaz kizim emzirme surekli dedi. Bende ac ama emiyor dedim. Bizimki atladı 3 tane buyuttum desene dedi. Cenesi kopasicalar.
Canım bize anlatmican kime anlatıcan dök içini rahat rahat
Canım eski eşin hala rahatsız mı ediyor seni.hem bizi dertlerinle bunalttığın falan yok tabiki anlatıcaksın herkes anlarmıyormu biraz için açılır bari
Birde ben calismiyorum onun hirsi var. Falanca da surekli foto paylasiyor cunku issiz aksama kadar evde tabi sıkıntıdan diyor. Az once ev sahibinin kucagina verdim dikildi kadinin kafasina ver bana yabanciladi seni dedim bende hayir gazi var dedim aldim kucagima. Yemin sart olsun ki herkese su mesaji vermeye çalışıyor "bu cocuk benim". Birisi cok tatli diyor daha siz esnerken gorun daha siz gulerken gorun diyor. Guluyor bakk seninki guluyor diyor dedesine. Fotograf cektirelim biz 3 umuz diyor. Çocuğumla kari koca cocuk pozu veriyor. Sigara icip elini ayagini tutuyor. Ben burnundan opersem o agzindan opuyor. Ben basimdan opersem acip ensesinden öpüyor. Madem hevessin yap bi tane. Bu benim yahu. Onlara geldik gelmez olaydık. Yatakla duvar arasina pay bırakmışlar. Ben orada yattim bebegi de kenara yatirdim.. surekli gelip uyandiridp ellerine bakacagim kollarina bakacagim diyordum yataga duvara yapistirdim küstü dunden beri sevmiyordu gene başladı . Yüzsüz . Yatak odama saygi sifir. Tiklatip giriyor esim yoksa hic tiklatmiyo sabah uyan basinda bebegi mincikliyo. 6 aylik olsaymis sika sika sevecekmis. Avcunu yalasin. Once insan olacak
Kızlar bişey danışmak istiyorum bizim kurbanımızı kayınbabam aldı tabiki parasını verdik alma işini o halletti yani.iki kaynım kurban kesmediler biz ve kv ler kestk.nyse dün gttik kurban kesildi etler geldi baktım hepsi birleştirilmiş bi hoşuma gitmedi kimsenin hakkı kimseye geçmemeli sonuçta.nası bölüşecekler acaba diye izliyorum arada bebeğimi emzirmeye falan gidiyorum.2 kurbanı dağıtılacak kısımlarını ayırıp 4 aileye bölmeainlermi!! Yani şöyle soyliyim evlere dağıtacağımız kısım kaldırıldı kalan etler büyük kaunımın ailesine küçük kaynımın ailesine kv lere ve bize bölüştürüldü sanki para ve kurban ortakmış gibi.ben boyle bişey ne gördüm ne duydum kaldım oyle bişey diyemedim normali boyle mi.ki zaten kurbanın yağı çoktu azıcık et çıktı malesef
Amin canım sağolasın.
Damla kullanıyoruz fayda ediyor ama yetersiz. Sebepsiz ağlıyor kucaktan inmiyor o anlaesa bütün gün kucakladı hoplata zıpkata sürekli (yarım saat bazen) mama hazırlayıp yemeden atıyorum. Gazını çıkarmak için istiyor . kısır bir döngü .bayram diye her yer kapalı muskat denşycem bir de bakalım. O iyi geliyormuş sözde .
O kadar çok sorun var ki çevre 3.şahıslardan..iyice bunaldım bebeğim bana zor gelmiyor ama 3. Şahıslar bıktırdı.(eski eş, KV )
Eşimle kaçıp gitmek istiyoruz artık ...
Evet ama dusunce sıfır .Neyse herkes gitti annem babam kaldi .Esim de gitti .Cocuk huzur ve sessizlik arıyor. Benim bebegim zaten gunduz tas catlasin 3 saat uykusu olan bir bebek .Bugun onu da uyuyamadı sadece 2 saat uyudu .Onda da her seste korkup uyandi yeniden uyuttum hic kaliteli olmadi .Ay insanların bu bırak uyumasın lafına da ayrı sinir oluyorum. Bu daha bebek. bebeklerin işi de uyumak. Uyumayınca kafası karışıyo huysuz huzursuz oluyo yazık değil mi çocuğa
Canim mamayi ilac gibi dusun .Dr tavsiyesi olmadan kullanma .Hic bulasma eger sütun varsa yolculuk icin mamaya baslanmaz benim düşünceme gore .Seni çok iyi anlıyorum. Ama mama rahatlik falan değil. Kullanan biri olarak soyluyorum .Ben de birakmaya calisiyorum ama kisir döngü. Mama yiyince karni tok beni de istemez bir sure emmez rahat ederim diye dusunme .Memeye duskun bir bebekse mama yer yine sana yapisir.Benimki oyle .Bazen hirsindan kusana kadar emiyor. Gece mama hazırlamak ölüm esime hazirlatiyorum .Gunduz de bebek bir elimde zorla hazirliyorum .Ama meme cikar ver hic zahmeti yok seni kısıtlaması dışında.Kızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..
Ay insanların bu bırak uyumasın lafına da ayrı sinir oluyorum. Bu daha bebek. bebeklerin işi de uyumak. Uyumayınca kafası karışıyo huysuz huzursuz oluyo yazık değil mi çocuğa
Insallah isini görür canim . onun bebegin vucudunu tamamen sarani var. Arkadasim verdi denedik tovbeler olsun agladiginin 3 kati agladi .Su an basim catliyor gecenin 4 unden beri ugras .Parca parca 2 saat ancak uyut .Bir de insanlarin yorumlariyla ugras.Basim çatlıyor. Emzirmesem en agir agri kesiciyi alcam .Parol falan çözüm degil bana .Afilim92 canım ben bugün paşa hamak aldım. Model no.su 571 şimdilik uykuya dalamıyor ama çığlıkları kesildi aklında bulunsun seninde
Kızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..
Evet hala kullanıyorum. Benim emen bebeğimde sorun yok ama emmeyi sevmeyen bu biberonuda sevmiyor çünkü anne memesine çok benziyor. Akmıyor, çekmesi lazım. Meme reddi olmaması için çok iyi bir biberon.medela calma biberonu kullandiniz mi ve memnun musunuz?
Evet bölermiş ama bn hiç kalan kısmı bölen görmedim belli bi pay verilir hepsi bu yaniYani kurban etininin bir kısmını dağıtmak makbuldur tabi öncelik de yakın akrabaların ama senin rızan olmadan onların bunu yapmış olması yanlış belki vermek istediğin başkaları vardı şimdi geriye ne kaldı ki ne vereceksin ayrıca sende kurban kesmemiş olsan kaynanan sadece kendi kurbanını da dörde bölecekmiydi
Olurmu öyle şey ? Babam amcam babaannem ve halam ortak kurban aldılar bahçede hepsime eşit pay edildi çünkü herkes parasını verdi. Senin kayınlar ve kv para vermediği halde kendi kendilerine bölüşüp gitmeleri çok saçma olmuş haksızlık ve keşke fakir fukaraya gitseydi hayrınız olurdu eşine söylemedin mi bu nasıl iş diye birde ilk kurban bayramınız mı beraber ? Daha önce böyle yaptılar mı acaba.Kızlar bişey danışmak istiyorum bizim kurbanımızı kayınbabam aldı tabiki parasını verdik alma işini o halletti yani.iki kaynım kurban kesmediler biz ve kv ler kestk.nyse dün gttik kurban kesildi etler geldi baktım hepsi birleştirilmiş bi hoşuma gitmedi kimsenin hakkı kimseye geçmemeli sonuçta.nası bölüşecekler acaba diye izliyorum arada bebeğimi emzirmeye falan gidiyorum.2 kurbanı dağıtılacak kısımlarını ayırıp 4 aileye bölmeainlermi!! Yani şöyle soyliyim evlere dağıtacağımız kısım kaldırıldı kalan etler büyük kaunımın ailesine küçük kaynımın ailesine kv lere ve bize bölüştürüldü sanki para ve kurban ortakmış gibi.ben boyle bişey ne gördüm ne duydum kaldım oyle bişey diyemedim normali boyle mi.ki zaten kurbanın yağı çoktu azıcık et çıktı malesef
Mama konusuna bişey diyemem epey rahatlatır ama biberona alışmasın dikkat etKızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..
Bencede mamaya hiç bulaşma canım keşke bende mamayı bırakabilsem heryerde emziririm. mama hazırlamak onu vermek emzirmekten zor. Sıcak mı soğuk mu derdi var açken ağlarken kalk su ısıt mamayı koy derdi var yedirmeye çalış falan zor oluyor. Yine sen bilirsin tabi.Kızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..
Allah kabul etsin canım. Baya saçma olmuş durum. Zaten öyle yapmasalar onlara da bi pay verirdiniz yada en azından size sorsalardı. Eşinle konuş bi daha buna benzer bi durum yaşama en azından.Kızlar bişey danışmak istiyorum bizim kurbanımızı kayınbabam aldı tabiki parasını verdik alma işini o halletti yani.iki kaynım kurban kesmediler biz ve kv ler kestk.nyse dün gttik kurban kesildi etler geldi baktım hepsi birleştirilmiş bi hoşuma gitmedi kimsenin hakkı kimseye geçmemeli sonuçta.nası bölüşecekler acaba diye izliyorum arada bebeğimi emzirmeye falan gidiyorum.2 kurbanı dağıtılacak kısımlarını ayırıp 4 aileye bölmeainlermi!! Yani şöyle soyliyim evlere dağıtacağımız kısım kaldırıldı kalan etler büyük kaunımın ailesine küçük kaynımın ailesine kv lere ve bize bölüştürüldü sanki para ve kurban ortakmış gibi.ben boyle bişey ne gördüm ne duydum kaldım oyle bişey diyemedim normali boyle mi.ki zaten kurbanın yağı çoktu azıcık et çıktı malesef
Bu insanların yanında emzirme canım ne psikopat zihniyetleri var. Bütün çocuk doktorları ebeler durmadan söylüyor ilk 3 ay özellikle bebek ne kadar isterse o kadar emzirin sakın ha emzirme sınırı koymayın diye bebek sadece aç olduğu için değil güven duymak için de emmek ister diye sana inat yapıyorlar belli ama o bebeğe de senin psikolojine de yazıkE verelim agzina etsinler o zaman. Sakinirim arkadas. Benim manyak herkese beni kotuletme peşinde. Dun ablasi geldi iste bu da 24 saat bunla ilgileniyor biz olsak sussa da yemegimi yapsam ise gitsem derdik dedi. Ablasi da e normal bu yenidogan dedi. Simdi misafirlikteyiz bebegi emziriyorum ev sahibi o aciktikca aglmaz kizim emzirme surekli dedi. Bende ac ama emiyor dedim. Bizimki atladı 3 tane buyuttum desene dedi. Cenesi kopasicalar.
Sen daha iyi bilirsin ama benim tavsiyem mamaya hiç bulaşma ever emzirme sürekli memede tutma psikolojik ve bedensel olarak çok yıpratıcıKızlar size danışmak istyrm. Biz doktor isteğiyle mama vermyrz çok şükür kilo aldı sadece sütle. Ama özellikle gündüzleri sürekli emiyor. Aç kalmasından korkuma gaz için bile ağlasa acaba aç mı diye dayıyorum memeyi. Bu durum beni biraz bunalttı şöyleki sosyal hayat sıfır . Evden çıkmazsam iyi. Yarın il dışana kv lere gidicez gelen giden olur illaki evdeki gibi rahat olamam sonuçta. Acaba arada mama versem nasıl olur. Hemen alışır mı mamaya. Süt sağıp verme imkanın zaten yok. Hem biraz bende rahatlarım diye düşünyrm..
Evet bu ilk kurban bayramımız.bende anlayamadım bizim olduğu halde et nasıl eşit bölüşülür ya.bu dağıtmakmı yani.benim bildiğim bir tabak kadar verirsin kime vereceksen ve 4te3 dağıtılır kalanı kendine alırsın.ama bunlar dağıttılar birazını kalanı eşit böldüler.bu arada 2 kurbandı kv d kesti.eşime soyledim her zaman boyle yapıyorlarmış . yağı kemiğine kadar bol bol aldı herkesOlurmu öyle şey ? Babam amcam babaannem ve halam ortak kurban aldılar bahçede hepsime eşit pay edildi çünkü herkes parasını verdi. Senin kayınlar ve kv para vermediği halde kendi kendilerine bölüşüp gitmeleri çok saçma olmuş haksızlık ve keşke fakir fukaraya gitseydi hayrınız olurdu eşine söylemedin mi bu nasıl iş diye birde ilk kurban bayramınız mı beraber ? Daha önce böyle yaptılar mı acaba.
Valla ne yapmaya çalıştılar bnde anlamadım kiAllah kabul etsin canım. Baya saçma olmuş durum. Zaten öyle yapmasalar onlara da bi pay verirdiniz yada en azından size sorsalardı. Eşinle konuş bi daha buna benzer bi durum yaşama en azından.
Adı ne acaba miniğin.gazı var diye mi çığlıkları kıyamam yawrucağa ama sende çok yıpranıyo olmalısın bu kadar şiddetli ağladığında sancısıda olabilir canım ağrı kesici denedinmi paranox gibiBugün kızım yine akşama kadar ağladı. 3 saatlik uykuyla akşama kadar hiç oturmadan bebek hoplattık. Resmen hırsla ağlıyor ellerini yumruk yapıyor kendini sıkıyor her ağlamada bi öncekinden daha çok bağırıyor, ağlamaları çığlığa dönüştü sesi kısıldı. Emzirirken bile ağladı ayakta evde gezerek emzirdim. Bi ara çok sinirlendim kızıma yeter ne istiyorsun artık diye bağırdım sonra vicdan azabı çektim ağladım. Hem kıyamıyorum hem bazen dayanamıyorum
Şu 3 ay sonra geçer diyenlere inanmak istiyorum artık çünkü sürekli bu duruma katlanamam eşim evdeyken bile pertim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?