2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktora sordunuz mu ne dedi merak ettim gerçekten ilginç yani neden uyumuyor ki. Benim kızım da akşam 7 de kalktı gece 12 de zor uyuttum. Gerçekten saatlerce uğraşıp sonuç alamamak çok yoruyor. Allah size sabır versin bazen insanın yeter diye isyan edesi geliyor.

Spor yapmanın uygun olduğunu sanmıyorum ama yürüyüş yapabilirsin.

Gazlı bebekler için canım. Kılıfın içindeki yastığı microdalgada 1 daküka ısıtıyorum ve yastığın içine koyuyorum. Bebek uyuduğunda karnına gelecek şekilde koyuyorum. Bağırsaklarını ısıtıp gazların hareketlenmesini sağlıyor ve bebek rahatlıyor. Aslında elümüzün üzerinde ters çeviriyoruz ya bebeği rahatlaması için aynı görevi görüyor. Nasıl olursa olsun bağırsaktaki gazın hareketlenip çıkmasıdır önemli olan. Kiraz çekirdekleri ısınıp uzun sürede soğuyorlarmış o yüzden ondan yapılıyomuş bu yastıklar.

Kızlar kırkı çıkanlar çıkmayanlar malum normal hayata geri döndük nasıl korunmayı düşünüyosunuz? Bizim ailede geneli spral ile korunuyo ama ben onu istamiyorum napcaz ya

Kızlar kırkı çıkanlar çıkmayanlar malum normal hayata geri döndük nasıl korunmayı düşünüyosunuz? Bizim ailede geneli spral ile korunuyo ama ben onu istamiyorum napcaz ya

Ben bişey kullanmayı düşünmüyorum eşim korunur muhtemelen ya da doğal yöntemle korunuruz yani geri çekilme

Ya bu gaz hıcmı bıtmez cıkardıgı halde dewamı war bitmiyor saglık ocagındakı doktorumuz sıfır kan grubu olanlarda mutlaka bagırsak mıde sorunu hep olur dedı oğlumda sıfır pozıtıf hep cekıcek mıyız böle ya

Canim bayram tatili bitince götüreceğim .Kisir döngüye girince tukeniyor insan .Zaten benim tansiyon sorunum var .Uyuyup dinlenemedigim zamanlar tansiyonum düşüyor basim agriyor .O durumda bebekle de düzgün ilgilenemiyorum ve üzülüyorum.
Ben bişey kullanmayı düşünmüyorum eşim korunur muhtemelen ya da doğal yöntemle korunuruz yani geri çekilme
Canim geri cekilme bir korunma yöntemi degil.Eger hemen 2.bebek düşünmüyorsanız baska bir yol bulmalısınız. Geri cekilmeyle korundugunu sanip 2.bebegine hemen hamile kalan bir cok insan taniyorum .

Biz de simdilik geri cekilme modundayiz ama odum kopuyo. Zaman ayirip dra gitmek lazim. Ben de hap kullanamam kesin unuturum.

Eşim korunuyor ben spiral falan takamam takanlarda çok kanama oluyor onunla hamile kalanlarda var her yöntem güvenilir doğru kullanilirsa

Canım benim bebeğiminde kan grubu O RH+ Ama çok şükür öyle geçmeyecek bir gaz sorunumuz yok. Bence kanla alakalı değil.

Nasipte varsa neyle korunursak korunalım olur zaten. Benim arkadaşım da spiral ile hamile kaldı. Hem spiral taktırıp hemde doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalanları da biliyorum. Görümcem yıllardır geri çekilme ile korunuyor büyük kızı 9 yaşında ufak kızı da 6 aylık hala öyle devam ediyor. Ben herhangi bişey kullanıp da vücut dengemi bozmak istemiyorum. Evlenmeden önce 7 yıl düzensizlik yüzünden doğum kontrol hapı kullandım zaten. Nasipse 2 yıl sonra ikinci bebeği düşünüyorum ama hemen olursa da üzüleceğim tek nokta kızımı hakettiği kadar emzirememek olur.

O zaman seneye kurbanda da kaynın kessin siz alın eti. Çok saçma hakka giriyor resmen. Ne diyim boşver canım sende.
Sizinde bebekleriniz uyurken inliyor mu neden oluyor ki bu içim gidiyor öyle ses çıkarınca
Bizmkide yapıyor konusuyo sanki :)) çok tatlı ya acı çekmiyolar ki niye için gidiyor gitmesin ben yakalayabildiğmde videoya alcm hatta babasına göndereceğim :)

Ve sezaryen dikişleri

Mamayi nasil bir yontemle biraktiniz, doktor ne soyledi?
bende mamayi birakmak istiyorum, cunku biberon vermekten, emmek istemiyor. ama nasil yapacagimi bilmiyorum
Çok aç olduğu zaman oğlum kesinlikle emmiyor biberon istiyor sabredemiyo sütü çekmeye. Onun dışında her saat göğsünü ver müsaitsen eğer. Zamanla alışır inşallah. Bende aynı dertten muzdaribim. Gece hep mama veriyorum. Kendini yırtıyo annemleri dikiyo ayağa :)

Bende evime döndüğümde başlayacağım inşallah. Sezaryen oldum bende. Karnını zorlayacak hareketler yapma hiç. Bol yürüyüş bol su iç onunda etkisi çok olur. Zamanla hareketlerini geliştirirsin karın bölgeni yorma yeter. Çok yeniyiz henüz Allah muhafaza.

Ben yıllarca korunmamama rağmen hamile kalmamıştım. vucudum kendi korudu resmen :) ilk kürtajımdan sonra önünü alamadım korunduğum halde yine hamile kalmıştm. 2 kayıptan sonra korunmayı bıraktığım ay tek ilişkiyke hamile kaldım. Şimdi durum böyle olunca çok korkuyorum geri çekilme yöntemi korunma şekli değil bana göre. Büyük ihtimal spiral takılır. Birde koruyan iğneler varmış onu bilmiyorum belki onu yaptırırım. Emzirirken zararı varmı bilmiyorumda. Bakacağız artk 40ımız çıksın soracağm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…