2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de bu arada yarın askeriyeye yigenimi ziyarete gidicez ailece 1 aylığız ve ben ilk defa arabasına koyup bir yere götürücem tabi geçen sabah evimin altindaki markete ekmek almaya inip feryat figan eve kostuğumuzu saymazsak neyse cay bahcesinde oturucaz ve muhtemelen kalabalık olucak ama ben korkuyorum ya çok ağlarsa nasıl emzircem durdurabilcem mi stres yaptım kendime

Aynen her kafadan bi ses

Canım ablamında öyle oldu meğerse ucu iltihaplıymış o yüzden geçmemiş dr iltihap ilacı verdi sürmeli sonda geçti 3 ay çekmişti amagöğüsanden
çarşamba günü dil bağı için çocuk cerrahi ye gidicem bakalım dil bağı geçincede geçmezse cildiyeye gidicem canım inşallah geçer

emzirme önlüğü kullan canım rahat oluyor

Hanımlar benim bebeğim 6 haftalık son 10 gündür kakası kokuyor sizin bebeklerinizde nasıl??

bizimkinin hep eksi eksi kokuyor
Bebeğinle aranız nasıl canım biz sabah hiç iyi değildik tutmadı göğsümü ben verdikçe ağladı bi gün tutuyo bi gün tutmuyo sabah okadar doldum ki anneme verdm bebeği balkona oturdm iyi bi ağladm sonrada hiç bişey olmamış gibi bayram gezmesine gittim gündüz yarım saat emdi demin yine bi kavga kıyamet misler gibi çıldırıyoruz

Hayırlı bayramlar güzel anneler ve bebişleri , biz bugün maalesef berbat bir gün geçirdik bebeğim bütün gün ağladı gece de uyumamisti zaten bütün gün pertim çıktı çok yorgun ve bitkinim hiç bayram havası olmadı evimizde

canim ben de tutturana kadar sarkilar sebeklikler dikkat dagitmalarla ugrastim. İnsan cok ugrasiyor ama insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.

Benim bebisler hafiften ishal oldu sanırım, kakaları çok sulu ve çok sık yapıyorlar.
Bayram günü poliklinikte dr. bulunmaz ama yarin bir şansımı deneyeceğim.
Bugünde bayram gezmesine çıktık biraz çok zor durdular şimdi uyuttum birini hem gaz sancısı hemde açlar yani açlıktan memeyi emmiyorlar bende inat ediyorum biraz sinir yapıyorlar sonunda yine mama veriyorum.

Benim bebeklerden birinde bu tükürükler yeni başladı bana gazdan gibi geliyor çünkü gazı olduğundan ağlıyor sürekli acıksa bile emmiyor biberon istiyor. Keyfi yerindeyse emiyor.

Günaydın kızlar. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu bayramlar:) bu bayramın yeri ayrı olacak hepimizde.

Bu arada geçen hafta oğlumun kırkıydı. Anlatmıştım burda da. Arkadaşa gitmiştik. O da ertesi gün Doğum yapacaktı.orda mama yaparken oğluma kızın annesi aa mama mı veriyorsun sütün yetmiyor mu demiş canımı sıkmıştı. Doğumdan 2gün sonra sarılık olmuş bebek. Mamaya başlamışlar. Arkadaş da hasta olmuş. Enfeksiyon çıkmış kanında. Hastaneye yatırmışlar. Sütü gelmemiş doğru dürüst.
E şimdi ben ne diyim?? Bana laf ederken başına geldi işte kendi kızının. Allah büyük herkese olduk olmadık laflar etmiceksin..

Günaydın iyi bayramlar :) ya şu mama mı veriyon sorularına gıcık oluyorum sanki çocuklarımızı mı Zehirliyoruz ben emziriyorum ama sütüm yetmezse mecbur mama vericem bunu neden kötü bir şey gibi anlatıyorlar anlamıyorum. Benim kv de çok mana buluyor başkaları için o mamayla besliyomuş ama diyor uyardım kaç kere ama anlamıyor.

Gazdan olabilir. Benim bebegim gazliyken memeyi cekistiriyor .Kafasini saga sola çeviriyor .
Hanımlar benim bebeğim 6 haftalık son 10 gündür kakası kokuyor sizin bebeklerinizde nasıl??
Bizimki hep kokuyor .Hem de balik yagi.Mamadan kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…